ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
2012/04/27, 11:30 PM
سیستم ایمنی بدن با استرس محیط اطراف تضعیف می شود
خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا
تهران -دبیر یازدهمین كنگره بینالمللی ایمونولوژی و آلرژی ایران گفت : استرس محیط اطراف باعث می شود سیستم ایمنی بدن انسان تضعیف می شود.
دكتر عیسی صالحی امروز در نشست خبری یازدهمین كنگره بینالمللی ایمونولوژی و آلرژی در جمع خبرنگاران افزود :ایمونولوژی شناسایی و پاسخ به ایمنی بدن و عوامل میكروبها در تمام شاخههای پزشكی به حساب میآید و همچنین از رشتههایی است كه میتواند فاصله تحقیق تا تولید را كوتاه كند.
وی ادامه داد : بر اساس نامگذاری سال تولید ملی در سال 91 میتوان با بها دادن به رشته ایمونولوژی و تولید فرآوردههای دارویی به تولید ثروت هم دست یافت.
به گفته صالحی تحقیقات ایمونولوژی رابطه تنگاتنگی با بیماریها دارد و در این خصوص سال گذشته 3 نفر از ایمونولوژیستهای كشور توانستند جایزه نوبل پزشكی را دریافت كنند.
دبیر علمی این كنگره افزود :در ایران تحقیقات فراوانی در رشته ایمونولوژی برای بیماریهای خود ایمن كه بافتهای خودی بدن را مورد حمله قرار میدهد صورت گرفته است.
صالحی با اشاره به اینكه نیم سیسی 'مونوكلونال آنتیبادی' برابر با قیمت چندین بشكه نفت است گفت :افرادی كه در این گونه مراكز فعالیت دارند بیش از دیگران به آلرژی مبتلا می شوند.
وی گفت : این كنگره 12 امتیاز بازآموزی دارد و تاكنون 1600 نفر برای شركت در آن ثبت نام كرده اند كه انتظار میرود 700 نفر دیگر در این كنگره شركت كنند.
صالحی ادامه داد: شیوع بیماری آلرژی با صنعتی شدن شهر ها افزایش یافت است و می تواند از نظر هزینه زیادی را تحمیل جامعه نمایدكه لازم است تحقیقات در زمینه بیماریهای آلرژی به طور گسترده صورت گیرد.
دبیر اجرایی این كنگره بین المللی افزود: این رشته در ایران قدمتی چند صد ساله دارد و جایگاه ایران در دنیا جایگاه مناسبی است و بسیاری از محققان ایرانی خارج از كشور ایمونولوژیست هستند.
به گفته وی در این كنگره از محققان و پیشكسوتان ایمونولوژیست تقدیر می شود.
ارسالها: 1,618
موضوعها: 71
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
محل سکونت : تهران
2012/04/27, 11:32 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/04/27, 11:34 PM، توسط شهرزاد.)
مرسی نازلی جون با این مطلبت
من خودم کاملا به این موضوع رسیدم...که با کاهش استرس حتی علائمه حمله هم کم میشه چه برسه به ضعف سیستم ایمنی بدن
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
ارسالها: 711
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
محل سکونت : سرزمین خدا
دقیقا این مطلب را دوستان درزندگیشان می توانندتجربه کنند.من خودم با بروز استرس به طور دقیق متوجه تشدیدعلائم بیماریم می شوم.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
ارسالها: 1,229
موضوعها: 142
تاریخ عضویت: Jun 2012
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
2012/12/01, 07:01 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/01, 07:13 PM، توسط sargol.)
غذاهای سرخ کرده و پرچربی سبب ضعف سیستم ایمنی می شود
مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوشت، غذاهای سرخ کرده و پرچربی سبب ضعف سیستم ایمنی بدن می شود. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی شده و خطرات زیادی از جمله چاقی را به دنبال دارد بنابراین برای سلامت بدن باید از غذاهایی که سطح کلسترول بالایی دارند پرهیز شود همچنین چربی بالا از علل ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات است.
بنابراین گزارش، مواد غذایی بی شماری وجود دارند که با وجود اینکه سرشار از کلسترول بوده و برای بدن مضر هستند مورد استفاده افراد قرار می گیرند، کره و گوشت چرب و بستنی از این دسته غذاها هستند مصرف غذاهای سنگین، پرچرب، ادویه دار، چای، قهوه، غذاهای سرخ کردنی، چاشنی ها، پیاز و نوشابه ها نیز تاثیر زیادی در ایجاد رفلاکس معده دارند.
این گزارش حاکیست، افزایش میزان پروتئین در غذای مصرفی سبب افزایش هیجان و استرس می شود و توصیه می شود افراد مصرف غذاهای حیوانی به ویژه گوشت قرمز را کاهش دهند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه، مصرف بیش از حد نمک نیز سبب افزایش فشار خون و عدم ثبات هیجانی می شود و نمک پتاسیم دراین خصوص می تواند جایگزین بهتری برای نمک سدیم باشد همچنین مصرف شکر نیز تامین کننده انرژی در کوتاه مدت بوده سبب افزایش فعالیت برخی غدد و تحریک پذیری، کاهش تمرکز و افسردگی می شود.
این گزارش می افزاید، مصرف زیاد شکر بار زیادی به غده لوزالمعده برای تولید انسولین نیز وارد می کند که احتمال پیشروی به سوی دیابت را افزایش می دهد و به افراد توصیه می شود میزان قند خون را ثابت نگه دارند و در مصرف شکر احتیاط کنند.
منبع : وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
پرخوري موجب تضعيف سيستم ايمني بدن ميشود
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: مصرف ويتامين C موجب افزايش قدرت يادگيري، هوشياري، رفع كم خوابي و كاهش اضطراب مفيد است.
فارس: يك متخصص تغذيه گفت: پرخوري و مصرف چربيهاي اشباع موجب تضعيف سيستم ايمني بدن ميشود.
سيد ضياءالدين مظهري افزود: در گذشته روزانه بدن انسان به 75 ميليگرم ويتامين C نياز داشت ولي به دليل آلودگي هوا اين ميزان به 100 ميليگرم رسيده است.
وي گفت: مصرف مواد غذايي حاوي ويتامين C موجب تقويت سيستم ايمني بدن ميشود البته پرخوري و مصرف چربيهاي اشباع موجب تضعيف سيستم ايمني بدن ميشود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: مصرف ويتامين C موجب افزايش قدرت يادگيري، هوشياري، رفع كم خوابي و كاهش اضطراب مفيد است.
مظهري افزود: ميوهها به خصوص ميوههاي به رنگ سبز تيره و نارنجي سرشار از آنتياكسيدان هستند و ميوههاي ارغواني و توسرخ مانند هندوانه سرشار از ليكپن است كه از سرطاني شدن سلولهاي پروستات مردان پيشگيري ميكند.
وي گفت: ويتامين C يكي از ويتامينهاي محلول در آب است و بايد به طور مرتب از آن استفاده كرد. سبزيهاي برگيشكل، مركبات، فلفل دلمهاي، اسفناج، سيبزميني و توت فرنگي سرشار از ويتامين C هستند.
کم اشتهایی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود
ایسنا: یک فوق تخصص تغذیه با اشاره به اینکه بی اشتهایی بیشتر در زنان 18 تا 45 ساله دیده میشود، گفت: بی اشتهایی یک اختلال گوارشی است و مانند پرخوری عوارض جانبی فراوانی بر بدن دارد.
سیدمرتضی صفوی با اشاره به اینکه برخی از مشکلات هورمون، برخی از بیماریها مانند بیماریهای تیروئید و همچنین بیماریهای روانی موجب بروز بیاشتهایی میشود، اظهار کرد: اشکال در بلع مواد غذایی استفراغ و تهوع، احساس سیری و حتی افسردگی از نشانههای بارز کم اشتهایی است.
وی با بیان اینکه درمان افراد مبتلا به بی اشتهایی عصبی باید حتما در مراکز درمانی انجام شود، اذعان کرد: بی اشتهایی یک اختلال گوارشی است که مانند پرخوری عوارض جانبی فراوانی بر بدن فرد مبتلا میگذارد.
این دانشیار علوم پزشکی دانشگاه اصفهان بیان کرد: کم اشتهایی علاوه بر اینکه موجب سوءتغذیه میشود با تضعیف سیستم ایمنی عملکرد سایر اعضای بدن را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
صفوی با اشاره به اینکه مصرف انواع نوشابهها و مواد قندی مانند شکلات قبل از خوردن وعدههای اصلی غذا نیز بر اشتهای افراد تاثیر میگذارد، تصریح کرد: نوع تغذیه و رژیم غذایی در روند بهبودی بیاشتهایی بسیار با اهمیت است.
وی با بیان اینکه بروز بیماریهای روانی و تاثیر منفی بر تمرکز از دیگر علایم کم اشتهایی است، تصریح کرد: کم اشتهایی بیشتر در زنان و در سنین 18 تا 45 سالگی دیده میشود.
این فوق تخصص تغذیه با اشاره به اینکه تعادل در رژیم غذایی، مصرف مکملهای غذایی و نوشیدن به اندازه آب در طول روز در درمان کم اشتهایی موثر است، اضافه کرد: در صورت ادامه بی اشتهایی پس از دو هفته باید به پزشک مراجعه کرد و پیش از شروع درمان لازم است بیماریهای روانی و جسمانی بیمار شناسایی شود.
صفوی ادامه داد: کم اشتهایی در برخی موارد خفیف با یک دوره مصرف آنتیبیوتیک درمان میشود.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
ارسالها: 378
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2015
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1413 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
محل سکونت :
استرس در ایجاد بیماری ها تاثیری مستقیم دارد
تهران- ایرنا- پزشکان می گویند استرس با ترشح بیش از حد هورمون هایی مانند کورتیزول، آدرنالین و نوراپینفرین در ایجاد بیماری های مختلف تاثیری مستقیم دارد.
