موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 1135
تشکر های دریافت شده :1013 بار در 535 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
(2010/12/08, 01:03 PM)ostad2000 نوشته است: موضوع سند نيست اين تجربه ي چند نفر از بچه هاي سايت هست كه اين راه رو امتحان كردن و به نتايج بسيار خوبي رسيدن
بله تغذيه امر تعيين كننده اي هست ولي اكثر پزشكايي كه ما باهاشون سروكار داريم هيچ توصيه اي در اين باره ندارن،من از هر دكتري در مورد تغذيه پرسيدم گفت هرچي ميلت كشيد بخور
به نظر من مهمترين سند خود بيمار هست كه راه روش رو انجام ميده و تاثيرش رو ميبينه
درسته تغذیه خیلی مهمه.
علت اینکه پزشک ها نظری نمیدن بخاطر اینه که یه تعهد پزشکی دارن و اونم اینکه تا از چیزی مطمئن نیستن درباره اش حرف نزنن.
هیچ کسی هنوز بطور علمی ثابت نکرده تغذیه عامل اصلی هست.
من خودمم به شخصه یکم تو برنامه غذاییم تغییر ایجاد کردم و مصنوعی جات رو کمتر مصرف می کنم.
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 1484
تشکر های دریافت شده :851 بار در 240 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
(2010/12/08, 01:13 PM)mehdi3445 نوشته است: درسته تغذیه خیلی مهمه.
علت اینکه پزشک ها نظری نمیدن بخاطر اینه که یه تعهد پزشکی دارن و اونم اینکه تا از چیزی مطمئن نیستن درباره اش حرف نزنن.
هیچ کسی هنوز بطور علمی ثابت نکرده تغذیه عامل اصلی هست.
من خودمم به شخصه یکم تو برنامه غذاییم تغییر ایجاد کردم و مصنوعی جات رو کمتر مصرف می کنم.
ولي ميتونن در موردش كمي تحقيق و بررسي كنن
من تو اين مدت 7 سالي كه به اين بيماري دچار شدم هيچ دكتري در مورد تغذيه منو راهنمايي نكرد والا شايد اينقدر بيماريم پيشرفت نميكرد
چقدر خوب بود كه دكتراي ما اونقدر كه به گفته هاي دكتراي اونوري بها ميدن كمي داشته هاي خودمون رو مورد تحقيق و تفحص قرار ميدادن،مطمئنا" خيلي از بيماريها به آسوني درمان ميشد
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : ؟؟؟؟
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
من هم با یه سری علائم ام آر آی دادم ولی نرمال بود . همه هم بهم میگن هیچیت نیست و فکر میکنن من تظاهر میکنم
میشه بهم بگین قضیه این تغذیه چیه؟ باید دقیقا چی کار کنم؟
در ضمن دانشجو هستم و استرس بخشی از زندگیمه ... میترسم اگر درسم رو شل بگیرم بعدا پشیمون بشم...
خلاصه اینکه دارم
دیوونه میشم ... به همین شدت!!
برای همه دعا میکنم
ممنون میشم اگر جوابم رو بدین
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3811
تشکر های دریافت شده :1401 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : ؟؟؟؟
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
(2012/11/30, 08:43 PM)آرزوعزیزی نوشته است: اگه ازمایشتون نرماله وام آر آی هم نرماله همه هم میگن چیزیتون نیست به چی تظاهر میکنی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی آزمایش vep ام نرمال نبودا
(2012/11/30, 08:43 PM)آرزوعزیزی نوشته است: تو تاپیک پلاک نخاع نگرانیتونو خوندم.......با مطالعه قسمتهای مختلف سایت میتونی از تجربیات همه دوستان استفاده کنی......زیاد خودتو درگیر این که بیمار هستی نکن و از زندگیت لذت ببر
خدا رو شکر که آزمایشات نرماله
الان 2-3 ماهه که سایت رو زیر و رو کردم تقریبا
واقعا هم برام جالبه و خوشم اومد که ام اسی ها همچین جایی دارن برای حرف زدن... اون اولا خودم رو هم تصور میکردم که دارم اینجا پست میذارم
میشه اگر کسی از تغذیه میدونه یه مختصر بهم بگه یا حداقل آدرس بده؟ امشب دیگه حالشو ندارم توی تاپیک ها بگردم