موضوعها: 89
تشکر های اهدا شده: 2329
تشکر های دریافت شده :3720 بار در 1114 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده :
سلامت نیوز :یك رژیم غذایی متعادل در حفظ سلامت و كمك به كاهش استرس اهمیت زیادی دارد و مصرف چای، قهوه، كاكائو و شكلات استرس را افزایش می دهد.
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در گفت وگو با خبرنگار وب دا، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: استرس یكی از عوامل تاثیرگذار بر شیوه زندگی بوده و رژیم غذایی متعادل و تمرین تنفس عمیق، ساده ترین و به صرفه ترین روش های كنترل استرس است.
دكتر زهرا عبداللهی با اشاره به این كه غذاها به واسطه ویتامین ها و املاح خود سبب كاهش استرس می شوند، افزود: افزایش هورمون های استرس، افزایش قند و چربی خون، افزایش تنفس، تغییرات هیجانی و تضعیف ایمنی بدن از مهمترین تغییراتی است كه در بدن در زمان استرس اتفاق می افتد.
وی تصریح كرد: تغذیه در مدیریت استرس نقش پررنگی دارد و برخی غذاها و نوشیدنی ها، تحریكات قوی را در بدن ایجاد می كند و مستقیما سبب بروز استرس می شود این تحریكات گرچه ممكن است در كوتاه مدت لذت بخش باشند ولی در دراز مدت می توانند عوارض نامطلوبی داشته باشند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان كرد: كافئین یكی از عوامل تشدید كننده و یا ایجاد كننده حالاتی شبیه استرس است و این ماده در چای، قهوه، شكلات و نوشابه های گازدار وجود دارد.
دكتر عبداللهی ادمه داد: كافئین سبب آزاد شدن هورمون آدرنالین در بدن و افزایش استرس می شود و زمانی كه این ماده در حد متعادل مصرف شود، هوشیاری افزایش یافته و فعالیت قلب، سیستم عصبی و عضلات نیز بالا می رود و مصرف بیش از حد كافئین اثری مشابه استرس طولانی مدت در بدن ایجاد می كند
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 263
تشکر های دریافت شده :213 بار در 76 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : آیراملو
داروي مورد استفاده : رسیژن
هستی جان این ویژگی شکلات وقهوه در تسکین عصبانیت وکاهش استرس بصورت موقتی است ودر مورد همه افراد همین طور هست.
تا شقایق هست زندگی باید کرد.
موضوعها: 60
تشکر های اهدا شده: 2573
تشکر های دریافت شده :2955 بار در 958 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دکتر عظیمی
داروي مورد استفاده :
نبایـــد وایســــم باید بـــرم جلوتـــر
نبـــایـــد وایســـم
نبـــایــــد وایسیـــم
بریم برسیــــم به چیزایی که خواستیــــم
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
ولی کاکائو . شکلات اعصابو خیلی آروم میکنه که
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
موضوعها: 67
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
زیاده روی در استفاده کردن هر چیزی ضرر داره من فقط روزی یه لیوان چای سبز میخورم فکر نمیکنم مضر باشه
همیجوری استرس خود بخود داریم چه چای و قهوه بخوریم چه نخوریم
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
موضوعها: 165
تشکر های اهدا شده: 2909
تشکر های دریافت شده :4598 بار در 1336 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
آخرش نفهمیدم این محققین محترم نظرشون درباره ی چای و شکلات و ... چی هست!!!!
من دقیقا عکس اینا رو هم شنیدم!!!
منم با نظد نجوا جون موافقم!!افراط نباید بشه خب
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
کاپوچینو، قهوه ... قهوه لحظات استراحت دلچسب و دلپذیری را برای ما با خود به همراه میآورد.
خواص قهوه از آنتی اکسیدان ها ناشی میشود
اولین فایدۀ قهوه، مطمئناً به لطف کافین موجود در آن، مقابله با "ضربات شلاقی" است. قهوه، هوشیاری، تمرکز و توجه را افزایش میدهد. و به طور خلاصه، به بیدار و هوشیار ماندن کمک میکند... حتی شده برای یک دقیقه!
اما فواید قهوه به این موارد خلاصه نمیشود. در واقع، قهوه حاوی آنتی اکسیدان های متعدد، خصوصاً پلی فنول است. آنتی اکسیدان ها بدن را در مقابل اکسیداسیون محافظت میکنند.