استرس در ایجاد بیماری ها تاثیری مستقیم دارد
به گزارش گروه علمی ایرنا از نشریه آمریکایی آتلانتیک، شارون برگ کوئست استاد داروشناسی دانشگاه اموری در آمریکا در این مورد می گوید: ترشح بیش از حد آدرنالین، سرعت ضربان قلب را بالا می برد و باعث بالارفتن فشار خون می شود و ترشخ کورتیزول سبب تغییراتی در رگ ها می شود که در درازمدت می تواند امکان حمله قلبی و سکته را بالا ببرد این درحالی است که همزمان با این واکنش ها، مغز فعالیت معمول خود را متوقف می کند تا به اعضای بدن در مورد استرس و منبع آن پیغام دهد.
نتیجه این پیغام همان حس 'دل و روده ام می پیچد' است که گاهی در زمان استرس حس می کنیم. این حس می تواند منجر به مختل شدن عملکرد دستگاه گوارش بدن و تأثیر بر فعالیت باکتری های مفید روده شود.
همچنین کورتیزول می تواند سبب بیشتر شدن اشتها و در نتیجه پرخوری شود که حاصل آن چربی هایی است که در دور شکم ذخیره می شوند؛ این چربی ها خطر بیماری های مزمن را افزایش می دهند.
وقتی استرس دایمی شود، بر فعالیت سیستم ایمنی بدن نیز اثر می گذارد، زمان بهبود جراحات و آسیب ها طولانی تر و بدن در برابر بیماری های عفونی ضعیف تر می شود.
در این بین بیشترین خطر متوجه افرادی است که به طور دایم در معرض استرس قرار دارند؛ ساعت های طولانی و باعجله کار کردن، نگران دخل و خرج زندگی بودن و فکر کردن بیش از حد به فرزندان در افزایش استرس تاثیر زیادی دارند.
این درحالی است که می توان عوامل استرس زا را تحت کنترل خود درآورد قبل از اینکه به سلامت ما آسیب وارد کنند.
http://www.irna.ir/fa/News/81822429/
تاریخ خبر: 11/08/1394
ارسالها: 378
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2015
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1413 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
محل سکونت :
دوری از استرس و افکار منفی خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی را کاهش می دهد
مطالعات محققان نشان می دهد که ورزش منظم، دوری از استرس و افکار منفی و اتخاذ شیوه صحیح زندگی مهمترین راهکارهای پیشگیری از بیماری های خودایمنی به ویژه در مبتلایان به سرطان است.
دوری از استرس و افکار منفی خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی را کاهش می دهد
به گزارش گروه علمی ایرنا از هلث، بیماری های خودایمنی به بیماری هایی گفته می شود که در آن سیستم ایمنی، بافت های سالم بدن را به عنوان یک عامل خارجی فرض می کند و به آنها حمله می کند. دیابت نوع یک، ام اس، آرتریت روماتویید و سلیاک، شایع ترین بیماری های خودایمنی محسوب می شوند.
در این مطالعه محققان سوئدی، سوابق حدود 20 هزار نفر که از زمان تولد تا 19 سالگی به سرطان مبتلا شده بودند، مورد بررسی قرار دادند.
نتایج این مطالعه نشان می دهد، افرادی که قبل از بیست سالگی به هوچکین (بیماری مربوط به غدد لنفاوی)، تومور کلیه، تومور سیستم عصبی مرکزی و لوسمی مبتلا شدند، نسبت به افراد عادی، 40 تا 60 درصد بیشتر در معرض بیماری های خودایمنی هستند.
همچنین در این مطالعه آمده است که ابتلا به سرطان در این گروه سنی، علاوه بر بیماری های خودایمنی، این افراد را بیشتر در معرض بیماری هایی مانند کم خونی، رماتیسم قلبی، سندرم شوگرن و دیابت قرار می دهد.
محققان احتمال می دهند رادیوتراپی و شیمی درمانی که تنها روش های درمان سرطان هستند، سیستم ایمنی را تحت تاثیر قرار می دهند و مبتلایان به سرطان تا پایان عمر از ضعف این سیستم رنج می برند. از طرفی درمان های رایج سرطان، سبب توسعه اتو آنتی بادی ها می شود که عامل بسیاری از بیماری های خودایمنی است.
نجات یافتگان سرطان باید به طور مستمر از نظر بیماری های خودایمنی بررسی شوند. زنده ماندن تنها هدف درمان این افراد نیست؛ بلکه کیفیت زندگی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
نتایج این تحقیقات در سالنامه آنلاین Rheumatic Diseases منتشر شده است.
http://www.irna.ir/fa/News/81837756/
تاریخ خبر: 23/08/1394 | ساعت: 13:25|