2013/05/06, 10:07 PM
سلام. میشه فیلم همایش رو واسه دانلود بذارین
![wink2 wink2](https://mscenter.ir/images/smilies/wink2.gif)
خدایا شکرت به خاط روزهای قشنگی که بهم هدیه دادی
![wink2 wink2](https://mscenter.ir/images/smilies/wink2.gif)
نظرسنجی: به اولین همایش ام اس سنتر چه نمره ای می دهید ؟ |
|||
10 | 58 | 95.08% | |
9 | 3 | 4.92% | |
8 | 0 | 0% | |
7 | 0 | 0% | |
6 | 0 | 0% | |
5 | 0 | 0% | |
4 | 0 | 0% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 61 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
همایش ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/05/06, 10:07 PM
سلام. میشه فیلم همایش رو واسه دانلود بذارین
![]()
خدایا شکرت به خاط روزهای قشنگی که بهم هدیه دادی
![]()
2013/05/06, 10:09 PM
خیلی خوشحالم که در جمع دوستای گلی مثل شما هستم و به این روحیه و انرژیتون افتخار میکنم...
همه ی کسایی که زحمت کشیدن خسته نباشید احساس غرور میکنم وقتی در جمع شما هستم با اینکه کمی دردم با شما فرق میکنه اما همدردم باهاتون ![]() ![]() ![]() ![]()
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یــــــــــــــــــــــــاد
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بلاخره منم موفق به دانلوددرشهرشدم.ازکجاوچطوری اون بهتره secretبمونه.بهترین جای قضیه اینه که من سعادت دیدن تکه ای ازکاربینظیردوستان عزیزم شدم.
![]() ![]() ![]() ![]()
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
لینک دانلودش اینه :
http://darshahrtv5.ir/Videos.aspx?ID=2336 البته میدونم قبلا ندا جون آدرس رو گفته و فربود عزیز هم فیلمش رو گذاشت . ولی این دیگه صدا و تصویرش هماهنگه .تو سایت در شهر از چهاردهم گذاشتن تو سایت.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/05/07, 05:50 PM
خیلی برام جالبه که وقتی از همایش اومدم خونمون
دقت کردم متوجه شدم که خیلی وقته که رنگ نارنجی رو استفاده میکنم مثلا عاشق پرتقالم و از این به بعد به این رنگ علاقه خاصی دارم چون همین که به این رنگ فکر میکنم نکات + به ذهنم میرسه
2013/05/07, 05:54 PM
ولی من عکس شما هستم.قبلا به پرتقالی ونارنجی علاقه بیشتری داشتم اما الان خیلی سمت لباسای پرتقالی ونارنجی نمیرم.انتخاب آخرمه
2013/05/07, 09:12 PM
همون طور که در همایش هم از دانشنامه ام اس سنتر رونمایی شد
از این پس میتونیم به دانشنامه تخصصی ام اس سنتر، از منو اصلی سایت دسترسی داشته باشیم . بخش اعظمی از این دانشنامه به بخش مربوطه انتقال یافته و مابقی بخش ها در حال انتقال هست . ( بخش های باقی مونده تکمیل و ترجمه شده، فقط باید به ویکی انتقال پیدا کنن ) بعد از اون دسترسی ویرایش و درج مطلب برای کلیه دوستان امکان پذیر میشه .
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/05/08, 12:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/05/08, 12:14 PM، توسط soheila.f.d.)
خدا رو شکر یه صحبتی در مورد دانشنامه شد بالاخره
کم کم داشتم نا امید میشدم ![]() و چه کار خوبی کردین توی منوی اصلی سایت هم گذاشتین فقط فعلا یه موردی هست: برای امثال من که کمی مشکل دید دارند و هنوز کامل خوب نشدم، خطوط ریز رو هم خوب نمیتونم بخونم، حتی مسیج دادن و خوندنش هم کمی برام مشکله، کتاب و جزوه و اینا هم زود خسته ام میکنه و ... (یعنی واقعا تعطیلم ها دانشگاه هم نمیرم باور کن رشته ام نقاشیه اما خب نمیتونم چیکار کنم ![]() خب غر زدن بسه داشتم میگفتم میشه لطف کنید این صفحه دانشنامه رو کمی درشت تر بنویسید که من هم بتونم استفاده کنم لطفا - ممنون میشم ![]()
بارها پرسیده بودند
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید
2013/05/08, 01:10 PM
دوستان در مورد فیلم همایش مدتی طول میکشه تا آماده بشه و بعد از آماده شدن تصمیم برای انتشار در سایت گرفته میشه
در مورد درشت شدن فونت دانشنامه من فعلا پیشنهاد میکنم از کلید های زوم کیبورد استفاده کنید (ctrl و + باهم بزنید)
gone out
follow the white rabbit [/b]
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
201 مهمان |