ارسالها: 89
موضوعها: 42
تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکر های اهدا شده: 101
تشکر های دریافت شده :437 بار در 74 پست
سال تشخيص بيماري : 2009
دكتر معالج : Grette
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : Norway
محققان اعلام كردند كه چاقي دوران نوجواني با ابتلا به بيماري ام.اس در دوران بزرگسالي را افزايش ميدهد. مطالعات 40 ساله روي 238 هزار زن نشان ميدهد افرادي كه در سن 18 سالگي دچار بيماري چاقي بودهاند، 2 برابر بيشتر از زنان همسن ديگر در معرض خطر ابتلا به بيماري اماس قرار دارند. محققان آمريكايي در گزارشي اعلام كردند كه هنوز ارتباط سايز افراد در دوران كودكي و نوجواني با ابتلا به بيماري اماس به طور دقيق تأييد نشده است، اما اين تحقيقات دريچه جديدي را باز كرده و براي تأييد آن نياز به مطالعات بيشتري وجود دارد. محققان دانشگاه هاروارد در اين تحقيقات نوع رژيم غذايي افراد را نيز مود بررسي قرار دادهاند.
www.ms-links.org
ارسالها: 1,893
موضوعها: 218
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : خوزستان
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۱
مشکلات خطرناک نوجوانان چاق در بزرگسالی
برای اینكه فرزند چاقتان را لاغر كنید، هزار و یك دلیل وجود دارد. اما یكی از خطرسازترین اتفاقاتی كه به دلیل چاقی میتواند گریبان فرزندتان را بگیرد، ریسك ابتلا به سرطان مثانه و روده بزرگ است.
مجله سب سبز: برای اینكه فرزند چاقتان را لاغر كنید، هزار و یك دلیل وجود دارد. اما یكی از خطرسازترین اتفاقاتی كه به دلیل چاقی میتواند گریبان فرزندتان را بگیرد، ریسك ابتلا به سرطان مثانه و روده بزرگ است. به گزارش روزنامه خراسان، محققان میگویند، احتمال ابتلای افراد به این سرطانها در بزرگسالی، تا حدود زیادی به چاقی آنها در دوره نوجوانی بستگی دارد. از نظر پژوهشگران، بچههایی كه BMI آنها بالاتر از ۳۰ است، ۵۰ درصد بیشتر از دیگران با احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ، سرطان ركتوم و سرطان مثانه در بزرگسالی روبهرو هستند. محققان میگویند، سرطان مثانه دومین سرطان شایع دستگاه ادراری است كه حدود ۷ درصد از سرطانهای مردان و همچنین ۲ درصد از سرطانهای زنان را تشكیل میدهد و اگر نوجوانان ما بتوانند تناسب اندامشان را حفظ كنند، تا حد زیادی میتوانیم در مقابل این بیماری مقاومت كنیم.
نابارور می شود
چاقی فرزندتان را بهویژه در 14 تا 20 سالگی جدی بگیرید، زیرا محققان معتقدند نوجوانانی كه در این سنین از اضافه وزن رنج میبرند، بیشتر از دیگران در خطر ناباروری در سنین بالاتر قرار دارند. از نظر محققان این افراد در آینده علاوه بر ناباروری، احتمال دارد كه به ناتوانی جنسی هم مبتلا شوند، چراكه درصد تستوسترون در این افراد، 50 درصد از كسانی كه با معضل چاقی روبهرو نیستند پایینتر است. به گزارش ایسنا، كمبود تستوسترون در این افراد، تنها باعث ناباروریشان در آینده نمیشود و به افزایش چربیهای شكمی در آنها هم میانجامد. این افزایش چربی در ناحیه شكم و كاهش حجم عضله در نوجوانان چاق، میتواند باعث مقاومت بدنشان در مقابل انسولین و ابتلای آنها به دیابت هم شود.
افسرده می شود
تاثیر چاقی بر روان كودكان از همان دوران مهدكودك شروع میشود. محققان میگویند، بچههای چاق از همان دوران، دچار احساس تنهایی و ترس بیشتری میشوند. به گزارش رویترز، از نظر پژوهشگران، احساس تنهایی، افسردگی و اضطراب این كودكان بیشتر از همسن و سالهای لاغرشان است و هرچه هم كه زمان بیشتری بگذرد، این احساس در آنها تشدید میشود. بررسیها نشان میدهد بچههای چاق، مهارتهای كمتری نسبت به لاغرها در مدرسه به دست میآورند و پسران چاق در سنین مدرسه، رفتارهای برونگرایانه و صمیمانه كمتری را بروز میدهند و بیشتر از بچههایی كه وزن نرمال دارند، علائم افسردگی را در خود نشان میدهند.
بی خواب می شود
اگر فرزند نوجوانتان شبها بیخواب میشود، قبل از بررسی هر موضوعی، وزنش را بررسی كنید، زیرا محققان معتقدند نوجوانان چاق، در معرض ابتلا به اختلالات خواب هستند. از نظر پژوهشگران، این نوجوانان سنگین وزن، دیرتر از همسنوسالهای خوشاندامشان به خواب میروند و كمتر از آنها هم میخوابند. به گزارش ساینس دیلی، چاقی در 9 تا 18 سالگی، میتواند اختلالات جدی خواب را برای مبتلایان به همراه داشته باشد. البته به گفته محققان این مشكل در پسرهای چاق بیشتر خودش را نشان میدهد و دخترها حتی اگر اضافه وزن هم داشته باشند، زودتر تصمیم به خوابیدن میگیرند و ساعات بیشتری هم نسبت به پسران میخوابند.
ام اس می گیرد
اگر دختر كوچولویتان چاق است، همین حالا به یك متخصص تغذیه مراجعه كنید. محققان میگویند این مشكل به ظاهر ساده، میتواند او را در بزرگسالی با خطر بروز بیماری «ام.اس» روبهرو كند. به گزارش ایسنا، احتمال ابتلا به «ام.اس» در زنانی كه در دوران نوجوانی خود چاق بودهاند، دو برابر بیشتر از زنانی است كه در سن نوجوانی لاغر بودند. یافتههای محققان نشان میدهد زنانی كه در 18 سالگی شاخص توده بدنی آنها بیشتر از 30 بوده،50 درصد بیشتر از همسالانشان با چنین خطری تهدید میشوند. پس تا دیر نشده، یك رژیم غذایی مناسب و كمی ورزش را در برنامه روزانه فرزندتان جا دهید.
کور می شود
مراقب باشید؛ چاق بودن تنها بیماری قلبی و دیابت نمیآورد، فرزند چاق شما ممكن است به دلیل این مشكل، بیناییاش را هم از دست بدهد. محققان میگویند، كودكان چاق در معرض خطر نابینایی قرار دارند، زیرا احتمال ابتلای آنها به تومور مغزی كاذب افزایش پیدا میكند و این موضوع میتواند به نابینا شدنشان منجر شود. از نظر پژوهشگران، چاقی بیش از حد، احتمال ابتلای آنها به تومور مغزی كاذب را 16 برابر از دخترانی كه وزن طبیعی دارند بالاتر میبرد. نوجوانان چاق 11 تا 16 ساله بیشتر از دیگران در معرض چنین خطری هستند و اگر به موقع این مشكل را درمان نكنند، احتمال دارد كه فرزندشان دیگر نتواند دنیا را ببیند.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
ارسالها: 464
موضوعها: 242
تاریخ عضویت: Sep 2010
تشکر های اهدا شده: 522
تشکر های دریافت شده :6067 بار در 486 پست
سال تشخيص بيماري : 81
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
محل سکونت : ایران
تهران/ واحد مرکزی خبر/علمی و فرهنگی 1391/11/12
محققان می گویند چاقی خطر ابتلا به بیماری مولتیپل اسکلروزیس یا ام اس (MS) را سه تا چهار برابر افزایش می دهد.
دکتر آنت لانگر گولد از محققان مرکز تحقیقاتی کالیفرنیا و همکارانش دریافتند کودکان و نوجوانان چاق ، به ویژه دختران نوجوان ، بیشتر از سایرین که وزن مناسب دارند در معرض خطر ابتلا به بیماری ام اس قرار دارند.
این پژوهشگران در تحقیقات خود به بررسی قد و وزن هفتاد و پنج جوان مبتلا به بیماری ام اس و مقایسه آن با افراد سالم پرداختند و دریافتند چاقی در دوران کودکی و نوجوانی به ویژه در بین دختران نوجوان ، موجب افزایش خطر ابتلا به ام اس می شود و چاقی مفرط خطر ام اس را سه تا چهار برابر افزایش می دهد.
دکتر آنت لانگر می گوید یک دختر دوازده ساله با قد صد و پنجاه و دو سانتی متر و وزن پنجاه و یک کیلوگرم در سطح اضافه وزن و با وزن بیش از هفتاد کیلوگرم ، چاق در نظر گرفته می شود.
وی می گوید چنین الگوی مشخصی برای وزن پسران و ارتباط آن با احتمال افزایش خطر ابتلا به ام اس وجود ندارد اما این موضوع بدیهی است که چاقی خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها را افزایش می دهد.
خبرگزاری رویترز گزارش داد چهار صد هزار نفر در امریکا بیماری ام اس دارند که معمولا در سنین بزرگسالی تشخیص داده می شود.در بیماری ام اس لکه های سفید یا پلاک های متعددی در مغز فرد بیمار ایجاد می شود. پلاک ها نشانگر سفت شدگی غلاف های سلولهای عصبی مغز است که این سفت یا سخت شدگی مانع از انتشار جریان الکترو شیمیایی رشته های عصبی و اختلال در حرکات می شود، در نتیجه فرمانی که از مغز صادر می شود به راحتی به اعضاء و ماهیچه ها نمی رسد.
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
ارسالها: 1,229
موضوعها: 142
تاریخ عضویت: Jun 2012
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
2013/01/31, 06:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/31, 06:53 PM، توسط sargol.)
چاقی دوران نوجوانی عامل ام اس در زنان
پژوهشگران هشدار دادند: چاقی دوره نوجوانی با افزایش خطر بروز بیماری «ام.اس» در زنان مرتبط است.
ایسنا: نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است: احتمال ابتلا به «ام.اس» در زنانی که در دوران نوجوانی خود چاق بودهاند، دو برابر بیشتر از زنانی است که در سن نوجوانی لاغر بودند.
شرح این یافته در مجله آکادمی نورولوژی آمریکا موسوم به «نورولوژی » منتشر شده است. در این پژوهش 238 هزار و 371 زن حضور داشتهاند و از سن 25 تا 55 سالگی تحت مطالعه بودند.
این زنان هر دو سال یکبار اطلاعات خود را درباره رفتارهای بهداشتی و اطلاعاتی پزشکیشان در اختیار محققان قرار دادند.
طی یک دوره 40 ساله 593 نفر از این زنان به «ام . اس» مبتلا شدند. وزن و قد شرکت کنندگان در سن 18 سالگی اندازهگیری شد.
دانشمندان سپس شاخص توده بدنی آنها را اندازه گرفتند، همچنین 10 و 20 سال بعد شاخص توده بدنی این زنان دوباره اندازهگیری شد.
نتایج این تحقیق بلند مدت نشان داد: زنانی که در سن 18 سالگی شاخص توده بدنی آنها بیشتر از 30 بوده، بیش از دو برابر از سایر زنان با خطر ابتلا به ام اس مواجه بودهاند.
کارشناسان تاکید کردند: آموزش و تعلیم برای پیشگیری از چاقی دوران نوجوانی گامی مهم برای کاهش خطر ابتلا به ام اس در زنان است.
من که تونوجونی بی نهایت لاغربودم بعدازابتلابه ام اس پالس تراپی شدم وزنم بالارفت.ولی الان خداروشکرکمش کردم.چرامن مبتلابه ام اس شدم
من یک همکلاسی دردبیرستان داشتم بی نهایت چاق بوداصن نمیتونست تکون بخوره.هنوزم چاقه.سالمه ام اس نداره اصن هیچ بیماری ایی نداره.اینطورکه این مقاله میگه پس این ام اس حق اون بود,نه من طفلک ازبس که لاغزبودم همکلاسیهام بمن میگفتندتوبایک فوت میافتی.دانشمندا ,یه چی میگن واسه خودشون.مگه دانشمندا,علت ام اس روکشف کردن که یک همچین حرفهایی میزنن.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
ارسالها: 218
موضوعها: 5
تاریخ عضویت: Jul 2012
تشکر های اهدا شده: 684
تشکر های دریافت شده :768 بار در 298 پست
سال تشخيص بيماري : 80
دكتر معالج : who cares?
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
گفته احتمالش رو افزایش میده نه اینکه 100% همه ی چاقا ام اس می گیرند و یا همه یاونایی که ام اس می گیرند حتما چاقند!
ام اس حق هیچکس نیست ولی اون بنده خدا با چاقیش 1000 تا مشکل داشته و احتمالا در آینده مشکلات بیشتری پیدا خواهد کرد دیگه ام اس هم اضافه شه واویلا
ارسالها: 190
موضوعها: 84
تاریخ عضویت: Mar 2012
تشکر های اهدا شده: 404
تشکر های دریافت شده :1399 بار در 186 پست
سال تشخيص بيماري : 1390مهر
دكتر معالج : نا بلد
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : اینجا
مطالعه منتشر شده در 30 ژانویه، 2013 مجله مغز و اعصاب نشان می دهد که چاقی در دختران با ام اس رابطه دارد.
محققان به سوابق بیش از 900،000 کودک در بخشی از مطالعه Kaiser Permanente کالیفرنیا جنوبی توجه کرده اند. آن دختران که به شدت چاق بودند، نزدیک به چهار برابر بیشتر احتمال ابتلا به ام اس بودند. دختران بیشتر به طور جدی تحت تاثیر وزن نسبت به پسران قرار گرفتند.
بخشی از مشکل این است که ام اس می تواند با واسطه های التهابی ایجاد شود. وقتی کسی چاق است، بدن در یک حالت دائمی نزدیک بودن به شرایط "ملتهب" به دلیل فشار بر روی نقاط بدن خود در اثر وزن روبرو است. این موضوع پس از آنکه یک دختر به بلوغ و داشتن چرخه های قاعدگی می رسد. آن چرخه همچنین ایجاد پاسخ های مشابه، می کند که این وضعیت را تشدید می کند.
ارسالها: 186
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 1263
تشکر های دریافت شده :821 بار در 229 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر حسین نجف آبادی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
محل سکونت : رشت
من که چاق نبودم
فکر نمیکنم که زیاد ربط داشته باشه
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
ارسالها: 412
موضوعها: 43
تاریخ عضویت: Feb 2010
تشکر های اهدا شده: 2199
تشکر های دریافت شده :2712 بار در 492 پست
سال تشخيص بيماري : 73
دكتر معالج : ملکیان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : کرج
تو ایران که همه ام اسی ها اندامهای مانکنی دارند!
شاید ام اس کالیفرنیا با اینجا متفاوت هست.
در آمریکا آمار چاقی بالاست و همه تحقیقاتشون آخرش به چاقی میرسه!
من هم ام اس داشتم.
ارسالها: 72
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Jun 2011
تشکر های اهدا شده: 604
تشکر های دریافت شده :751 بار در 217 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
محل سکونت : تهران
من متاسفانه بعد از ام اس خیلی چاغ شدم طوریکه الان واقعا دارم از نظرروحی اذیت میشم 9 کیلو در یک سال و نیم برام غیرقابل باوره که قبلا از ام اس 52 کیلو بودم و الان 61 کیلو و هیچ کاری هم نمیتونم انجام بدم نه رژیم و نه ورزش چون اینقدر خسته ام همیشه که حتی توان 5 دقیقه ورزش رو ندارم
بگذار سرنوشت هر راهی می خواهد برود راه من جداست....
بگذار این ابرها تا می توانند ببارند چتر من خداست.....
ارسالها: 183
موضوعها: 7
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 483
تشکر های دریافت شده :863 بار در 209 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : دکتر صحراییان-دکتر جلیلی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
من در دوره نوجوانی به شدت چاق شده بودم.الان وقتی به عکسا یا لباسای اون موقعم نگاه می کنم باورم نمی شه!!!
بعد از کنکور هم تصمیم گرفتم وزنم رو کم کنم که البته با یه رژیم من دراوردی وحشتناک پدر خودمو در آوردم و مجبور شدم ادامه ش ندم.
به هر حال من معتقدم که هم اون چاقی و هم رژیم سختی که داشتم در اختلال سیستم های ایمنی بدن و ابتلای من به ام اس کاملا موثر بودن.
تو منو تنها نذار....ای خدا.....خدا.....