امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیستم ایمنی بدن با استرس محیط اطراف تضعیف می شود
#4






غذاهای سرخ کرده و پرچربی سبب ضعف سیستم ایمنی می شود

مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوشت، غذاهای سرخ کرده و پرچربی سبب ضعف سیستم ایمنی بدن می شود. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی شده و خطرات زیادی از جمله چاقی را به دنبال دارد بنابراین برای سلامت بدن باید از غذاهایی که سطح کلسترول بالایی دارند پرهیز شود همچنین چربی بالا از علل ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات است.
بنابراین گزارش، مواد غذایی بی شماری وجود دارند که با وجود اینکه سرشار از کلسترول بوده و برای بدن مضر هستند مورد استفاده افراد قرار می گیرند، کره و گوشت چرب و بستنی از این دسته غذاها هستند مصرف غذاهای سنگین، پرچرب، ادویه دار، چای، قهوه، غذاهای سرخ کردنی، چاشنی ها، پیاز و نوشابه ها نیز تاثیر زیادی در ایجاد رفلاکس معده دارند.
این گزارش حاکیست، افزایش میزان پروتئین در غذای مصرفی سبب افزایش هیجان و استرس می شود و توصیه می شود افراد مصرف غذاهای حیوانی به ویژه گوشت قرمز را کاهش دهند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه، مصرف بیش از حد نمک نیز سبب افزایش فشار خون و عدم ثبات هیجانی می شود و نمک پتاسیم دراین خصوص می تواند جایگزین بهتری برای نمک سدیم باشد همچنین مصرف شکر نیز تامین کننده انرژی در کوتاه مدت بوده سبب افزایش فعالیت برخی غدد و تحریک پذیری، کاهش تمرکز و افسردگی می شود.
این گزارش می افزاید، مصرف زیاد شکر بار زیادی به غده لوزالمعده برای تولید انسولین نیز وارد می کند که احتمال پیشروی به سوی دیابت را افزایش می دهد و به افراد توصیه می شود میزان قند خون را ثابت نگه دارند و در مصرف شکر احتیاط کنند.

منبع : وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

پرخوري موجب تضعيف سيستم ايمني بدن مي‌شود
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: مصرف ويتامين C موجب افزايش قدرت يادگيري، هوشياري، رفع كم خوابي و كاهش اضطراب مفيد است.

فارس: يك متخصص تغذيه گفت: پرخوري و مصرف چربي‌هاي اشباع موجب تضعيف سيستم ايمني بدن مي‌شود.

سيد ضياءالدين مظهري افزود: در گذشته روزانه بدن انسان به 75 ميلي‌گرم ويتامين C نياز داشت ولي به دليل آلودگي هوا اين ميزان به 100 ميلي‌گرم رسيده است.

وي گفت: مصرف مواد غذايي حاوي ويتامين C موجب تقويت سيستم ايمني بدن مي‌شود البته پرخوري و مصرف چربي‌هاي اشباع موجب تضعيف سيستم ايمني بدن مي‌شود.

اين متخصص تغذيه اضافه كرد: مصرف ويتامين C موجب افزايش قدرت يادگيري، هوشياري، رفع كم خوابي و كاهش اضطراب مفيد است.

مظهري افزود: ميوه‌ها به خصوص ميوه‌هاي به رنگ سبز تيره و نارنجي سرشار از آنتي‌اكسيدان هستند و ميوه‌هاي ارغواني و توسرخ مانند هندوانه سرشار از ليكپن است كه از سرطاني شدن سلول‌هاي پروستات مردان پيشگيري مي‌كند.

وي گفت: ويتامين C يكي از ويتامين‌هاي محلول در آب است و بايد به طور مرتب از آن استفاده كرد. سبزي‌هاي برگي‌شكل، مركبات، فلفل دلمه‌اي، اسفناج، سيب‌زميني و توت فرنگي سرشار از ويتامين C هستند.


کم اشتهایی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود

ایسنا: یک فوق تخصص تغذیه با اشاره به اینکه بی اشتهایی بیشتر در زنان 18 تا 45 ساله دیده می‌شود، گفت: بی اشتهایی یک اختلال گوارشی است و مانند پرخوری عوارض جانبی فراوانی بر بدن دارد.

