موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
2009/09/13, 06:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/07, 12:52 PM، توسط paeazan.)
با مشاغل پر استرس آشنا شویم
مشاغل پراسترس كدامند؟
طبق گفته انستیتو ملی سلامت و امنیت شغلی، استرس شغلی از مواردی نشات می گیرد كه اهم آنها عبارتند از:
۱-ساعت كاری طولانی و بدون توقف
۲-كار كردن بدون دخالت در روند تصمیم گیریها
۳-عدم امنیت شغلی و تغییرات متناوب
۴-خطر فیزیكی ، با این حال بعضی از مشاغل، پر استرس تر از بقیه میباشند.
البته نمی توان گفت كه این مشاغل بد هستند، بلكه نیازمند افرادی میباشند با توانایی لازم و كافی برای تحمل استرس. این مشاغل عبارتند از :
۱-خرده فروشی:
افراد در این حرفه باید بتوانند مشتری ها را متقاعد خرید و پرداخت پول كنند.
۲-پزشكان و پرستاران:
این مشاغل چون اغلب با مرگ و زندگی افراد سر و كار دارند مسلما استرس زیادی را متحمل می شوند.
۳- حسابداری:
سر و كله زدن با انبوهی از ارقام و اعداد به هم فشرده برای بر هم زدن تراز دید كافی است. این افراد نه تنها با امور مالی مشتریان درگیر هستند بلكه باید انبوهی از قوانین و فرمولهایی كه هر سال تغییر می كنند را نیز به خاطر بسپارند.
۴ - معلمان:
معلمان در هر سه مقطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان با انبوهی از دانش آموزان با خلق و خو، تربیت و استعداد متنوع سر و كار دارند و از همه بدتر اینكه والدینی كه هنوز فرزند خود را نشناخته اند از معلم انتظار دارند كه ضمن تعلیم دروس ، تربیت را نیز به آنها آموزش دهند.
۵- آتش نشانی:
آتش نشانان كه آماده گزارشات تلفنی هستند باید بتوانند برای كمك های اورژانسی با هر درجه ای از وخامت- از یك تصادف اتومبیل ساده تا انفجار مهیب - پاسخگو باشند.
۶ - كشاورزان:
این افراد از صبح تا شب با انبوهی از فعالیت فیزیكی سنگین مواجه هستند و به علاوه بلایای طبیعی غیر قابل كنترل نظیر سیل، آتش سوزی یا خشكسالی میتواند ماه ها تلاش آنها را نقش برآب كند.
۷- دلالان سهام:
رقابت در این شغل بالاست و به علاوه به دلیل نوسان زود به زود در امور سرمایه ، هر لحظه باید آمادگی شكست را داشته باشند.
moshavereh@nioc.org
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7724 بار در 1749 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
2009/09/13, 06:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/07, 12:53 PM، توسط paeazan.)
ناهید جان یه دونه هم مدیریت سرور رو اضافه کن : چون همیشه تو استرس به سر میبره که الان باز دولت یه چیزی میگه سرور رو میبندن من میمونم و ۲۰۰ تا سایت و ۱۰۰۰ تا کاربر حالا از همه مهمتر بچه های سایت خودمون .... واسه همین هم باید اضافه کاری داشته باشی تا هر لحظه سرور رو چک کنی که خدا نکرده مشکلی پیش اومد زود درستش کنی که این قسمت میشه یه چیزی تو مایه های آتش نشانی .
حالا بعد از به وجود اومدن مشکل باید با ۱۰۰ نفر آدم از هر نوع خلق و خو بر خورد محترمانه داشته باشی و اونا هم انتظار دارن هیچ وقت مشکلی پیش نیاد که این قسمتش میشه معلمان
حالا مشکلات دولت که هیچی استرس داری که به خاطر بلایای طبیعی مثل رد شدن کشتی از روی کابل فیبر نوری، قطعی اینترنت به خاطر ساعقه بر دکل مخابرات قطعی اینترنت به خاطر دعوای مدیر عامل مخابرات با همسرش و یا ف....شدن یکی از سایت های سرور به خاطر همینجوری عشقی مخابرات و .... که این قسمت هم میشه همون کشاورزی
حالا احتمال داره بعد از به وجود اومدن مشکل تو سرور به هر دلیلی یکی از مشتری ها بیاد و فکت رو بیاره پایین یا دماغت رو ببره بالا و خلاصه خطر فیزیکی داره
بعضی وقت ها هم مشتری زنگ میزنه میگه بابا من همه درآمدم از این سایت دارم از اینجا نون در میارم سرور قطع شد 1000000 میلیون ضرر کردم چرا با زندگی مردم بازی میکنی این قسمت تقریبا میشه هم پزشکی که با زندگی مردم بازی میکنی هم دلالان سهام که شاید یکی بگه من فلان قدر ضرر کردم تو باید بدی ....
و اینی هم که هر روز با ۱۰ ۲۰ تا دومین سرو کله میزنی که مبادا وقتشون تموم بشه و به فلانی خبر بده که بیاره تمدید کنه میشه قسمت حسابداری :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
2009/09/15, 07:06 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/07, 12:52 PM، توسط paeazan.)
بله کاملا قبول دارم .
ولی بازم شغل داریما : روزنامه نگارا بدبخت ترن چون هر آن ممکنه بیکار شن و همینطور پیش بریم همه شغلا تو ایران استرس دارن ولی زیاد و کم داره. اما بیشتر شغل هایی که با نوشتن و خوندن وحرف زدن سرو کار دارن : معلمی -نویسندگی - خوانندگی و....
من خرده فروشی رو زیاد قبول ندارم.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 516
تشکر های دریافت شده :534 بار در 148 پست
سال تشخيص بيماري : 1376
دكتر معالج : حمزه اي مقدم
داروي مورد استفاده : فامپیرا
2009/09/16, 07:57 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/07, 12:53 PM، توسط paeazan.)
سلام
به نظر من نيز شغلهايي كه گفتي استرس زا هستن :-[
اما براي ما ام اسي هااكثر يا به جرات ميتونم بگم همه مشاغل استرس زا هستن :-X
باي 8)
موضوعها: 249
تشکر های اهدا شده: 1119
تشکر های دریافت شده :2864 بار در 728 پست
سال تشخيص بيماري : 1377
دكتر معالج : شايگان نژاد
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
باور كنيد حسابداري و امور مالي از همه بدتره :
من خودم حسابداري خوندم و الان هم كارمند امور مالي هستم
پايان سال صورت مالي وبستن حسابها 1 ماه :'(بعد از اون 1 ماه بايد با سازمان حسابرسي مته بدي و تيشه بگيري كه حسابهات مقبول بشن وبند گزارش حسابرسي ننويسن :-[ :
بعد از اونا نوبت ميرسه به اعلي حضرت همايوني جناب ديوان محاسبات كه تازه با اونا شروع كني كه اگر ازت خوششون بياد شايددادسرا نفرستند:-[ :-X
بعد از اينا صورتهاي مالي عمراني و سازمان حسابرسي وديوان محاسبات و باز روز از نو روزي از نو
و در حين اينا كارهاي روزمره هم هست.در مجموع 9 ماه از سال استرس وبيچارگي. :
:-[ :-\ :
:-[ :-\
حالا به نظر شما من ام اس كه خوبه در كنارش رواني هم بايد بشم :-X :-X :-X :-X :-[ :-\ :'( :'( :'(
موضوعها: 101
تشکر های اهدا شده: 108
تشکر های دریافت شده :1005 بار در 271 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر سیامک یزدانی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7724 بار در 1749 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 4839
تشکر های دریافت شده :5566 بار در 2439 پست
سال تشخيص بيماري : آبان 88
دكتر معالج : رفته خارج ديگه برنمي گرده ...
داروي مورد استفاده :
کلا شغل با استرس همراهه هر چی که میخواد باشه .فقط تو کمیت تفاوت داره یه جواریی
اینهمه غر نزنید برید سر کاراتون
خدایی شغل نداشتن هم استرس زاست واسه خودش پس بهتره حالا که استرس رو متحمل میشید لااقل یه پولی هم از توش در بیارید دیگه چطوره
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
2013/06/01, 06:20 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/01, 06:26 PM، توسط shokolat.)
ممكن است تصور كنید وقتی میگوییم شغلتان میتواند قاتلتان باشد اغراق میكنیم، اما باوركنید هیچ اغراقی نمیتواند اینقدر حقیقت داشته باشد. طی سالهای اخیر تحقیقات زیادی انجام شده كه نشان میدهد، استرس شغلی میتواند باعث افزایش بیماریها و حتی مرگ شود و همچنین كسانی بیشتر از همه در معرض خطر هستند كه در محیطهای پر از استرس كار میكنند؛ استرسی كه هم كارفرما میتواند ایجاد كند و هم كارمند، به همین دلیل برای كاهش این استرس همه باید دست به دست هم دهند تا سالمتر بمانند.
چه كسانی بیشتر از همه در معرض خطر مرگ ناشی از استرس كار هستند؟
برترین ها:ممكن است تصور كنید وقتی میگوییم شغلتان میتواند قاتلتان باشد اغراق میكنیم، اما باوركنید هیچ اغراقی نمیتواند اینقدر حقیقت داشته باشد. طی سالهای اخیر تحقیقات زیادی انجام شده كه نشان میدهد، استرس شغلی میتواند باعث افزایش بیماریها و حتی مرگ شود و همچنین كسانی بیشتر از همه در معرض خطر هستند كه در محیطهای پر از استرس كار میكنند؛ استرسی كه هم كارفرما میتواند ایجاد كند و هم كارمند، به همین دلیل برای كاهش این استرس همه باید دست به دست هم دهند تا سالمتر بمانند.
چه كسانی بیشتر از همه در معرض خطر مرگ ناشی از استرس كار هستند؟
خانمهایی كه در محیط كار كنترل بخشی را برعهده دارند یا رئیس یكی از قسمتها هستند 70 درصد زودتر از كسانی كه چنین مسئولیتهایی را ندارند، میمیرند.
طی 20 سال اخیر تحقیقاتی روی 820 فرد بزرگسال در سنین 26 تا 65 انجام شدهاست، در این میان 53 نفر فوت كردند و باید گفت عدهای از آنها شرایط كاری بسیار بدی داشتند.
میانسالهایی كه در محیط كاری ارتباط ضعیفی با همكاران و هم ردیفهایشان دارند بیشتر از دو برابر در معرض مرگ زودرس هستند.
شاید عجیب باشد ولی دوستی با كارفرما و رئیس هیچ ارتباطی با افزایش مرگ ندارد؛ هرچند اصلیترین دلیل برای ترك كار میتواند رئیس باشد.
كم استرسترین شغلها
1. شنواییسنجی
2. متخصص تغذیه
3. مهندس نرمافزار
4. برنامهنویس كامپیوتر
5. دندانپزشك
6. گفتار درمانگر
7. فیلسوف
8. ریاضیدان
9. پزشك حرفهای
10. فیزیوتراپ
پراسترسترین شغلها
1. خلبان هواپیمای تجاری
2. كارمند روابط عمومی
3. مدیر اجرایی شركتهای بزرگ
4. عكاس خبری
5. گوینده رادیو و تلویزیون
6. بازاریاب تبلیغاتی
7. معمار
8. دلال سهام شركتها
9. تكنیسین بخش اورژانس بیمارستانها
10. مشاور املاك و مستغلات
چگونه ما استرس را تجربه میكنیم؟
یك نفر از هر چهار نفر شاغل احساس میكنند كه كارشان پراسترسترین جنبه زندگیشان است.
سه نفر از هر چهار نفر شاغل باور دارند كه استرس شغلی بیش از نسل گذشته افزایش یافته است.
رایجترین دلایل استرسهای كاری
1. سوءاستفادههای فیزیكی و كلامی
هر هفته 20 كارگر در ایالاتمتحده به قتل میرسند.
دلیل اول مرگ زنان در محیط كار
دلیل دوم مرگ مردان در محل كار
بیش از 18 هزار نفر مورد سوءاستفاده قرار میگیرند.
2. عدمحمایت یا رابطه خوب با همكاران
86 درصد از نظرسنجیها حاكی از رفتارهای بدی چون توهین بد رفتاری در محیط كار است.
3. كار بیش از اندازه
4. روشهای مدیریتی
5. امنیت شغلی و نگرانیهای آینده
6. شرایط محیط كار(كمبود فضا، صدای بیش از اندازه، هوای آلوده و...)
7. عدمشفافیت در مسئولیتهای شغلی
8. تغییرات محیط كار
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 85
تشکر های دریافت شده :1041 بار در 338 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : مجدی نسب-صحرائیان-
داروي مورد استفاده :
یادتون رفت معلمی رو جزء پراسترس ترین مشاغل نام ببرید.من که بشدت استرس کاری دارم