امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قرص آباجیو - Aubagio ( تری فلونوماید )
#1
اخیراً نتایج تحقیق بر روی داروی خوراکی تری فلونامید Teriflunomide و مقایسه اثر بخشی و عوارض ان با داروی تزریقی ریبف منتشر شد.( در افراد مبتلا به ام اس نوع عود کننده – بهبود یابنده RRMS )
در این مطالعه که 324 نفر در آن شرکت جستند، داروی خوراکی فوق در دوز پائین و دوز بالا با داروی تزریقی ربیف مقایسه شد .نتایج نشان داد که دوز بالای داروی خوراکی تری فلونامید از نظر کاهش حملات سالانه بیماری ،مشابه داروی ربیف می باشد . میزان عوارض مهم دو دارو نیز در تمام گروهها مشابه است . حتی مواردی که بدلیل عوارض قادر به ادامه مصرف دارو نبوده اند ، در مورد ربیف بیشتراز داروی تری فلونامید بوده است .
لذا میتوان گفت اگرچه داروی خوراکی تری فلونامید هنوز در مرحله تحقیقات می باشد اما به نظر می رسد به خوبی تحمل میشود ، از اثر بخشی قابل قبولی برخوردار است و هیچگونه عارضه خطرناکی به همراه نداشته است .
چهارشنبه 21 دى 1390
/www.iranms.ir
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
 تشکر شده توسط : سـاناز , arezoo_azizi , O#!!! , fireboud , ساغر , فرناز , Ferfer , AVID2000 , najva , shahryar_eng , ghaside , movahedi , arezooo82 , paeazan , edarzi , آسو , پری سیما
#2
کشور سازنده داروی Teriflunomide کجا هست؟
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
 تشکر شده توسط : movahedi
#3
(2012/01/17, 01:17 AM)ساغر_س نوشته است: کشور سازنده داروی Teriflunomide کجا هست؟

شركتGenzyme, a Sanofi company سازنده اين دارو هست و
كشورهاي زيادي در حال تحقيق بر روي اين دارو هستن مثل:
انگليس , كانادا و امريكا
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
 تشکر شده توسط : ساغر , fireboud , shahryar_eng , movahedi , arezooo82 , edarzi
#4
داروی تری فلونامید

داروی تری فلونامید با نام تجاری Aubagio ( تلفظ صحیح : او- با – گی – او ) در سپتامبر 2012 توسط سازمان غذا و داروی امریکا FDA برای ورود به بازار ، تأئیدیه گرفت.

این دارو قادر است فعالیت سلولهای ایمنی را که در بیماری ام اس دخیل هستند مهار کند. به نظر می رسد که این دارو ، آنزیمی کلیدی را که برای عمل سلولهای ایمنی لازم است مهار میکند و تزاید سلولهای نوع T و B را که در ام اس فعال هستند کاهش میدهد و همچنین تولید واسطه های شیمیائی سلولهای T را مهار میکند، به نظر نمیرسد اثری روی بقیه سلولهای ایمنی که نقشی در بیماری ندارند، داشته باشد. مصرف این دارو به شکل یک قرص در روز است و هردو دوز 7 میلی گرم و 14 میلی گرمی تأئیدیه گرفته اند.

عوارض دارو : با توجه به اطلاعات حاضر به نظر میرسد دارو به خوبی تحمل میشود و عوارض جدی ندارد شایع ترین عوارض عبارتند از : اسهال و اختلال تست های کبدی ، تهوع، حالت سرماخوردگی ، نازک شدن مو، افزایش فشارخون، درد کمر، کاهش گلبولهای سفید خون( احتمال عفونت ها). این دارو در خانم های حامله و نیز افرادی که قصد بچه دار شدن دارند ( خانم ها یا آقایان) نباید استفاده شود ولازم است برنامه بچه دار شدن تا دوسال پس از قطع دارو به تعویق افتد.

میزان اثر بخشی دارو : بر اساس مطالعات میزان اثربخشی با انترفران ها و گلاتیرامراستات برابر است و تعداد حملات بیماری را تا حدود 36% کاهش میدهد. همچنین دوز بالای دارو به نظر می رسد پیشرفت ناتوانی را 5/31% به تعویق می اندازد.

داروی "تری فلونامید " یا اوبا گیو نیز مانند هر داروی جدیدی ، پس از ورود به بازار باید از نظر عوارض ارزیابی شود.

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : movahedi , edarzi , ghaside , آنا
#5

داروی خوراکی تری فلونامید
چهارشنبه 23 اسفند 1391

داروی خوراکی تری فلونامید که در اواخر سال 2012 از طرف سازمان غذا و داروی امریکا تأییدیه مصرف در بیماری ام اس نوع عود کننده – بهبود یابنده گرفت ، اکنون در یک مطالعه فاز 3 مورد بررسی قرار گرفته است.

در این مطالعه که برروی 1088 فرد مبتلا به ام اس نوع فوق ، و برای مدت 108 هفته انجام گرفت، دو دوز مختلف دارو یعنی 7 الی 14 میلی گرم با دارونما مقایسه شدند و اثرات آنها برروی میزان عود بیماری و پیشرفت ناتوانی و اثر برروی MRI مورد بررسی قرار گرفت .

نتایج این مطالعه نشان داد که میزان ضایعات در MRI در گروه 14 میلی گرم و 7 میلی گرم هردو کاهش داشت (به ترتیب 67% و 39% ) بطور کلی نتایج این تحقیق حاکی از اثر قابل توجه داروی تریفلونامید بر تعداد عودها، پیشرفت ناتوانی و وضعیت MRI مبتلایان بوده است.


منبع انجمن ام اس ایران
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
 تشکر شده توسط : n.gh , movahedi , arezooo82 , edarzi , ghaside
#6

بازهم نتایج مثبت مطالعات تری فلونامید
چهارشنبه 18 ارديبهشت 1392

اخیراً در مطالعه ای ، اثر احتمالی داروی خوراکی تری فلونامید با نام تجاری اوباگیوAubagio ؛ بر تبدیل CIS ( سندروم ایزوله بالینی) به ام اس قطعی مورد بررسی قرار گرفته است .

در این مطالعه، 618 نفر مبتلا به CIS با سِن بین 55-18 سال در سه گروه با یکدیگر مقایسه شدند . یک گروه با دوز 7 میلی گرمی، گروهی با دوز 14 میلی گرمی و دیگری با دارونما درمان شدند.

نتایج حاصل از این بررسی 2 ساله نشان داد که افرادی که تری فلونامید 14 میلی گرمی مصرف کرده بودندبه میزان 43% و گروهی که 7 میلی گرمی استفاده کرده بودند به میزان 37% نسبت به گروه سوم، ریسک کمتری برای تبدیل به ام اس قطعی داشتند.

داروی تری فلونامید در اواخر سال 2012 برای استفاده در ام اس نوع عود کننده - بهتر شونده، از سازمان غذا و داروی امریکا تأئیدیه گرفت و در صورت تأئید نتیجه بالا در مطالعات بعدی ، میتواند در نوع CIS بیماری نیز مصرف شود.



منبع انجمن ام اس ایران



ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
 تشکر شده توسط : hessam , paeazan , edarzi , رامنا , آسو
#7

خبری دیگر در مورد داروی خوراکی " تری فلونامید "

1 خرداد 1392

داروی خوراکی تری فلونامید که در اواخر سال 2012، توسط سازمان غذا و داروی امریکا FDA تائیدیه ورود به بازار را اخذ کرد درحال حاضر در امریکا،استرالیا و آرژانتین برای مصرف در انواع عود کننده بیماری ام اس مجوز دارد.

اخیراً مطالعه ای انجام شده که محققین در پی پاسخ به سوال بوده اند که آیا این دارو قادر است احتمال تبدیل شدن سندروم ایزوله بالینی (CIS) را به ام اس قطعی ( CDMS) کم کند یا خیر.

در این مطالعه که برروی 618 فرد مبتلا به سندروم ایزوله بالینی (CIS) انجام گرفت. داروی تری فلونامید 7 و 14 میلیگرمی با دارو نما مقایسه شدند.

نتیجه ای که محققین در این مطالعه گرفتند این بوده است که افرادی که تحت درمان با داروی فوق بودند، با احتمال کمتری به ام اس قطعی تبدیل شده بودند.

لازم بذکر است که منظور از سندروم ایزوله بالینی، اولین حمله بالینی است که تظاهراتی شبیه بیماری ام اس دارد و در مواردی ممکن است به ام اس قطعی تبدیل شود .

مطالعات بیشتری لازم است که نتیجه فوق را تائید یا رد نماید.

منبع انجمن ام اس ایران




ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
 تشکر شده توسط : رامنا , afsaneh , ghaside , آسو
#8
مقایسه دو داروی اینترفرون و قرص تری فلونامید

احتمالاً بسیاری از خوانندگان عزیز این مطلب ، داروی انترفرون بتا –a1 را ( با نام تجاری آونکس و معادل ایرانی سینووکس) می شناسند چرا که سالهاست که به شکل آمپول تزریقی عضلانی هفته ای یک بار در بیماری ام اس مورد استفاده است . از طرف دیگر قرص تری فلوناهید شاید برای بسیاری از عزیزان نا آشنا باشد چرا که در اواخر سال 2012 موفق به اخذ تأئیدیه از سازمان غذا و داروی امریکا شد و هنوز وارد بازار داروئی کشورمان نشده است . این دارو بطور اختصاصی و برگشت پذیر ، آنزیم DHODH را در میتوکندری سلولهای لمفوسیت مهار میکند و از این طریق مانع تقسیم و تکثیر این سلولها میشود و نتیجه این مهار این است که جلوی مهاجرت سلولهای ایمنی و حمله آنها به سیستم عصبی گرفته میشود. از امتیازات برجسته این دارو خوراکی بودن آن است که سبب میشود عزیزان ما از مسائل و مشکلات تزریق رهائی یابند.

در مطالعه ای جدید، میزان اثر بخشی این دارو خوراکی با دوز 7 و 14 میلی گرم روزانه ، با آمپول انترفران بتا – a1 در 324 فرد مبتلا به ام اس مقایسه شد و نتیجه ای که حاصل شد این بود که هر دو دارو قادرند میزان حملات سالانه بیماری ام اس را به یک میزان کاهش دهند ( البته دوز 14 میلی گرمی ) .

با توجه به اینکه تاکنون عارضه جدی برای این دارو گزارش نشده احتمالاً در آینده می تواند برای بسیاری از عزیزان مبتلا به ام اس کمک کننده باشد .




http://www.iranms.ir/fa/news/8/bodyView/...D8%AF.html
شنبه 11 آبان 1392 8:49
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : zohaa , رامنا , afsaneh , ghaside , آسو
#9
این خبری بود که حدود دو سال پیش، در مورد تولید داروی ایرانی نمونه اباجیو منتشر شد :

محققان کشور موفق شدند:

تولید صنعتی داروهای خوراکی بیماری ام.اس با فناوری بومی

به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، ' هوشمند ایلکا ' مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: بخش عمده تحقیقات شرکت بر روی تولید و عرضه فرآورده های دارویی کنترل کننده بیماری ام.اس متمرکز است.

وی بیان کرد: از جدیدترین فرآورده های این شرکت که مراحل نهایی را جهت ورود به بازار طی کرده اند داروهای کنترل بیماری ام .اس در نوع خوراکی است.

ایلکا اظهارکرد: تا سال گذشته تمام داروهای این عارضه، از نوع تزریقی بودند و با توجه به اینکه این داروها در جهت کنترل حملات این بیماری استفاده می شوند و لذا بیمار باید بطور مداوم با یکی از این داروها تحت مراقبت قرار گیرد ، بعضی از بیماران ترجیح می دهند از داروهای خوراکی به جای تزریقی استفاده کنند و نوع خوراکی این داروها می تواند برای آنها قابل پذیرش باشد و از درد و رنج ناشی از بیماری بکاهد.

وی با اشاره به تایید نوع خارجی این دو دارو طی دو سال گذشته توسط سازمان غذا و داروی آمریکا افزود: امیدواریم با تایید داروهای تولید داخل، توسط سازمان غذا و داروی ایران هرچه سریعتر انها را به بازار دارویی عرضه کنیم.

ایلکا از عرضه این دو داروی جدید تحت نام های تجاری تبازیو و تکلزیفوما خبر داد و افزود: این دو داروی خوراکی کنترل کننده حملات بیماری ام.اس، با استفاده از فناوری بومی و توانایی دانشمندان داخلی تولید شده اند و در آستانه ورود به بازار دارویی کشور هستند.

وی گفت: خوشبختانه موفق شده ایم با بهره گیری از فناوری نوین و توانمندی داخلی تولید این فرآورده ها را نهایی و منتظر اخذ مجوزهای لازم جهت عرضه به بازار دارویی هستیم.

این فناور بیان کرد: هر دوی این محصولات که جدیدترین داروهای خوراکی مورد استفاده در این بیماری هستند تنها دو سال است که در بازارهای دارویی کشورهای اروپایی و آمریکایی عرضه شدند.

مدیرعامل این شرکت همچنین بیان کرد: مدارک لازم جهت تولید نوع داخلی این داروها به سازمان غذا و دارو ارائه شده و امیدواریم به زودی و در روزهای پایانی سال جاری این دو فرآورده دارویی مهم را به بازار دارویی عرضه کنیم.

وی ادامه داد: کل زنجیره تولید این دو محصول از ابتدای مرحله سنتز ماده اولیه تا فرمولاسیون وتولید شکل نهایی فرآورده، در داخل کشورمان انجام شده است.

منبع: ایرنا - تاریخ خبر: 03/10/1393


خبر جدید این که یک ماه پیش این دارو در بازار دارویی ایران عرضه شد .
اطلاعات این دارو در تاپیک تبازیو
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  قرص تبازیو (تری فلونوماید ) nahid 36 37,090 2019/10/28, 02:14 PM
آخرین ارسال: ژیلا



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
3 مهمان