سیدمرتضی صفوی با اشاره به اینکه برخی از مشکلات هورمون، برخی از بیماری‌ها مانند بیماری‌های تیروئید و هم‌چنین بیماری‌های روانی موجب بروز بی‌اشتهایی می‌شود، اظهار کرد: اشکال در بلع مواد غذایی استفراغ و تهوع، احساس سیری و حتی افسردگی از نشانه‌های بارز کم اشتهایی است.

وی با بیان اینکه درمان افراد مبتلا به بی اشتهایی عصبی باید حتما در مراکز درمانی انجام شود، اذعان کرد: بی اشتهایی یک اختلال گوارشی است که مانند پرخوری عوارض جانبی فراوانی بر بدن فرد مبتلا می‌گذارد.

این دانشیار علوم پزشکی دانشگاه اصفهان بیان کرد: کم اشتهایی علاوه بر اینکه موجب سوءتغذیه می‌شود با تضعیف سیستم ایمنی عملکرد سایر اعضای بدن را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

صفوی با اشاره به اینکه مصرف انواع نوشابه‌ها و مواد قندی مانند شکلات قبل از خوردن وعده‌های اصلی غذا نیز بر اشتهای افراد تاثیر می‌گذارد، تصریح کرد: نوع تغذیه و رژیم غذایی در روند بهبودی بی‌اشتهایی بسیار با اهمیت است.

وی با بیان اینکه بروز بیماری‌های روانی و تاثیر منفی بر تمرکز از دیگر علایم کم اشتهایی است، تصریح کرد: کم اشتهایی بیشتر در زنان و در سنین 18 تا 45 سالگی دیده می‌شود.

این فوق تخصص تغذیه با اشاره به اینکه تعادل در رژیم غذایی،‌ مصرف مکمل‌های غذایی و نوشیدن به اندازه آب در طول روز در درمان کم اشتهایی موثر است، اضافه کرد: در صورت ادامه بی اشتهایی پس از دو هفته باید به پزشک مراجعه کرد و پیش از شروع درمان لازم است بیماری‌های روانی و جسمانی بیمار شناسایی شود.

صفوی ادامه داد: کم اشتهایی در برخی موارد خفیف با یک دوره مصرف آنتی‌بیوتیک درمان می‌شود.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
  


پیام های داخل این موضوع
RE: سیستم ایمنی بدن با استرس محیط اطراف تضعیف می شود - توسط sargol - 2012/12/01, 07:01 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اختلالات خود ایمنی niloofary 1 2,922 2016/01/04, 09:21 AM
آخرین ارسال: niloofary
  چندآزمایش ساده برای ارزیابی سیستم ایمنی بدن sargol 0 2,907 2013/04/16, 04:12 PM
آخرین ارسال: sargol
  مسدود شدن مغزدرهنگام استرس nahid 0 2,005 2012/08/08, 10:53 PM
آخرین ارسال: nahid
  پر استرس ترین روزهای زنان naazanin 4 5,118 2012/07/31, 04:43 PM
آخرین ارسال: زهراجون
  لرزش و پرش عضلانی از نشانه‌های استرس است شهرزاد 1 3,094 2012/02/15, 03:50 PM
آخرین ارسال: parastoo joon
  پوستتان داد میزند که استرس دارید najva 0 2,690 2012/01/01, 05:01 PM
آخرین ارسال: najva
  آیا استرس موجب چاقی می‌شود ؟؟؟ Saina 0 2,695 2011/12/01, 10:20 PM
آخرین ارسال: Saina
  ورزش در هوای سرد قدرت ایمنی بدن را در برابر بیماریها افزایش می دهد paravar2008 0 2,424 2010/11/28, 01:22 PM
آخرین ارسال: paravar2008
  هورمون استروژن برای محیط زیست مضر است mojtaba2iran 0 2,245 2010/11/04, 03:38 PM
آخرین ارسال: mojtaba2iran
  چرا زنان در برابر استرس آسيب‌پذيرتر از مردان هستند؟ yaro 0 2,633 2010/06/19, 09:16 AM
آخرین ارسال: yaro



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
5 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست