2012/08/26, 02:21 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/08/26, 06:59 PM، توسط مـه ســـا.)
سلام.
من تازه برام تشخیص داده شده.
خودم از مدت ها قبلش می دونستم...اما چون یه مدت علائم فروکش کرد، دکتر احتمال ام اس رو رد کرد و اصلاً ام آر آی هم تجویز نکرد!
به هر حال الان من ام اسی هستم
به خانوادم هم نگفتم.دلم نمی خواد کسی بدونه فعلاً.
حالا کسی می تونه برام توضیح بده زندگی کلاً چه طور پیش می ره با ام اس؟
در حالت غیر حاد.
من الان درس می خونم. آیا درس خوندن سخت می شه؟ زندگی روزمره مختل می شه؟
پیشاپیش ممنونم
بدانید که خداوند بین انسان و قلبش حائل است و همه به او بازگردانده می شوید.
انفال /24
نه زندگی معمولا روند عادی خودش رو داره ، فقط باید اعصاب آدم راحت باشه ،نگرانی نداشته باشه ، به تغذیه هم توجه بشه و ویتامین دی و ...
بیشتر بچه های اینجا دانشجو هستن یا سرکار میرن و بعضی ها هم کارمند و خانه دارو بچه دارن !
(2012/08/26, 02:39 PM)nahid نوشته است: نه زندگی معمولا روند عادی خودش رو داره ، فقط باید اعصاب آدم راحت باشه ،نگرانی نداشته باشه ، به تغذیه هم توجه بشه و ویتامین دی و ...
بیشتر بچه های اینجا دانشجو هستن یا سرکار میرن و بعضی ها هم کارمند و خانه دارو بچه دارن !
هممم. دقیقاً منظورم همین بود که چه باید کرد چه نباید کرد.می خواستم از تجربه پیش کسوتان استفاده کنم
من تو یه محیط تقریباً پر استرس هستم.شروع علائم هم همون زمانی بود که درسم شروع شد این جا.
امیدوارم که همه به خوبی با بیماریشون کنار بیان.
ممنونم ناهید جان.
انفال /24
(2012/08/26, 02:54 PM)amirfarhag نوشته است: نباید زیاد استرس داشته باشی..
الکی خودتو ناراحت نکن..
تو گرما سعی کن نری
هین چند تا نکته رو رعایت کنی خیلی به دردت میخوره..
هنوز دکترم توصیه های لازمو نکرده.فردا باید یه ام آر آی دیگه انجام بدم.
سرما هم مثکه به همون میزان بده.
و این که با یه مسئله من به هیچ عنوان کنار نمیام اونم بستنی نخوردنه!
انفال /24
2012/08/26, 03:27 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/08/26, 03:28 PM، توسط neda.n.)
اولین نکته این که تا می تونی زندگی کن . یعنی تا می تونی . آخه ام اس باعث میشه آدم یادش بیفته چقدر زندگی نکرده و چقدر جا داره زندگی کنه . بعد فکر کن چه چیزایی برامون خوبه اینکه می گن گرسنگی نکش ( یعنی خوب بخور ) خسته شدی بخواب . تفریح کن . شنا کن . توو محیطای شاد باش . بخند . آخه فکر کن کدوم مریضی انقدر درمانش شاد و خوب و مفرحه . خلاصه اینکه شاد باش ، بخند ، شیطونی کن ، ورزش کن ، تفریح کن ، لذت ببر . زندگی کن . زندگی کن . زندگی کن