2019/05/04, 05:54 PM
سلام حمید برای همه چی ازت تشکرمیکنم دیروز بهترین و قشنگترین و خاطره انگیزترین روز زندگیم بود و ممنون که همیشه به فکر بچه ها هستی که همه رو دور هم جمع میکنی تا با هم لحظه های قشنگی رو بگذرونیم
همایش بزرگ ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2019/05/04, 05:54 PM
سلام حمید برای همه چی ازت تشکرمیکنم دیروز بهترین و قشنگترین و خاطره انگیزترین روز زندگیم بود و ممنون که همیشه به فکر بچه ها هستی که همه رو دور هم جمع میکنی تا با هم لحظه های قشنگی رو بگذرونیم
2019/05/04, 10:08 PM
دستتون درد نکنه بچه ها عالی بود ممنون شادمون کردی
2019/05/04, 11:30 PM
نمیدونید چقدر خوشحالم که یکی از بچه ها "ام اس" ش رو به اطرافیانش همین الان گفت
یعنی دارم بال در میارم به خدا اگه هممون بگیم دیگه ام اس تو جامعه این غول بی شاخ و دم نمیمونه و همه میفهمن ام اس قابل کنترله دیگه کسی به خاطر ام اس طلاق نمیگیره کسی به خاطر ام اس ازدواجش کنسل نمیشه کسی به خاطر ام اس از کار بی کار نمیشه کسی به خاطر ام اس از جمع ها ترد نمیشه کسی به خاطر ام اس از ورزش منع نمیشه کسی به خاطر ام اس تنها نمیشه کسی به خاطر ام اس محتاج کسی نمیشه و اونی که خیلی هاتون دنبالشید : کسی به خاطر ام اس ترحم نمی شنوه کسی به خاطر ام اس کلمه "آخی" رو نمی شنوه به جمع #ام_اس_را_فریاد_بزن بپیوندید و پیج های ام اس سنتر رو منشن کنید رو سفیدم کنید خدایی ذوق دارم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2019/05/05, 09:50 AM
مطمئن باشین همه این اتفاقات قشنگ بخاطر زحمتهای شما و گروهتون هست و اگر روز همایش اون حرفها رو نزده بودین هیچوقت بچه ها ام اس رو فریاد نمیزدن واقعا و از ته دل ازتون ممنونم وبخاطر همه زحمتاتون ممنونم
2019/05/05, 09:57 AM
(2019/05/04, 11:30 PM)hamid نوشته است: نمیدونید چقدر خوشحالم که یکی از بچه ها "ام اس" ش رو به اطرافیانش همین الان گفتبه همه اینها شُک و حالت چهره اونایی که بهشون میگی من ام اس دارم رو اضاف کنید. چشماشون رو برای چند ثانیه به گشادترین حالت خودش میرسونن و بعد میگن آخیییییی این بخشش برام عذاب آوره
روی افکار خود لم ندیم
2019/05/05, 03:48 PM
(2019/05/04, 11:30 PM)hamid نوشته است: نمیدونید چقدر خوشحالم که یکی از بچه ها "ام اس" ش رو به اطرافیانش همین الان گفتالان این کمپین اینستاگرامه آیا؟؟ خب پیجمون پرایویت باشه که فایده نداره فقط فالوورامون میفهمن راستی این آخی من زیاد نشنیده بودم تا همین چندوقت پیش از یکی که اتفاقا خودش هم ام اس داره میشنوم !!!!!!!!!!!! هر چی میگم ی "اخی" اولش مینویسه
آنچه مرا نکشد، نیرومندترم میسازد.
این را در مدرسه ی جنگِ زندگی آموخته ام...
2019/05/05, 08:21 PM
(2019/05/05, 09:57 AM)mahbub نوشته است: به همه اینها شُک و حالت چهره اونایی که بهشون میگی من ام اس دارم رو اضاف کنید. چشماشون رو برای چند ثانیه به گشادترین حالت خودش میرسونن و بعد میگن آخیییییی این کلمه فقط و فقط و فقط تو ذهنت عذاب آوره آخی : فقط یه بچه کوچولو میبینی که داره ناز میکنه آخی : وقتی یه کاری انجام میدی و تموم میشه آخی : وقتی یه نیازمندی میبینی که داره تلاش میکنه و .... خودت کلمه آخی رو معنا کردی... همین تو همایش هم گفتم بازم میگم عادت کردیم در چارچوب خودمون حرکت کنیم. یکم چارچوب شکنی کنیم مطمئن باشید ضرر نمیکنید
مث حس ی عشق تازه بودی
2019/05/05, 08:26 PM
(2019/05/04, 11:30 PM)hamid نوشته است: نمیدونید چقدر خوشحالم که یکی از بچه ها "ام اس" ش رو به اطرافیانش همین الان گفت لامصب عادیش نکن خیلی نون تو عادی نشدنش هست:دی خیلی سواستفاده هست بذار لااقل اگه یه چیز بدی داریم بتونیم ازش استفاده های خوب کنیم)) ببینم میتونی درامد منو کم کنی یا نه:-| ))
زندگی برای من دو جهان دارد
جهان پیش و پس از تو
2019/05/05, 08:27 PM
(2019/05/05, 03:48 PM)samiramiss نوشته است: الان این کمپین اینستاگرامه آیا؟؟ والا هنوز که کمپین نشده تا ببینیم ادمین اینستا چه میکنه ولی خب اگه پرایوت هم باشی ام اس رو بین همون فالورات داری فریاد میزنی دیگه
مث حس ی عشق تازه بودی
2019/05/05, 08:44 PM
(2019/05/05, 08:27 PM)hamid نوشته است:(2019/05/05, 03:48 PM)samiramiss نوشته است: الان این کمپین اینستاگرامه آیا؟؟ منم بین کلوز فرندام فریاد زدم? یعنی همه غیر مامان و بابا?
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |