ارسالها: 256
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2011
تشکر های اهدا شده: 2381
تشکر های دریافت شده :8097 بار در 2601 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد یزدچی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
محل سکونت : تبریز
2012/04/30, 10:43 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/04/30, 10:44 PM، توسط پروانه.)
سلام
بابت اطلاعات مفیدتون ممنونم چون خیلی ها رو دیدم که با ام اس دنیا رو برا خودشون تموم شده میدونن و فکراین هستن که از این بعد زندگیشون چطور خواهد بود
نمیدونم ذکر این حرفم اینجا مناسبه یا نه اما به همه دوستان عزیزم بگم که با خوندن مطالب بالا خیال نکنن که اینها یه مشت حرفه و نتیجه تحقیقاته بلکه واقعا حقیت داره که میشه زندگی عادی و دنبال کرد و به هدفها رسید جمع دوستان و ورزش و فرار از تنهایی بهترین و بیشترین نتیجه رو میده امتحانش کنید چیزی از قابلیتهاتون کم نشده
در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
ارسالها: 453
موضوعها: 21
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : مازندران
یکی از بیماریهای قرن حاضر که بسیاری از جوانان به خصوص دختران و زنان را درگیر میسازد، بیماری “اماس ” است که هنوز از نظر پزشکان متخصص دنیا علت آن نامشخص است.
به گزارش جهان به نقل از شفاف، پیشرفت علم و صنعت و ماشینی شدن جامعه امروز باعث افزایش بیحد و اندازه آلودگیها از جمله آلودگی آب و هوا و مواد غذایی و در نتیجه پیدایش بیماریهایی شده که در گذشته چندان مطرح نبودهاند؛ یکی از بیماریهای قرن حاضر که بسیاری از جوانان به خصوص دختران و زنان را درگیر میسازد بیماری اماس است که هنوز از نظر پزشکان متخصص دنیا علت آن نامشخص است.
این بیماری برای اولین بار در سال ۱۸۶۸ توسط جین مارتین چارکات فرانسوی متخصص اعصاب معرفی شد؛ اماس نوعی بیماری خود ایمنی است که در آن بدن به سلولهای خود آسیب وارد میکند، به گونهای که سیستم دفاعی به سیستم مرکزی اعصاب حمله کرده و نواحی از مغز و نخاع را تحتتأثیر قرار میدهد؛ برای آشنایی بیشتر با این بیماری سراغ حمیدرضا ترابی، متخصص بیماریهای مغز و اعصاب و عضو هیأت علمی انجمن اماس ایران رفتیم.
*شرح حال بیمار؛ بهترین راه تشخیص اماس
بهترین راه تشخیص اماس گرفتن شرح حال از بیمار است؛ به عبارت دیگر گفتههای بیمار درمورد علائم، معاینه دقیق بالینی بیمار توسط پزشک معالج، یافتن علامتهای عصبی، مطالعه یافتههای تصویری از جمله MRI مغز و نخاع، انجام نوار چشم، آزمایش مایع نخاع و انجام تستهای خونی میتواند برای رد و تأیید و تشخیص افتراقی بیماری اماس از بیماریهای دیگر کمککننده باشند.
*خانمها در خطر بیشتری هستند
سن بروز بیماری بیشتر بین «۲۰ تا ۴۰» سالگی است و خانمها بیشتر گرفتار آن میشوند؛ علت بیماری ناشناخته است اما برای بروز آن عللی در نظر گرفته شده که مجموع این عوامل میتواند باعث این بیماری شود؛ استعداد و ساختار جسمی فرد، استعداد ارثی، اختلال در تنظیم و تعادل سیستم ایمنی، عوامل محیطی و نژادی، مواجهه فرد با ویروسها در طول زندگی، واکسیناسیون و استرس از جمله عواملی هستند که در ایجاد بیماری اماس تإثیرگذارند.
البته هنوز عامل ژنتیک و ژن خاصی برای این بیماری پیدا نشده است؛ بیماری اماس تمام افراد را به یک شکل تحتتأثیر قرار نمیدهد؛ این بیماری وسیعالطیف است و انواع مختلفی دارد؛ باتوجه به نوع حمله اولیه و منطقه گرفتاری میتواند خوشخیم یا بدخیم و با علائم بیشتر یا کمتر باشد.
*بدن چگونه درگیر اماس میشود؟
بیماری اماس (مولتیپل اسکلروزیس) یکی از بیماریهای مزمن سیستم عصبی مرکزی است که مغز و نخاع را تحت تأثیر قرار میدهد؛ در این بیماری عمدتاً روکش رشتههای عصبی (میلین) که همان راههای هدایت عصبی هستند درگیر و دچار یک روند التهابی میشوند، بنابراین پیامهای عصبی با تأخیر انجام میشود.
اگر آسیب و روند بیماری شدید باشد حجم سلولی نیز تخریب میشود و راههای عصبی، حسی، حرکتی، تعادلی و بینایی مختل میشوند؛ این بیماری با توجه به منطقه عصبیای که گرفتار میکند، میتواند با علائم چشمی، کاهش بینایی، دوبینی، سرگیجه، عدم تعادل، بیحسی اندامها، لرزش، تکرر و اختلال در کنترل ادرار و در موارد پیشرفتهتر اختلال شدید حرکتی و تعادلی و لرزش و مشکلات حافظه و اختلال کنترل ادرار و مدفوع ظاهر شود. تمام این علائم براساس نوع بیماری اماس، تعداد حملات، سیر پیشرونده، تشخیص به موقع، پیگیری درمانها و پیشگیری میتواند متفاوت باشد.
*استرس علائم را تشدید میکند
همانطور که بیان شد بیماری اماس علل مختلفی میتواند داشته باشد و تحتتأثیر ساختار بیولوژی و استعداد فردی ایجاد میشود، اما یکی از عوامل مهم در بروز علائم و ایجاد حمله اول بیماری و اختلال محورهای بصری و سیر پیشرونده، استرس است؛ بنابراین میتوان گفت که بهداشت زندگی در بیماری اماس نقش مهمی دارد؛ ورزش نیز شامل این مبحث میشود؛ ورزش به تنهایی یکی از عوامل کنترل استرس بهشمار میآید و باعث تقویت و تنظیم سیستم ایمنی بدن میشود؛ برای مثال بیمارانی که دچار اماس پیشرفته هستند و اختلال حرکتی و تعادلی دارند باید از ورزشهای خاص و توانبخشی (فیزیوتراپی) استفاده کنند؛ همچنین به سایر بیماران مبتلا به اماس توصیه میشود که به طور مرتب ورزشهای هوازی و تمرکزی انجام دهند.
*زندگی مدرن مقصر است؟
امروزه آمار مبتلایان به اماس رو به افزایش است اما دلیل آن مشخص نیست؛ با این حال میتوان براساس پیشرفتهای پزشکی و تشخیص زودهنگام بیماری عواملی را برای آن مطرح کرد از جمله استرس، زندگی ماشینی، عدم برخورداری از تغذیه سالم، وجود نیترات در آب و هوا، آلودگی هوا، کمبود برخی ویتامینها از جمله ویتامین D و مصرف واکسنهای غیراستاندارد.
این عوامل به نحوی میتوانند بر سیستم ایمنی تأثیرگذار باشند و باعث ایجاد و حتی افزایش بیماری شوند بهخصوص در افرادی که از قبل استعداد این بیماری را دارند، با وجود این نمیتوان به طور حتم از تأثیر این عوامل بر اماس صحبت کرد.
*وقتی سونا و جکوزی خطرناک میشوند
محدودیت در فعالیتهای کاری مبتلایان به اماس بستگی به نوع بیماری دارد، حتی برخی بیماران باید شغل، محل کار و میزان ساعتهای کاری خود را تغییر دهند و در موارد پیشرفته بیماری توصیه میشود که فرد از کارکردن صرفنظر کند؛ علاوه براین استفاده از آب گرم، حمام گرم، بخار، سونا و جکوزی میتواند احتمال عود یا تشدید علائم بیماری را بیشتر کند.
*امید؛ بهترین راه برای بهبود
میتوانم بگویم تکتک بیماران اماس و احساسات آنها را درک میکنم و برایشان آرزوی بهبود و پیدا شدن درمان قطعی را دارم؛ این بیماری معمولاً در بهترین دوران زندگی فرد شروع میشود، بهخصوص در خانمها که بیشتر آنها بسیار عاطفی و حساس هستند.
توصیهام به اطرافیان بیمار این است که احساسات آنها را درک کرده و با آنها همدلی کنند، زیرا بیماری ایجاد شده اجتنابناپذیر است و در این میان هیچ کس مقصر نیست و باید بیماران اماس را در پذیرش بیماری و امید به زندگی و پیگیری درمانها هدایت کرد.
معمولاً در شروع بیماری رنج بیمار با اضطراب، گریه، سرزنش خود و دیگران، عصبانیت و حتی افسردگی نشان داده میشود، بنابراین باید با کمک خود بیمار، اطرافیان و پزشک معالج این دوران را کوتاه کرد و گذراند تا فرد با استقلال کامل و پذیرش بیماری در پی درمان و تغییر نوع زندگی پیش رود.
فرانکل، روانشناس انسانگرای معروف قرن بیستم میگوید: «اگر زندگی یک رنج است باید در دل این رنج معنای زندگی را پیدا کرد»، پس یک بیمار اماس در دل این رنج باید امید به زندگی را پیدا کند؛ اگر ناامیدی را انتخاب کند در رنج افسردگی و وخیمتر شدن بیماری میافتد اما اگر امید به زندگی را انتخاب کند در مسیر بهبود پیش میرود، زیرا بیماری اماس با روحیه، رابطه مستقیمی دارد؛ در بیشتر بیمارانی که امید به زندگی و روحیه خوبی دارند و در پی درمان هستند، شانس عود و پیشرفت بیماری خیلی کم میشود.
*نور آفتاب از ایجاد اماس جلوگیری میکند
امروزه براساس جدیدترین تحقیقات علمی انجام شده در سببشناسی بیماری اماس مشخص شده که کمبود ویتامینD یکی از عوامل مهم ایجاد این بیماری است که متأسفانه بسیاری از افراد در جامعه ایران و بهخصوص شهرهای بزرگ دچار کمبود این ویتامین هستند.
مهمترین راه دریافت ویتامینD نور آفتاب است، آن هم به شرطی که مستقیماً به بدن تابیده شود و نه از پشت شیشه؛ در واقع اگر ۴ روز در هفته و هر بار بین ۵ تا ۷ دقیقه به بدن آفتاب بتابد، ویتامین D مورد نیاز بدن تأمین میشود؛ اما معمولاً این مقدار در شهرهای بزرگ و زندگی آپارتماننشینی به راحتی تأمین نمیشود؛ همچنین اجزای ریزی که در هوای آلوده وجود دارند اشعه UV خورشید را جذب میکنند و نور آفتاب دیگر اثر خود را نخواهد داشت.
علاوه بر این وقتی که پوست بدن با لباس پوشیده میشود ویتامین D آفتاب نمیتواند در بدن سنتز شود؛ الگوی اسیدهای چرب نیز در این بیماری تأثیرگذار است؛ کمبود بعضی از اسیدهای چرب ضروری، اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۹ میتواند احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش دهد، اما به طور کلی درمانهای تغذیهای برای بیماران MS، درمانهای حمایتی محسوب میشوند و نه درمانهای قطعی.
به عبارت دیگر فردی که دچار بیماری اماس است، میتواند با پیروی از یک الگوی غذایی مناسب و جلوگیری از کمبود ویتامینها و املاح از پیشرفت و گسترش بیماری خود پیشگیری کند و عوارض آن را کمتر سازد؛ بیماران میتوانند برای برخورداری از یک الگوی غذایی مناسب و پیشگیری از شدیدتر شدن عوارض و مشکلات با یک متخصص تغذیه مشورت کنند.
*این غذاها را کمتر بخورید
بیماران مبتلا به اماس مانند هر بیمار دیگری باید از مصرف مواد غذایی مضر خودداری کنند؛ برخی از خوراکیها حاوی مواد اکسیدکننده یا رادیکالهای آزاد هستند، از جمله غذاهای سرخکردنی، پرچرب، پروتئینی یا غذاهای پرکالری، خیلی شور و کنسروی؛ مصرف این مواد در یک نوبت غذایی معمولاً مقدار زیادی کالری به بدن میرساند و باید در مصرف آنها اعتدال را رعایت کرد؛ همچنین باید در مصرف لبنیات پرچرب مانند شیر، ماست، خامه و پنیر پرچرب که حاوی اسیدهای چرب اشباع هستند، دقت و آنها را کمتر مصرف کرد؛ اما اینکه اصلاً شیر و لبنیات مصرف نشود کاملا غلط است.
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
تشکر شده توسط : | شهرزاد , ابراهیم , ghaside , mehdisalimi , parisa2011 , golshid , rahaei , g.someira , afnchn , admis_bnd , پریا حقیقت پور |
|
ارسالها: 1,229
موضوعها: 142
تاریخ عضویت: Jun 2012
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
! به سلامت
ام اس
نکاتی که بیمارِ ام اس باید به آن ها توجه کند:
- بيمار نبايد دچار استرس، اضطراب، فشارهای روحی و جسمی باشد.
- به وزن خود توجه کند و دچار اضافه وزن یا چاقی نشود.
- بيمار ميتواند يک پیاده روی يا نرمش سبک روزانه و يا شنا در آب به شکل ملايم داشته باشد، ولی دقت داشته باشد که ورزشی که باعث بالا رفتن دمای بدن شود و يا سونا ممنوع است.
- حمام آب داغ برای بيمار مناسب نيست.
- هر گونه کار يا فعاليتی که سبب بالا رفتن درجه حرارت بدن شود، هدايت عصبی را دچار اختلال میکند.
- نوشيدن آب کافی(۲تا ۳ ليتر در روز) به بيماران توصيه میشود.
- داشتن خواب آرام و کافی برای آن ها مفيد است.
- پيروی از برنامه غذايی مناسب و متعادل طبق موارد و توصيههای بيان شده در بالا ضروری است.
توصیه های ایمنی برای بیماران مبتلا به ام.اس
- هر وقت لازم بود استراحت كن، خستگي يك مساله در MS است، اما بيش از حد استراحت نكن، چون موجب افسردگی میشود.
- اگر نياز بود گريه كن و خودت را خالی كن، ولی بعدش كنترل خودت را به دستگير، بلند شو و مشغول كاری شو.
- تا جايی كه میتوانی ذهن و فكرت را ورزش بده: بازيهای فكری، حل كردن جدول، شطرنج، حفظ شعر، جملات انگليسی، ضربالمثلها، جوكها.
- اگر فرصتی پيش آمد حتما مسافرت برو و با كنجكاوی يك كودك به اطرافت نگاه كن و از طبيعت لذت ببر.
- از گرما، حمام داغ و زير نور خورشيد قرار گرفتن اجتناب كن، چون شديداً خسته می شوی در چنين شرايطی قابليت انتقال رشتههای اعصاب كاهش میيابد.
- پزشك متخصص اعصابی را انتخاب كن كه به راحتی بتوانی او را ببينی و با او راحت باشی و صحبتهای تو را گوش كند و پاسخ مناسب را بدهد.
- شنا و ورزشهای آبی روزانه بسيار عالی است.
- با دوستانت ارتباط داشته باش بخصوص دوستانی كه MS دارند و موفق هستند.
- شغل مناسبی برای خودت انتخاب كن، رضايت شغلی را كسب كن، در رشته تحصيلی مورد علاقهات درس بخوان.
- هر كس احوالت را پرسيد فهرست و مجموعه مشكلات و دردها را رديف نكن بلكه با تمام انرژی بگو: عالي ام، سالمم، سلامتم.
- MS واگير و مسری نيست.
- از خوردن غذا لذت ببر.
- روغن آفتابگران و روغن گل پامچال و ماهیها بسيار برای بهبودی موثرند.
- اجتناب كنيد از« غذاهای بسيار شيرين، كيك، بيسكويت، شيرينی، آبنبات، سس مايونز پرچرب، انواع كولاها، سوسيس، همبرگر، كالباس، پيتزا، چيپس، پفك، الكل، چای.
- بهتر است از رژيم غذايی با چربی حيوانی كم و دارای چربی های غير اشباع و روغنهای گياهی استفاده كنيد.
- خطر وقوع حملات MS در ۹ ماه حاملگی كمتر است ولی ميزان ابتلا در سه ماه نخست پس از زايمان شايعتر است. شيردهي در صورتي كه از اينترفرون استفاده نكنيد، بلامانع است.
بيمار ام اس چه بايد بكند؟
۱- اولين قدم آن است كه روحيه خود را حفظ كند . با اعتماد به نفس و اميد به آينده با بيماری كنار بيايد و زندگی اجتماعی و عادی خود را مفيدتر از گذشته سپری كند .
۲- اطلاعات صحيح و كامل را در مورد بيماری از پزشك معالج ، كادر درمانی يا مشاورين آگاه در انجمن اماس كسب نمايد. به شايعات يا خبرهای جسته و گريخته نوشته شده در مطبوعات يا پخش شده از صدا و سيما توجه نمايد.
۳- به ياد داشته باشد دادن اطلاعات كامل و دقيق در شروع بيماری يا در مراحل مختلف سير آن در تشخيص صحيح بيماری يا حملات آن به پزشك معالج كمك بسيار زيادی میكند .
۴- هر گونه تغيير جزئی در وضعيت سلامت عمومی خود را هر چند بی اهميت، جدی گرفته با پزشك معالج خود مشورت نمايد.
۵- از آنجائي كه اماس بيماری مزمنی است، درمان طولانی را طلب میكند. علاوه بر آن بايد شيوه صحيح زندگی را نياز بياموزد و به كار ببندد تا از عوارض بيماری بکاهد.
۶- شروع درمان با هر دارو يا روش كمكی نيازمند مشورت با پزشك معالج و صلاحديد اوست و قطع درمان نيز از اين مسئله تبعيت میكند .
۷- هرگز نحوه درمان خود را با بيمار ديگر مقايسه نكند. دو بيمار اماس كاملاً شبيه هم نيستند تا درمان های آنان مشابه هم باشد .
۸- از مصرف بيش از حد غذا يا به كار بردن رژيم غذايی به صورت خودسرانه خودداری نمايد زيرا چاقی يا كاهش وزن سريع و غيراصولی، هر دو زيان بارند.
۹- همانطور كه قبلاً نيز گفته شد هيچ ممنوعيت غذايی در اماس وجود ندارد. پس به ميزان كافی از همه گروههای غذايی جهت دريافت تمام ويتامين ها، مواد معدنی و آلی استفاده نمايد.
۱۰- آخرين سخن آن كه تغذيه خوب وسالم ، خواب كافي و منظم، شغل مناسب، ورزش روزانه منظم، برنامه توالت روزانه منظم، برنامه های مفرح دورهای و در كل زندگي منظم به دور از هر گونه فشارهای عصبي غير معمول داشته باشد .
منبع:گروه سلامت 1391/6/31
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
ارسالها: 1,893
موضوعها: 218
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : خوزستان
2012/12/24, 06:22 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/04/13, 01:38 PM، توسط nahid.)
تاریخ انتشار : 4 دی, 1391
بیماران مبتلا به ام اس بخوانند
یک متخصص مغز و اعصاب عنوان کرد: از زمانی که بیماری ام اس در فرد تشخیص داده میشود باید ورزش را شروع کند زیرا این کار تاثیر بسزایی در کاهش حملات و روحیه فرد دارد.
emes.png (اندازه: 233.95 KB / تعداد دفعات دریافت: 8)
آی پسند سلامت: دکتر علیرضا میناگر استاد دانشگاه لوئیزیانای آمریکا در خصوص نحوه درمان بیماران مبتلا به ام اس اظهار کرد: این بیماران باید علاوه بر متخصص مغز و اعصاب به روانپزشک، متخصص چشم، متخصص فیزیوتراپی و متخصص تغذیه نیز رجوع کنند، زیرا بیماری ام اس بسته به نوع بیماری، قسمتهای مختلفی از بدن فرد را تحت تاثیر قرار میدهد.
وی ادامه داد: مثلا از آنجا که تحقیقات نشان میدهد بیماری ام اس در افراد چاق بیشتر مشاهده میشود، بیماران پس از ابتلا باید وزن خود را کم کنند که به همین دلیل به متخصص تغذیه نیاز پیدا میکنند. زیرا اگر بیمار لاغرتر باشد در مقابله با بیماری عصبی که حرکاتش را تهدید میکند، در درازمدت بیشتر و بهتر میتواند دوام بیاورد.
این نورولوژیست در خصوص علل ژنتیکی بیماری ام اس، اظهار کرد: با بررسی فرمول ژنتیکی فرد، میتوان فهمید که چقدر امکان دارد که فرزند وی نیز به ام اس مبتلا شود، مثلا تحقیقات نشان میدهد اگر یکی از والدین دچار ام اس باشد بین چهار تا 16 درصد احتمال دارد که فرزندشان نیز دچار ام اس شود.
استاد دانشگاه لوئیزیانای آمریکا افزود: پزشکان پیش از بارداری، میزان احتمال ابتلای ام اس فرزند را گفته و معمولا به آنها توصیه میکنند که بچهدار شوند.
میناگر در پایان اظهار کرد: از آنجا که عوامل هورمونی و نوع ظاهر شدن بیماری و پیشرفت آن در افراد مختلف متفاوت است هر کسی درمان خاص خود را داشته و میزان و شکل ابتلای فرزندان آنها نیز متفاوت است.
منبع:ایسنا
فک کردم در مطالب قبلی دکتر میناگر صحبت نکرده که اینو گذاشتم.
پس این رو در تاپیک ورزش گذاشتم و فک کنم بهتره ناظرها پاکش کنن
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
ارسالها: 453
موضوعها: 21
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : مازندران
2012/12/25, 12:06 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/25, 12:07 PM، توسط Hasty.)
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
ارسالها: 1,146
موضوعها: 32
تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : یه جایی
منوقتی دکتر زمانی توی صدا و سیما حرف میزنه در مورد بیماری ام اس کلی انرژی میگیرم بخاطر اینکه میدونه ام اس چطوریه و منیکه دارم با این بیماری زندگی میکنم و مشکلی ندارم و دارم راه میرم نفس میکشم و بقول دکتر زمانی میگه تا کسی به کسی دیگه نگه من مبتلا هستم نمیفهمه
و...
و باید اینها رو درک کنید نه اینکه .....................
و این حرفاش خیلی منو دلگرم میکنه ولی این از دید یک پزشکه ولی ادمهای عادی ............
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
ارسالها: 40
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Oct 2009
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :140 بار در 34 پست
سال تشخيص بيماري : 1373
دكتر معالج : دكتر صحرائيان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
محل سکونت : تهران
سلام
من هم حدود 20 سال است که ام اس دارم اون هم از نوع خيلي شديد با اين حال ورزش ميکنم تا حدي که خسته نشوم بي حرکت بودن در اين بيماري خيلي خطرناک است چون در اثر استفاده نکردن از عضلات آنها توانشان را از دست ميدهند از طرف ديگر خسته کردن آنها چون مشکل ما عضلاني نيست باعث کاهش کارايي کل سيستم اعصاب ميگردد بنابر اين هر کس متناسب با وضعيت بيماريش بايد ورزش نمايد.
ارسالها: 400
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 4998
تشکر های دریافت شده :3989 بار در 935 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : لطفی- صحراییان
داروي مورد استفاده : بتافرون
محل سکونت : تهران
وای دکتر میناگر معرکست کاش تو ایران بود ،کاش می شد رفت پیشش !!!!
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
ارسالها: 20
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Apr 2012
تشکر های اهدا شده: 53
تشکر های دریافت شده :210 بار در 50 پست
سال تشخيص بيماري : آبان 90
دكتر معالج : خدا
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
من بهترین خط حمله تیم فوتبال باشگاهمون هستم و کسی نمیدونه که من .....
قضاوت با خودت......
ارسالها: 15
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Oct 2010
تشکر های اهدا شده: 16
تشکر های دریافت شده :26 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
(2012/12/25, 12:39 PM)SAEEDNT125 نوشته است: سلام
من هم حدود 20 سال است که ام اس دارم اون هم از نوع خيلي شديد با اين حال ورزش ميکنم تا حدي که خسته نشوم بي حرکت بودن در اين بيماري خيلي خطرناک است چون در اثر استفاده نکردن از عضلات آنها توانشان را از دست ميدهند از طرف ديگر خسته کردن آنها چون مشکل ما عضلاني نيست باعث کاهش کارايي کل سيستم اعصاب ميگردد بنابر اين هر کس متناسب با وضعيت بيماريش بايد ورزش نمايد.
پس چرا دکتر به من میگه فقط پیاده روی
|