امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی که مبتلایان به MS و اطرافیان آنها باید بدانند.
#21
ببینید بچه ها این رلبط نداره به ام اس بعضیا انقد فشار های عصبی بدجور و استرس های وحشتناکی داشتنت ولی ام اس ندارن
این استرسهای کوچیک یا یه کم بزرگ واس همه هست اما آیا همه ام اس دارن؟؟؟؟
Huh
من یه جا خوندم کسایی که وسواسی هستن و بچگی هاشون عاشق چیزای ترش بودن به ام اس دچار میشن
واسه من که این قضیه صدق کرده البته اینم بگما نگفت دلیلش اینهangry2
گاهی سکوت برای بقا لازمه ؛نشکونش
#22
(2012/11/28, 03:56 PM)negarrrr نوشته است: ببینید بچه ها این رلبط نداره به ام اس بعضیا انقد فشار های عصبی بدجور و استرس های وحشتناکی داشتنت ولی ام اس ندارن
این استرسهای کوچیک یا یه کم بزرگ واس همه هست اما آیا همه ام اس دارن؟؟؟؟
Huh
من یه جا خوندم کسایی که وسواسی هستن و بچگی هاشون عاشق چیزای ترش بودن به ام اس دچار میشن
واسه من که این قضیه صدق کرده البته اینم بگما نگفت دلیلش اینهangry2

نگار جان من وسواسی نیستم و از چیزهای ترش هم خوشم نمیاد از بچگی تا کنون علاقه زیادی به چیزهای شیرین مثل عسل ، شیرینی و کیک و بستنی ، خرما ، حلوا، خاگینه و کاچی و... دارم Blush
ولی این هم بگم از وقتی که یادم میاد خیلی حساسم و سر هر مسئله بظاهر ناچیزی گریه ام می گیره Confused ولی عصبانی نمیشم و بقول اطرافیان خوش اخلاق و مهربان هستم Sleepy
گاهی چه زود دیر میشود.angry2angry2
 تشکر شده توسط : ghaside
#23
آره عزیزم گفتم که اینم 100%صدق نمی کنه
گاهی سکوت برای بقا لازمه ؛نشکونش
#24
مرسی نازلی جان یکسری از کارایی ک گذاشته بودیو انجام دادم خیلی درست و خوب بود ممنون
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.
#25
مهمترین راه درمان بیماری ام .اس تقویت روحیه بیمار و شناخت اوست

به گزارش شبكه خبر ، فاطمه یاراحمدی امروز در همایش بیماری ام.اس كه در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد برگزارشد افزود : بیماری ام.اس بیماری شدید عصبی است كه در اثر این ، عارضه سیستم ایمنی بدن ضعیف می شود.

وی اظهارداشت : تقویت روحیه و پرهیز از استرس و فشارهای عصبی و نیز داشتن اطلاعات كامل در زمینه برخورد با این بیماری ، نقش موثری در كاهش حملات عصبی دارد.

مسئول بیماران خاص شبكه بهداشت و درمان بروجرد تصریح كرد : انجام حركات ورزشی به ویژه شنا ، تغذیه صحیح و كاهش استرس و فشارهای روانی را از جمله عوامل موثر بر پیشگیری از روند بیماری عنوان كرد.

یاراحمدی اضافه كرد : هم اكنون 92 بیمار مبتلا به ام.اس در این شهرستان شناسایی شده كه 80 درصد آنها زن و مابقی مرد هستند.

گران بودن داروهای بیماران ام .اس و هزینه های سنگین درمان از جمله ام .آر.آی و سایر هزینه های دیگر از مشكلات جدی این افراد است.

در این نشست همچنین برخی از كارشناسان و پزشكان متخصص اعصاب نسبت به علل شیوع این بیماری و راه های پیشگیری از حملات شدید آن مطالبی بیان كردند.

مابیماران ام اسی میتوانیم باتلقین بخودروحیه عالی رادرخودبوجودآوریم مابایدهمیشه بخودبگوییم ماقویترازام اس هستیم بااین کارروحیه ی عالی بطوراتوماتیک وارسراغ مامی آید{قابل توجه دوستان ام اسی که میگویندروحیه ازکجابیاریم}smilingروحیه ی عالی درمشت منوشماست کافی مشت خودرابازکنیم ازروحیه ی عالی مستفیدمیشویم باورکنیداینکارامتحان شده است با خنده وشادی ام اس راازبین ببریم خنده برهردردبی درمانی دوااستsmilingsmilingsmilingحالاخواهشابخندیدsmilingsmilingsmilingsmilingsmilingsmilingsmilinglaughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3laughing3
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : parisa2011 , ghaside
#26

7 نکته برای بیماران مبتلا به ام‌اس
محرم اسرار و مشکلات بیمار باشید و گاهی اجازه دهید با شما درد دل کند و مشکلاتش را بازگو نماید. کمترین فایده این کار، سبک شدن و آرام شدن اوست. علاوه بر این شما با مشکلات او آشنا می شوید و سعی می کنید آنها را برطرف نمایید.
7 نکته مفید درباره‌‌ بیماری ام اس که افراد مبتلا به، باید آن را بدانند.

به گزارش تبیان، بیماری ام اس یک بیماری است با چهره های مختلف که شدت و دامنه علایم آن، از فردی به فرد دیگر متغیر است. بنابراین آشنایی با علایم شایع آن و تشخیص آن در فرد اولین گامی است که برای مبتلایان اهمیت دارد.پس از آن که فرد توانست بیماری خود را قبول کند،وقت آن می رسد که یاد بگیرد چگونه تا حدی بر علایم آن غلبه پیدا کند.نکات زیر می تواند برای مبتلایان به بیماری ام اس مفید باشد:

1- ام اس یک بیماری خاص است که علایم آن از فردی به فرد دیگر متغیر است و در همه افراد به یک شدت بروز نمی کند.

خیلی از بیماران مبتلا به ام اس در سطح جامعه وجود دارند که علایم خفیفی دارند و می توانند کارهای روزانه خود را به طور عادی انجام دهند و وضعیت سلامتی شان در مدت زمان طولانی تغییر چندانی نمی کند.اما متاسفانه بسیاری از افراد وجود دارند که به محض شنیدن نام بیماری ام اس، تصویر فردی معلول را در ذهن می آورند که جز با اتکا به ویلچر نمی تواند راه برود.

در حالی که آمار نشان دهنده این واقعیت است که معلولیت ناشی از بیماری ام اس، تنها درصدی از مبتلایان را درگیر می کند.

2- ام اس یک بیماری خود ایمنی است، به این معنی که در این بیماری، دستگاه ایمنی بدن فرد به سلول های عصبی حمله می کند و آنها را بیگانه تلقی می کند و غلاف میلین اطراف سلول های عصبی مغز و نخاع را از بین می برد.میزانی از مغز و نخاع که تحت تاثیر این حملات از بین می روند، شدت و وخامت بیماری را مشخص می کند و به همین علت است که شدت آن در افراد مختلف متفاوت است. بیماری ام اس در بانوان شایع تر از آقایان می باشد و بیشتر سنین 20 تا 40 سال را درگیر می کند.

3- درصد زیادی از مبتلایان به بیماری ام اس، وضعیت عود کردن و بهبود یافتن را تجربه می کنند، به این معنی که برای مدتی علایم بیماری ام اس بروز پیدا می کنند (عود کردن). سپس این شرایط بهبود یافته و علایم ام اس از بین می روند و شرایط فرد به حالت عادی برمی گردد.

مرحله عودکننده زمانی است که حملات سیستم ایمنی بدن به سلول های عصبی آغاز می شود و تخریب هایی در این قسمت ها رخ می دهد. اگر حملات سیستم ایمنی به سلول های عصبی در فاصله زمانی کم و با تعداد دفعات زیاد رخ دهد، بیماری حالت پیشرونده پیدا می کند.

بنابراین بیماران مبتلا به ام اسی که بر روی ویلچر مشاهده می کنید و یا بیمارانی که دچار عدم توانایی کنترل دفع ادرار و مدفوع خود می شوند، در حقیقت دچار تخریب های عصبی فراوان شده اند. دیگر تغییراتی که حملات سیستم ایمنی به سلول های عصبی در درازمدت ایجاد می کند، گرفتگی یا اسپاسم عضلانی، از دست دادن قدرت تکلم و تمرکز، فراموشی، افسردگی و حتی تشنج می باشد که خوشبختانه شیوع این علایم شدید و حاد، تنها در تعداد کمی از مبتلایان به ام اس مشاهده می شود.

4- مبتلایان به ام اس باید بدانند که گرما علائم بیماری ام اس را تشدید می کند. اگر چه برخی از بیماران ممکن است تحت تاثیر گرما، علایم وخیمی را در خود نشان ندهند، اما معمولا به تمامی مبتلایان به بیماری ام اس توصیه می شود که هرگز خود را در معرض گرما قرارندهند، مثلا از سونا استفاده نکنند، دوش آب داغ نگیرید و در محیط گرم به تنهایی قرار نگیرند تا اگر مشکلی برایشان رخ داد، فرد دیگری به آنها کمک کند.

گرما سبب بروز واکنش سریع در اندام ها می شود. بنابراین یکی از شایع ترین مشکلات بیماران ام اسی پس از قرارگرفتن در معرض گرما، احساس ضعف در اندام ها می باشد. هم چنین احساس سوزن سوزن شدن در ناحیه پاها از شایع ترین مشکلات قرارگیری این افراد در معرض گرما می باشد. متاسفانه امروزه هیچ گونه راه درمان قطعی برای این مشکلات وجود ندارد.

5- اگر چه درمانی برای بیماری ام اس وجود ندارد، اما راه مناسبی که برای کمک به این بیماران وجود دارد این است که همیشه در دسترس آنها باشیم و آنها را تنها نگذاریم. اگر چه ممکن است معلولیت آنها جزئی باشد و بتوانند از پس کارهای روزانه خود برآیند، اما بروز حملات عصبی به آنها خبر نمی دهد و اگر این بیماران خود را در شرایط حمله تنها و ناتوان ببینند، شرایط روحی شان آسیب می بیند و ممکن است خیلی زود بیماری، آنها را از پا درآورد.

بنابراین سعی کنید در دسترس بیمار باشید و او را تنها نگذارید. در صورت لزوم برایش پرستار بگیرید و کارهای سخت را به او نسپارید. شرایط منزل را طوری فراهم کنید که سرشار از صمیمیت باشد و کمترین استرسی به بیمار وارد نشود، چون استرس بیماری را بدتر می کند. از کم هزینه ترین چیزها برای بهبود شرایط او استفاده کنید، مثل خندیدن و شاد بودن.

6- محرم اسرار و مشکلات بیمار باشید و گاهی اجازه دهید با شما درد دل کند و مشکلاتش را بازگو نماید. کمترین فایده این کار، سبک شدن و آرام شدن اوست. علاوه بر این شما با مشکلات او آشنا می شوید و سعی می کنید آنها را برطرف نمایید.

7- رژیم غذایی مناسبی برای بیمار در نظر بگیرید و او را تشویق به رعایت آن کنید تا از مواد غذایی سالم و تازه استفاده کند.
1392/2/7-14:51عصرایران
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : زهرا59 , منصور91
#27
آشنایی با 21 نکته درباره بیماری ام اس
سلامت > بیماری- همشهری آنلاین:
اسکلروز متعدد یا ام اس یک بیماری مزمن است که به اعصاب در طناب نخاعی و مغز و نیز عصب بینایی آسیب می‌زند.

1- تعریف ام اس

ام اس (MS) مخفف کلمه "اسکلروز متعدد" (Multiple Sclerosis) است. اسکلروز به معنای ایجاد جوشگاه است، و افراد دچار ام اس نواحی متعدد بافت جوشگاهی در پاسخ به آسیب عصبی است. بسته به محل ایجاد آسیب، علائم ممکن است شامل اشکالات در کنترل عضلات، تعادل، بینایی، یا حرف زدن باشد.

2- علائم ام اس: ضعف یا بیحسی

آسیب عصبی ممکن است باعث ایجاد این علائم شود:

ضعف در دست یا پا

بیحسی

از دست رفتن تعادل

اسپاسم عضلانی

این علائم ممکن است به لکنت زبان یا اشکال راه رفتن مکرر بینجامدoptic2

3- علائم ام اس: مشکلات بینایی

بیش از نیمی از افراد مبتلا به ام اس مبتلا مشکل بینایی به نام "نوریت اپتیک" می‌شوند.

این التهاب عصب بینایی است ممکن است باعث محو شدن دید، از دست رفتن رنگ‌بینی، درد چشم ،نابینایی معمولا در یک چشم شود.

4- علائم ام اس: مشکلات سخن گفتن

گرچه مشکلات گفتار از مشکلات بینایی کمتر شایع است، برخی از افراد مبتلا به ام اس لکنت زبان پیدا می‌کنند. این عارضه هنگامی رخ می‌دهد ام اس اعصابی را که پیام‌های گفتار را به مغز منتقل می‌کنند، تخریب می‌کند. برخی از افراد نیز دچار اشکال بلع می‌شوند.

5- سایر علائم ام اس

ام اس ممکن است بر حدت ذهنی هم تاثیر بگذارد. برخی از افراد ممکن است به مدت بیشتری برای حل مسائل نیاز داشته باشند. دیگران ممکن است نقصان ملایم حافظه یا اشکال در تمرکز را تجربه کنند. اغلب افراد دچار ام اس همچنین ممکن است دچار درجاتی از دست دادن کنترل مثانه شوند، که به علت قطع ارتباط عصبی میان مثانه و مغز است.

نهایتا خستگی یک مشکل رایج در این بیماری است. ممکن است حتی پس از یک خواب خوب شبانه احساس خستگی کنید.
6- سکته مغزی در برابر ام اس

اختلال حواس، لکنت زبان، و ضعف عضلانی ممکن است علائم ام اس باشند، اما سکته مغزی هم ممکن است با همین نشانه‌ها بروز کند.

هر کسی که به طور ناگهانی توانایی صحبت کردن یا حرکت دادن اعضایش را از دست بدهد، باید فورا به اورژانس برده شود.

درمان سکته مغزی در ساعات اولیه احتمال بهبودی موفقیت‌آمیز را بالا می‌برد.

تفاوت سکته مغزی و ام اس را در تصویربرداری مغز با ام آر آی در عکس مقابل می‌بینید.

7- علت ام اس چیست؟

ریشه اصلی ایجاد ام اس معلوم نیست، اما پزشکان عواملی را یافته‌اند که با شیوع ام اس همراهی دارند. ام اس در نواحی دور از خط استوا از جمله کشورهای اسکاندیناوی و سایر بخش‌های اروپای شمالی بیشترین شیوع را دارد. در این نواحی نور آفتاب کمتر است، بنابراین برخی از پژوهشگران می‌گویند کمبود ویتامین D ممکن است نقشی در ایجاد این بیماری داشته باشد.

پژوهش‌ها بیانگر رابطه احتمالی میان کمبود ویتامین D و اختلالات خودایمنی (که ام اس هم جزء آنها محسوب می‌شود) بوده‌اند، اما هنوز نتیجه قطعی در این باره به دست نیامده است. به نظر می‌رسد ژنتیک هم در ایجاد ام اس نقش داشته باشد.
8- چطور ام اس به بدن حمله می‌کند؟

در افراد دچار ام اس، دستگاه ایمنی خود فرد به بافت‌های اطراف رشته‌های عصبی در مغز، نخاع، و رشته‌های عصب بینایی حمله می‌کند. این بافت پوشاننده رشته‌های عصبی از ماده چربی به نام میلین تشکیل شده است.

میلین نقش عایق اعصاب را ایفا می‌کند و به انتقال پیام‌های عصبی که حرکت، سخن گفتن و سایر کارکردها را کنترل می‌کنند، یاری می‌رساند.

هنگامی که میلین تخریب می‌شود، بافت جوشگاهی به وجود می‌آید، و پیام‌های عصبی درست منتقل نمی‌شوند.

9- چه کسانی ام اس می‌گیرند؟

ام اس دست کم دو برابر در زنان شایع‌تر از مردان است. با اینکه افراد از همه نژادها ممکن است به این بیماری مبتلا شوند، اما افراد سفیدپوست بیشتر در معرض خطر ابتلا به آن هستند. احتمال دچار شدن به ام اس در فاصله سنین 20 تا 50 سالگی بیشتر است.

10- تشخیص ام اس

علاوه بر گرفتن سابقه پزشکی و معاینه جسمی آزمایش‌های بر روی بیماران برای تشخیص ام اس و رد کردن سایر علل ایجاد کننده علائم انجام می‌شود. بیش از 90 درصد افراد مبتلا به ام اس دارای بافت جوشگاهی در مغز هستند که در اسکن مغزی با ام آر آی دیده می‌شود.

