موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
خیلی خوش گذشت
جای آنهای که نمیو مدند خیلی هم خالی بود
ذکر خیر بعضیا بود
واقعا دست هم دوستانی که این دیدار را تدارک دیدند درد نکنه
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
تشکر شده توسط : | fireboud , chipchip , minoshka , kaveh_plus , hamid , Maz , paeazan , مـه ســـا , neda.n , eglantine , Hasty , رامنا , mahdiye1989 , ahya , Mehdi Marjani , hilda , بی تـــا , nanaz |
|
موضوعها: 12
تشکر های اهدا شده: 3721
تشکر های دریافت شده :6833 بار در 1381 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : دکتر ابوالفضل امیراعلایی
داروي مورد استفاده : اکستاویا - Novartis
باز هم ی روز به یاد موندنی دیگه.وقتی دوستامو میبینم کلی ذوق میکنم.خیلی خوب بود فقط ی مشکل بود هیلدا 24ساعت رژیم غذایی گرفته بود خیلی سختش بود هرچی اونجا بودو خورد هرکی صداش میکرد هیلداااا انقده دهنش پر بود که نمیتونست جواب بده
دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم
این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم
تشکر شده توسط : | hamid , Maz , chipchip , fireboud , minoshka , neda.n , eglantine , sooorooosh , Hasty , رامنا , یه غریبه , sanaz-sss , kaveh_plus , paeazan , mahdiye1989 , ahya , hilda , بی تـــا , نازی ی , nanaz |
|
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
2013/10/11, 10:16 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/11, 10:20 PM، توسط hamid.)
منم از همه دوستانی که از راه های دور و نزدیک اومدن تشکر میکنم
هر چند شرکت زهراوی بدقول شد و یه قسمت نیم ساعته از برناممون که قرار بود یک روانشناس بیاد صحبت کنه رو خراب کرد
ولی از نظر خودم برنامه بدی نبود
یه سری از حرف هایی که تو سالن زدم رو اینجا هم بگم که بقیه دوستانی که حاضر نبودن هم در جریان باشن .
چند نفر اعتراض کردن که محل رستوران خیلی دور بود
باید بگم پیدا کردن رستوران این روزها یه معضل بزرگ شده . چون پیدا کردن یه رستوران حدود 80 نفری که پله نداشته باشه ، در دسترس باشه خیلی سخته
زمانی هم که پیدا میشه قیمت های جالبی بهمون میدن
واسه همایش اردیبهشت ماه با مدیر برنامه ی یه خواننده صحبت کردیم که بیاد یه برنامه یک ساعته کنسرت مانند اجرا کنن . بهمون قیمت 8 میلیون دادن .
این سری دنبال رستوران بودیم ، یه رستوران بهمون قیمتی بالاتر از قیمت برگزاری یک کنسرت داد
گفت 10 میلیون !!!
از دوستانی که همیشه در دیدارها در هزینه ها شرکت میکنن واقعا ممنونیم .
یه تشکر ویژه هم از چند تا دوستی که ( چندین بار این اتفاق افتاده که واقعا جای تقدیر داره ) در هزینه دیدار شرکت میکنند ولی خودشون به دلیل شرایط در دیدار شرکت نمیکنن .
جای همه دوستانی که نتونستن بیان خالی بود واقعا .
یه تشکر ویژه تر از دوستمون نیلوفر داشته باشم که واسه خودم خیلی لذت بخش بود چون اولین بار بود این اتفاق میوفتاد که یه دوستی با یه دسته گل وارد سالن بشه . نیلوفر جان مرسی
آخرین تشکرمم از همه دوستانی که در این دیدار زحمت کشیدن . همگی خسته نباشید
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | Maz , chipchip , neda.n , hessam , مـه ســـا , fireboud , یه غریبه , minoshka , arezoo_azizi , eglantine , sooorooosh , Hasty , رامنا , zohaa , sanaz-sss , kaveh_plus , paeazan , mahdiye1989 , Ali 324 , SSA , yummy , persiankitty80 , ahya , maryam.N , Mehdi Marjani , hilda , بی تـــا , نازی ی , nanaz , khatoon25 , ارزو |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2859
تشکر های دریافت شده :1651 بار در 250 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
تشکر شده توسط : | hessam , fireboud , chipchip , مـه ســـا , hamid , neda.n , minoshka , eglantine , sooorooosh , Hasty , رامنا , یه غریبه , zohaa , paeazan , kaveh_plus , mahdiye1989 , yummy , ahya , maryam.N , babak1025 , hilda , بی تـــا , نازی ی , nanaz , afsaneh , parastoo joon , aalieh , sanaz-sss |
|
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
خیلی بهم خوش گذشت . یعنی خیلی ها . اصن کنار هم بودنمون ناخودآگاه جذابه .
از همه کسایی که برا این دیدار زحمت کشیدن ممنونم . واقعا خوش گذشت . محیط رستوران خیلی گرم و صمیمی بود و خوراکیها واقعا خوشمزه و شماها تک تکتون واقعا عاالی .
جای همه اونایی که نبودن مثل همیشه خالی .
مرسی که یه جمعه خوب بهم هدیه دادین .
Peace begins with a smile
تشکر شده توسط : | hessam , minoshka , Maz , fireboud , arezoo_azizi , eglantine , sooorooosh , chipchip , مـه ســـا , Hasty , رامنا , یه غریبه , zohaa , مهدی نصیری , sanaz-sss , paeazan , mahdiye1989 , Ali 324 , yummy , ahya , maryam.N , Mehdi Marjani , hilda , بی تـــا , hamid , نازی ی , kaveh_plus , shahrzad , nanaz , afsaneh , parastoo joon |
|
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
2013/10/11, 10:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/11, 10:44 PM، توسط sooorooosh.)
سلام
اول از همه میخواستم از دوستانی که تدارک گرفته بودن و زحمت کشیده بودن تشکر کنم. واقعا مشکلات زیادی هست تا بتونن این زمان رو فراهم کنن که دور همدیگه باشیم. کاشکی میشد هممون برای با هم بودنمون به هر نحوی که باشه تلاش کنیم. متاسفانه زحمت فقط به دوش یه عده قلیل هست. شخص خودم از همه مقصر تر
حمید ممنونتم داداش
البته من همونی بودم که بشقاب دادم به چند نفرتون ،یادتون هست ؟
خیلی خوشحال شدم بعد از مدت ها دیدمتون.
ببخشید اگر جیغ و داد زیاد کردم. اقتضای سنم هست،شما ها به بزرگی خودتون ببخشید.
از سعید ممنونم ،خیلی قشنگ خوندی. خیلی ،اصلا دوشواری نداشت
سجاد سلام تو رو به همه رسوندم. گفتم قراره مدیر کل بشی ،و جهان رو از رعب و خوف و وحشت نجات بدی سبز کج خندید همه برات دست زدن
مهزاد ازت خیلی ممنونم. . خیلی محبت داری. واقعا ممنونتم
روزه خیلی خوب و عالی ای بود. فقط اخرش که داشتیم بر میگشتیم احسان خورد زمین. دستش زخم شد. گفتم نترس میگیرمت رفیق ولی لعنت به من نمیدونم چی شد. شرمندتم داداش.
کاشکی همیشه با هم باشیم و شاد باشیم. مهم شاد بودن و خندیدن هست. شما بخندید ،به من بخندید ،(( که میخندین )) مهم اینه که بخندید .
اخر کلام اینکه با هم بودن خیلی بهتر از به یاد هم بودن هست. پس وقت کمی که هست رو غنیمت بدونیم و هیچ کدورت و دلخوری از هم نداشته باشیم.
تشکر شده توسط : | Maz , minoshka , neda.n , chipchip , مـه ســـا , Hasty , رامنا , eglantine , یه غریبه , مهدی نصیری , sanaz-sss , paeazan , kaveh_plus , mahdiye1989 , SSA , yummy , persiankitty80 , maryam.N , دربند , Mehdi Marjani , hilda , بی تـــا , hamid , نازی ی , nanaz , afsaneh , aalieh , zohaa |
|
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
از هیچکسم تشکر نمی کنم چه فکرا همینقدر که من امروز، یعنی کلن همه ی جمعه ها رو باید سعی کنم خونه باشم به اندازه کافی حسرت انگیزناک هستش دیگه ببخشید نمی تونم بیام تشکر هم بکنم. هر وقت یه فکری برای عذاب وجدان من که فکر می کنم خیلی نامردیه جمعه ها رو هم خونه نباشم رو بکنید اونوقت منم میام بعد میام تشکر هم می کنم.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
تشکر شده توسط : | Hasty , chipchip , مـه ســـا , eglantine , paeazan , kaveh_plus , minoshka , neda.n , بی تـــا , hamid , نازی ی , sooorooosh |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1883
تشکر های دریافت شده :2851 بار در 925 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
میبینم که رفتید حال کردید مارم نبردید.کثافت یه کار پیش اومد عصاب خوردی
گل زرد و گل زرد و گل زرد/بیا باهم بنالیم از سر درد.عنان تا در کف نا مردمان هست/ستم بر مرد خواهد کرد نامرد
موضوعها: 18
تشکر های اهدا شده: 15418
تشکر های دریافت شده :15321 بار در 4229 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
داروي مورد استفاده : فینگولیمد - داروسازی زهراوی
خیلی خوش گذشت,خوشحالم که بالاخره دوستای گلمو دیدم,ازهمه بچه هایی که واسه این دیدار زحمت کشیدن کمال تشکر رو دارم.
دوستون دارم هوارتا
تشکر شده توسط : | neda.n , kaveh_plus , Maz , paeazan , ahya , sooorooosh , hilda , بی تـــا , hamid , نازی ی , fireboud , afsaneh , minoshka , eglantine |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3562
تشکر های دریافت شده :3878 بار در 865 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : سيد مسعود نبوي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
دیدار امروز عالی بود
پر از انرزی مثبت
واقعا چرا شماها انقدر دوست داشتنی هستید تو دیدار که میدیدمتون تازه متوجه میشدم که چقد دلم براتون تنگ شده
ممنون از دوستانی که شرایط رو فراهم کردن تا بتونیم دور هم جمع شیم
شماها بی نظیرید
تو رو آرزو نکردم
این یعنی نهایت درد
خیلی چیزا هست تو دنیا که نمیشه آرزو کرد
تشکر شده توسط : | Maz , neda.n , paeazan , persiankitty80 , ahya , mahdiye1989 , sooorooosh , hilda , بی تـــا , hamid , نازی ی , fireboud , kaveh_plus , nanaz , minoshka , eglantine |
|
|