موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
پاییزان خانم...دادا..
همون آمریکا هم که میفرمایید انجمن مغزو اعصابش با این نوع طب مخالفت کرد....گفت تاثیری نداره...
بعد اونا یه نهاد دارن برای همین زنبور درمانی و عسل درمانی...
اونا(زنبوریا) از دکترا شکایت کردن...از اونجا هم که کشور صحاب داریه به شکایتشون بها دادن........
کلی مُکافات شد...رفتن دادگاه...آخرشم معلوم شد دکترا راست میگن...
بازم چون کشور صحاب داریه هنوز اجازه فعالیت به جماعت زنبوری رو میدن....اما اعلام شده که تاثیری روی روند ام اس نداره...
اما اونا همچنان نظرشون اینه که تاثیر داره
دولت و سازمان غذا دارو آمریکا هم دیدن صحبت با این جماعت هیچ فایدهای نداره...گفتن برین هر غلطی دلتون میخواد بکنید...
برگ برندشونم همون یه مقدار کورتنی هست که تو بدن به وسیله نیش زنبورتولید میشه...وکلاشون با استناد بر اون تونستن جلوی تعطیل شدن فعالیتشونو بگیرن...چون کورتن تو خوابیدن حمله یه مقدار تاثیر داره
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1404
تشکر های دریافت شده :886 بار در 408 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : babak jalalian
داروي مورد استفاده :
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3029
تشکر های دریافت شده :5682 بار در 1971 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر مسعود اعتمادی فر
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
به نظره منم منطقی میاد ، درمان با نیشِ زنبور رو میگم ، ( نیشِ مار هم ارزشِ تحقیق داره ) مثلا از نیشِ مار برای تولیده یه دارو واسه بیماریهای قلبی استفاده میشه برای رقیق کردن خون فکر کنم اسمِ قرصش پِلاویکسِ .
چون نیشِ زنبور و مار در بدنِ هدف روی سیستم ایمنی و اعصاب بیشترین تاثیر رو میذارن استفاده از نیششون واسه درمان منطقی به نظر میاد البته نه به همین سادگی که میگم ولی به نظره من ارزشِ تحقیق داره
عتاب یار پری چهره عاشقانه بکش
که یک کرشمه تلافی صد جفا بکند
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 5224
تشکر های دریافت شده :6869 بار در 1929 پست
سال تشخيص بيماري : آخرای اسفند91
دكتر معالج : دکتر قلیانچی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
من خودم امتحان کردم ,سری اول یه دونه شب زنبور زدم یه دونه فرداش تغییری احساس نکردم البته حالم خوب بود,سری دوم یه خورده چشم اذیت میکرد یه دونه زدم ,زدن هماناو حمله همانا یک هفته تمام داغون بودم دوبینی و...
سری دوم یه نابلد این کارو واسم انجام داد,خلاصه کلی دوادکتر کردم تاروبراه شدم,
درمجموع من پیشنهاد دارم اصلا بهش فکرم نکنید
خدا مرا مورد لطفش قرارداده...
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2246
تشکر های دریافت شده :4488 بار در 958 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
منم فک میکنم خوب نیست اخه منبابام خودش کندو داره جاتون خالی عسلش خوشمزه ست ولی عید یه دونه منو نیش زد کلا قاطی کردم
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
۰۴/اردیبهشت/۱۳۹۳
زنبور درمانی منشا علمی ندارد
خبرگزاری تسنیم: ام اس یکی از بیماریهای دنیای جدید ما است که آن را لااقل در ایران در زمره بیماریهای خاص قرار دادهاند، چرا که دانشمندان مانند برخی از بیماریهای دیگر چون سرطان تاکنون هیچ نوع درمان قطعی را برای آن کشف نکردهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، برای برخی از انواع بیماریهای خاص و ترسناک مانند سرطان شاید درمانهایی وجود داشته باشد، اما ام اس که یک بیماری خاموش و شاید بدون درد است چنان سایه ترسناک و هول انگیزی بر بیماران خود میاندازد که در خیلی از وارد کنترل پیشرفت بیماری را در بیماران کند می کند و سبب می شود بیمار از راههای پزشکی دست بکشد و برای مداوای خود دست به دامن نسخههای عجیب و غریب دوستان و نزدیکان شود، کاری که برای ما ایرانیان کاملاً عادی است و تقریباً همه مردم هنگام بروز مشکل و بیماری تبدیل به متخصص میشوند.
بر همین اساس بیماری ام اس هم از تخصصهای فوق تخصصانه! ما ایرانیان در امان نمانده و گاه گاهی شنیده میشود که فلانی با این کار یا خوردن این چیز یا مالیدن آن روغن ( مثل روغن الاغ ) یا رفتن به پیش فلان کسی که درمانهای سنتی انجام می دهد و اتفاقاً دستش هم شفا است، خوب! شدهاست.
بر همین اساس اخیراً که نگارنده این گزارش به جهت ملاقات یکی از آشنایان خود که اتفاقاً دچار بیماری ام اس هم شده است به یکی از بیمارستانهای قزوین رفتم، شنیدم که مادری قصد دارد برای درمان بیماری ام اس دخترش دست به دامان یکی از همان درمانگران سنتی شود.
مادر بینوا که دختر 16 سالهاش ام اس داشت و از بیماری او در سن نوجوانی سردرگمی شدهبود در پی این بود که پس از خلاصی دخترش از تزریق کورتون و تخت بیمارستان او را نزد کسی ببرد که شنیده بود با روش زنبوردرمانی توانسته است بیماری ام اس را درمان کند.
این درحالی است که به گفته تمام متحصصان ام اس یک بیماری مربوط به سیستم عصب است که در آن سسیستم عصبی فرد بیمار عملکرد خو را در حالت عادی از دست میدهد و فرد بیمار دچار فلج حرکتی و در برخی موارد حاد دچار فلج جسمی میشود، به گونه ای که قادر به انجام کارهای روزمره خود نمیشود و بیمار دچار اختلالات مغزی و حتی جنسی نیز میشود.
همین امر سبب شد نزد یکی از متخصصان مغز و اعصاب رفته و از او در مورد بیماری ام اس و راههای درمانی که اخیراً برای آن عنوان میشود سئوال کنیم، حسین مژدهی پناه که یکی از متخصصان بنام مغز و اعصاب در قزوین است و در بیمارستانهای استان قزوین مشغول به طبابت است، درمان ام اس را به وسیله زنبور درمانی رد کرد و این روش را در حد آزمایش دانست که نتایج آن در هیچ مجمع علمی عنوان نشده است.
زنبور درمانی روش تحقیقی است، نه درمانی
حسین مژدهی پناه اظهار کرد: زنبور درمانی یکی از روشهایی است که دانشمندان برای درمان بیماری ام اس در حال پژوهش بر روی آن و عملکردش در بهبود بیماران هستند.
وی افزود: این روش فقط در حد یک فرضیه پژوهشی است و از نظر علمی مورد تایید هیچ مرکز تحقیقی و علمی نبوده و نتایج خاصی نیز نداشته است.
مژدهی پناه تصریح کرد:
نتایج علمی این فرضیه که گزش نیش زنبور میتواند در درمان بیماری ام اس موثر باشد تاکنون در هیچ نشریه علمی تخصصی پزشکی ام اس منتشر نشدهاست.
وی تاکید کرد: بیماران باید توجه داشتهباشند که در صورت مشاهده تبلیغ این روش درمانی به انجام آن تن ندهند و خود را دستاویز سودجویان قرار ندهند.
مژدهی پناه خاطر نشان کرد: جامعه پزشکان مغز و اعصاب نیز این روش را تایید نمیکنند و به بیمارانی که دچار بیماری ام اس هستند سفارش میکنند برای درمان بیماری خود به اینگونه روشها که برخی از سودجویان از درماندگی بیماران و خانوادههای آنها سوء استفاده میکنند و آنها را به استفاده از این روش رو روشهای درمانی مشابه ترغیب میکنند، متوسل نشوند.
لینک خبر
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2351
تشکر های دریافت شده :1453 بار در 509 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : مقدسی
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
فکرشو که میکنم با نیش زنبور بخوام درمان بشم پشیمون میشم برا درمان
من الانم که هست وقتی میخوام آمپول بزنم فکر کنم مرگمو جلو چشمام میبینم چه برسه نیش زنبور
میبینی مادر..؟
دیگر سیگار هم غم هایم را تسکین نمیدهد ...
سلطان غم بگو مسکنت چیست ..؟
فرزندت از پای درآمده ...
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 1505
تشکر های دریافت شده :2995 بار در 600 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : زاکرل - آریوژن فارمد
اونایی که زنبوردرمانی کردن بیان ودرباره وضعیت جسمانی در حال حاضر توضیح بدن
پیش از آنکه با خبر شوی
لحظهی عزیمت تو ناگزیر می شود
ای دریغ و حسرت همیشگی
ناگهان
چقدر زود
دیر میشود!
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 5224
تشکر های دریافت شده :6869 بار در 1929 پست
سال تشخيص بيماري : آخرای اسفند91
دكتر معالج : دکتر قلیانچی
من یه چندتایی زنبور زدم
یه دونه همون پزشک سنتی زد واسم روز بعد یکی داداشم زد البته جاشو همون پزشک سنتی مشخص کرد,هیچ فرقی نکردم
(منظورم از زدن اینه زنبورونگه داشتن نیشو به محل مشخص بزنه)
بعد چند ماه یه خورده دیدم بد بودالبته واسه خستگی کار بودخودم یکی دیگه زدم روز بعد دیگه از جام به زحمت پا میشدم سر گیجه دوبینی و...(حمله)
در مجموع سراغش نرین بهتره,من که تا آخر عمر عمرا طرفش برم
خدا مرا مورد لطفش قرارداده...
موضوعها: 22
تشکر های اهدا شده: 226
تشکر های دریافت شده :887 بار در 283 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر شاه بیگی
سلام اگه کسی شماره دکتر کاویانی رو داره به من میده
من از معبود یکتایم فقط یک چیز میخواهم
نگیرد هرگز از قلبم امید استجابت را...