یک آزمایش تشخیصی دیگر گرفتن مایع مغزی نخاعی (مایعی که درون مغز و نخاع جریان دارد) از محل ستون فقرات کمری برای بررسی تغییرات آن است. آزمایش‌ها برای بررسی فعالیت الکتریکی اعصاب نیز ممکن است برای کمک به تشخیص به کار روند. همچنین آزمایش‌‌های برای رد کردن سایر بیماری‌های خود ایمنی و عفونت‌ها هم ممکن است انجام شود.

11- پیشرفت بیماری ام اس

سیر بیماری ام اس در هر شخصی الگوی متفاوتی دارد، و در بسیاری از افراد می‌توان با درمان بیماری را کنترل کرد.
ام اس به چهار شکل ممکن است پیشرفت کند:

الف- عودکننده- فروکش‌کننده: حمله حاد بیماری و شعله‌ورشدن ناگهانی علائم رخ می‌دهد، سپس این علائم به طور کامل یا نسبی بهبود پیدا می‌کنند . سپس حملات بعدی به همین شکل با فواصل زمانی متفاوت ممکن است بروز کند. این شایع‌ترین شکل بیماری ام اس است.

ب- پیشرونده اولیه: علائم ام اس به آهستگی اما به طور مداوم بدتر می‌شود، بدون اینکه در طول زمان بهبودی رخ دهد یا شعله‌ور شدن ناگهانی بیماری رخ دهد.

ج- پیشرونده ثانویه: بیماری به شکل عودکننده- فروکش‌کننده شروع می‌شود، و بعد به شکل پیشرونده تبدیل می‌شود.
د- پیشرونده عودکننده: علائم زمینه‌ای به طور مداوم بدتر می‌شود. در عین حال بیمار حملات حاد را هم تجربه می‌کند که ممکن است فروکش کنند یا نکنند. این شکل بیماری از همه نادرتر است.

12- ام اس و آب و هوا

پژوهش‌ها بیانگر آن است که بیماری ام اس در طول ماه‌های تابستان ممکن است فعال‌تر شود. گرما و رطوبت بالا ممکن است به طور گذرا باعث بدتر شدن علائم شود. آب و هوایی خیلی سرد و تغییرات ناگهانی در درجه حرارت نیز ممکن است علائم را بدتر کنند.

13- درمان ام اس: داروها

گرچه علاجی برای ام اس وجود ندارد، اما "داروهای تغییردهنده سیر بیماری" وجود دارند که می‌توانند فراوانی و شدت حملات ام اس را کاهش دهند. مصرف این داروها می‌تواند میزان آسیب به مغز و نخاع در طول زمان را کاهش دهد و جلوی پیشرفت معلولیت را بگیرد.

تجویز دوزهای بالای داروهای کورتونی هنگام بروز حمله بیماری می‌تواند زمان حمله را کوتاه کند. داروهای بسیار دیگری هم برای کنترل علائم آزارنده ام اس مانند اسپاسم عضلانی، بی‌اختیاری ادراری، و درد وجود دارند.

14- درمان ام اس: کنترل درد

حدود نیمی از مبتلایان به ام اس دچار شکلی از درد می‌شوند که یا ناشی از ایجاد مدار کوتاه در دستگاه عصبی است یا به علت اسپاسم و کشیدگی عضلانی رخ می‌دهد.

پزشکان برای تسکین این دارد ممکن است از داروهای ضدافسردگی و ضدتشنج (که خواص ضددرد هم دارند) استفاده کنند. داروهای مسکن و داروهای ضداسپاسم نیز ممکن است مورد استفاده قرار گیرند. درد عضلانی این بیماران اغلب به خوبی ماساژدرمانی و فیزیوتراپی هم تسکین پیدا می‌کند.

15- درمان ام اس: فیزیوتراپی

اگر ام اس باعث شده است که تعادل، هماهنگی عضلات یا قدرت عضلانی‌تان مختل شود، باید یاد بگیرید چطور خودتان را با این وضعیت تطبیق دهید. فیزیوتراپی می‌تواند به قوی کردن عضلات، مقابله با سفتی عضلات و مفاصل و افزایش توانایی حرکتی شما کمک کند. کاردرمانی نیز می‌تواند به شما کمک کند هماهنگی عضلات دست‌های‌تان برای لباس پوشیدن و نوشتن را بازیابید. و اگر در صحبت کردن یا بلعیدن دچار اشکال هستید، می‌توانید از گفتاردرمانگر کمک بگیرید.

16- درمان‌های طب مکمل برای ام اس

بسیاری از شیوه‌های درمانی طب مکمل یا جایگزین که برای ام اس به کار می‌روند، به طور کامل مورد بررسی قرار نگرفته‌اند. برخی از افراد می‌گویند طب سوزنی علائمی مانند درد و اسپاسم عضلانی را تخفیف می‌دهد، اما پژوهش‌ها برای ثابت کردن این ادعا نتایج قطعی به دست نداده است.

همچنین گزارش‌هایی درباره سودمندی تزریق سم زنبور عسل منتشر شده است، اما یک تحقیق معتبر 24 هفته‌ای در این باره هیچ بهبودی در معلولیت، خستگی و شمار حملات ام اس را با استفاده از این روش درمانی نشان نداد. اگر می‌خواهید مصرف مکمل‌ها، رژیم‌های غذایی خاص یا سایر روش‌های درمانی غیرمتعارف را امتحان کنید، حتما با دکترتان در این باره مشورت کنید.

17- ام اس و بارداری

پزشکان عموما توافق دارند که بارداری برای زنان مبتلا به ام اس بی‌خطر است. پژوهش‌ها هیچ افزایشی در خطر عوارض در حین بارداری را نشان نداده‌اند. در واقع در بسیاری از زنان در حین بارداری علائم ام اس کاهش پیدا می‌کند.

میزان بالای هورمون‌ها و پروتئین‌ها در طول بارداری ممکن است باعث مهار دستگاه ایمنی شود و احتمال حمله جدید ام اس را کاهش دهد. بهتر است پیش از باردار شدن در این باره با دکترتان مشورت کنید، چرا که برخی از داروهای ام اس را نباید در حین بارداری یا شیردهی مصرف کرد. در ماه‌های اول پس از زایمان احتمال عود بیماری ممکن است افزایش یابد.

18 - متحرک ماندن با وجود ام اس

اکثریت افراد دچار ام اس می‌توانند به راه رفتن ادامه دهند ،گرچه ممکن است نیاز به وسائل کمکی داشته باشند. کفش‌های ارتوتیک یا بریس‌های ساق پا می‌تواند به افزایش پایداری فرد هنگام راه رفتن کمک کنند. اگر یک پای‌تان قوی‌تر از پای دیگر است،

استفاده از عصا می‌تواند به شما کمک کند.افرادی که دچار ضعف شدید در پاهای‌شان هستند ممکن است نیاز به استفاده از واکر داشته باشند. و برای افرادی که توانایی حفظ تعادل ندارند یا زود خسته می‌شوند، استفاده از صندلی چرخدار یا اسکوتر گزینه خوبی است.

19 - تغییرات در خانه برای بیماران ام اس

با انجام چند تغییر در خانه‌تان می‌تواند فعالیت‌های روزانه‌تان را راحت‌تر انجام دهید. درون حمام دستگیره نصب کنید. دستگیره ایمنی در توالت نصب کنید و نشیمنگاه آن را بالا ببرید. یکی از پیشخوان‌های آشپزخانه‌تان را پایین بیاورید تا بتوانید در حالت نشسته به دسترسی پیدا کنید. قالیچه یا فرش‌هایی را که ممکن است روی زمین لیز بخورند، جمع کنید.

20 - ام اس و ورزش

ورزش می‌تواند سفتی، خستگی و سایر علائم ام اس را بهبود بخشد. اما ورزش کردن بیش از حد ممکن است وضعیت را بدتر کند. بهتر است به آهستگی ورزش کردن را شروع کنید. ابتدا با 10 دقیقه ورزش شروع کنید و بعد به تدریج مدت هر وعده ورزش‌تان را افزایش دهید.

پیش شروع برنامه ورزشی‌تان درباره نوع و شدت مناسب فعالیت ورزشی با دکترتان مشورت کنید. چند گزینه محتمل شامل آئروبیک آبی، شنا، تای چی و یوگا است.

21- دورنمای ام اس

اغلب بیماران ام اس طول عمر طبیعی یا نزدیک به طبیعی خواهند داشت. با اینکه این بیماری ممکن است راه رفتن یا انجام برخی از کارها را مشکل کند، همیشه به معلولیت شدید منتهی نمی‌شود.

بسیاری از مبتلایان به ام اس با وجود درمان‌های موثر، شیوه‌های توانبخشی، وسائل کمکی فعال باقی می‌مانند، به شغل‌شان ادامه می‌دهند و می‌توانند از زندگی خانوادگی و فعالیت‌های محبوب‌شان لذت ببرند.

دوشنبه 3 تیر 1392 - 20icon_cry55
http://hamshahrionline.ir/details/220106
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : visko , saeid , DavidBili
#28
بهترين زمان برای يك حمام آفتاب
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۵۹
بهترين زمان براي يك حمام آفتاب و موثر، قبل از ساعت ده و بعد از ساعت چهار بعدازظهر است.
به گزارش افکار نیوز،براساس تحقیقات جدیدعلمی،مشخص شده که کمبودویتامین Dیکی ازعوامل مهم در ایجادبیماری ام اس(MS)است ومتاسفانه بسیاری از افرادبه خصوص در شهرهای بزرگ،دچارکمبود این ویتامین هستند.

انسان ها به طور غريزي و ناخودآگاه به دنبال آفتاب مي گردند؛ بدون اينكه دليل اين گرايش را بدانند.

آفتاب، دارو و وسيله اي براي دستيابي به تندرستي است. اشعه ماورا بنفش موجود در نور خورشيد، نمي تواند از لايه هاي اول پوست عبور كند و در نتيجه، در همان لايه ها باقي مي ماند و بر اثر فعل و انفعالاتي كه روي آن صورت مي گيرد، ويتامين D توليد مي كند.

كمبود ويتامين D سبب بروز بيماري راشيتيسم (نرمي استخوان) مي شود. در اين عارضه رشد و نمو استخوان ها متوقف مي شود و اختلالاتي در منبع استخواني پديد مي آيد. اين عارضه در مراحل قبل از بلوغ، به ويژه در كودكان خردسال به وجود مي آيد.

ويتامين D از گروه ويتامين هاي محلول در چربي است كه از روغن كبد ماهي نيز به دست مي آيد.

مهمترين راه دريافت ويتامين D نور آفتاب است؛ به شرطي كه مستقيماً به بدن تابيده شود و نه از پشت شيشه. در واقع اگر چهار روز در هفته و هر بار پنج تا هفت دقيقه، بدن در معرض تابش مستقيم آفتاب قرار بگيرد، ويتامين D مورد نياز آن تامين مي شود.

در بسياري از كشورهاي اروپايي و آمريكايي، شير، نان و محصولات غذايي تهيه شده از غلات را با ويتامين A و D غني مي سازند. جهت پيشگيري و درمان عوارض ناشي از كمبود ويتامين D، از اشكال دارويي ويتامين D طبق دستور پزشك استفاده مي شود؛ مانند مولتي ويتامين هايي كه حاوي مقداري ويتامين D است.

نوازش آفتاب، بسيار زيبا و بي نظير است و تاثير بسياري در تقويت اعصاب دارد.

حمام آفتاب به دليل اينكه موجب اتساع عروق مي شود، مي تواند مقدار زيادي خون به سطح پوست برساند و در نتيجه، رنگ پوست گلگون مي شود و مي توان آثار تندرستي را در آن مشاهده كرد.

آفتاب مي تواند بر تقويت عضلات ضعيف نيز اثر مثبت داشته باشد.

فوايد نور آفتاب: حمام آفتاب به تنظيم تنفس كمك مي كند، متابوليسم را بالا مي برد و در نتيجه، چربي هاي اضافي بدن را مي سوزاند و انرژي اضافي را در عضلات پخش مي كند. در مقابل نور خورشيد، بدن عرق مي كند و در نتيجه به همراه آن، مقداري از سموم بدن دفع مي شود. (با نوشيدن آب و دوغ، مي توانيد آب و املاح خارج شده را جايگزين نماييد) براي استفاده از اثرات شفابخش خورشيد، سعي كنيد روزانه خود را پانزده تا سي دقيقه در معرض نور خورشيد قرار دهيد و موارد زير را رعايت كنيد:

۱. حمام آفتاب را از پاها شروع كنيد و تدريجاً به قسمت هاي بالا برويد.
۲. صورت و گردن نبايد آفتاب ببيند.
۳. از كلاه هاي حصيري لبه دار براي پوشاندن سر و گردن استفاده كنيد.
۴. بهتر است بدون لباس در برابر نور آفتاب قرار بگيريد؛ در صورتي كه اين امكان وجود نداشت، از البسه نخي، سبك و روشن استفاده نماييد.
۵. پيش از اينكه در معرض نور آفتاب قرار بگيريد، قسمت هاي بدون لباس بدن را با روغن هاي نباتي (مانند روغن زيتون) و يا كرم هاي ضد آفتاب بپوشانيد.
۶. در كنار دريا، آفتاب در آب منعكس مي شود و نيروي خورشيد افزايش مي يابد. آب نمك آلود دريا نيز مي تواند محرك اين امر باشد.
۷. تابش نور خورشيد از پشت شيشه، در و يا پنجره، نمي تواند چنين نتايجي را به همراه داشته باشد؛ با باز گذاشتن پنجره ها يا با قرار گرفتن در بالكن، حمام آفتاب اختصاصي خود را ايجاد كنيد و از اثرات شفابخش نور خورشيد برخوردار شويد.
۸. يك ساعت قبل از غذا و يك ساعت بعد از آن، نبايد حمام آفتاب بگيريد.
۹. در مناطق كوهستاني و كنار دريا، هواي پاك و خالص موجب مي شود تا اشعه ماوراءبنفش با شدت بيشتري عمل كند.
۱۰. سعي كنيد در بين ساعت هاي دوازده تا سه بعدازظهر، به ويژه در تابستان در معرض تابش مستقيم نور افتاب قرار نگيريد.
http://www.afkarnews.ir/vdcbwgb5frhbwfp.uiur.html
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : سمیرا67 , رامنا , zohrevand , هانیه , برگ 7
#29
این قسمت رو من نفهمیدم چرا این رو گفته!!! خب با ضد افتاب که نمیشه آفتاب گرفت!!!

"پيش از اينكه در معرض نور آفتاب قرار بگيريد، قسمت هاي بدون لباس بدن را با روغن هاي نباتي (مانند روغن زيتون) و يا كرم هاي ضد آفتاب بپوشانيد."
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
 تشکر شده توسط : sargol
#30
آرامش خیلی خوبه اگه دیگران نگیرنش ازت angry2
گرما هم فعلا خبری نیست الان بیشتر سرما خوردگیه Sad
من سرما خوردم آمپولمم نزدم ، گفتم شاید سیستم ایمنیمو ضعیف تر کنه icon_cry
آنچه مرا نکشد، نیرومندترم میسازد.
این را در مدرسه ی جنگِ زندگی آموخته ام...
 تشکر شده توسط : سمیرا
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! Prime 39 26,913 2017/03/03, 01:16 AM
آخرین ارسال: glassheart
  نقش حفاظتی ویتامین B در تحلیل رفتن عصب مبتلایان به ام اس # پریسا # 12 10,759 2016/03/12, 01:49 PM
آخرین ارسال: niloofary
  بازیهای آنلاین برای مبتلایان به ام اس! mohammad.ali 4 5,670 2015/11/26, 01:11 AM
آخرین ارسال: SSA
  هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد melody 58 37,772 2014/06/12, 06:38 PM
آخرین ارسال: pesareshoja_ir71
  مشکلات فکری در مبتلایان به ام اس (MS) paeazan 14 10,428 2013/12/03, 11:14 PM
آخرین ارسال: roya7116
  دولت و مجلس مبتلایان به ام اس را فراموش کرده اند hamdam 1 2,822 2013/06/02, 04:28 PM
آخرین ارسال: anaram
  مبتلایان به ام اس دستهای خودرامرتب شستشوبدهند sargol 0 2,369 2013/02/20, 10:02 AM
آخرین ارسال: sargol
  غذا و احساسات در مبتلایان ام اس maya 2 4,298 2012/01/26, 09:05 PM
آخرین ارسال: parastoo joon



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان