2014/03/29, 10:55 AM
جالب بود ناخنهای منم شیار عمودی داره.
ناخن بیماران ام اس چگونه است ؟
|
||||||
2014/03/29, 10:55 AM
جالب بود ناخنهای منم شیار عمودی داره.
2014/03/29, 11:22 AM
ناخونای من هیچ مشکلی ندارند!
2014/03/30, 09:04 AM
منم یه خطوط عمودی خیلی ضعیفی رو ناخنام هست، اوایل حساس شده بودم که لابد واسه ام اسه اما دیدم نه بابا همه تو خونه ناخناشون اینجوریه حتی خطوط اونا خیلی واضح تر از مال منه، حتی رفتم مال مامانبزرگمم دیدم، برا اون که اصن داغون بود
خدای درهای باز، خدای درهای بسته، ما را از این آستانه بگذران.
2014/03/30, 09:26 AM
روز اول عید به دخترم گفتم حالا که مدارس تعطیله بیا ناخن هات و لاک بزن، بعد که مجبور شدم خودم براش بزنم، دیدم تقریبا همه ناخنهاش مواجند یعنی اینقدر فرو رفته و برجستگی دارن که نمیشه به راحتی لاک زد، راستش ناراحت شدم که نکنه موادی توی بدنش کم باشه مثل کلسیم و آهن... ولی این مطالب و که خوندم نگران تر شدم یعنی چی میتونه باشه؟
بارها پرسیده بودند
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید
2016/07/02, 04:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/07/02, 05:18 PM، توسط مُنا_منتظر المهدی.)
ناخونای من اکثرشون شیار های افقی یا همون طولی دارن ک وقتی جلوی نور میگیرم گود دیده میشه ولی همینجوری دیده نمیشه
هر ناخنم یه شیار داره از سمت راست ب چپ تا وسطای ناخونه خطوط عمودی هم ب صورت ملیحی دیده میشه
حَـسْـبُــنَــا الــلّــهُ وَ نِــعْــمَ الْــوَکِـيــلُ
2016/07/02, 07:14 PM
منم ناخنام همینطوریه به خصوص انگشت شست هر دو تا دستم
روزگارا :
تو اگر سخت به من گیری , با خبر باش که پژمردن من آسان نیست... گرچه دلگیر تر از دیروزم , لیک باور دارم :دلخوشی ها کم نیست ... زندگی باید کرد ....
2016/07/02, 07:17 PM
ناخن های من هم شیارهای عمودی دارن انگشتهای شستم فرو رفتگی هم دارند ناخنهام خیلی شکننده اند و اصلا نمی تونم بلند کنم پوسته پوسته میشه و می شکنه
دکترم گفت از نقص ایمنی بدنت
خوب وقتی توی بیماری های سیستم ایمنی کمبود بعضی ویتامین ها یا کلسیم و آهن و... دیده میشه ، چه فرد بیماری خود ایمنی داشته باشه یا نداشته باشه ، این کمبودها روی ناخنش یا پوست و مو و... اثر میذاره . اگه اینطور بود که دکترا به جای ام آر آی میگفتن ناخناتو ببیبنم !
منم بیشتر ناخنای دست چپم خطوط عمودی داره ولی نه زیاد برجسته . اگه دقت کنیم بیشتر پدربزرگها و مادربزرگها ناخناشون از صافی درمیاد و موجدار و خط دار میشه چون ایمنیشون ضعیفتر میشه. البته اینی که گفتم یه نظر الکی بود و هیچ سندیتی ندارد !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2016/07/02, 11:02 PM
منم ناخنام خطوط عمودی داره. فکر میکردم همه اینطوری هستن و عادیه
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2016/07/02, 11:09 PM
من تقريبا سه سالي مي شه ديگه ناخنامو نديدم چون از بچگي ناخن مي خوردم ديگه از سه سال پيش رفتم ناخن كاشتم ولي يادمه اينطوريا نبود فقط يه لكاي سفيدي داشت بعضي جاهاش
مرگ و زندگی در قدرت زبان است.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
6 مهمان |