این پیدۀ طبیعی و اجتناب ناپذیر نابودی مولکول های سازندۀ بدن ما را به دنبال دارد. پیری و ظهور سرطان ها از دیگر پیامدهای اکسیداسیون است. اما همان طور که میدانیم یک فنجان قهوه 200 میلی لیتر بیشتر از یک سهم میوۀ سرشار از آنتی اکسیدان، مانند زغال اخته یا گیلاس آنتی اکسیدان در خود دارد. آنتی اکسیدان ها تنها برگ برنده ای نیستند که قهوه در آستین خود دارد. این مادۀ مفید، منبع بسیار خوبی برای تأمین منیزیم، ویتامین B2، B3 و مس است.
به خاطر همین خواص است که قهوه عملکرد پیشگیرانه در مقابل بسیاری از بیماری ها دارد. بیماری هایی چون:
سرطان کبد، سرطان کولون و سینه،
دیگر بیماری های کبد (خصوصاً سیروز)،
بیماری پارکینسون،
دیابت،
نقرس،
و غیره.
قهوه مضراتی هم دارد
با تمام این حرف ها نمیتوان گفت که قهوه سرآمده تمام نوشیدنی هاست. برخی از آثار آن زیان آور هستند:
مصرف کافئین، آزاد شدن هورمون استرس را با خود به دنبال دارد. اگر شما فرد پر استرس یا مضطربی هستید، بهتر است که مصرف قهوه تان را کاهش دهید.
قهوه گوارش را سرعت میبخشد. بنابراین افرادی که رودۀ حساسی دارند، باید از نوشیدن قهوه اجتناب کنند.
قهوه ترشح اسید معده را نیز افزایش میدهد: اگر مبتلا به رفلاکس معد-مری، ورم معده یا زخم معده هستید، حواس تان به میزان قهوه ای که مینوشید، باشد.
قهوه جذب آهن توسط بدن را نیز کم میکند. بنابراین نوشیدن قهوه به کسانی که مبتلا به کم خونی هستند، توصیه نمیشود.
ضمناً دُز بالای کافئین طی بارداری خطرناک است. از همین رو، به زنان باردار توصیه میشود که مصرف قهوه شان را نهایتاً به دو فنجان در روز محدود کنند. (این میزان قهوه در صورتی مجاز است، که هیچ نوشیدنی حاوی کافئین دیگری مورد استفاده قرار نگیرد.)
و در نهایت باید بدانید که کافئین تپش قلب را زیاد میکند. پس در صورتی که به خاطر مشکلات ریتم قلبی، دارو میخورید، حواس تان به میزان مصرف قهوه تان باشد.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 12
تشکر های دریافت شده :102 بار در 17 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر شاه بیگی و دکتر قدیری
داروي مورد استفاده :
با نظرتون موافقم باید بگم من که تا بحال در عمرم حتی یک قطره هم چای نخورده ام و جالبه که اگه کافی میکس و ... مصرف کنم دچار استرس و تپش قلب شدید میشه اما کاکائو مرا بسیار شاد میکنه مدتی بود که شدیدا علاقه به مصرف سیگار داشتم ( البته اصلا مصرف نکردم) واسه درمان این حالتم شروع کردم به خوردن شکلات تلخ که بسیار موثر بود
زندگی باور می خواهد آن هم از جنس امید؛
که اگر سختی راه ، به تو یک سیلی زد
یک امید از ته قلب به تو گوید
که خدا هست هنوز....
موضوعها: 28
تشکر های اهدا شده: 1732
تشکر های دریافت شده :3045 بار در 956 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : سلطان زاده
داروي مورد استفاده :
(2012/09/10, 10:17 PM)soory نوشته است: سلام
با نظرتون موافقم باید بگم من که تا بحال در عمرم حتی یک قطره هم چای نخورده ام و جالبه که اگه کافی میکس و ... مصرف کنم دچار استرس و تپش قلب شدید میشه اما کاکائو مرا بسیار شاد میکنه مدتی بود که شدیدا علاقه به مصرف سیگار داشتم ( البته اصلا مصرف نکردم) واسه درمان این حالتم شروع کردم به خوردن شکلات تلخ که بسیار موثر بود
منم مثل شما نمی دونم چرا خیلی وقتها هوس سیگار میکنم
در حالی که اگه کنار یک فرد سیگاری باشم به سرفه می افتم!!!!!!!!!!
در ضمن من معتاد کاکائو هستم مخصوصا تلخش
سرنوشت را کی توان از سر نوشت......