امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هیچ کشوری در منطقه توان رقابت با صنعت دارویی ایران را ندارد
#21
چقدر قدرتمند بودن زيباس اين قذر زيباس كه نگو و نپرس

الا كل حال بايذ افتحار كزد
Angel
توانا بود هر كه دانا بودSleepy
...
 تشکر شده توسط : simin , amirfarhag
#22
من می گم باید به دوستانی که اینقدر بی اعتماد شدن به خبرها حق داد، من هم وقتی خبر رونمایی از داروی جدید میشنوم ناخودآگاه حس دروغ و ... بهم دست میده! اما در مورد دارو و ایرانی و خارجی بودنشون من اوایل که سینووکس میزدم واقعن خیلی پرس و جو کردم و به خاطر حساسیت مامانم رو این موضوع از خیلی دکترا پرسیدم اما همشون متفق القول می گفتن که تفاوتی توی نتایج مشاهده نشده! حق داریم که بی اعتماد باشیم اما این بی اعتمادی میشه آفتی که روی همه روابط فردی ما اثر گذاشته میذاره! شاید حق نداریم بی اعتمادیمون رو به همه ی مسایل گسترش بدیم یا اگه گسترش دادیم نباید دیگران رو هم تو بی اعتمادیه خودمون شریک کنیم!
عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست
وقتی شکنجه گر تویی،شکنجه اشتباه نیست
 تشکر شده توسط : ehsan 10054 , simin , ثریا , ساقی
#23
باید وابستگی به داروهای وارداتی را از بین ببریم
سه شنبه ۱۴ شهريور 1391

مرضیه وحیددستجردی در پیامی به سیزدهمین اجلاس سراسری علوم دارویی ایران که از سیزدهم شهریور ماه به مدت سه روز در اصفهان برگزار می‌شود، تاکید کرده است: علم داروسازی از دیرباز هم‌زاد با علم پزشکی بوده است و همواره پا به پای آن پله‌های ارتقاء و پیشرفت را طی کرده و موجبات رفع آلام و بیماری‌ها را در نوع بشر فراهم آورده است.
در ادامه این پیام آمده است: امروزه در عصر انفجار علم و ابداع شیوه‌های جدید و فناوری‌های نوین، عرصه علم و داروسازی نیز دچار پیشرفت‌های عظیم شده و داروهای نوترکیب، رادیوداروها و هزاران فراورده دارویی جدید حاصل تلاش و کوشش بی‌دریغ محققان و پژوهشگران سخت‌کوش این عرصه است.

به نقل از فارس ؛ وزیر بهداشت در این پیام تصریح کرده است: به مدد لطف الهی و در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کشور ما نیز به همت جوانان غیور و ولایت‌مدارمان پا به پای تحولات جهانی به پیش می‌رود و حتی در مواردی توانمندی‌های بی‌بدیل ایرانیان خردمند را به رخ جهانیان می‌کشد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: در سال جدید که به فرموده مقام عظمای ولایت سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامیده شده است بر همه دست‌اندرکاران، محققان و تولید کنندگان واجب است که تهدیدهای موجود را به فرصت تبدیل کرده و موجبات استقلال بیش از پیش میهن عزیزمان را فراهم آورند.

وحیددستجردی تاکید کرده است: اینجانب به مناسبت سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم دارویی ایران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان یکی از دانشگاه‌های تراز اول کشور فرصت را مغتنم شمرده و از همت والای مسئولان دانشگاه و دست‌اندرکاران این همایش وزین سپاسگزاری می‌کنم و از خداوند متعال توفیق روزافزون ایشان و بهره‌مندی هر چه بیشتر شرکت ‌کنندگان در همایش را خواستارم.

منبع : سلامت نیوز
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
 تشکر شده توسط : amirfarhag
#24
از یه طرف بی اعتمادی به یه داروی ایرانی مورد تایید کشورهای خارجی
از طرف دیگه اعتماد به یه ایرانی بی خبر از علم پزشکی با ادعای پوچ درمان ام اس !
این دو با هم چطور یه جا جمع میشه ؟!

تاپیک اخبار داخلی و خارجی آنطور که در صفحه اصلی نوشته شده فقط مربوط به خبرهای ام اسه .
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : amirfarhag , Parla , sooorooosh
#25
من قصد ندارم در مورد تفاوت داروی ابرانی و خارجی قضاوت کنم.اما به نظرم بی اعتمادی به محصولات تولید داخل(از جمله دارو) میتونه نقشه ی دشمنان کشورمون باشه،همونا که همیشه برای کوبیدن ما تلاش میکنند و ادعا میکنند که میخوان به نفع ما کار کنند..اونا همه جوره تلاش میکنند تا ما خودمون را باور نداشته باشیم.

(2012/09/04, 08:17 AM)ثریا نوشته است: خب من که گفتم ببخشید و نتونستم منظور خودم و برسونم طبق معمول!!!!!!!!!!!حالا چیه همتون بکوب دارید عقده هاتون و سر من خالی می کنید؟!angry2angry2angry2angry2angry2angry2
درمورد سینووکس که کسی تحقیق نکرده وگرنه خود من و چندتا دیگه از بچه های کرج که خودم می شناسمشون بعداز تزریق مستقیم راهیه بیمارستان میشدیم.حالا این به کنار چون شماها نمیخواید قبول کنید اما اینو بگم که باشه چون جمع از وضعیت کنونی داروها و نبود یه داروی قطعی برای ام اس راضیه پس من هم میگم به به چه مملکتی چقد خوبه!؟از همه چی راضی هستیم و هیچ مشکلی نداریم!؟angry2angry2angry2angry2angry2angry2angry2angry2angry2angry2
خب فکر نمیکنم دیگه نیازی به ادامه دادن این تاپیک باشه!

کی گفته در مورد سینووکس کسی تحقیق نکرده؟؟؟؟angry2 اگه افرادی با سینووکس حالش بد شده و راهی بیمارستان شدند حب شاید با یه داروی خارجی هم همینطور بشه.دلیل نداره که با دیدن چند مورد،مساله را تعمیم بدیم..شاید کلا به یه سری داروها حساسیت داشته،ربطی به خارجی یا داخلی بودنش نداره..
مطمئنم هیچ کدوم از ماها از نبود داروی قطعی خوشحال نیستم و به ادامه وضعیت کنونی راضی باشیم ولی اینم درست نیست که این قدر خود باخته باشیم.
أللّهُمَ إجعَلْ نَفْسی مُطمَئِنَةً بِقَدَرِک
 تشکر شده توسط : amirfarhag , fireboud , ارزو , ساقی , hamid t
#26
موفقيت ايران در توليد آزمايشگاهي داروي حل کننده لخته هاي خون سکته به عنوان سومين کشور جهان

خراسان - مورخ سه‌شنبه 1391/06/28
نويسنده: عرفاني erfani@khorasannews.com



.jpg   914982.jpg (اندازه: 26.51 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
پژوهشگران کشورمان پس از ۶ سال تلاش مستمر به دانش فني توليد داروي حل کننده لخته هاي خون در بيماران دچار سکته هاي قلبي و مغزي دست پيدا کردندو موفق شدند اين دارو را در مرحله آزمايشگاهي توليد کنند.اين دارو که بلافاصله پس از وقوع سکته قلبي و مغزي بايد استفاده شود، در واقع قسمتي از يک آنزيم است که به طور طبيعي در بدن وجود دارد که وقتي فعال مي‌شود، لخته خون را تخريب مي‌کند و از بين مي‌برد.دانش فني توليد اين دارو با نام «reteplase» در اختيار کشورهاي معدودي است . رئيس دانشکده داروسازي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان در گفت و گو با خراسان با بيان اين مطلب اظهار داشت: اين دارو هم اکنون در مرحله آزمايشگاهي ساخته شده است.اين دارو در حد ميلي گرم ساخته شده است و اکنون براي انجام مراحل بالاتر بايد در حد گرم ساخته شود. دکترابوالفضل مصطفوي گفت:از آنجايي که انجام آزمايش هاي باليني اين دارو هزينه هايي دارد،براي تامين اين هزينه با وزارت بهداشت مذاکراتي داشتيم و قرار شد مبلغي از سوي اين وزارت خانه در اختيار ما قرار گيردو به محض تامين اين هزينه از سوي وزارت بهداشت، آماده هستيم که آزمايش هاي باليني را شروع کنيم.وي تصريح کرد:هم اکنون درجه خلوص اين دارو را نيز بالا برده ايم و در حال حاضر اين دارو در همان حدي است که در بازار دنيا عرضه مي‌شود.مصطفوي با تاکيد بر اين که ايران در مرحله آزمايشگاهي موفق به دستيابي به دانش فني ساخت اين دارو شده است، اظهار کرد: در دنيا تنها 2 کشوراز جمله آمريکا توانسته اند اين دارو را توليد کنند و ايران با توليد اين دارو سومين کشوري است که به اين فناوري دست يافته است. مصطفوي در گفت و گو با فارس نيزتاکيد کرد: اين دارو يک فرآورده شيميايي نيست بلکه آنزيمي است که به طور طبيعي در بدن هر فرد وجود دارد.مصطفوي تصريح کرد: مشکل اصلي ايجاد لخته در هنگام بيماري هاي حاد مانند سکته مغزي و قلبي بروز مي‌کند که گرچه باز هم بدن آغاز به ترميم خود مي کند، اما به دليل آن که خون رساني به اعضاي حياتي مانند مغز و قلب قطع مي شود بيمار دچار مشکل، آسيب يا مرگ مي شود.در اين هنگام بدن به دوز بيشتري از اين آنزيم نياز دارد تا سريع تر گرفتگي عروق برطرف و بار ديگر خون رساني به اعضاي حياتي از سر گرفته شود.رئيس دانشکده داروسازي اصفهان گفت: هر دوز اين داروشامل 2 آمپول است که اکنون هزينه اي معادل 2 هزار و 700 دلار در بر دارد و بيشتر کشورهاي دنيا از جمله ايران به اين دارو دسترسي ندارند .با توليد اين دارو در داخل کشور قيمت براي مصرف کنندگان به يک سوم کاهش مي‌يابد .

دکتر ميرمحمد صادقي، مدير پروژه نيز چندي پيش در اين باره در گفت وگو با خراسان تصريح کرد: اين دارو که براي نجات افرادي است که دچار سکته مغزي و قلبي شده اند، در واقع از بروز آسيب هاي شديد در عضو دچار سکته جلوگيري مي‌کند و عملکرد آن طوري است که با برقراري سريع و دوباره خون رساني، جلوي از بين رفتن سلول هاي مغز و قلب به دليل انسداد عروق خوني را مي‌گيرد.

نحوه اثرگذاري دارو

اين فوق دکتراي بيوتکنولوژي و بيوشيمي ادامه داد: يک لخته خون از ۲ جزء تشکيل مي‌شود. يک جزء آن سلول ها و جزء ديگر پروتئين هايي است که به صورت پليمر به يکديگر متصل مي‌شوند و اطراف سلول را مي‌گيرند. حال اين دارو، پروتئين هايي را که به صورت پليمر به يکديگر متصل شده اند از هم باز مي‌کند در نتيجه سلول از هم پاشيده و بدين ترتيب لخته خوني تجزيه و نابود مي‌شود. عضو هيئت علمي دانشکده داروسازي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان افزود: داروي حل کننده لخته هاي خوني که همان داروي فعال کننده پلاسمينوژن بافتي است در واقع يک نوع پروتئين غيرفعال است که بايد فعال شود. اين داروي توليدي قادر است مواد تشکيل شده در اطراف لخته را تخريب کند و در هم بشکند. وقتي اين مواد شکسته و خرد شد به تکه هاي ريز و کوچکي تبديل و جذب سيستم بدن مي‌شود.

