موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7724 بار در 1749 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
به گزارش ايسنا، محققان ميگويند عادت كردن به مصرف اين قبيل مسكنهاي خانگي يك مشكل جدي است كه ميتواند تاثيرات مهمي روي سلامتي افراد داشته باشد.
در اين تحقيق، پژوهشگران استراليايي روي 27 داوطلب كه به مصرف داروهاي مسكن حاوي كدئين يا ايبوبروفن عادت كرده بودند، مطالعه كرده و آسيب ناشي از اين اعتياد را نيز مورد بررسي قرار دادند.
عوارض اعتياد به اين داروها شامل مشكلات گوارشي، كم خوني و كاهش شديد پتاسيم در خون است كه ميتواند سبب نامنظم شدن ضربان قلب و يا حتي فلج شود.
به گزارش روزنامه سيدني مورنينگ هرالد چاپ استراليا، محققان دانشكده روانشناسي و روانپزشكي دانشگاه موناش ميگويند بيماران اغلب براي خلاصي از دردهاي مزمن به مسكنهاي معمولي پناه ميبرند و تا جايي پيش ميروند كه دستور مصرف روزانه آنها را فراموش كرده يا ناديده ميگيرند و گاهي ممكن است در روز چندين بسته مصرف كنند. اما مصرف بيرويه اين داروها مانند هر ماده ديگري عوارض جدي به همراه خواهد داشت. شرح اين تحقيق در مجله پزشكي استراليا منتشر شده است.
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
موضوعها: 25
تشکر های اهدا شده: 5014
تشکر های دریافت شده :5558 بار در 2066 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
قبل از هر چيز ميخوام بگم يادتونه كه ژلوفن چه بلايي سره من آورد؟
شانس آوردين كه ديگه خودمم از تكرار كردن اون حرفا خسته شدم وگرنه الان 3 صفحه ميرفتم سره منبر براتون و خاطره تلخ آني و ژلوفن رو براتون بازگو ميكردم
حالا يه چيز ديگه
صداشو در نيارين ولي
امروز اومدم آنتي بيوتيكم رو بخورم ، ( 2 تا قرصه ) ، بعد از اينكه قورتشون دادم و يه گالون آب روشون خوردم ، اومدم قرص مرصامو جمع و جور كنم يهو ديدم ايني كه خورده بودم 2 تا استامينوفن كدئين بود
بچه ها اشكالي داره؟
بيخيال . حالا كه خوردم رفت . اگه بهش فك نكنم روي بدنم اثر نميذاره
آره؟
آنارام باشید
موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
رابطه مصرف طولاني مدت استامينوفن با بروز سرطانهاي خوني
پزشكان در يك گزارش جديد هشدار دادند كه مصرف كنندگان طولاني مدت داروي استامينوفن كه در آمريكا با نام تجاري «تيلنول» و در اروپا با نام «پاراستامول» عرضه ميشود به ميزان اندكي در معرض خطر ابتلا به سرطانهاي خوني قرار ميگيرند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين پزشكان تاكيد كردند كه خطر فوق اندك است و هنوز دقيقا معلوم نيست كه دارو در اين زمينه چه نقشي ايفا ميكند. پيش از اين نيز شواهد پزشكي نشان داده بود كه بين سرطان و مصرف داروهاي مسكن درد ارتباط وجود دارد و اين مطالعه آشكار مي سازد كه استامينوفن در اين زمينه اندكي با ديگر مسكنها تفاوت دارد.
به گزارش خبرگزاري رويترز، در اين بررسي پزشكان روي 65 هزار مرد و زن سالمند در ايالت واشنگتن آمريكا مطالعه كردند.
پزشكان مركز سرطان دانشگاه تگزاس تاكيد دارند كه هر چند اين خطر بسيار اندك اما قابل توجه و بررسي بيشتر است.
اين يافته در مجله اونكولوژي باليني به چاپ رسيده است
منبع: خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 1691
تشکر های دریافت شده :1644 بار در 549 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر نوریان
داروي مورد استفاده :
اما پرستارمون میگه استامینوفن واسه
کــبــد خیلی مضرّه
با تمام بی کسی هایم کســـی دارم هنـــــوز
گاهی گمان نمی کنی و می شود/گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای, گدائی و بخت نیست /گاهی تمام شهر گدای تو می شود
داروهاي مسكن زمينه ساز بروز سكته قلبي و مغزي
خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا
تهران- پژوهشگران مي گويند: مسكن هاي رايج و معمولي مانند ايبوپروفن و آسپرين مي توانند خطر نامنظمي ضربان قلب را تا 40 درصد افزايش دهند.
به گزارش پايگاه اينترنتي ديلي تلگراف، محققان پيش از اين از ارتباط افزايش خطر سكته قلبي و مغزي با مصرف داروهاي ضد التهابي خبر داده بودند.
اكنون محققان بيمارستان دانشگاه آروس در دانمارك براي نخستين بار از ارتباط بين اين داروهاي مسكن با ضربان قلب نامنظم پرده برداشتند.
اين بيماري بسيار شايع تر از نارسايي قلبي و سكته مغزي است و خطر ابتلا به هر دو اين بيماري ها را در پي دارد.
با اين حال پروفسور هنريك سورنسن مجري اين تحقيقات گفت: بيماران مبتلا به بيماري قلبي نبايد مصرف اين داروها را متوقف كرده بلكه بايد در مورد خطرات بالقوه آنها را پزشكشان مشورت كنند.
محققان در اين بررسي 32 هزار و 602 بيمار مبتلا به ضربان نامنظم قلب بين سالهاي 1999 تا 2009 را مورد بررسي قرار دادند و هر يك از آنها را با 10 بيمار سالم كه به صورت تصادفي انتخاب مي شدند مقايسه كردند.
نتايج اين تحقيقات در مجله علمي انگليس منتشر شده است.
موضوعها: 67
تشکر های اهدا شده: 4235
تشکر های دریافت شده :2443 بار در 630 پست
سال تشخيص بيماري : 1362
دكتر معالج : طباطبائی
داروي مورد استفاده :
2011/08/20, 05:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/08/27, 10:44 AM، توسط نازلی.)
من هفته ای 12 تا 16 استامینوفن میخورم پس حتما سرطان خون میگیرم چون بتافرون میزنم دوتا قبل از تزریق
و دو تا بعد از تزریق باید بخورم و یک روز در میان هم تزریق دارم
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
موضوعها: 40
تشکر های اهدا شده: 7629
تشکر های دریافت شده :11823 بار در 2607 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : تقاء
داروي مورد استفاده :
(2011/08/20, 05:57 PM)najva نوشته است: من هفته ای 12 تا 16 استامینوفن میخورم پس حتما سرطان خون میکیرم چون بتافرون میزنم دوتا قبل از تزریق
و دو تا بعد از تزریق باید بخورم و یک روز در میان هم تزریق دارم
تو همین خبر هم گفته:
نقل قول: اين پزشكان تاكيد كردند كه خطر فوق اندك است و هنوز دقيقا معلوم نيست كه دارو در اين زمينه چه نقشي ايفا ميكند.
زیاد سخت نگیرید ازین اخبار زیاده:
مسکن ها در درمان سرطان های دهانی موثرند
ژاپنیها تردید درباره مصرف مسکنها را کنار میگذارند
مسکنها ممکن است برای پروستات مناسب باشند
اولا یکم تعدادش رو کم کنید اگر مشکلی نیست
مثلا یکی قبل از تزریق و یکی بعد!
ثانیا هر چند وقت یکبار مسکن رو تغییر بدید
یه مدت ژلوفن
یه مدت استامینوفن
یه مدت آسپرین
یه مدت ناپروکسن
البته من این رو هم بگم که اصولا مسکن ها دو دسته هستند
دسته اول بهشون میگم مسکن های ضد التهاب غیر استروئیدی یا NSAIDs ها:
که آسپیرین ؛ ایبوبروفن (بروفن -ژلوفن و...) ؛ ناپروکسن و باکلوفن از این دسته اند.
این مسکن ها در سطح پوست و عضلات و مفاصل و استخوانها تاثیر می گذارند
دوم دسته ی استامینوفن ها هستند که برخلاف بالایی با مهار حس درد در مغز و نخاع درد رو کم میکنند.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 112
تشکر های دریافت شده :202 بار در 85 پست
سال تشخيص بيماري : 1383
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
2011/08/27, 09:41 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/08/27, 10:46 AM، توسط نازلی.)
من بتافرون مصرف می کنم اما استامینوفن فقط یکبار قبل از مصرف استفاده می کنم هیچ مشکلی هم واسم پیش نیومده
اگر خدا آرزویی را در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :15 بار در 6 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر هژیر سیگارودی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
سلام من یک مدت استامینوفن می خوردم بعد ژلوفن خوردم یه چندسالی قبل از تزریق بتافرون مسکنه رو می خوردم حالا اصلا هیچ مسکنی نمی خورم چیزیم نمیشه امتحان کنید شاید بعد از یک مدت نیازی نباشه به مسکن
داروهاي مسكن خطر ذاتالريه را تشديد ميكند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
پزشكان در يك مطالعه جديد هشدار دادد: مصرف داروهاي مسكن «اوپيوئيدي» با افزايش خطر ابتلا به ذاتالريه در سالمندان 65 تا 94 ساله مرتبط است.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نتايج اين مطالعه كه از سوي كارشناسان انستيتو مطالعات سلامت عمومي و متخصصان دانشگاه واشنگتن انجام شد، حاكي است: بر خلاف داروهاي «اوپيوئيدي»، گروه ديگري از مسكنها از خانواده «بنزوديازپينها» تاثير كمتري در افزايش خطر بروز ذاتالريه دارند. داروهاي خانواده «بنزوديازپينها» معمولا براي مواردي چون اضطراب و بيخوابي تجويز ميشوند.
بر اساس گزارش روزنامه ساندي تايمز، آزمايش روي حيوانات آزمايشگاهي نشان داد داروهاي اوپيوئيدي مانند مورفين، كدئين و فنتانيل به سيستم ايمني بدن آسيب ميرساند و ميتوانند در بروز ذاتالريه نقش داشته باشند.
دكتر ساشا دوبلين و دستياران وي در مطالعات خود دريافتند خطر ابتلا به ذاتالريه در افرادي كه به طور كلي از داروهاي مسكن از هر دو گروه استفاده ميكنند بالاست اما در صورت استفاده از داروهاي اوپيوئيدي اين خطر خيلي شديدتر ميشود، چون داروهاي فوق سيستم ايمني بدن را سركوب ميكنند.
اين مطالعه طي سالهاي 2000 تا 2003 روي بيماران مبتلا به ذاتالريه در اين دوره و گروه كنترل انجام گرفت. نتايج بررسيها نشان داد خطر ابتلا به ذاتالريه در افرادي كه از داروهاي اوپيوئيدي استفاده كردند، 13.9 درصد بيشتر از ساير گروهها بوده است.