موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 5069
تشکر های دریافت شده :6557 بار در 1254 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دكتر صحراييان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
یه جورایی خاصه
جزو اون لیست آدماییه که دوس دارم از نزدیک ببینمش...
بعد یه دستشو محکم بگیرم تو دستم....
بعد با نهایت نیرو و توانم بکوبم تو دهنش بگم فینگیلی بدو برو پی کارت.......
جوجه
اومده برا ما دارو میسازه
بچه ها این تاپیکو نیارین بالا.............پامیشم میرم لهش میکنم میرم زندون برام کمپوت میاریناااااااااااااا
بعد رو کمپوته مینویسین:
هیچوقت فراموشت نمیکنیم شیرینی.......از طرف سایت ام اس ســـــــــــــــــــــــنتر
زنـــــــــــــــــــــده ام با نفـــــــــــــــــــس تو...!
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 11188
تشکر های دریافت شده :8479 بار در 2552 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر لیلا پورسعادت
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 263
تشکر های دریافت شده :213 بار در 76 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : آیراملو
داروي مورد استفاده : رسیژن
(2012/05/06, 03:54 PM)hamdam نوشته است: جوان مخترع اراکی موفق به اختراع داروی جدید MS شد
مرکزی نیوز : : جوان مخترع اراکی بعد از یک سال تحقیق و آزمایش موفق به اختراع داروی جدید MS شد.
به گزارش مرکزی نیوز ، میلاد ویسمهای، دانشآموزان سال سوم دبیرستان صمصامی بیات امروز در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: در قرن ۲۱ که علت بسیاری از بیماریها از جمله انواع سرطانها کشف و داروی این بیماریها نیز اختراع شده، بیماری MS از جمله بیماریهایی است که علت و داروی این بیماری تاکنون ناشناخته مانده بود.
وی تصریح کرد: متاسفانه دارویی که بتواند بازدهی صد درصد برای بیماری MS به دنبال داشته باشد، در حال حاضر در بازار وجود ندارد و داروهایی نظیر بتافرون و آوونکس تنها خاصیت جلوگیریکننده داشته و نگهدارنده نیستند که این داروی جدید اثر نگهدارنده و خوب کننده دارد.
دانشآموزان سال سوم دبیرستان صمصامی بیات اراک با اشاره به نحوه اختراع این دارو گفت: این دارو که کیت کامل MS نام دارد، بر روی ۱۰ نفر از بیماران ام اس عضو انجمن ام اس ساوه مورد آزمایش قرار گرفت و مورد تایید پزشکان قرار گرفته است.
ویسمهای بیان داشت: با شناخت علت این بیماری که از یک نمونه آماری ۳۰۰ نفری به دست آوردیم، دارویی را با همکاری یکی دیگر از دوستانم به نام سعید حبیبی تعریف کردیم که ابتدا دارو را بر روی بخش حیوانی و موش تست کردیم که به تایید دکتر دامپزشک رسید، سپس کار آزمایش را بر روی ۱۰ نفر از مبتلایان به این بیماری آغاز کردیم.
وی با بیان اینکه این آزمایش با درخواست خود بیماران و تحت نظر پزشک مربوطه انجام شده است، ادامه داد: طول درمان با این دارو که سه مکمل غذایی و رژیم غذایی است، ۴۵ روز در نظر گرفته شده است.
ویسمهای ادامه داد: از بیماران خواستیم داروهای قبلی خود را در این مدت مصرف نکنند، هر هفته زیر نظر پزشک مربوطه وضعیت جسمانی بیماران مورد ارزیابی قرار گرفت که در نهایت هشت نفر از ۱۰ نفر از درمان خود راضی بوده و اظهار رضایت کردند، داروی جدید توسط پزشک انجمن ام اس ساوه مورد تایید قرار گرفت و هم اکنون اظهارنامه ثبت آن به اداره ثبت اختراعات در مرحله داوری قرار گرفته است.
دانشآموز سال سوم دبیرستان صمصامی بیات اراک عدم تعادل در حین راه رفتن، کاهش دید و یبوست را از مهمترین عوارض ابتلا به بیماری ام اس دانست و بیان داشت: این دارو نسبت به داروهای قبلی چندین مزیت دارد که کاملا ارگانیک بودن، کم بودن عوارض مصرف نسبت به داروهای شیمیایی و پایین بودن قیمت آن از جمله این مزیتها است.
ویسمهای که اخیرا در پانزدهمین دوره مسابقات مخترعین و مبتکرین بسیجی موفق به کسب رتبه نخست کشوری در رشته شیمی و رتبه سوم در رشته پزشکی شد، گفت: قیمت داروی بتافرون و آوونکس برای هر فرد در ماه حدود ۳۰۰ هزار تومان است که قیمت داروی جدید یک سوم این هزینه را دارد.
وی تاکید کرد: یکی از مزیتهای بسیار بالای این دارو این است که تا دو ماه گذشته ایران فناوری ساخت این دارو را نداشت و مجبور بود با واسطه و با قیمت بسیار بالا آن را از کشورهای دیگر خریداری کند، خوشبختانه با اختراع این داروی جدید و تجاریسازی آن کشور از واردات این دارو بینیاز خواهد شد.
مخترع اراکی با بیان اینکه این محصول جدید در مسابقات اختراعات جهان در مرحله داوری مورد تایید قرار گرفته گفت: فردا به عنوان سفیر فرهنگی جوانان جمعیت هلال احمر استان مرکزی برای شرکت در این مسابقات عازم کشور رومانی خواهم شد.
ویسمهای که در مسابقات اختراعات جهان در سال ۲۰۱۱ نیز موفق به کسب مدال نقره شده بود، بیان داشت: برای تجاریسازی این محصول نیازمند حمایتهای دولتی هستیم،
وی گفت: یک شرکت ترکیهای برای تولید انبوه این دارو پیشنهاد داده است و کشور کویت نیز آمادگی خود را برای تولید این دارو اعلام کرده اما تصمیم داریم اگر در دستاندازهای کاغذ بازی و این طرف و آن طرف شدن نیفتیم تجاری سازی این دارو را که تنها نیاز به ۲۰۰ میلیون تومان سرمایهگذاری دارد در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی در کشور خود تولید کرده و شعار ما میتوانیم را تحقق ببخشیم.
دانشآموزان مخترع اراکی با قدردانی از مربیان دبیرستان صمصامیی اراک خاطر نشان ساخت: متاسفانه اکثر دانشآموزان نخبه از طرف مسئولان مدارس در زمینه غیبتهای موجه خود مورد حمایت قرار نمیگیرند، ولی خوشبختانه کادر آموزشی دبیرستان صمصامی نهایت همکاری و حمایت معنوی را از من داشتند که لازم میدانم در این فرصت از این عزیزان قدردانی کنم.
این اولین باری نیست که احساسات ام اسی ها ی عزیز به بازی گرفته می شه.متاسفانه بعضیا فکر می کنند با شعار وهارت وپورت الکی می توانند دارو بسازند ! و به خودشون مدال قهرمانی بدن.مگه بیماری ام اس بچه بازیه! واقعا از این همه نامردمی و سوء استفاده حالم بهم می خوره................
تا شقایق هست زندگی باید کرد.
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 799
تشکر های دریافت شده :771 بار در 281 پست
سال تشخيص بيماري : خرداد ماه ۱۳۸۹
دكتر معالج : دکتر حریرچیان
داروي مورد استفاده :
همه دنیا نمیتونن و نمیدونن!!! درمان و علت بیماری رو
بعد ایرانیا هرروز دارو اختراع میکنن!!
کشف نه ها! اختراع میکنن
اونم نه دکتراشون! نه استادای دانشگاشون! نه برد تخصصی داراشون! دانش آموزاشون!!
خب شمام بشینین سرجاتون دیگه!
مگه ما مسخره شماییم آخه؟!
خودتونو مسخره کنین
ای بابا...
این همه بیماری من نمیدونم چه گیری دادن به ام اس اینا!!!
شانسو میبینین؟
دردم نهفته به از طبیبان مدعی
باشد که از خزانهء غیبش دوا کنند
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 92
تشکر های دریافت شده :287 بار در 83 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد حسن اسلامی
داروي مورد استفاده :
2013/01/15, 10:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/15, 10:47 PM، توسط reza_akrami_a.)
سلام
واقعن آدم نمیدونه وقتی این حرفای صدتا یه غاز رو میشنوه چیکار باید بکنه.
یه روز تو کشورمون،یه دختر خانوم تو زیرزمین خونشون انرژی هسته ای رو کشف و اختراع میکنه یه روز تو جنگای ضد الکترونیک ادعای ابرقدرتی میکنن ،یه روزم خوب داروی ام اس رو اختراع میکنن.
با همه ی این حرفا نمیتونن اقتصادشون رو کنترل کنن،جمشید بسم الله میشه کنترل کننده ی قیمت دلار و بانک مرکزی و همه ی مسئولین باید برن جلوی اون لنگ بندازن. فقر و فساد رو هم که نمیتونن کنترل کنن (توضیحا: تو فساد اداری ما دارای رتبه بسیار بالای 127 توی 187 کشور مورد بررسی هستیم یعنی یه فساد خیلی خیلی بالا).
نمیدونم چرا تو این مملکت برخیا، خصوصا رسانه ها، آدما رو احتمالا به شکل گوسفندی ، گاوی یا..... میبینن که به خودشون اجازه ی این جور حرفا رو میدن.
تو حل ساده ترین مسائل موندن ،اونوقت ادعای حل مشکلات جهانی رو دارن.
واقعن که باید بگم خاک توی اون سرشون
شاه کلید خوشبختی و تموم موفقیتا خود رو دوست داشتنه
عاشقونه خودتونو دوست داشته باشین.
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
نمیدونم چرا درمان قطعی دردهای کوچیک و تقریبا همه گیر رو رها کردن ، مثل سرما خوردگی ، سردرد ، کمر درد ،جوش صورت و ... میرن سراغ بیماریهای مرموز و سخت !
چون ام اس یه بیماریه که معمولا گاهی روی بدش رو نشون میده و تا مدتها میره پی کارش، و اون موقع که آدم حالش خوبه ، میگن با داروهای ما خوب شدی !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
من توی جلسه ای که این آقا پسر (میلاد ویسمه ای ) داروی خودش رو معرفی کرد بودم هیچ سندیتی برای گفته های این فرد وجود نداره اگه قرار به استفاده بود من اولین نفری بودم که استفاده از داروهای این پسر رو شروع میکردم و نتایجش رو هم اعلام میکردم در حال حاضر کسی از داروی ذکر شده در استان مرکزی تا اونجایی که من میدونم استفاده نمیکنه .فقط یه چیز جالب بهتون بگم که اون روزی که رفتم هلال احمر و این جلسه بود بعد از اتمام جلسه جلوی در مثل دست فروشا دارو میفروختن برای من خنده دار بود که اینطوری دارو میفروشن نکته جالب دیگه ای که هست مگه میشه که برای همه مبتلایان به ام اس یه دارو برای معالجه وجود داشته باشه ؟؟؟؟؟؟
چند روز بعد از این جلسه هفته نامه نامه امیر یکی از نشریات معتبر استان مرکزی خبری رو درج کرد مبنی بر اینکه داروی اعلام شده برای معالجه ام اس نیست و تمام گفته های این پسر رو تکذیب کرد
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 6
تشکر های دریافت شده :6 بار در 3 پست
سال تشخيص بيماري : دی 90
دكتر معالج : عظیمی صائین
داروي مورد استفاده :
(2012/05/07, 09:57 AM)najva نوشته است: بابا حالا شاید واقعا این اتفاق درست باشه ، چرا ما خودمونو قبول نداریم؟
شاید این جوان مثل پزشکای نخبه ایرانی مقیم خارج از کشوره که هراز گاهی خبر موفقیتهاشونو میشنویم که در پزشکی شاهکار کردند.
اگر دیر بجنبیم این جوون رو هم میبرند تو دانشکاههای خودشون برای خودشون آموزش میدند!
سلام
شما از سال 62 مبتلا به ام اس هستین؟؟
و از سال 62 هم دارین دارو تزریق میکنید؟؟
2013/02/02, 05:34 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/02/02, 07:06 PM، توسط spring.)