اين محقق در تشريح فرآيند ساخت داروي حل کننده لخته هاي خوني بيان داشت: چون اين دارو قسمتي از يک آنزيم است که به طور طبيعي در بدن انسان وجود دارد بنابراين از روي DNAهاي موجود در بدن الگوبرداري کرديم تا بتوانيم ژن اين آنزيم را تکثير کنيم و ژن را در سيستمي ببريم که بتوانيم پروتئين آن را توليد کنيم و پس از مدت ها توانستيم اطلاعات ژن مسئول ساخت پروتئين توسط سلول را به دست آوريم.سپس اين ژن را در حاملي قرار داديم که آن را به درون باکتري ببرد و بتوانيم از باکتري براي شناسايي DNA استفاده کنيم و از روي آن پروتئين مورد نظر را بسازيم. سپس با انجام مجموعه اي از تحقيقات بسيار دشوار موفق شديم پروتئين توليد شده را فعال کنيم.وي افزود: اين دارو ۴ نوع مختلف دارد و هر کدام از آن ها براي قسمت خاصي از آنزيم استفاده مي‌شود، اگرچه اين ۴ دارو تفاوت هاي جزئي با يکديگر دارند اما همه آن ها يک کار انجام مي‌دهند.به گفته اين دکتراي فارماکولوژي، مزيت اين دارو نسبت به نمونه هاي مشابه، سرعت اثربخشي بيشتر در نابودي لخته خون و استفاده راحت تر است. چون اين دارو به صورت تزريقي است بنابراين مي‌توان آن را داخل سرم ريخت تا پس از نيم ساعت وارد بدن شود.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : ساقی
#27
من خودم دارم داروی ساخت ایران مصرف می کنم.داره بیماریم بدتر می شه اوایل آوونکس بوده.علایمی نداشتم.خب وقتی دارویی به کسی نمی سازه چرا باید الکی دفاع کنه.من و هر کی این دارو بهش نمی سازه قصد دلسردی نداریم.ولی باور کنید وقتی اینا رو خوندم یه لحظه گفتم شاید حق با شماست و ما اینجا چون داروی ساخت ایران برامون نمی سازه بهتره بریم بمیریم.
 تشکر شده توسط : ثریا , Parla
#28
مهری جان خدا نکنه ، این حرف رو نزن . با دکترت مشورت کن.
این که دارو به کسی نسازه دلیل بر بد بودن دارو نیست. شاید اثر روانی و تلقین بوده .موادش که یکی هست.
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : ساقی
#29
این بیماری ممکن در مقطعهای زمانی علائمش تشدید میشه اما دارو می تونه این التهاب پلاکها رو خاموش کنه من هم اونکس وهم سینووکس استفاده کردم اثر اونکس بهتر بوده شما با تغییرات علامتی بدنتون می تونید تا حدودی کنترل دارویی رو بسنجید اما از دارو مهمتر کنترل استرسه
 تشکر شده توسط : ارزو , g.someira
#30
ببینید ...خطاب به اون دوست عزیزی هست که مصرف داروی ایرانی رو زیر علامت سوال برده...
فکر نکنم دانشنامه ای معتبر تر و دقیق تر از ویکی پدیا وجود داشته باشه...
لطف کن شما به لینک زیر مراجه کن
http://en.wikipedia.org/wiki/Multiple_sclerosis
بعدش برو تو قسمتDisease-modifying treatments
در مورد درمان های رایج ام اس تو دنیا توضیح داده...
Interferon beta-1a (trade names Avonex, CinnoVex, ReciGen and Rebif) and interferon beta-1b (U.S. trade name Betaseron, in Europe and Japan Betaferon
یعنی سینووکس و رسیژن ایرانی رو جز درمان های تائید شده ام اس میدونه...اینو ویکی پدیا تائید میکنه...ینی چیز تائید شدهای هست...
حتی نوشته شده اونجا که دارو در ایران تهیه میشه...
در ضمن واقعا بحث شهرستانی و این چیزا خیلی زشته که شده...واقا متاسفمangry2
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : paeazan , نازی ی
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چشم انداز درمان با سلول بنیادی در ایران.... sooorooosh 9 8,388 2016/05/21, 02:45 PM
آخرین ارسال: niloofary
  وضعیت داروهای "ام اس" در بازار دارویی کشور hamdam 2 4,679 2016/05/10, 08:55 AM
آخرین ارسال: niloofary
  ادعاي زنبور درماني صحت ندارد yummy 6 5,782 2015/09/23, 11:27 AM
آخرین ارسال: niloofary
  با انجام مدیتیشن می توان آثار بیماری ام اس را کاهش داد hamdam 7 8,387 2015/02/25, 12:01 PM
آخرین ارسال: غم فروش
  گام های "ام اس" بر بام ایران گروه کوهنوردی ام اس سنتر 29 23,478 2014/08/05, 09:43 PM
آخرین ارسال: omid_nejad
  هاشمی:افزایش هزینه دارویی بیماران صعب­ العلاج و خاص به مصلحت نیست hessam 9 7,543 2014/06/13, 10:13 PM
آخرین ارسال: سمیرا67
  رئیس انجمن MS ایران: MS در طبقه تحصیل‌کرده و مرفه‌تر بیشتر است hamid_147 5 6,170 2014/05/14, 03:41 PM
آخرین ارسال: baran
  ایران پرچمدار حمایت از بیماران ام اس asall 16 13,773 2014/05/12, 12:51 AM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  افتتاح نخستین مرکز نقشه‌برداری مغز خاورمیانه در ایران hamid_147 0 2,597 2014/04/28, 04:18 PM
آخرین ارسال: hamid_147
  حال «سلامت» در ایران خوب نيست! nahid 3 3,904 2014/04/22, 03:50 PM
آخرین ارسال: maryy



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
5 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست