2012/04/13, 10:31 PM
(2012/04/12, 04:51 PM)احسيني نوشته است: جواب:از جوابتون ممنونم.یه سوال برام پیش اومد یعنی توی تابستون غذابا طبع گرم نباید خورد ؟ میشه یه خورده توضیح بدید عین زمستون رفتار کردم مدام ادویه و عسل خوردم واقعاً احساس میکنم که تب دارم الان هوا یه خورده خنک شده ولی من همش گرممه انگار داره دود از من بلند میشه
چند چيز طبع را خنك ميسازد: سيب سبز(نه ترش)- آلو سياه(يا زرد)- خيار تخم دار- كاسني- كاهو"
سيب سبز درون را خنك ميسازد و تب را ميبرد. عناب و سنجد تب را ميبرد و كاسني و بنفشه تب را ميبرند.
آلوي تازه نيز حرارت را خاموش مي كند و صفرا را فرو مي نشاند.
در كتب گياهان دارويي اين گياهان نيز خنك كننده و صفرا بر اند:
طالبي-هلو-كاهو-سنجد-انار-ازگيل-زالزالك-خرمالو-زردآلو-هليله ها(سياه-زرد-كابلي)-كدو -خيار ...
ادويه جات حرارت بدن را بالا ميبرد كه بايد اجتناب شود.
شكم اگر چند بار كار كند بدن خنك ميشود.
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد