ارسالها: 453
موضوعها: 21
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : مازندران
2012/02/06, 09:34 PM
تغذیه > موادغذائی - همشهری آنلاین
محققان دانشگاه نیوکاسل و منچستر دریافتند که استفاده از رب گوجهفرنگی در رژیم غذایی روزانه، راهکار مناسبی برای محافظت پوست در برابر اشعههای مضر ماوراء بنفش است.
طی این تحقیق که بر روی دو گروه 10 نفره انجام شد به 10 نفر اول، روزانه 10 گرم روغن زیتون و 55 گرم رب گوجهفرنگی داده شد و به 10 نفر دیگر تنها روغن زیتون داده شد.
پس از سه ماه نمونههای پوستی گروهی که علاوه بر روغن زیتون گوجهفرنگی مصرف کرده بودند، نشان داد که پوستشان 33 درصد بیشتر نسبت به آفتابسوختگی مقاومت کرده است.
– شهره فرجی:
محققان طی این بررسی همچنین دریافتند مقدار پروکلاژن پوست - مولکول ساختاردهنده پوست - در این گروه بیشتر شده بود.
آنها دریافتند، زمانی که گوجهفرنگی پخته میشود نسبت به زمانی که خام است مقدار بیشتر و غلیظتری از آنتیاکسیدان لیکوپن را داراست.
این گروه از محققان معتقدند که لیکوپن موجود در گوجهفرنگی، رادیکالهای آزاد را که توسط تابش اشعه UV بر روی پوست تشکیل میشوند، خنثی میکند. رادیکالهای آزاد موجب ایجاد سرطان و پیری زودرس میشوند.
با این حال پژوهشگران هشدار میدهند که بهتر است به گوجهفرنگی به عنوان یک افزودنی مفید و نه یک جایگزین برای کرم ضدآفتاب نگریسته شود.
www.naturalnews.com
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
ارسالها: 256
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2011
تشکر های اهدا شده: 2381
تشکر های دریافت شده :8097 بار در 2601 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد یزدچی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
محل سکونت : تبریز
در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
ارسالها: 1,027
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Feb 2011
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
محل سکونت : تهران
2012/02/06, 09:52 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/02/06, 09:55 PM، توسط paeeze.)
رب گوجه های خارجم یه چیز دیگست!
اینا که ما مصرف میکنیم پر افزودنی و رنگه,واقعا باورتون میشه یه ذره رب این همه غدا رو قرمز کنه؟!!!!!
حالا بیایم به صورتمون رب بمالیم!
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
ارسالها: 298
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 7311
تشکر های دریافت شده :4999 بار در 1298 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
محل سکونت : تهران
2012/02/06, 10:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/02/06, 10:44 PM، توسط naz.gigili.)
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
برای دریافت لیکوپن گوجه فرنگی پخته بخورید
مطالعات زیادی نشان داده است که افراد با خوردن مقادیر زیادی گوجه فرنگی، کمتر به حملات قلبی و سرطان هایی مثل سرطان پروستات، سینه، ریه، معده، لوزالمعده، روده ، دهان و گردن مبتلا می شوند. البته این گفته به این معنا نیست که شما در هر وعده غذایتان گوجه فرنگی بخورید.
گاهی اوقات پختن مواد غذایی باعث کاهش ویتامین ها یا سایر مواد مغذی موجود در آنها می شود ولی در مورد گوجه فرنگی این مطلب صدق نمی کند و گوجه فرنگی پخته بهتر از گوجه فرنگی خام است.
بسیاری از رنگدانه های گیاهی* مفید موجود در میوه ها وسبزی ها، (آنتی اکسیدان ها) می باشند که بدن ما برای ترمیم سلولهای تخریب شده توسط رادیکالهای آزاد، به این مواد نیاز دارد.
لیکوپن** موجود در گوجه فرنگی، یک آنتی کسیدان قوی می باشد که خطر ابتلاء به سرطان را کاهش می دهد. همچنین از تبدیلLDL- کلسترول مضر در بدن بهLDL اکسیده ( که در سرخرگ ها پلاکت ایجاد می کند ) ، جلوگیری کرده و بدینوسیله از حملات قلبی پیشگیری می کند.
خواص آنتی اکسیدانی لیکوپن از آفتاب سوختگی نیز جلوگیری می کند.
اگر شما گوجه فرنگی را به صورت خام مصرف کنید، قسمت اعظم لیکوپن آن، به دلیل هضم نشدن ، از بدن دفع می شود. عمل پختن ، دیواره سلولی گوجه فرنگی را شکسته و باعث می شود لیکوپن در دسترس بدن قرار گیرد و بیشتر جذب شود. بهترین منابع آن شامل: سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی کنسرو شده می باشد.
لیکوپن در سایر سبزیجات و میوه های رنگ روشن مثل هندوانه و گریپ فروت سرخ نیز وجود دارد. شاید شما از خوردن گوجه فرنگی خام لذت بیشتری ببرید. البته گوجه فرنگی خام نیز منبع خوبی ازویتامین هایAوB، فیبر و املاح است و کالری کم و مزه خوبی دارد.
اما شما نباید همیشه فقط یک نوع میوه یا سبزی بخورید. توصیه می شود انواع مختلفی از میوه ها و سبزی ها را بخورید که منابع خوبی از ویتامین ها و املاح هستند و جهت تنظیم اعمال بدن ، مفید و ضروری می باشند.
*phytochemicals
**lycopene
ارسالها: 728
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 7591
تشکر های دریافت شده :7578 بار در 2006 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
محل سکونت : تهران
من فکر کردم باید بمالیم به صورتمون!
آیا رب آماده خیلی از نظر خاصیت با رب خانگی تفاوت داره؟
اگه واقعا اینطوره از سال دیگه خودمون رب درست کنیم.
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
ارسالها: 1,027
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Feb 2011
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
محل سکونت : تهران
(2012/02/07, 07:44 AM)SSA نوشته است: من فکر کردم باید بمالیم به صورتمون!
آیا رب آماده خیلی از نظر خاصیت با رب خانگی تفاوت داره؟
اگه واقعا اینطوره از سال دیگه خودمون رب درست کنیم.
بله که داره,از اساتید میکروبیولوژی بپرسید تا دلایل علمیش رو بگن
مامان منم به این نتیجه رسیده که خودمون درست کنیم.
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...