2014/11/22, 08:06 PM
مشهدی های عزیز زیارت قبول 
خدا رو شکر به سلامت رفتید و برگشتید

خدا رو شکر به سلامت رفتید و برگشتید

نظرسنجی: سفر ام اس سنتر به مشهد را با چه نمره ای ارزیابی میکنید ؟ (مخصوص حاضرین در سفر) |
|||
10 | 22 | 84.62% | |
9 | 2 | 7.69% | |
8 | 1 | 3.85% | |
7 | 1 | 3.85% | |
6 | 0 | 0% | |
5 | 0 | 0% | |
4 | 0 | 0% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 26 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/11/22, 08:06 PM
مشهدی های عزیز زیارت قبول
![]() ![]() خدا رو شکر به سلامت رفتید و برگشتید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بوووووووووووووووووووووووووووووود عااااااااااااااااااااااااااااااالی
![]() دست همه بچه هایی که زحمت کشیدن درد نکنه ![]()
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
2014/11/22, 08:36 PM
مسافرت خوبی بود
از همه ی دوستان که اومدن ممنونم از همه ی کسایی که شیطونیهای محمد رو تحمل کردن عذر میخوام . البته کلی سفارش بهش کرده بودم که بدی نکنه ولی کو گوش شنوا از حمید و سجاد و فربود که همه ی زحمت رو دوششون بود هم تشکر ویژه دارم و از راننده ی اتوبوس هم اعلام برائت میکنم کاوه و علی اقا و حمید فارسی هم که حرف نداشتن بهرحال خیلی خوب بود و خوش گذشت ممنون از همه چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
2014/11/22, 08:38 PM
سلام سلام
من کم کم دارم لود میشم ولی هنوز خوابم میاد یه عالمه اول از همه چند تا تشکر حسابی سجاد ( chipchip ) واقعا دمت گرم رفیق . به جرات میگم بیشترین زحمت این سفر گردن سجاد بود از سمیرا ( ssa ) که واقعا یه مهره کلیدی بود و اگر نبود نمیدونم چه اتفاقی میوفتاد از میهن ( یه غریبه ) که کل کارهای رستوران ها قبل و حین سفر گردنش بود و خدایی گل کاشت از عالم ( خواهر یه غریبه ) که قبل و حین سفر خیلی تلاش کرد . کمک به میهن واسه رستوران ها و پخش غذاها و .... از مهسا عزیز که بازم مثل همیشه اکتیو بود و واسه غذاها و ... و روز آخر زحمت جا به جایی چمدون ها گردنش بود و میدونم خیلی اذیت شد از مریم عزیز که بازهم در کنار بقیه بچه ها در پخش غذاها و ... کمک کرد بهمون از حدیث عزیز که مثل بقیه در پخش غذاها کمک بزرگی کرد کاوه عزیزم و آقای دنیانورد عزیز که اگه نبودن فکر کنم از قطار جا می موندیم و بقیه بچه ها که هر کدوم یه قسمت از کارها رو برعهده گرفتن راجع به پخش غذاها هم بگم که فکر نکنید کار کمی بود . 2 روز از رستوران غذا اوردن که باید قبل از سرد شدن تو یه اتاق جمع میشدیم و غذای هر کس رو به اتاقش میبردیم . واسه صبحونه ها هم همین طور . خلاصه یکی از سخت ترین کارهای سفر این مورد بود که خدا رو شکر با کمک بچه ها به بهترین نحو انجام شد. سفر به نظرم فوق العاده بود و به جرات میتونم بگم یکی از بهترین سفرهای ام اس سنتر بود و حسابی سفر قبلی به مشهد جبران شد. یکی از مشکلاتی که در سفر به شهرهایی که دور هستن داریم اینه که نمیتونیم غذای رستوران ها رو چک کنیم . و باید حرف بقیه رو قبول کنیم . همین باعث شد که ناهار روز اولمون خیلی خوب نباشه ولی خدا رو شکر غذاهای روز دوم و سوم عالی بود . مشکل دوم هم این بود که زمان ها کمی جا به جا شد . که خوب بخشیش به خاطر وابستگی به وسایل بود که مثلا 2 بار اتوبوسمون دیر اومد و بخشیش هم بچه ها دیر میکردن و کار پیش میومد . یکی دو بار هم در حد 10-15 دقیقه جا به جایی داشتیم که مقصر خودمون بودیم که دیر بیدار میشدیم یعنی توان زودتر بیدار شدن رو نداشتیم واقعا . در کل یکی از برنامه ها که زیارت بود و قرار بود در روز اول انجام بشه کنسل شد که اونم دلیلش تاخیر قطار بود که واقعا پیش بینی انقدر تاخیر رو نکرده بودیم . در نهایت سفر با شما دوستای عزیزم یکی از قشنگ ترین اتفاقات زندگیم هست . امیدوارم اگه کم و کسری در این سفر داشتیم ببخشید . یه تشکر خیلی خیلی خیلی ویژه هم از عزیزان در بنیاد امور بیماری های خاص که واقعا اگه لطفشون نبود نمیتونستیم سفری با این کیفیت و این قیمت داشته باشیم.
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2014/11/22, 08:53 PM
دوستاي عزيزم از اينكه يك بار ديگر كنارتون بودم واقعا خوشحالم
![]() ![]() ![]() يكي از بهترين سفرها بود هرچند جاي خالي بعضي از دوستامون مثل شهرزاد فرشته عطيه أفسانه و خواهر گلش و....... واقعا محسووووس بود..... جا داره همينجا از حميد رحيمي يه تشكر ويژه كنم و خسته نباشي بهش بگم .... واقعا انسان صبوريه ... من تازه متوجه اين موضوع شدم ![]() ![]() ![]() دوستاي جديد ببخشيد اگر بداخلاقي و بدعنقي كردم ، من يكم طول ميكشه تا يخم باز شه ، خلاصه به بزرگواري خودتون ببخشيد... انشاله سفرهاي بعدي جبران ميكنم..... ![]() ![]() ![]() دوستتون دارم زياد ![]() ![]() ![]()
2014/11/22, 10:48 PM
سفر خیلی خوبی بود
واقا جا داره از همه دوستان ، چه اونایی که برای تدارک این دیدار زحمت کشیدن (حمید و سجاد رو که من وقتی میدیدم دلم کباب میشد)و همچنین میهن و عالم و مهسا وفربود و..... دیگه اسم نمیبرم و همچنین بقیه دوستانی با شرکت در این سفر باعث دلگرمی دیگران شدند و باعث شدند که خاطرات خوبی از این سفر به جا بمونه هم بی نهایت تشکر میکنم
عاقبت خاک شود.حسن جمال من و تو. خوب و بد میگذرد.وای بحال من و تو.
2014/11/22, 11:25 PM
منم با یه کوچولو تاخیر اومدم...
سفر مثل همیشه در کنار شما دوستای خوبم عالی بود... واقعا باید از حمید و سجاد یه تشکر ویژه بکنم؛ واقعا زحمت کشیدن... از دوستای خوبم مریم و مهسا و حدیث و سمیرا خانم هم یه دنیا ممنون که اگه نبودن نمیدونم کارا چه طور پیش میرفت... خلاصه از همه اونایی که زحمت کشیدن تا سفرمون یه عالمه خوب بشه ممنون... و یه تشکر خیلی بزرگ از بنیاد امور بیماریهای خاص که بهمون لطف داشت... در مورد پارک آبی هم بگم؛ ![]() متین و نگین و احیا ی عزیزم، خیلییییییییییییییییییی در کنارتون به من و عالم خوش گذشت ![]()
2014/11/23, 01:17 AM
خدا رو شکر که به همه خوش گدشته همیشه خوش باشین
![]()
باز هم سیب بچین حوا بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند ....
دیر بازیست شیطان فریاد میزند ادم پیدا کنید سجده خواهم کرد
2014/11/23, 01:54 AM
dostani ke raftan ziyarsteton ghabol
![]()
باور نمیکنم ولی ................انگار غرور من شکست..................
اگه دلت میخواد بری...........اصرار من بیفایدست...................
2014/11/23, 02:09 AM
دوستای گلم زیارتتون قبول درگاه حق تعالی
![]() ![]() ![]() ![]() ایشالله همیشه به گردش و مسافرت ![]() ![]() ![]() ![]() اونم از نوع ام اس سنتریش ![]() خدایا شکرت....
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
دیدار ۵۳ ام اس سنتر، ۲۰ دی ۱۳۹۸ | atkh | 24 | 9,482 |
2020/01/07, 10:20 PM آخرین ارسال: hamid |
|
دیدار ۵۲ ام اس سنتر ۲۹ آذر ۹۸ | atkh | 13 | 6,928 |
2019/12/20, 12:54 PM آخرین ارسال: helli |
|
سفر ام اس سنتر به کویر خارتوران 98 | hamid | 7 | 4,607 |
2019/11/15, 08:08 PM آخرین ارسال: glassheart |
|