ارسالها: 152
موضوعها: 42
تاریخ عضویت: Sep 2009
تشکر های اهدا شده: 517
تشکر های دریافت شده :797 بار در 178 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دكتر متخصص
داروي مورد استفاده : فینگولیمد - داروسازی زهراوی
محل سکونت : تبریز
پژوهشگران بریتانیایی با استفاده از یک درمان پیشگامانه سلول بنیادی توانستند توان حرکتی یک بیمار مبتلا به اماس را بازیابی کنند. این درمان که محققان آن را معجزه خواندهاند، از سلولهای بنیادی بیمار برای مبارزه با بیماری استفاده میکند. در صورت محقق شدن وعدههای اولیه این درمان، میتواند اولین درمانی باشد که نه تنها آسیب وارد شده توسط بیماری را کند کرده، بلکه این روند را معکوس میکند. درمان جدید از سلولهای بنیادی برای راهاندازی مجدد سیستم ایمنی استفاده میکند تا حمله آن به بدن و مغز را متوقف کند. ابتدا نمونهای از خون بیمار گرفته شده و سلولهای بنیادی آن استخراج و ذخیره میشوند. بیمار سپس تحت درمان با دوزهای بالای داروی شیمیدرمانی برای پاک کردن سیستم ایمنی دارای مشکل قرار میگیرد. در نهایت مجددا سلولهای بنیادی به بدن بیمار بازگردادنده شده و این سلولها به ساخت سیستم ایمنی جدید و سالم میپردازند.
البته تو سایت شبکه 4 هم تو این
لینک اومده البته شاید دوستان هم کذاشته بودن هرچند گشتم ولی ندیدم
ارسالها: 381
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Apr 2012
تشکر های اهدا شده: 5809
تشکر های دریافت شده :4878 بار در 650 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
محل سکونت : اصفهان
دقیقا اینکار رو کردن
همه چیزش خوبه ولی اون شیمی درمانی ریسکش خیلی بالاست
هنوز نمیشه هر بیماری رو کاندید این درمان کرد البته حتما در آینده راه بی خطر تری رو پیدا میکنن
زندگی مثل یه لیوان پر از آب ولی ترک خورده است
آب رو بخوری تموم میشه --- آب رو نخوری حروم میشه
ارسالها: 1,893
موضوعها: 218
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : خوزستان
درمان معجزهگر بیماری اماس با پیوند سلولهای بنیادی
سهشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۳
پژوهشگران بریتانیایی با استفاده از یک درمان پیشگامانه سلول بنیادی توانستند توان حرکتی یک بیمار مبتلا به اماس را بازیابی کنند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، این درمان که محققان آن را معجزه خواندهاند، از سلولهای بنیادی بیمار برای مبارزه با بیماری استفاده میکند.
در صورت محقق شدن وعدههای اولیه این درمان، میتواند اولین درمانی باشد که نه تنها آسیب وارد شده توسط بیماری را کند کرده، بلکه این روند را معکوس میکند.
پروفسور «باسیل شاراک» از بیمارستان سلطنتی هلامشایر در شفیلد اظهار کرد: از زمانی که کار درمان بیماران را در سه سال قبل آغاز کردیم، برخی نتایج کاملا معجزه بودهاند. ما در بیماران بهبود عمیق عصبی را مشاهده کردهایم.
اگرچه به تحقیقات بیشتری برای اثبات این امر نیاز است که بیماران تنها یک بهبود موقت را - که گاهی در بیماری اماس رخ میدهد - تجربه نکرده باشند.
این بیماری عصبی که در زنان رایجتر از مردان است، معمولا در افراد بین 20 تا 30 سال رخ داده و 2.5 میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند. این بیماری میتواند منجر به نابینایی و فلج شود، اما داروهای کنونی برای همه بیماران مناسب نبوده و همچنین هنوز درمانی برای آن پیدا نشده است.
این بیماری زمانی رخ میدهد که سیستم ایمنی بدن به تخریب غشای محافظتی اطراف الیاف عصبی مغز و نخاع (میلین) پرداخته و در انتقال سیگنالهای حیاتی اختلال ایجاد میکند.
درمان جدید از سلولهای بنیادی برای راهاندازی مجدد سیستم ایمنی استفاده میکند تا حمله آن به بدن و مغز را متوقف کند.
ابتدا نمونهای از خون بیمار گرفته شده و سلولهای بنیادی آن استخراج و ذخیره میشوند. بیمار سپس تحت درمان با دوزهای بالای داروی شیمیدرمانی برای پاک کردن سیستم ایمنی دارای مشکل قرار میگیرد. در نهایت مجددا سلولهای بنیادی به بدن بیمار بازگردادنده شده و این سلولها به ساخت سیستم ایمنی جدید و سالم میپردازند.
هزینه این کاشت تقریبا برابر با میزان هزینه داروی مورد استفاده برخی بیماران در سال است. این درمان که پیوند سلول بنیادی خونساز اتولوگ نام گرفته، به نظر میرسد علاوه بر متوقف کردن بیماری، آسیبهایی را که به بدن وارد کرده نیز درمان میکند.
مردی که از یک چشم نابینا شده بود، با این درمان توانست بینایی عادی خود را تقریبا بدست بیاورد. یک زن در کانادا نیز که به مراقبت 24 ساعته نیاز داشت، با پیوند سلولهای بنیادی توانست پس از بیش از یک دهه از بیماری اماس خلاص شود.
اگرچه باوجود این بهبودهای چشمگیر، درمان مذکور برای همه بیماران مناسب نیست. نتایج یک کارآزمایی بر روی 150 بیمار که ماه گذشته در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شد، نشان داد که این روش تنها به بهبود علائم نیمی از بیماران کمک کرد. همچنین نگرانیهایی در مورد امکان ابتلا به بیماریهایی مانند عفونتهای مرگبار وجود دارد.
پروفسور شاراک و همکارانش به دنبال آغاز یک کارآزمایی جدید بر روی بیماران مبتلا به اماس عودکننده-فروکشکننده هستند که رایجترین نوع این بیماری محسوب میشود
لینک خبر
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
ارسالها: 822
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Oct 2013
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19995 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
محل سکونت : همینجا
مرسی از خبر خوبت پاییزان
یه سوال این روش فقط برای کسایی که ms براشون یه نقص مثل نابینا شدن یا ناتوانی درحرکت ایجاد کرده استفاده میشه یا برای همه ؟؟؟
به اندوه خود لبخند بزن...
ارسالها: 1,893
موضوعها: 218
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : خوزستان
سمیرا جان من هم در حد چیزی که نوشته میدونم
اما فکر میکنم برای اون بیماران 30% باشه
اون 70 درصد که داروهای زیاد دیگه ای دارن
"پروفسور شاراک و همکارانش به دنبال آغاز یک کارآزمایی جدید بر روی بیماران مبتلا به اماس عودکننده-فروکشکننده هستند که رایجترین نوع این بیماری محسوب میشود" شاید این هم نشون دهنده ی حرف من باشه
یکی از خانم های همین سایت،قبلاها بمن گفت حالش اکی نبوده و شرایطش رو داشته و زیر نظر دکتر نبوی رفته سلولهای بنیادی تاثیری روش نداشته و بردنش زیر یه داروی دیگه.که در خبر هم نوشته روی نیمی از بیماران تاثیر داره
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
ارسالها: 47
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Mar 2015
تشکر های اهدا شده: 85
تشکر های دریافت شده :208 بار در 48 پست
سال تشخيص بيماري : 2013
دكتر معالج : wein
داروي مورد استفاده : تایسبری
کوپاکسون
محل سکونت : کانادا
2015/03/19, 06:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/03/19, 06:18 PM، توسط مینا میلانی.)
ممنون از مطلب مفیدتون. کشف مسیرهای جدید درمانی بسیار امید بخش و خوشحال کننده است. اما در کنار این مطلب نباید فراموش کنیم که تا امروز هم تا حد زیادی پیشرفت شده و اگر چه داروی قطعی پیدا نشده اما تا حد بسیار زیادی جلوی پیشرفت بیماری با همین داروهای امروزی که عوارض خطرناکی هم ندارند گرفته میشود. (((حتی برای گروههای پیشرونده هم با وجود انکه درمانهای دارویی پیشرفت زیادی نداشته اما افرادی را دیده ام که با بکارگیری تغذیه های خاص توانسته اند بیماریشان را تا حد زیادی کنترل کنند، خانمی را در اینجا میشناسم که 20سال است بیماری ما از نوع پیشرونده را دارد و استاد دانشگاه است و هنوز تدریس میکند ، با عصا راه میرود و با اتوبوس به سر کارش میرود البته میدانم که اتوبوسها در ایران امکانات بهتری برای افراد با کاهش توانایی ارایه نمیدهند،منظورم از این مثال این بود که یادمان نرود ما مانند تمام سایر افراد سالم جامعه عمر طبیعی داریم حالا اینکه با چه کیفیتی میخواهیم زندگی کنیم دست خودمان است،میخواهیم سفر کنیم، کار کنیم، بچه دار شویم، ازدواج کنیم، تفریح کنیم، درس بخونیم، و خوشحال باشیم و به همنوع خودمون کمک کنیم(که البته من در این مورد اخر شادمانیی را تجربه کرده ام که برای من با سایر تجربه های خوب زندگیم کاملا متفاوت بوده)یا اینکه میخواهیم برعکس این موارد عمل کنیم و نمیخواهیم زندگی کنیم که این مطلب هیچ ربطی به بیماری ما ندارد چه بسا افراد زیادی را میشناسیم که بیمار هم نیستند و این راه دوم را انتخاب میکنند،تمام اینها تصمیم شخصیست و هیچ ربطی به کشف دارو یا عدم کشف دارو ندارد))) چنانچه درمانهای بیماری ام اس را با بیماریهای ALS,parkinson,Alzhimer,مقایسه کنیم متوجه خواهیم شد که در حوزه بیماری ما موفقیتها به مراتب بیشتر بوده ، به امید روزی که برای این بیماران هم راههای بهتری کشف شود. مجددا از مطلب مفیدتون ممنونم عید همه دوستان هم مبارک. سال خوبی داشته باشید.