موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5157
تشکر های دریافت شده :5198 بار در 942 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر پاکدامن
داروي مورد استفاده :
سفر خوبی بود کلی خاطره ی قشنگ برام موند مخصوصاً جیگر خوری تو جیگرکی ملل که واسمون سنگ تموم گذاشت و یه عالمه خاطره ی قشنگه دیگه از همگی ممنون
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
تشکر شده توسط : | nazaninamiri70 , hamid , kaveh_plus , coffeedot , ehsan 10054 , naazanin , hadisss , م.ه , eglantine , یه غریبه , Hasty , matin , Maz , paeazan , mahdiye1989 , chipchip , علی دنیانورد , lili66 , mojtaba2iran , glassheart , رامنا , pariya1361 |
|
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
2014/11/23, 12:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/11/23, 12:06 PM، توسط ehsan 10054.)
سلامم ازهمه تشکر میکنم
...
تشکر شده توسط : | nazaninamiri70 , hamid , hadisss , kaveh_plus , م.ه , eglantine , coffeedot , یه غریبه , matin , Maz , paeazan , mahdiye1989 , chipchip , علی دنیانورد , Hasty , pariya1361 |
|
موضوعها: 120
تشکر های اهدا شده: 1415
تشکر های دریافت شده :7034 بار در 1476 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : ربیف - Merck Serono
2014/11/23, 12:28 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/11/23, 12:39 PM، توسط naazanin.)
چیزی که لازم بود بگم
از آقای دنیا نورد و lili66 بخاطر یادگاری های قشنگشون خیلی ممنونم
همیشه آقای دنیا نورد مارو شرمنده میکنن.دست دختر گلشون که وقت گذاشتن واسمون درد نکنه
lili66 عزیز کارتی که درست کردی رو کنار آینه زدم که همیشه یاد خاطرات قشنگی که توو سفر داشتیم بیفتم
ممنون ازت که مهربونیتو با همه بچه ها تقسیم کردی
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
تشکر شده توسط : | nazaninamiri70 , hamid , hadisss , kaveh_plus , م.ه , eglantine , coffeedot , یه غریبه , matin , hasanh , Maz , mahdiye1989 , chipchip , paeazan , علی دنیانورد , lili66 , mojtaba2iran , glassheart , Hasty , pariya1361 |
|
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
دوستان عزیز رسیدن به خیر . خوشحالم که خوش گذشته و به سلامت برگشتید. خیلی سفر بموقعی بود . ولی من که نمیدونستم !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر شده توسط : | nazaninamiri70 , hamid , hadisss , kaveh_plus , م.ه , eglantine , coffeedot , یه غریبه , مـه ســـا , matin , Maz , paeazan , mahdiye1989 , chipchip , علی دنیانورد , Hasty , pariya1361 |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1416
تشکر های دریافت شده :2267 بار در 319 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
منم تشکر ویژه دارم از همه بچه هایی که برای این سفر زحمت کشیدن و بچه هایی که اومدن و سفر و روزهای خوبی رو برای من ساختن.
واقعا واقعا به جرات میگم که سفر فوق العاده ای بود همه چیز عالی بود و برای چند وقت انرژی گرفتم.
تازه با کلی دوست جدید آشنا شدم (مخصوصا بیتا جون و مینای عزیز دوست حدیث)
تشکر شده توسط : | nazaninamiri70 , eglantine , kaveh_plus , hamid , coffeedot , یه غریبه , Hasty , paeazan , hadisss , مـه ســـا , matin , Maz , mahdiye1989 , chipchip , علی دنیانورد , mojtaba2iran , glassheart , pariya1361 |
|
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | hadisss , kaveh_plus , نازلی , یه غریبه , eglantine , مـه ســـا , matin , hamid , Maz , paeazan , mahdiye1989 , chipchip , kohedard , علی دنیانورد , lili66 , mojtaba2iran , حمید , sayeh n , glassheart , رامنا , pariya1361 |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2536
تشکر های دریافت شده :2235 بار در 360 پست
سال تشخيص بيماري : 92
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
خب منم اومدم
عالیییییییییییییییییییی بود عالییییییییییی، سفر هم معنوی بود برای من و هم خوش گذشت بعضی وقتا انقدر می خندیدیم که من دل درد می گرفتم.
تک تک بچه ها زحمت کشیدند ولی خب یه عده بیشتر که خیلی بار سفر رو دوششون بود تشکر ویژه دارم از حمید، سجاد، میهن، عالم، سمیرا، مریم، مهسا، حدیث،کاوه، آقای دنیانورد و ... اگر یادم رفته ببخشید همه زحمت کشیدند... مرسی بچه ها
از خاطرات میشه شب اول تو قطار رو گفت که نصف شب که خواب بودیم حمید و سجاد سه چار بار با کارت در و باز کردند و بیدارمون می کردن و می پرسیدن ناهار فرداتون چیه
با احیا و نگین و عالم و میهن رفتیم موج های آبی خیلیییییییییییییییییی خوش گذشت انقدر جیغ زدیم گلوی هممون درد گرفته بود
خلاصه تک تک لحظات خاطره شد واسمون
آرزوهاتو يه جا يادداشت کن و يکی يکی به خدا بگو. خدا يادش نميره،ولی تو يادت ميره چيزی که امروز داری، آرزوي دیروزت بود...
تشکر شده توسط : | kaveh_plus , hamid , hadisss , Maz , paeazan , mahdiye1989 , یه غریبه , chipchip , nazaninamiri70 , م.ه , eglantine , علی دنیانورد , mojtaba2iran , naazanin , SSA , حمید , مـه ســـا , glassheart , Hasty , pariya1361 |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 4938
تشکر های دریافت شده :4511 بار در 835 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : تکزیفوما - زیست دارو دانش
2014/11/23, 11:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/11/24, 12:01 AM، توسط ahya.)
سفر قشنگی بود.
مثل همیشه اون انرژی که می خواستم ببینم و دیدم.
جا داره بخاطر شیرینی تولد آبانی ها تشکر کنم.
و اینکه دست همه بچه هایی که تو این سفر زحمت کشیدن درد نکنه.
راستی یکی قرار بود با من پول پنبه رو حساب کنه نمی دونم حساب کرد؟؟؟ نکرد؟؟؟
~دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~
تشکر شده توسط : | Maz , mahdiye1989 , paeazan , یه غریبه , hadisss , chipchip , kaveh_plus , nazaninamiri70 , م.ه , hamid , eglantine , علی دنیانورد , matin , mojtaba2iran , naazanin , حمید , مـه ســـا , sayeh n , glassheart , Hasty , pariya1361 |
|
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
2014/11/24, 12:06 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/11/24, 12:16 AM، توسط paeazan.)
سلام
من ظهر رسیدم خونه.یه کوچولو خوابیدم بعدش تا شروع کردم از صفحات قبل بخونم و لایک کنم، مدام اینترنت قطع میشد
حالا مینویسم بعدش میرم نخونده ها رو میخونم و لایک میکنم
سفر خوبی بود.من که ده دادم.دیدن دوستای گلی مثه شما.بهترین روز بنظر من روز دوم در مشهد بود
بقیه دوستان توضیحاتی دادن، دستشون درد نکنه
من هم به یادِ همه و بخصوص بچه های سایت بودم
من تشکر ویژه ای میکنم از حمید و سجاد و سمیرا و حدیث
مرسی بابت تولد، حمید و سجاد و مرسی بابت هنرمندیتون دختر آقای دنیانورد و لی لی
ماه بودن میهن رو کفش و دمپایی کردم
ای سبیل قشنگه که افتخار دادی و باهام عکس گرفتی، دستم برسه حتماااااااااا میذارم فیس بوق
تهران-اهواز رو که با قطار اومدم همش یاده "نماز نماز،نمااااااااز" میوفتادم و میترکیدم از خنده
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
تشکر شده توسط : | chipchip , یه غریبه , hadisss , kaveh_plus , nazaninamiri70 , Maz , م.ه , hamid , eglantine , علی دنیانورد , matin , lili66 , mojtaba2iran , naazanin , SSA , حمید , مـه ســـا , sayeh n , glassheart , Hasty , رامنا , pariya1361 |
|
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
پول پنبه چي شد احيا؟! گرفتي؟!
راستي احيا جونم مرسي كه زحمت نگهداري از آمپول من رو كشيدي
تشکر شده توسط : | chipchip , coffeedot , paeazan , hadisss , م.ه , eglantine , علی دنیانورد , matin , ahya , sayeh n , glassheart , Hasty , pariya1361 |
|
|