من تهران پیش دکترهای زیادی رفتم نظرهمه این بودمن ام اس دارم.من کشورهندوستان پیش پرفسورداخلی مغزاعصاب رفتم.ام ار ای که تهران گرفته بودم همراهم بود.اون پرفسوراصلاام ار ای رونگاه نکرد.اول ازمن پرسیدمن چه علایمی داشتم.بعدبرای من یک ام ار ای نوشت.من ام ارای روقبول نکردم.اون برای من نوارمغزونوارچشم وگوش نوشت.من نوارهاروگرفتم,پیش پرفسوربردم اون نگاه کردوگفت:ازعلایمی که گفتی وازاین نواربیماریتان ام اس است.گفت:اصلانگران نباش بهترین نوع ام اس روداری.وگفت:99%کنترل ام اس دست خودبیماراست,1%دست پزشک است.
اون پرفسورهندی بمن گفت:علایم شمارودرکمسیون پزشکی مطرح میکنم وهمینطورنوارهای شماروهم نشون میدم ببینم نظربقیه ی پزشکهاچیست؟نظرهمه ی اون دکترهااین بودکه من بهترین نوع ام اس رودارم واصلانیازی به مصرف داروی خاص ندارم
اون پرفسورهندی بمن گفت:علایم شمارودرکمسیون پزشکی مطرح میکنم وهمینطورنوارهای شماروهم نشون میدم ببینم نظربقیه ی پزشکهاچیست؟نظرهمه ی اون دکترهااین بودکه من بهترین نوع ام اس رودارم واصلانیازی به مصرف داروی خاص ندارم
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره