توصيه هاي تغذيه اي به مبتلايان ام اس
رعايت اصل تنوع و تعادل در برنامه ريزي غذايي و توجه به عادات غذايي و شيوه زندگي فرد مبتلا به ام اس بسيار مهم است.
به گزارش خبرنگار وب دا، بر اساس توصيه كارشناسان جمعيت حمايت از بيماران ام اس زنجان، مواد غذايي بهتر است در حجم كمتر ولي دفعات بيشتر مصرف شود مصرف كربوهيدرات ها و پروتئين ها بايد در حد نرمال باشد و مصرف چربي كمتر از 30 گرم و چربي هاي اشباع شده در حد 10 گرم در روز باشد.
بنابراين گزارش، مصرف بيشتر روغن زيتون و منابع غني از امگا 3 توصيه مي شود همچنين در صورت وجود يبوست ميزان فيبر و مايعات بايد افزايش يابد.
اين گزارش مي افزايد، در صورت درمان با كورتن ها، رژيم غذايي كم نمك توصيه مي شود و در صورت مصرف مولتي ويتامين، ويتامين هاي E، C و B به علت اثرات آنتي اكسيداني بيشتر توصيه مي شود.
بر اساس اين گزارش، مصرف سبزيجات، مرغ بدون چربي، گوشت سفيد، غذاهاي دريايي، روغن سويا، روغن زيتون، جو، جوانه گندم،برنج، جوانه سويا، كلم، گل كلم و حبوبات به بيماران مبتلا به ام اس توصيه مي شود.
بر پايه اين گزارش، مبتلايان به ام اس بايد غذاهاي مانده و همچنين غذاهايي كه به نوعي افزودني صنعتي دارند مانند كنسروها، فرآورده هاي آماده مانند سوسيس و كالباس و همچنين روغن هاي اشباع را كمتر مصرف كنند.
گفتني است: بيماري ام اس يك بيماري نسبتا شايع سيستم عصبي مركزي مغز و نخاع است كه تعداد نسبتا زيادي از افراد جهان را مبتلا كرده و با گذشت زمان نيز آمار مبتلايان رو به افزايش است.
http://webda.behdasht.gov.ir/index.aspx?...view=63153
رعايت اصل تنوع و تعادل در برنامه ريزي غذايي و توجه به عادات غذايي و شيوه زندگي فرد مبتلا به ام اس بسيار مهم است.
به گزارش خبرنگار وب دا، بر اساس توصيه كارشناسان جمعيت حمايت از بيماران ام اس زنجان، مواد غذايي بهتر است در حجم كمتر ولي دفعات بيشتر مصرف شود مصرف كربوهيدرات ها و پروتئين ها بايد در حد نرمال باشد و مصرف چربي كمتر از 30 گرم و چربي هاي اشباع شده در حد 10 گرم در روز باشد.
بنابراين گزارش، مصرف بيشتر روغن زيتون و منابع غني از امگا 3 توصيه مي شود همچنين در صورت وجود يبوست ميزان فيبر و مايعات بايد افزايش يابد.
اين گزارش مي افزايد، در صورت درمان با كورتن ها، رژيم غذايي كم نمك توصيه مي شود و در صورت مصرف مولتي ويتامين، ويتامين هاي E، C و B به علت اثرات آنتي اكسيداني بيشتر توصيه مي شود.
بر اساس اين گزارش، مصرف سبزيجات، مرغ بدون چربي، گوشت سفيد، غذاهاي دريايي، روغن سويا، روغن زيتون، جو، جوانه گندم،برنج، جوانه سويا، كلم، گل كلم و حبوبات به بيماران مبتلا به ام اس توصيه مي شود.
بر پايه اين گزارش، مبتلايان به ام اس بايد غذاهاي مانده و همچنين غذاهايي كه به نوعي افزودني صنعتي دارند مانند كنسروها، فرآورده هاي آماده مانند سوسيس و كالباس و همچنين روغن هاي اشباع را كمتر مصرف كنند.
گفتني است: بيماري ام اس يك بيماري نسبتا شايع سيستم عصبي مركزي مغز و نخاع است كه تعداد نسبتا زيادي از افراد جهان را مبتلا كرده و با گذشت زمان نيز آمار مبتلايان رو به افزايش است.
http://webda.behdasht.gov.ir/index.aspx?...view=63153
تو منو تنها نذار....ای خدا.....خدا.....