•  قبلی
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7
  • بعدی 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 4.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همه چیز در مورد استرس
#11
(2010/12/10, 08:19 AM)Farnoosh نوشته است: کارمند بانک مرکزی بودن
این رو هم من اضافه میکنم. بعضی از اداراتش واقعاً کارمندانشون رو افسرده میکنن. :38:

ایران کجاش افسردگی نمیاره؟
 تشکر شده توسط : tanha
#12
تو ایران چون سر کار وقت اضافه و غیر مفید خیلی دارن کلا همه کارها باعث افسردگی میشه
عشــق
همین خنده های ساده ی توست
وقتی با تمام غصه هایت میخندی
تا از تمام غصه هایم
رها شوم...


 تشکر شده توسط : Farnoosh
#13
عدم امنیت شغلی باعث ایجاد استرس میشه و نتیجه استرس های متوال افسردگیهrolleyes
که تو ایران معمولاً تمام شغل ها را شامل میشه.
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
 تشکر شده توسط : nazaninn
#14
(2010/12/12, 01:56 PM)sahar نوشته است: تو ایران چون سر کار وقت اضافه و غیر مفید خیلی دارن کلا همه کارها باعث افسردگی میشه

اون اداره هایی که افسردگی میارن اتفاقا کارشون هم خیلی زیاده ولی مدیراشون حال میکنن برن رو اعصاب کارمندا angry3
یه حالی دارم این روزا
نه آرومم نه آشوبم
به حالم اعتباری نیست
تو که خوبی منم خوبم
 تشکر شده توسط : yaro
#15


استرس سيستم ايمني بدن را تنبل مي كند

خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا

تهران – تحقيقات اخير نشان مي‌دهد كه استرس به باكتري‌هاي روده صدمه وارد كرده و سيستم ايمني بدن را تنبل مي‌كند.


به گزارش ايرنا و به نقل از سي ان ان ، استرس نه تنها موجب ضعف شديد سيستم ايمني مي شود بلكه كارايي ميلياردها باكتري موجود در روده را مختل كرده و به سيستم گوارشي صدمه وارد مي‌كند.
اين باكتري ها در تحريك سيستم ايمني نقش اساسي بر عهده دارند چرا كه با تحريك آنها سيستم ايمني هميشه فعال و در حالت آماده باش است.
عامل اصلي بيماري سرطان، ام اس و ايدز ضعف سيستم دفاعي بدن است.
چگونگي تغيير دقيق باكتري ها توسط استرس هنوز شناخته شده نيست ولي چيزي كه كاملاً واضح است تاثير مستقيم آن بر هم است.
محققان بر اين باورند كه تغيير شيوه زندگي و نحوه تغذيه در تقويت سيستم ايمني بسيار موثر است و در اين راستا خود فرد است كه مي‌توان بهترين كمك را به خود كند.




 تشکر شده توسط : هانیه
#16
دوران كودكي سخت، عامل ابتلا به بيماري‌هاي مزمن است

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران


نتايج يك مطالعه بين‌المللي نشان داده است كودكاني كه در سنين خردسالي با مشكلاتي مثل سوءاستفاده‌ها و سوءرفتارها، از دست دادن يكي از والدين و يا ساير شرايط سخت و رنج آور مواجه مي‌شوند در سنين بالا و پس از بلوغ بيشتر در معرض ابتلا به بيماري‌ها و اختلالات مزمن قرار مي‌گيرند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، گروهي از كارشناسان علوم بهداشتي و متخصصان روانشناسي اطفال با مطالعه روي 18 هزار فرد بالغ از 10 كشور مختلف جهان به اين نتايج دست يافته‌اند.

اين متخصصان مي‌گويند دشواري‌ها و ناملايمات دوران كودكي خطر ابتلا به بيماريهاي مزمن مثل امراض قلبي، آرتريت، آسم، ديابت و ساير انواع اين بيماريها را در سنين بالاتر تشديد مي‌كند. بعلاوه همين الگوي ابتلا به بيماريها در بين افرادي مشاهده شده كه پيش از سن 21 سالگي با اختلالاتي چون اضطراب، افسردگي يا ساير مشكلات بهداشتي رواني مواجه بوده‌اند.

به گزارش روزنامه ساندي تايمز، كيت اسكات از پزشكان متخصص در دانشگاه اوتاگوي نيوزلند در اين باره تصريح كرد: هرچند با اين يافته‌ها نمي‌توان ثابت كرد كه استرس‌هاي دوران كودكي به طور مستقيم به كاهش سلامت جسمي در سنين بالاتر منجر مي‌شوند اما دست كم مي‌توان گفت دلايلي وجود دارند كه اين دو فاكتور را به هم مرتبط مي‌كنند.

وي تاكيد كرد: تجارب شديد در سنين پايين‌تر بدون شك رفتارها و الگوهاي زندگي افراد را درسالهاي آينده و چه بسا كه در طول عمر آنها شكل مي‌دهد.

شرح اين يافته‌ها در نشريه آرشيو روانپزشكي عمومي ارائه شده است.


 تشکر شده توسط : havaars , بهــار , Prime , hanie , هانیه , anaram , najva , somaye_602000 , nahid
#17
همه ما در مراحل مختلف زندگی اضطراب را تجربه می کنیم و طبیعی است که هر فردی در مواجهه با موقعیت های تنش زا مضطرب شود. اما احساس اضطراب شدید و مزمن بدون وجود دلیل آشکار بیرونی عادی نیست و بیماری یا اختلال محسوب می شود.

اضطراب با احساساتی همچون نداشتن اطمینان، درماندگی و نگرانی شدید همراه است و به طور کلی احساس بسیار ناخوشایند همراه با دلواپسی است که با واکنش های جسمانی مانند تنگی نفس،تپش قلب، تعریق یا سردرد بروز پیدا می کند.

در بیشتر موارد فرد می تواند با در پیش گرفتن چند راهکار ساده این علایم را تحت کنترل درآورد اما در مواردی مراجعه به روان شناس ضروری است. امروزه در زندگی شهری با وجود مشکلات عدیده اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، قطعا همه ما گهگاه دچار اضطراب می شویم بنابراین خواندن ادامه مطلب را به خوانندگان توصیه می کنیم.

تفاوت اضطراب و ترس
دکتر اکرم پرند روان شناس و مشاور در این باره می گوید: آن چه عامه مردم از اضطراب می دانند، اضطراب فراگیر است که یکی از انواع اختلالات اضطرابی محسوب می شود. اختلالات اضطرابی دامنه گسترده ای از اختلالات روانی شامل انواع وسواس های فکری و عملی، اختلالات وحشت زدگی ، هراس ها یا ترس های مرضی و اختلالات اضطرابی ناشی از مصرف مواد مخدر یا الکل را تشکیل می دهد اما شایع ترین آن همان اضطراب فراگیر است که نگرانی مفرط و مداوم است.

در واقع نگرانی بدون منشاء اضطراب نامیده می شود، مثلا مادری که به محض خارج شدن فرزندش از منزل دایم نگران اوست و دچار اضطراب می شود. نکته این جاست که هراس ها دسته ای از اختلالات اضطرابی است که با اضطراب فراگیر توسط عموم اشتباه گرفته می شود. این دسته از هراس ها که به «فوبیا »معروف است ، منشاء دارد یعنی فرد از یک جسم یا موقعیت یا فضای خاص می ترسد و یا ممکن است از ارتفاع، آسانسور یا خون دچار هراس شدید شود.

هم چنین ممکن است فردی دچار هراس های اجتماعی شود مثلا از حضور در جمع یا گفت وگو با دیگران هراس داشته باشد و مدت ها طول می کشد تا به بی دلیل بودن هراس خود پی ببرد. از این رو ترس ها در واقع زیرمجموعه اختلالات اضطرابی قرار می گیرد. اضطراب فراگیر شایع ترین نوع اضطراب محسوب می شود و ممکن است در درازمدت به اضطراب شدید، مزمن و بیمارگونه تبدیل شود.

بیشتر علایم اضطراب فراگیر به صورت واکنش های جسمی بروز پیدا می کند. تپش قلب، تعریق فراوان، احساس بی قراری و بی تابی و خستگی مفرط در بیشتر موارد قابل مشاهده است اما گاه علایم دیگری هم بروز می کند. مثلا ممکن است فردی به پرخوری یا کم خوری روی آورد و اگر به اضطراب مزمن تبدیل شود ممکن است فرد را پرخواب یا کم خواب کند. در بسیاری از مواقع کیفیت خواب فرد تحت تاثیر قرار می گیرد و او ممکن است وحشت در خواب را تجربه کند.

عوامل ایجاد اضطراب

دکتر پرند با اشاره به این که اضطراب مانند دیگر اختلالات روانی منشاء درونی یا بیرونی دارد، توضیح می دهد: ژنتیک ازجمله عوامل درونی است که در ایجاد اضطراب نقش مهمی دارد. ویژگی های شخصیتی بعضی از افراد در ابتلا به اختلالات اضطرابی نقش دارد به عنوان مثال افراد کمال گرا بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به اضطراب قرار دارند زیرا همواره انتظارات و توقعات بالایی دارند و ممکن است نتوانند به آن ها برسند.

ازجمله عوامل محیطی موثر در ایجاد اضطراب نیز می توان به بعضی از مشاغلی که استرس زاست، اشاره کرد که تاثیر قابل توجهی در بروز اضطراب دارد.

نکته این جاست که این دسته از اختلالات مانند دیگر اختلالات روانی، مسری است و وقتی یکی از اعضای خانواده مضطرب باشد، آن را ناخودآگاه به دیگران منتقل می کند. اما نبود اضطراب باعث کاهش بار انگیزشی عملکرد و رفتارهای فرد می شود. کسانی که هیچ اضطرابی ندارند و در اصطلاح به آن ها «خونسرد» می گویند، افرادی هستند که درباره انجام امور و کارهای روزانه نگرانی ندارند و بیشتر کارهایشان را با خونسردی افراطی انجام می دهند و ممکن است همین امر مانع پیشرفت آن ها شود.

بنابراین اگر اضطراب به اختلال تبدیل نشود می تواند مفید باشد و به فرد کمک کند تا به پیشرفت و ترقی برسد. اضطراب طبیعی توسط خود فرد قابل تشخیص است اما مشاور می تواند با یک سری سوالات درباره کیفیت خواب، خوراک، فعالیت های روزانه و بررسی واکنش های جسمی سطح اضطراب فرد را تعیین کند.

هم چنین پرسش هایی درباره تحریک پذیری، بی قراری، ناآرامی و ... به مشاور کمک می کند تا سطح اضطراب فرد تعیین شود. اضطراب به ۳ دسته خفیف، متوسط و شدید تقسیم می شود و بسته به نوع و شدت آن درمان ها آغاز می شود.

درمان های اختلالات اضطرابی
دکتر پرند درباره شیوه های متفاوت درمان اختلالات اضطرابی چنین توضیح می دهد: یکی از شیوه های درمانی، روان تحلیل گری است که شیوه درمانی بسیار طولانی و زمان بری است و توسط روانکاو صورت می گیرد. شیوه رایج تر درمان، شیوه شناختی و رفتاری است که طی آن مشاور به فرد کمک می کند تا بتواند به ریشه اضطراب پی ببرد و آن را درمان کند.

روان شناس در این روش ها روی افکار و باورهایی که در شکل گیری اضطراب نقش داشته است، تمرکز و به فرد کمک می کند تا این باورها را اصلاح کند. اصلاح این باورها باعث می شود فرد زندگی و پیرامون خود را از زاویه جدیدی ببیند و دچار اضطراب های بیهوده نشود.

پس از اصلاح باورها، او باید به صورت عملی کارهایی انجام دهد تا اضطرابش کنترل شود. به عنوان مثال او وضعیت جسمی خود را به هنگام احساس اضطراب مشاهده و سعی می کند با اضطراب مقابله کند. کنترل ضربان قلب، نبض، وضعیت تعریق و... به او کمک می کند تا دریابد با اضطراب در واقع چقدر بدن خود را مستهلک کرده است و به خود آسیب می زند. به این ترتیب می تواند با کنترل شرایط جسمی با اضطراب مقابله کند.

این روان شناس با اشاره به این که اضطراب از بدو تولد با انسان همراه است، تاکید می کند: اگر نیازهای اولیه یک کودک به غذا، توجه، امنیت و پوشاک را تامین نکنید، می توانید اضطراب را در او ببینید، بنابراین زمانی که نیازهای انسان برآورده نشود، اضطراب خود را نشان می دهد.

همان طور که قبلا اشاره کردیم اگر اضطراب سلامت روانی و جسمانی فرد را تحت تاثیر قرار ندهد، مفید است و مشکلی برای وی به وجود نمی آورد. دکتر پرند با بیان این که اگر فردی «چراهای »زیادی در ذهن داشته باشد و جوابی برای آن نیابد باید روی تغییر افکار و باورهایش تلاش کند، تصریح می کند: بعضی افراد تفکر همه یا هیچ دارند یعنی می خواهند در زندگی فردی یا اجتماعی خود به تمام افکار و باورهای خود پای بند بمانند و انعطاف پذیری لازم را در زندگی اجتماعی ندارند.

این دسته از افراد در طول زمان حمایت اجتماعی اطرافیان را از دست می دهند و ممکن است به علت پای بند بودن به این باورها دچار مشکلات بیشتری شوند، درون نگری و سپس ارزیابی باورها و تلاش برای اصلاح و تغییر باورها یکی از اولین راهکارهای مقابله با اختلالات اضطرابی محسوب می شود.

پذیرش، کلید رفع اضطراب
به عقیده وی آن چه بیش از هر چیز دیگری در جوامع امروز باعث افزایش اضطراب می شود، بالا رفتن سطح توقعات و انتظارات انسان از خود و اطرافیانش است. وی می گوید: هر قدر سطح توقعات بالاتر باشد، دستیابی به آن چه موردنظر است دشوارتر و اضطراب فرد بیشتر خواهد شد، بنابراین داشتن انتظارات منطقی به افراد کمک می کند تا کمتر دچار اضطراب شوند.

از سوی دیگر رفع تنش ها و گرفتاری های روزانه با دید منطقی و صحیح سطح اضطراب را کاهش می دهد. در بسیاری از موارد توجه به علایق و نیازهای فردی در زندگی روزمره در مقابله با اضطراب کمک کننده است. این موضوع به ویژه در مورد مادران صادق است زیرا همواره عادت دارند تمام زندگی خود را صرف فرزندان کنند غافل از این که توجه صد در صد به فرزندان در طول زمان و نادیده گرفتن علایق و نیازهای فردی اضطراب زاست و سلامت روان را به خطر می اندازد.
" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
 تشکر شده توسط : Saina , najva , AVID2000
#18

مرسی عزیزم که برام پیدا کردی love51love51 love51

ولی مثل اینکه یه ذره پیچیدست icon_cry

ولی 2تا نکته ی خوب داشت :

1) بالا رفتن سطح توقعات و انتظارات انسان از خود و اطرافیانش

2) تنش ها و گرفتاری های روزانه

فکرکنم ایناست که تا حدودی برام مشکل ساز شده icon_cryicon_cryicon_cry



روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
 تشکر شده توسط : nafass
#19
روانشناسان افرادی که استرس یا همان فشار روانی بیش از حد دارند بر اساس نوع واکنش بدن شان به ۵ گروه تقسیم می شوند
۱) افرادی که دایماً مضطرب و نگرانند و وقتی که یک اتفاق خاص رخ می دهد دچار گرفتگی عضلات , تنگی نفس و درد هایی در ناحیه شکم می شوند
۲ ) افرادی که خیلی عجول و بی نظمند و همیشه می ترسند که مبادا دیر به مدرسه برسند آنان به مشکلات گوارشی مثل احساس سوزش در معده یا دلپیچه دچار می شوند .
۳ ) کسانی که یک اتفاق خاص استرس زا در پیش رو دارند ( مثل امتحان یا مسابقه ) و نگرانند که موفق نشوند این افراد به دل درد و دلشوره و لرزش عظلات مبتلا می شوند .
● اگر افرادی دارای این خصوصیات هستند با ۸ توصیه از دلشوره آنان کاسته می شود .
۱) باید مراقب خواب خود باشند یک خواب خوب در طول شب در اتاقی پر از هوای تازه و جای راحت باعث می شود تا برای شروع یک روز جدید آماده شوند .
۲ ) به طور منظم و چند بار در هفته ورزش کنند و تا می توانند راه بروند .
۳ ) در فاصله بین غذا به خوردنی های دیگر ناخنک نزنند و برای نهار خوردن وقت کافی بگذارند و در طول روز زیاد آب بخورند .
۴ ) وقتی سخت مشغول درس خواندن هستند به خودشان استراحت بدهند و در این مدت شکلات نخورند و هر ۵ دقیقه با یکی از افراد خانواده صحبت کنند .
۵ ) کار هایی را که دوست دارند انجام دهند مثلاً اگر به کامپیوتر علاقه دارند در آن کلاس ثبت نام کنند .
۶ ) تا حد انفجار بخندند خنده باعث رشد هورمون هایی می شود که آرامش بخش و تسکین دهنده هستند خوش اخلاقی و خوش بینی هم ۲ عامل موثر ضد استرس هستند .
۷ ) خانواده و دوستانشان را فراموش نکنند اگر زندگی اجتماعی و خانوادگی رضایت بخشی داشته باشند به راحتی می توانند مشکلات خود را با کمک آنان حل کنند .
۸ ) درست نفس کشیدن را یاد بگیرند با تنفس درست استرس را از خودشان دور کنند .




اثرات موسیقی در کاهش اضطراب
بهره گیری از موسیقی در درمان و كاهش اضطراب پس از عمل جراحی قلب سودمند است به تازگی پنج تن از پژوهشگران ایرانی به نامهای دكتر مجتبی نیازی ، دكتر ناصر همتی ، رضا پور میرزا ، فریبا یاوری و صادق شیرازی تاثیر گوش دادن به موسیقی را بر میزان فشار خون و تعداد ضربان قلب چهل فرد بستری در بیمارستان قلب و عروق امام علی كرمانشاه كه تحت عمل جراحی پیوند عروق قرار گرفته بودند و در اولین كنگره بین المللی مراقبتهای ویژه پزشكی ارائه شده است را نشان می دهد : موسیقی درمانی در این بیماران سبب كاهش میانگین فشار خون و تعداد ضربان قلب شده است همچنین استفاده از روش موسیقی درمانی فشار اكسیژن و درصد اشباع اكسیژن خون را نیز بهبود می بخشد لذا این پژوهشگران بهره گیری از موسیقی درمانی را برای كاهش اضطراب پس از عمل جراحی قلب توصیه می كنند .


اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
 تشکر شده توسط : parastoo joon , ساغر , shahrzad.s , رضا محمدی ها , نازنین , baran1390 , nooresefid333 , arezoo_azizi
#20
من فکر کن کارم از این حرفا گذشته و باید به روانشناس مراجعه کنم اما بازم از راهنماییهات خیلی مرسیlove28
Together we stand
Divided we fall
 تشکر شده توسط : رضا محمدی ها , naz.gigili
  
  •  قبلی
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7
  • بعدی 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  با مشاغل پر استرس آشنا شویم nahid 18 15,163 2017/11/09, 03:24 PM
آخرین ارسال: ali2000
  غلبه بر استرس و اضطراب hamed 24 18,092 2015/09/08, 01:31 PM
آخرین ارسال: Farhaad
  همه چیز در مورد بهبود روحیه نازلی 52 34,901 2013/04/19, 03:44 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  همه چيز در مورد آرامش درون fereshteh 25 19,938 2012/06/29, 09:42 PM
آخرین ارسال: blue sky



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
9 مهمان