امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درمان افسردگی
#21
افسردگی فصلی (SAD) اختلالی است که هر ساله در یک زمان مشخص در برخی افراد مستعد، بروز می‌كند و معمولا آغاز علائم آن از فصل پاییز یا زمستان است....

به گفته روانپزشكان مركز تخصصی «مایوكلینیك»، متناسب با تغییرات فصل، تغییراتی در ساعت بیولوژیک بدن ایجاد می‌شوند. این تغییرات فصلی عمدتا شامل كاهش نور آفتاب در فصول سرد سال هستند كه هرچقدر هم كه اندك باشند، باز هم می‌تواند باعث عدم تطابق ساعت فیزیولوژیک بدن با برنامه روزانه افراد شوند. آسیب‌پذیرترین افراد در برابر این اختلال، زنان جوان هستند.

در این اختلال علائم شایع افسردگی مانند تغییرات خلقی، پرخوری، افزایش وزن و افزایش میزان خواب مشاهده می‌شوند و تمایل به مصرف مواد قندی و نشاسته‌ای افزایش پیدا می‌كند.

شایع‌ترین علائم افسردگی فصلی شامل خستگی، افزایش نیاز به خواب، کمبود انرژی، افزایش وزن، افزایش اشتها، مشکل در تمرکز و گرایش زیاد به تنهایی هستند.

به گزارش سایت مركز تخصصی مایوكلینیك، بروز این اختلال در فصول پاییز و زمستان، به ترشح هورمون ملاتونین از غده «پینه‌آل» در مغز مربوط می‌شود. این هورمون که هورمون وابسته به خواب نیز نامیده می شود، در تاریکی و هنگام خواب شبانه، بیشترین میزان ترشح را دارد. بنابراین در پاییز و زمستان که طول روزها کوتاه و شب‌ها بلند می‌شود، میزان ترشح این هورمون در بدن افزایش می یابد و در فرد ایجاد علائم افسردگی می کند.

روانپزشكان دریافته‌اند که نوردرمانی می تواند از ترشح بیش از حد ملاتونین در بدن جلوگیری کند. اغلب مبتلایان به افسردگی فصلی به این شیوه درمانی پاسخ مثبت می دهند.

اگر شما هم با توجه به توضیحات فوق تصور می‌كنید كه علائم افسردگی فصلی را دارید، باید هرچه زودتر با پزشک خود در این مورد مشورت کنید تا تحت معاینات و تجویزات لازم قرار گیرید.

به طور كلی رو‌ش‌های زیر به شما كمك می‌كند كه در صورت ابتلا به این اختلال علائم خود را تا حد زیادی كاهش داده و به درمان سریعتر خود كمك كنید. همچنین اقدامات ذیل امكان برگشت‌پذیری بیماری را به میزان قابل توجهی كاهش می‌دهد:

- سعی کنید هر روز حتی هنگامی که هوا ابری است، زمانی را در خارج از خانه بگذرانید.

- رژیم غذایی مناسبی داشته باشید که از مقادیر کافی ویتامین ها و مواد معدنی برخوردار باشد. این كار به حفظ انرژی بیشتر در بدن شما کمک می‌کند.

- حداقل هفته‌ای سه نوبت و هر نوبت 30 دقیقه ورزش کنید.

- طی ماه‌های زمستان حتما با یک متخصص، مشاوره داشته باشید.

- خود را از فعالیت‌های اجتماعی دور نکنید چرا که حضور در اجتماع در مقابله با افسردگی فصلی نقش موثری دارد.

- سعی كنید نگاه مثبت به موهبات این فصل بی نظیر داشته باشید و زمانی را به لذت بردن از زیبایی‌های آن اختصاص دهید
افسردگی بر روی چه نقاطی از بدن تاثیر می گذارد؟

افسردگی دلایل مختلف و متعددی می تواند داشته باشد و یکی از شایع ترین بیماری های در قرن 21 می باشد که هر روز و روز به روز نیز افزایش می یابد .
افسردگی می تواند به دلایل روحی باشد مثلا نا امیدی های و دلسردی هایی که در زندگی با آنها مواجه می شویم و یا اینکه به علت مشکل جسمی و یا فیزیکی که تازگی به آن دچار شده اید .
افسردگی به مروز زمان بر روح و جسم تسلط می یابد و گسترش پیدا می کند و به نظر شخص افسرده هیچ راه گریزی برای آن وجود ندارد.
از دید روان شناسی آسیب های جسمی بسیاری در این مدت زمان می تواند به این اشخاص وارد شود مانند خودکشی و یا ...

علائم فیزیکی که در این افراد دیده می شود بدین ترتیب است :
اختلال در خواب ، نداشتن خواب مفید، از خواب پریدن های بسیار در فواصل خواب یک شبانه روز، احساس گریه مداوم ، غمگینی، خستگی، عدم احساس آرامش و عدم تمدد اعصاب حتی با وجود استراحت های طولانی مدت ،


شخصی که در حال افسرده شدن است خود به سادگی قادر به درک این موضوع است ، علاوه بر آن نشانه هایی مانند :
* این افراد دردهای عصبی بسیاری را در ناحیه گردن و کمر و سر خود احساس می کنند و حتی با مصرف مسکن های متفاوت نیز اثر درد تخفیف نمی یابد .


* معمولا افرادی که دارای افسردگی هستند بیشتر دچار سر دردهای ناگهانی و یا احساس غم و گریه یکباره می شوند .


* افراد افسرده تا حدی از جان خود سیر می شوند که به خود کشی فکر می کنند و خانواده ی این افراد باید کاملا آنها را درک کنند و تا جایی که ممکن است با خواست های آنها موافقت داشته باشند تا زمانی که شخص از این دوران بحرانی که به آن دچار شده است و از برزخی بس بزرگ که در آن به سر می برد خارح شود . در این مرحله خانواده و حمایتشان نقش اساسی را دارد .

* باید به خاطر داشته باشید بیشتر از اینکه دردهای جسمی این افراد را تسکین دهید باید زخم های روحی آنها را مداوا کنید زیرا این زخم ها ممکن است آنها را از پای درآورد .


* در مدتی که شخص دچار افسردگی شده است باید حتما از یک روانکاو نیز کمک بگیرید تا او شما را در این زمینه یاری کند ، و به بهبودی کامل دست پیدا کنید .
خوراکی های مفید برای مقابله با افسردگیدر یک مقاله بهداشتی جدید فهرستی کوتاه از چند خوراکی موثر را ارائه کرده است که می‌تواند باعث افزایش خلق افراد شود. در این مقاله توصیه شده است:...
یک رژیم غذایی مفید برای مقابله با افسردگی
شما نیز ممکن است بعد از یک روز سخت کاری و برای رهایی از احساس خستگی و کسالت به خوردنی‌ها روی آورید اما نکته مهم این است که در این لحظه باید خوردنی‌هایی را انتخاب کنید که به جای افزایش خستگی و کسالت، موجب تقویت روحیه شوند.

روزنامه نیویورک تایمز در یک مقاله بهداشتی جدید فهرستی کوتاه از چند خوراکی موثر را ارائه کرده است که می‌تواند باعث افزایش خلق افراد شود. در این مقاله توصیه شده است:

1-‌ میوه‌ها، سبزی‌ها و ماهی‌ها را انتخاب کنید. در یک مطالعه جدید که روی 3500 مرد و زن انجام گرفت معلوم شد اشخاصی که طی سال گذشته رژیم غذایی‌شان غنی از این قبیل مواد غذایی بوده در مقایسه با افرادی که بیشتر از انواع دسرها، غذاهای سرخ کرده، گوشت فرآوری شده، غلات تصفیه شده و محصولات پرچرب استفاده کرده خیلی کمتر دچار افت خلق و حالت‌های افسردگی شده‌اند.

بررسی‌های قبلی تایید می‌کند که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها و همچنین اسیدهای چرب امگا -3 در ماهی با کاهش خطر افسردگی رابطه مستقیم دارد. فولیت که نوعی ویتامین B موجود در سبزیجات تیره رنگ مثل اسفناج و نخود است روی انتقال دهنده‌های عصبی مغز تاثیر می‌گذارد و این تاثیر مثبت موجب افزایش خلق می‌شود.

بر همین اساس مصرف انواع گروه‌های غذایی سالم و مفید به دلیل دارا بودن کل ریز مغذی‌ها و املاح ضروری برای بدن راهکاری موثر برای مقابله با افسردگی است.

2-‌ کربوهیدرات‌ها را فراموش نکنید. در بررسی جدیدی که در مجله آرشیو طب داخلی منتشر شده تاکید شده است افرادی که روزانه مقدار بسیار کمی کربوهیدرات مصرف می‌کنند بیشتر دچار اضطراب، افسردگی و پرخاشگری می‌شوند. در حالی که بروز این احساسات منفی در کسانی که رژیم غذایی کم چرب ولی غنی از کربوهیدرات دارند به میزان زیادی کاهش پیدا می‌کند.

متخصصان معتقدند که کربوهیدرات موجب افزایش تولید سروتونین می‌شوند که ماده شیمیایی نشاط ‌آور در مغز است.

3-‌ یک کمی شکلات بخورید، نتایج یک مطالعه جدید در سوئیس نشان داد که خوردن روزانه مقدار کمی شکلات تلخ به مدت دو هفته موجب کاهش هورمونهای استرس از جمله کورتیزول در افرادی می‌شود که استرس بالایی دارند.

شکلات تلخ حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به پلی فنول است که در میوه‌ها و سبزی‌ها نیز یافت می‌شود و بر ایجاد تغییرات در استرس تاثیر دارد.


تاثیر روزه بر افسردگیSmile

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : najva
#22
روی

کمبود روی باعث کمبود اشتها، تغذیه ناکافی و خستگی مزمن غیرقابل اجتناب می شود. بسیاری از افرادی که دچار خستگی مزمن هستند، وقتی به پزشک مراجعه می کنند ، علت خستگی آنها به درستی تشخیص داده نمی شود و به آنها گفته می شود که دچار افسردگی هستند و داروهای ضد افسردگی به آنها می دهند. بسیاری از این داروها مانع جذب روی در بدن می شوند. کاهش مقدار روی در بدن علاوه بر کاهش اشتها و ایجاد خستگی، باعث بروز افسردگی می گردد. بنابراین برای جلوگیری از بروز افسردگی باید روزانه به مقدار کافی از منابع غذایی روی استفاده کنید.

منابع غذایی روی شامل : تخمه کدو، قارچ، سویا، جوانه گندم، سبوس گندم، کنجد، کاکائو، تخمه آفتابگردان، برنج، ذرت ، نان سبوس دار( مثل نان سنگک) ، جو، پنیر، حبوبات مثل نخود و لوبیا، آجیل (مخصوصاً بادام)، بادام زمینی، کره بادام زمینی، آرد سبوس دار و برنج قهوه ای است.

مصرف بیش از حد کافئین از جذب املاح در بدن جلوگیری می کند و باعث بروز افسردگی می شود. کافئین در قهوه، چای،کاکائو و نوشابه های سیاه وجود دارد. کافئین باعث تحریک بیش از حد سیستم عصبی مرکزی و در نتیجه آشفتگی ذهنی می شود.

مصرف بیش از حد شکر و کربوهیدرات های تصفیه شده مثل کیک، شیرینی، شکلات، نوشابه و ژله نیز باعث افسردگی می شود. الکل هم باعث افسردگی شدید می شود.

کمبود بعضی ویتامین ها نیز روی وضعیت روحی اثرات منفی دارد که شامل مواد زیر است:


ویتامین C
علائم کمبود : افسردگی، خستگی بیش از حدّ، طغیان رفتارهای عصبی و هیجانات زیاد.

منابع غذایی ویتامین C : پرتقال ، لیمو، نارنج، نارنگی، کیوی ، توت فرنگی، تمشک ، سیب زمینی، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، گوجه فرنگی، گریپ فروت، هندوانه ، شلغم ، پیاز بهاری، نخودفرنگی و سبزیجات سبز مثل کلم بروکلی، کلم پیچ، جعفری، شاهی آبی، اسفناج و گل کلم.


ویتامین B12
علائم کمبود : رفتارهای روانی، جنون، کاهش قدرت حافظه، هذیان گویی، وضعیت بیمارگونه روحی

منابع غذایی : جگر ، قلوه ، شیر ، پنیر ، تخم مرغ و ماهی .


ویتامین B1
علائم کمبود : افسردگی، بداخلاقی، کاهش قدرت حافظه و تمرکز، احساس خستگی.

منابع غذایی : غلات صبحانه، نخودفرنگی، تخمه آفتابگردان، ارزن، جوانه گندم، کنجد، سویا، آجیل (بخصوص بادام هندی، بادام، گردو)، حبوبات( بخصوص نخود، لوبیا، عدس )، گندم سبوس دار، سیب زمینی، گندم سیاه یا چاودار.


ویتامین B6
علائم کمبود : جنون و افسردگی.

منابع غذایی : جوانه گندم ، آرد جوی دو سر، آجیل ( مخصوصاً گردو)، حبوبات( مثل سویا، عدس، لوبیا)، جو، موز ، بادام زمینی، کره بادام زمینی، آووکادو، گندم ، کشمش.




اسید فولیک
علائم کمبود : خستگی مزمن، پریشانی، بی خوابی، فراموشی، گیجی.

منابع غذایی : مخمر، لوبیا، کلم بروکلی، کاسنی، حبوبات(خصوصاً نخود)، سویا، سبزیجات(مخصوصاً اسفناج، کلم، بامیه )، بادام، چغندر ، هویج ، گردو، آرد جوی دوسر، برنج قهوه ای و ذرت.


ویتامین B3
علائم کمبود : کاهش حافظه، آشفتگی های روحی، افسردگی و اضطراب.

منابع غذایی : عصاره مخمر، مخمر آبجو، پنیر، بادام زمینی، کره بادام زمینی، کنجد، برنج قهوه ای، آرد سبوس دار، جوانه گندم، نان سبوس دار، جو، حبوبات مخصوصاً نخود


بیوتین
علائم کمبود : بی حالی شدید، افسردگی، پرخوابی.

منابع غذایی : تخم مرغ ، جگر، گل کلم ، قارچ ، موز ، هندوانه، توت فرنگی ، بادام زمینی.

پانتوتنیک اسید


علائم کمبود : بی خوابی، خستگی شدید، افسردگی، جنون.

منابع غذایی : لوبیا، بادام زمینی، کره بادام زمینی، حبوبات مخصوصاً نخود و سویا ، قارچ، آجیل به خصوص بادام هندی و فندق، آووکادو، کلم بروکلی، آرد جوی دو سر
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!love28                                                        
                                         
 تشکر شده توسط : najva
#23
Rainbow 
براي مبارزه با افسردگي، صبح زود از خواب بيدار شويد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران


متخصصان بهداشت عمومي در يك مطالعه جديد دريافتند افرادي كه صبح زود از خواب بيدار مي‌شوند، شادتر، سالم‌تر و همچنين از نظر اندام به مراتب متناسب‌تر از اشخاصي هستند كه صبح‌ها زياد مي‌خوابند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، متخصصان دانشگاه «روئهامپتون» در لندن در اين بررسي‌ها نتيجه گرفتند افرادي كه تمايل دارند شب‌ها تا ديروقت بيدار بمانند كه اصطلاحا به آنها «بوف» مي‌گويند، خيلي بيشتر مستعد ابتلا به افسردگي، استرس و يا حتي اضافه وزن هستند.

از سوي ديگر اشخاصي كه صبح‌ها زودتر و راحت‌تر از خواب بيدار مي‌شوند و سريعتر به انجام كارهاي روزانه خود مي‌پردازند، اغلب شادتر و سالم‌تر هستند و از نظر تناسب اندام و مقابله با چاقي نيز در وضعيت بهتري قرار دارند.

به نوشته روزنامه تلگراف، افراد سحرخيز به طور متوسط تا ساعت 6:58 صبح از خواب بيدار مي شوند در حالي كه اشخاص بوف معمولا تا ساعت 8:54 صبح برخاستن از رختخواب را طول مي‌دهند.

 تشکر شده توسط : سمانه , baran1390
#24
چه وقت فرد افسرده نیازمند کمک بیشتر است؟
· اگر روحیه ضعیف و افکار منفی در شما همچنان ادامه دارند یا این افکار آنقدر قوی هستند که در مقابل آنها احساس ناتوانی می کنید

· اگر فرد قابل اعتمادی نمی یابید که شما را در یافتن دلیل افسردگی کمک کند

· اگر روحیه ضعیف در زندگی، کار و روابط شما اختلال ایجاد کرده است

· اگر احساس ناامیدی می کنید یا افکاری مانند خودکشی به ذهن شما خطور می کند

در این صورت حتما نیازمند کمک دیگران هستید و باید با پزشک، مشاوران و متخصصان در این زمینه مشورت و از آنها در خواست کمک کنید.
چگونه به خود کمک کنیم؟

روش هایی وجود دارند که می توان برای برطرف ساختن افسردگی از آنها استفاده کرد. این روشها عبارتند از "تغییر رفتار" و "مقابله با افکار منفی".



تغییر رفتار:

کسانی که افسرده هستند، اغلب انجام فعالیت های شادی آور را کنار می گذارند این درحالی است که این فعالیت ها می توانند برای مدت کوتاهی احساس بهتری در آنها بوجود آورند. به عنوان مثال، اینگونه افراد از رفتن به بیرون از منزل ، انجام فعالیت های معمول ورزشی، دیدن دوستان و یا شرکت در سخنرانی ها اجتناب می کنند. خود را به انجام دوباره این کارها تشویق کنید – فعالیت روحیه را تقويت مي كند؛ در نتيجه، مي توانيد کارها را بهتر از آنچه تصور می کردید انجام دهید. به عنوان مثال، اگر از رفتن به سینما یا شنا کردن لذت می برید، سعی کنید با این قبیل کارها آغاز کنید. هر گونه فعالیتی برای شما مفید خواهد بود اما فعالیت های شادی آور و ورزش های فیزیکی در رفع افسردگی موثرتر هستند.

توصیه های زیر را برای تغییر دادن رفتار خود در پیش بگیرید:

· وظایف و کارهایتان را به بخش های کوچکتر و قابل مدیریت تقسیم کنید. با اين كار مي توانيد كارها را به خوبي دوراني كه افسرده نبوديد، انجام دهيد.

· از کارهای آسان تر آغاز کنید و به تدریج به سمت کارهای دشوارتر بروید؛ این کار به شما کمک می کند که بار دیگر اعتماد به نفس خود را بدست آورید.

· واقع بین باشید و برای انجام کارهای کوچک نیز وقت بیشتری به خود بدهید.

· به خود اجازه دهید تا برای آنچه بدست می آورید احساس خوشحالی کنید و برای هر دستاوردی به خود پاداش دهید.

· گذراندن زمان با افراد دلسوز و یاری رسان بسیار مهم است. منزوی ساختن خود افسردگي را افزایش مي دهد؛ در حالی که حمایت های اجتماعی به تقویت روحیه کمک می کنند.

· کسانی را بیابید که می توانید صادقانه در خصوص احساس هایتان با آن صحبت کنید، اما سعی کنید تمام وقت آنها را نگیرید.



تغییر دادن افکار منفی

همانگونه که پیش از این گفته شد، میان افکار منفی و اختلال عاطفی رابطه ای وجود دارد که می تواند ما را در مقابل افسردگی آسیب پذیر کند.

اگر نسبت به هیچیک از افکار منفی خاص آگاهی ندارید و نسبت به دلیل افسردگی خود سردرگم شده اید، صحبت کردن با دیگران می تواند برایتان مفید باشد. یک مشاور آموزش دیده می تواند شما را در درک مفهوم افسردگی و یافتن مناسب ترین و موثرترین روشها برای مقابله با افسردگی کمک کند. روش های متفاوتی برای مقابله با افکار منفی وجود دارد. یکی از این روشها استفاده از "رویکرد شناختی ـ رفتاری" است که راههای زیر را شامل می شود:

· افزایش آگاهی نسبت به افکار منفی

· تشخیص اینکه برداشت شما از موقعیت ها ممکن است از روی تعصب یا تحت تاثیر افسردگی صورت گیرد

· یاد گیری روش مقابله با افکار منفی و برقراری توازن بیشتر میان این افکار

آنچه در جدول ذیل می آید نمونه ای از این افکار است:



موقعیت افکار منفی سایر توجیحات

دریافت بازخوردی منتقدانه نسبت به یک مقاله فردی احمق هستم وقت زیادی برای تهیه این مقاله نداشتم. حجم کارهایم در این اواخر بسیار زیاد بود. کارهای دیگری نیز داشتم. انتقاد سازنده به من کمک می کند که پیشرفت کنم. در گذشته کارهایم را خوب انجام داده ام و این بار نیز می توانم به خوبی از پس کارهایم برآیم.


افکار منفی خود را، بطور اتوماتیک، باور نکنید؛ هر چند که ممکن است این افکار در آن لحظه بسیار قوی باشند. با ارزیابی سایر توجیحات، "بدترین نتیجه گیری ممکن " به یکی از چند ارزیابی احتمالی شما در خصوص موقعیت تان تبدیل خواهد شد. این کار به شما امکان می دهد که تک تک توجیحات و ارزیابی ها را بررسی کنید و ببینید که هر یک از آنها تا چه اندازه درست هستند.

همچنین می توانید با افراد دیگر صحبت کنید و از آنها بخواهید که شما را در ایجاد یک چشم انداز متعادل برای ارزیابی های احتمالی نسبت به موقعیت موجود کمک کنند.







.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : pesareshoja_ir71 , fereshteh , yummy , ساغر , # پریسا #
#25
سلام خوبید
من قصدم اینکه همونی که فربود میگفت بشم ندارم هان چی چی مر بود
ولی خداییش الان فهمیدم چرا افسرده شدم و خوبم نمیشه همش بخاطر چت رومه طبق این متنای بالا همش باید یکی پیدا کنی باهاش حرف بزنی بتونی مشکلاتتو بگی
اگه چت روم دوباره راه می افتاد الان میشد به راحتی افسردگیمونو درمان کنیم اینا حرفای من نبود این عزیزان با زبون بی زبونی گفتن چت روم میخوان
اللهم عجل لولیک الفرج
به حق خانم زینب کبری سلام الله
 تشکر شده توسط : fireboud , شهرزاد , fereshteh , ALI REZA
#26
[/i]
(2012/01/23, 11:51 AM)pesareshoja_ir71 نوشته است:
سلام خوبید
من قصدم اینکه همونی که فربود میگفت بشم ندارم هان چی چی مر بود
ولی خداییش الان فهمیدم چرا افسرده شدم و خوبم نمیشه همش بخاطر چت رومه طبق این متنای بالا همش باید یکی پیدا کنی باهاش حرف بزنی بتونی مشکلاتتو بگی
اگه چت روم دوباره راه می افتاد الان میشد به راحتی افسردگیمونو درمان کنیم اینا حرفای من نبود این عزیزان با زبون بی زبونی گفتن چت روم میخوان


love28
نه عزیزم احتیاج نداره با کسی صحبت کنی حتما.....

کافیه زندگی رو راحت بگیری و خودت رو قبول کنی که میتونی هر کاری رو تو این دنیا انجام بدی (خودتو خودت)

کافیه بگی تا وقتی من هستم مشکلی نیست و تا وقتی که مشکل باشه من نیستم
که میدونم تو مطمئنن میگی مشکلات نیست
[i]


فایل‌(های) پیوست شده
.jpg   88.jpg (اندازه: 97.38 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : fereshteh , آقا صادق
#27
(2012/01/23, 11:51 AM)pesareshoja_ir71 نوشته است:
سلام خوبید
من قصدم اینکه همونی که فربود میگفت بشم ندارم هان چی چی مر بود
ولی خداییش الان فهمیدم چرا افسرده شدم و خوبم نمیشه همش بخاطر چت رومه طبق این متنای بالا همش باید یکی پیدا کنی باهاش حرف بزنی بتونی مشکلاتتو بگی
اگه چت روم دوباره راه می افتاد الان میشد به راحتی افسردگیمونو درمان کنیم اینا حرفای من نبود این عزیزان با زبون بی زبونی گفتن چت روم میخوان
عزيزم اصلا" اينجوري القا نكن به خودت.angry2 حرف زدن و درد دل كردن كه حتما" نبايد در چت روم صورت بگيره. چت روم ميتونه يكي از اون راهها باشه اما تنها راه نيست. ضمن اينكه همونطور كه در متنهاي بالاگفته شده راههاي رفع افسردگي ،مختلف هستن. راههاي مختلف رو ميشه آزمود و مطمئن باش حتما" نتيجه ميگيري.
شادباشيicon_questionwink2

#28


مغناطيس درماني اميدي تازه براي مبتلايان به افسردگي

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

روانپزشكان در آمريكا مي‌گويند روان درماني و داروهاي افسردگي فقط حدود يك سوم از بيماران افسرده را معالجه مي‌كند اما مغناطيس درماني مي‌تواند براي مقابله با اين اختلال رواني موثرتر باشد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دكتر مورالي رائو از كارشناسان مركز پزشكي دانشگاه لويولا در آمريكا مي‌گويد: در حال حاضر نزديك به 300 مركز سلامت روان در اين كشور روش مغناطيس درماني را ارائه مي‌دهند. در اين تكنيك پالس‌هاي كوتاه ميدان‌هاي مغناطيسي به مغز فرستاده مي‌شوند.

در مركز پزشكي لويولا، حدود دو سوم از بيماران دكتر رائو كه تحت مغناطيس درماني قرار گرفته بودند، اظهار كردند كه به ميزان قابل توجهي از شدت افسردگي آنها كاسته شده يا به كلي افسردگي‌شان برطرف شده است. در سال 2009 ميلادي سازمان غذا و داروي آمريكا تكنيك مغناطيس درماني را براي بيماران مبتلا به افسردگي حاد كه با مصرف دارو بهبود پيدا نكرده بودند، تاييد كرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، در يكي از اين تكنيك‌ها موسوم به «نورواستار» يك هسته مغناطيسي در كنار سمت چپ سر بيمار قرار داده مي‌شود و بواسطه آن پالس‌هاي كوتاهي از ميدان مغناطيسي به مغز بيمار ارسال مي شود و توليد جريان‌هايي مي‌كند كه نقش آنها تحريك سلول‌هاي مغزي است. اين جريان‌ها نيز به نوبه خود روي مدارهاي عميق‌تر تنظيم خلق در مغز تاثير مي‌گذارند. تغييرات حاصل از اين فعل و انفعالات در مغز براي مبتلايان به افسردگي و كاهش علائم آنها مفيد هستند.




 تشکر شده توسط : ساغر
#29
افسردگی و بهبود احساسات

خیلی از مراجعه کنندگان به کلینیک های تغذیه به دنبال راه حلی برای بهبود افسردگی خود می باشند. واقعیت آن است که اگرچه مواد غذایی می توانند تاثیر مستقیم در حالات و رفتارهای شما داشته باشند، ولی فقط مواد غذایی خاصی نیستند که احساسات شما را بهبود می بخشند، بلکه ترکیب مواد غذایی با هم و نیز عادات غذایی سالم در بهبود حالات روحی شما موثر خواهد بود.

از غذاهای غنی از ویتامین B12 و اسید فولیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

* سالاد مرغ که از سینه مرغ بدون پوست و کاهو تهیه شده است.

* ماهی سالمون (آزاد دریایی) کبابی به همراه کلم بروکلی

* خوراک حاوی لوبیا و گوشت( گوشت قرمز کم چرب، گوشت مرغ)

* سالاد اسفناج با ماهی به ویژه سالمون

* استفاده از سفیده تخم مرغ یا اسفناج تفت داده شده و پنیر کم چرب به جای زرده تخم مرغ و یا به عنوان چاشنی در تهیه املت

غذاهای غنی از ویتامین B12 و اسید فولیک

ویتامین B12 و فولات به پیشگیری از اختلالات سیستم اعصاب مرکزی، اختلالات روانی و جنون کمک می کنند.

مطالعه ای که اخیرا بر روی مردان ژاپنی انجام گرفته نشان می دهد که افزایش مصرف غذاهای غنی از فولات با شیوع کمتر افسردگی ارتباط دارد. اسید فولیک اغلب در حبوبات و سبزیجات یافت می شود. ویتامین B12 اغلب در گوشت ها، ماهی و محصولات لبنی وجود دارد

میوه ها و سبزیجات

میوه و سبزیجات حاوی مواد مغذی مهم و آنتی اکسیدان ها هستند، لذا در بهبود سلامت و بالا بردن کیفیت زندگی شما سهم بسزایی دارند.

در یک بررسی، مشاهده شد که افزایش دو واحد میوه و سبزی در روز، احتمال سلامت عملکردهای اعضاء بدن را ۱۱ درصد افزایش می دهد و افرادی که مقادیر بیشتری از میوه جات و سبزیجات را مصرف می نمایند، سلامت جسمی بهتری دارند.

علاوه بر این میوه جات و سبزیجات به دلیل داشتن فیبرهای غذایی و قندهای پیچیده و عدم نوسانات ناگهانی قند خون، در ایجاد حس مطلوب روانی موثرند.
غذاهای غنی از سلنیوم

سلنیوم یک ماده معدنی است که به عنوان آنتی اکسیدان در بدن فعالیت می کند. اما مواد آنتی اکسیدانی چه نقشی را در ایجاد احساس بهتر و کاهش احساس نامطلوب بر عهده دارند؟

مطالعات اخیر پیشنهاد می کنند که در افراد مسن، استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد در مغز باعث افسردگی خفیف تا متوسط می گردد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که جلوی عمل رادیکال های آزاد را می گیرند.

در یک برسی جدید، میزان افسردگی را در افراد مسنی که از مکمل سلنیوم ( ۲۰۰ میکرو گرم در روز) و دارونما (مکمل بدون سلنیوم) استفاده کرده بودند، ارزیابی نمودند.
آجیل منبع سلنیوم

نتایج این بررسی نشان داد، افرادی که مکمل سلنیوم دریافت کرده بودند دارای سلنیوم بیشتری در جریان خون شان بودند و نشانه های افسردگی در آنها به طور واضحی کاهش پیدا کرد.

لذا سعی نمایید حداقل مقادیر مجاز توصیه شده برای سلنیوم را(۵۵ میکروگرم در روز برای مردان و زنان) روزانه دریافت نمایید.

غلات سبوس دار، منبع عالی ای از سلنیوم هستند و با مصرف غلاتی مانند: جو، نان سبوس دار و برنج قهوه ای، می توانید به راحتی ۷۰ میکروگرم سلنیوم را در روز دریافت نمایید. سایر مواد غذایی غنی از سلنیوم عبارتند از: لوبیا و حبوبات، گوشت های عاری از چربی (مثلا گوشت قرمز بدو چربی و یا مرغ بدون پوست)، شیر و لبنیات کم چرب، آجیل و دانه های خوراکی، غذاهای دریایی و ماهی.

ماهی

چندین مطالعه جدید نشان می دهد که اگر زنان و مردان، مقادیر فراوانی ماهی به خصوص ماهی های چرب مثل ماهی آزاد دریا که غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، را مصرف نمایند، کمتر در معرض افسردگی قرار دارند.

به نظر می رسد که امگا ۳ موجود در ماهی، اثرات مثبتی را در بهبود برخی از نوسانات روحی مثل افسردگی پس از زایمان و … بر عهده دارد. البته لازم به ذکر است که مواد غذایی حاوی امگا ۳ ، به صورت فوری و آنی تاثیر نخواهند کرد.

ویتامین D

آیا می دانید که قرار گرفتن در معرض تابش نور خورشید، حال شما را بهترمی کند؟ تابش نور خورشید، به ساخت و تنظیم ویتامین D در بدن تان کمک می کند. مطالعات اخیر نشان داده اند که تابش کم و ناکافی نور آفتاب به پوست، با افزایش بروز بیماری های روانی چهارگانه شامل سندرم پیش از قاعدگی(PMS)، اختلالات رفتاری فصلی، اختلالات روانی نامشخص و اختلال عمده افسردگی همراه می باشد.
ویتامین d

پژوهشگران چنین پیشنهاد می کنند که افراد با دریافت حداقل ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ واحد ویتامین D در روز بهتر می توانند وضعیت روحی- روانی خود را کنترل کنند که البته این مقدار به میزان مشخصی بیشتر از مقادیر پیشنهاد شده (یعنی IU 200 برای بزرگسالان زیر ۵۰ سال ، ۴۰۰ IU برای بزرگسالان سنین ۵۱ تا ۷۰ سال و IU 600 برای افراد بالای ۷۰ سال )می باشد.

غذاهای کمی هستند که به طور طبیعی حاوی ویتامین D باشند، با این حال، ما می توانیم ویتامین D را از منابع مختلفی مثل قرار گرفتن های کوتاه مدت در معرض تابش نور آفتاب، مکمل های ویتامین D و غذاها تامین کنیم.

منابع غذایی ویتامین D عبارتند از ماهی های چرب، جگر گاو، پنیر و زرده تخم مرغ
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : # پریسا # , آقا صادق
#30
[تصویر:  dylchbtkhhtmm1posi7.jpg]


ادکارت تاله معتقد است که ما مشکلات را خلق و از آنها حفاظت می کنیم زیرا به ما هویت می بخشند. این جمله روشن میکند که چرا ما اغلب به رنج هایمان خیلی بیشتر از قدرت تاثیرگذاریشان اهمیت می دهیم.

ما اشتباهات گذشته را بارها و بارها در ذهن مان مرور می کنیم و به حس خجالت و پشیمانی اجازه می دهیم که بر اعمال ما در زمان حال تاثیر بگذارند. به نگرانی و ناامیدی در مورد آینده می چسبیم گویی که این کار به ما قدرت می دهد. ما استرس را در ذهن و جسم مان نگه می داریم که این کار باعث ایجاد مشکلات جدی برای سلامتی مان می شود و این تنش ها را به عنوان یک چیز عادی می پذیریم.

اگرچه که ممکن است این نصیحت آجان شاه ساده به نظر برسد اما در آن نکات زیادی نهفته است:

"اگر کمی از نگرانی های خود کم کنید به کمی آرامش دست پیدا می کنید و اگر عمده نگرانی های خود را رها کنید به آرامشی عمیق می رسید."

وقتی زندگی ساده است فرصت وجود دارد. همیشه وقت برای قبول آن وجود دارد. هر لحظه فرصتی است برای رها شدن و حس آرامش. در ادامه 40 راهکار برای شروع ارائه شده است:

از ناامیدی در مورد خود و زندگی تان رها شوید.

1. یک مهارت جدید یاد بگیرید. به جای اینکه به کارهایی بچسبید که هیچ وقت در آنها پیشرفت نمی کنید.

2. دیدگاه خود را تغییردهید. به مشکلات به دید یک موهبت پنهان بنگرید.

3. گریه کنید. طبق گفته دکتر ویلیام فری دوم متخصص شیمی حیاتی در مرکز پزشکی رامست در مینیاپلیس با گریه کردن احساست منفی را از خود دور کنید و موادشیمیایی مضری را که در نتیجه استرس در بدن تولید می شوند را دور بریزید.

4. نگرانی تان را فورا به یک عمل مثبت تبدیل کنید. برای موقعیت های شغلی جدید چند جا زنگ بزنید یا برای یک کار داوطلبانه به گروه های های اجتماعی بپیوندید.

5. از مدیتیشن (مراقبه) یا یوگا استفاده کنید تا شما را به زمان حال بیاورد. به جای اینکه در گذشته زندگی کنید و نگران آینده باشید.

6. لیستی از دست آوردهایتان تهیه کنید- حتی موارد کوچک- و هر روز چیزی به آن اضافه کنید. برای این که جایی برای رضایت از خودتان بازکنید باید یک مقدار از ناراحتی های خود کم کنید.

7. در ذهن خود یک جعبه به نام "توقعات" در نظر بگیرید. هر زمان که شروع کردید به فکر کردن به اینکه چگونه امور باید پیش بروند و یا باید تا بحال پیش می رفتند،این افکار را داخل جعبه بیندازید.

8. در یک فعالیت ورزشی شرکت کنید. ورزش هورمون های استرس زا را کم می کند و اندروفین و مواد شیمیایی را که باعث تقویت ذهن میشوند، در بدن بالا میبرد.

9. تمام انرژی خود را صرف چیزهایی کنید که واقعا می توانید کنترل کنید، به جای اینکه به چیزهایی بپردازید که نمیتوانید آنها را کنترل کنید.

10. راهی خلاقانه برای بیان احساساتتان پیدا کنید کارهایی مانند وبلاگ نویسی یا نقاشی. این کار را در لیست کارهای ضروری خود قرار دهید و وقتی آن را انجام دادید روی آن خط بزنید. این کار به شما یاد آوری می کند که احساساتتان را بیرون بریزید.

از عصبانیت و ناراحتی رها شوید

[تصویر:  ir8d08tl3tc7lms1i5gj.jpg]


11. خشم را با تمام وجود حس کنید. اگر احساساتتان را خفه کنید ممکن است به بیرون درز کنند و نه تنها شخصی که باعث عصبانیت شما شده است، بلکه اطرافیانتان را نیز تحت تاثیر قرار دهند. قبل از اینکه بتوانید از هر احساسی رها شوید باید با تمام وجود آن را حس کنید.

12. به خودتان فرصتی برای خالی شدن و فریاد زدن بدهید. یک روز قبل از رویارویی با شخصی که شما را ناراحت کرده خود را خالی کنید. اینکار باعث می شود که درون شما از کینه و دشمنی خالی شود وبرای یک برخورد منطقی زمان بدست آورید.

13. به خاطر داشته باشید که خشم بیش از اینکه به شخصی که شما را ناراحت کرده صدمه بزند به شما آسیب می رساند، پس برای اینکه لطفی در حق خود کرده باشید، پیش خودتان اینگونه مجسم کنید که خشم تان کم کم در حال از بین رفتن است.

14. اگر امکان دارد ناراحتی خود را به شخصی که آزارتان داده بگویید. بیان احساساتتان ممکن است کمک کند که در جا نزنید و حرکت کنید. در نظر داشته باشید که شما نمی تواند برخورد شخص مقابل را کنترل کنید؛ شما فقط می توانید بر خود تسلط داشته باشید تا احساساتتان را هرچه شفاف تر و مهربانانه تر بیان کنید.


[تصویر:  9e6kvea0ge743n98rv1.jpg]

15. مسئولیت پذیر باشد. خیلی وقت ها که عصبانی هستید، روی کار اشتباهی که شخص دیگری انجام داده است تمرکز می کنید که اساسا قدرت شما را از بین میبرد. وقتی روی آنچه که می توانستید بهتر انجام دهید تمرکز کنید، احساس ناتوانی و ناراحتی کمتری خواهید کرد.

16. خودرا جای شخص مقابل قرار دهید. همه ما اشتباه می کنیم شما هم ممکن است به آسانی مانند شوهر، پدر یا دوست تان اشتباه کنید. بخشش خشم را در خود حل می کند.

17. آن را دور بریزید؛ مثلا با یک جیب پر از توپ تنیس بدوید. بعد از اینکه سرعت گرفتید توپ ها را یکی یکی بیندازید به یاد چیزهایی که باعث خشمتان می شود (البته بعدا آنها را دوباره جمع کنید زیرا زباله ها نی زمین را خشمگین می کنند!)

18. از توپ های استرس استفاده کنید، و زمان استفاده از آنها، عصبانیت تان را هم به صورت فیزیکی و هم زبانی نشان دهید. اخم کنید و فریاد بزنید. ممکن است احمقانه به نظر برسد اما این کار به شما کمک می کند که دقیقا آنچه درونتان حس می کنید را بیرون بریزید.

19. یک نوار لاستیکی به مچ دستتان ببندید و وقتی که شروع به تفکر درمورد اندیشه های خشمناک کردید با ملایمت با آن ضربه ای به دستتان بزنید. با این کار ذهن شما یاد می گیرد که آن نوع تفکرات منفی با چیز ناخوشایندی همراه است.


[تصویر:  0v374bf4xx2pgk75wyhz.jpg]

20. به یاد داشته باشید که شما فقط این سه گزینه را دارید: خود را از موقعیت دور کنید، آن را تغییر دهید، یا آن را قبول کنید. این کارها باعث شادی می شوند؛ چسبیدن به ناراحتی هرگز شما را خوشحال نمی کند.

از روابط گذشته رها شوید

21. سعی کنید که از تجربه تان درس بگیرید تا به شما در فراموش کردن و خاتمه دادن به ناراحتی ها کمک کند.

22. طی یک نامه هر چه که دلتان می خواهد بنویسید. حتی اگر قصد ارسال آن را نداشته باشید، روشن شدن احساساتتان به شما به رویارویی با واقعیت موجود کمک خواهد کرد.

23. هم خوبی و هم بدی را به یاد آورید. ممکن است که اینگونه به نظر برسد که در گذشته بهتر بوده است، اما اینچنین نیست. قبول این واقعیت ممکن است حس شکست را در شما کم کند. همانگونه که لورا الیور میگوید،" راحت شدن از دست یک انسان معمولی آسانتر از یک قهرمان است."


24. نگرش خود به عشق را واقعی کنید. مطمئنا اگر قبول کنید که محبوبتان را از دست داده اید احساس ویرانی خواهید کرد. اگر فکر کنید که دوباره می توانید معشوق بهتر و جذاب تر پیدا کنید راحت تر می توانید به زندگی خود ادامه دهید.

25. کسی که قبل از دیدار محبوبتان بودید را به خاطر بیاورید. آن شخص واقعا جذاب بود و الان وقتش رسیده است که دوباره تبدیل به آن شخص شوید.

26. فضایی ایجاد کنید که واقعیت و زمان حال را نشان دهد. عکسش را از جلوی چشم بردارید، ایمیل هایی را که ذخیره کرده اید پاک کنید.

27. به خودتان به خاطر قبول واقعیت جایزه بدهید. به خاطر پاک کردن شماره اش از تلفن تان به سر و وضع خودتان برسید، یا بعد از اینکه تمام وسائلش را درون جعبه ای ریختید با دوستانتان بیرون بروید و خوش بگذرانید.

28. این جمله را در مقابل دید خود نصب کنید. دوست داشتن خویشتن یعنی رها شدن.

29. حقایق را جایگزین افکار احساسی خود کنید. وقتی با خود فکر می کنید که "دیگر عاشق نخواهم شد" با این فکر نجنگید به جای آن به چیز دیگری فکر کنید مثلا "امشب میخواهم یک کار جدید انجام دهم".

30. از تکنیک صداهای خنده دار استفاده کنید. طبق گفته راس هریس نویسنده کتاب دریچه ای به شادمانی، اگر صدایی که در سرتان است را با یک صدای کارتونی (مثل آن شخصیت منفی باف در کارتون گالیور) عوض کنید به شما کمک می کند که بتوانید این اندیشه های مشکل ساز را بی اثر کنید.

از استرس و نگرانی رها شوید

31. از تکنیک نفس عمیق استفاده کنید. نفس عمیق بکشید و به زمان حال برگردید.

32. در یک کار گروهی همکاری کنید. با مردم بودن در زندگی ممکن است به شما کمک کند که به مشکلاتتان از فاصله دورتری نگاه کنید.

33. به این جمله ادکارت تاله توجه کنید:" نگرانی به نظر ضروری می رسد اما کار مفیدی انجام نمی دهد" اگر توجه کنید که استرس و نگرانی چه بر سر شما می آورد ممکن است به رها شدنتان کمک کند.

34. به صورت نمادین رهاشوید. تمام نگرانی های خود را بنویسید وکاغذ را در شومینه یا بخاری بیندازید.

35. افکار خود را جایگزین کنید. هوشیار باشید و وقتی شروع به تفکر در مورد چیزهای نگران کننده می کنید فرآیند اندیشه خود را به چیز دلپذیرتر تغییر جهت دهید؛ مانند تفکر در مورد کارهای مورد علاقه تان.

36. به سونا بروید. مطالعات نشان میدهد کسانی که در هفته حداقل دو بار به مدت 10-30 دقیقه به سونا می روند بعد از کار، نسبت به افرادی با کار مشابه که به سونا نمی روند، کمتر دچار استرس می شوند.

37. 10 سال پیش رویتان را مجسم کنید. سپس 20 سال و بعد 30 سال. متوجه خواهید شد که خیلی چیزهایی که الان نگرانش هستید در یک بازه طولانی مدت واقعا اهمیت چندانی ندارند.

38. کارهایتان را جمع و جور کنید. طبق گفته جورجیا وتکین معاونت روانپزشکی در مدرسه پزشکی مونت سینا، اتمام یک کار کوچک حس اقتدار را در شما افزایش می دهد و سطح استرس شما را پایین می آورد.

39. پایان دهید. دو تا لیست تهیه کنید: در یکی ریشه های نگرانی و استرس در شما و در دیگری راه مقابله با آنها را بنویسید. همزمان که این کار را می کنید، خودتان را تصور کنید که این "ذخیره نگرانی" درونی خود را تخلیه می کنید.

40. بخندید. تحقیقات نشان می دهد که خنده نگرانی را تسکین می دهد، سیستم دفاعی بدن را بهبود می بخشد و تحمل درد را آسانتر می کند.اگر برای مدت زیاد نمی توانید ذهنتان را آرام کنید.

[تصویر:  8wvuv5jswf1faqmqb8.jpg]
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : niloufar
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Rainbow افسردگی fereshteh 66 46,972 2016/08/08, 08:24 AM
آخرین ارسال: niloofary
  اپلیکیشن‌های ضد افسردگی sweetbasil 0 3,701 2015/04/29, 07:22 AM
آخرین ارسال: sweetbasil
  نمک همیشه مضر نیست-یک ماده طبیعی ضد افسردگی paeazan 0 2,500 2013/12/11, 01:27 AM
آخرین ارسال: paeazan
  نرخ افسردگی در جهان paeazan 2 3,681 2013/11/14, 12:07 PM
آخرین ارسال: نازلی
  بهترین راه حل درمان افسردگی و فشار روانی کشف شد آقا صادق 0 4,783 2013/04/21, 02:26 PM
آخرین ارسال: آقا صادق
  محققان اسپانیایی درمانی بهتر از دارو برای افسردگی كشف كردند نازلی 0 2,703 2011/11/12, 01:25 PM
آخرین ارسال: نازلی
  درمان استرس- تا كِي بايد دارو بخورم؟ yaro 0 2,229 2010/07/01, 07:47 AM
آخرین ارسال: yaro



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
3 مهمان