2012/07/06, 11:27 PM
آلبالو ؛ خوش مزه، زیبا، مفید
آلبالو نام درخت و میوه ای است با نام علمی (Prunus Cerasus) که بومی جنوب غرب آسیا و اروپا می باشد.
درخت آلبالو از تیره گل سرخیان است که برگ های سبز و گل های سفید دارد و در حقیقت نوعی گیلاس است که در زبان لاتین (Sour Cherry) نامیده می شود و میوه آن کمی کوچک تر از گیلاس بوده، رنگ آن قهوه ای تیره یا سیاه می باشد و ترش مزه است.
بلندی درخت آلبالو بین 4 تا 10 متر می باشد.
آلبالوی وحشی (Prunus Serotina) بومی شمال آمریکا است و به طور گسترده آمریکایی ها از آن برای موارد درمانی استفاده می کنند. این میوه به طور تازه به صورت پخته شده مصرف می گردد.
آلبالو و گیلاس وحشی نیز مانند بسیاری از میوه ها منبع غنی و سرشار از فلاوونوئیدها هستند.
آن ها همچنین حاوی نمک های کلسیم، پتاسیم، لیگنین ها و تانن ها می باشند.
آلبالو و ارزش غذایی آن
آلبالو و فرآورده های غذایی تهیه شده از آن، طبیعت سرد دارند.
این میوه قدرت ضد عفونی کننده قوی روده ها را دارا می باشد.
به درمان کم خونی، تصلب شرایین، خستگی، دیابت، نارسایی کبد، آرتریت (درد و التهاب مفاصل)، نقرس و حالت تهوع کمک می کند.
آلبالو و دُم آن، ادرار را زیاد کرده، عطش را کاهش داده و اشتها را زیاد می کند و برای معده نیز مفید است.
مصرف آن برای دفع سنگ کلیه و مثانه و رفع مشکل سنگ کیسه صفرا توصیه می شود(برای این منظور مغز هسته آلبالو را با کمی رازیانه بجوشانید)
هسته آلبالو هر چند تلخ مزه است اما ضد اسهال و قابض خوبی است و ضد فشار خون نیز می باشد.
ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره موثر و مفید است.
مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشارخون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است.
همچنین استفاده از آن برای افرادی که خارش پوستی دارند مفید و موثر است.
آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن اعصاب را آرامش می دهد و ملین خوبی است.
هر چند مفیدتر از گیلاس است اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
شربت یا مربای آلبالو در معالجه بیماری های تب دار موثر است.
آب آلبالو منبع غنی از آهن می باشد.
ارزش تغذیه ای آلبالو
هر 100 گرم آلبالو (حدود 1 فنجان) حاوی این ترکیبات است:
انرژی 51/5 الی 60 کیلو کالری
مواد قندی 16 گرم
پروتئین 85 گرم
آب 88/7گرم
فیبر خوراکی 1/6 گرم
منگنز 9/3 میلی گرم
پتاسیم 178/2میلی گرم
کلسیم 50 میلی گرم
فسفر 20 میلی گرم
آهن 1 میلی گرم
ویتامین آ 400 واحد بینالمللی
تیامین 14 میلی گرم
ریبوفلاوین 12 میلی گرم
ویتامین ث 5 میلی گرم
فولات 7/7 میلی گرم
و دیگر مواد معدنی ....
آلبالو میوه آنتی اکسیدان
آلبالو از جمله مواد غذایی است که دارای 3 ماده ی مغذی بتاکاروتن، ویتامین C و ویتامین E است که اغلب به عنوان آنتی اکسیدان به کار می روند.
غذاهای حاوی آنتی اکسیدان با سرطان مقابله می کنند.
همچنین در زنان، مصرف غذاهایی با آنتی اکسیدان بالا باعث می گردد که خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم به نصف کاهش پیدا کند.
همین طور آنتی اکسیدان ها در جلوگیری از به هم چسبیدن گلبول های قرمز که باعث به وجود آمدن گرفتگی عروق قلب می گردد، نقش موثری دارند.
کاهش دردهای عضلانی با نوشیدن آب آلبالو:
نوشیدن آب آلبالو پس از ورزش کردن می تواند درد حاصل از کشیدگی ماهیچه ها را تسکین دهد؛ طی تحقیقی معلوم شد که در میان افرادی که پس از ورزش، آب آلبالو مصرف می کردند تنها 4 درصد دچار ضعف عضلانی شدند.
مترجم: ندا پیله ور
وب سایت تبیان
آلبالو نام درخت و میوه ای است با نام علمی (Prunus Cerasus) که بومی جنوب غرب آسیا و اروپا می باشد.
درخت آلبالو از تیره گل سرخیان است که برگ های سبز و گل های سفید دارد و در حقیقت نوعی گیلاس است که در زبان لاتین (Sour Cherry) نامیده می شود و میوه آن کمی کوچک تر از گیلاس بوده، رنگ آن قهوه ای تیره یا سیاه می باشد و ترش مزه است.
بلندی درخت آلبالو بین 4 تا 10 متر می باشد.
آلبالوی وحشی (Prunus Serotina) بومی شمال آمریکا است و به طور گسترده آمریکایی ها از آن برای موارد درمانی استفاده می کنند. این میوه به طور تازه به صورت پخته شده مصرف می گردد.
آلبالو و گیلاس وحشی نیز مانند بسیاری از میوه ها منبع غنی و سرشار از فلاوونوئیدها هستند.
آن ها همچنین حاوی نمک های کلسیم، پتاسیم، لیگنین ها و تانن ها می باشند.
آلبالو و ارزش غذایی آن
آلبالو و فرآورده های غذایی تهیه شده از آن، طبیعت سرد دارند.
این میوه قدرت ضد عفونی کننده قوی روده ها را دارا می باشد.
به درمان کم خونی، تصلب شرایین، خستگی، دیابت، نارسایی کبد، آرتریت (درد و التهاب مفاصل)، نقرس و حالت تهوع کمک می کند.
آلبالو و دُم آن، ادرار را زیاد کرده، عطش را کاهش داده و اشتها را زیاد می کند و برای معده نیز مفید است.
مصرف آن برای دفع سنگ کلیه و مثانه و رفع مشکل سنگ کیسه صفرا توصیه می شود(برای این منظور مغز هسته آلبالو را با کمی رازیانه بجوشانید)
هسته آلبالو هر چند تلخ مزه است اما ضد اسهال و قابض خوبی است و ضد فشار خون نیز می باشد.
ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره موثر و مفید است.
مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشارخون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است.
همچنین استفاده از آن برای افرادی که خارش پوستی دارند مفید و موثر است.
آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن اعصاب را آرامش می دهد و ملین خوبی است.
هر چند مفیدتر از گیلاس است اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
شربت یا مربای آلبالو در معالجه بیماری های تب دار موثر است.
آب آلبالو منبع غنی از آهن می باشد.
ارزش تغذیه ای آلبالو
هر 100 گرم آلبالو (حدود 1 فنجان) حاوی این ترکیبات است:
انرژی 51/5 الی 60 کیلو کالری
مواد قندی 16 گرم
پروتئین 85 گرم
آب 88/7گرم
فیبر خوراکی 1/6 گرم
منگنز 9/3 میلی گرم
پتاسیم 178/2میلی گرم
کلسیم 50 میلی گرم
فسفر 20 میلی گرم
آهن 1 میلی گرم
ویتامین آ 400 واحد بینالمللی
تیامین 14 میلی گرم
ریبوفلاوین 12 میلی گرم
ویتامین ث 5 میلی گرم
فولات 7/7 میلی گرم
و دیگر مواد معدنی ....
آلبالو میوه آنتی اکسیدان
آلبالو از جمله مواد غذایی است که دارای 3 ماده ی مغذی بتاکاروتن، ویتامین C و ویتامین E است که اغلب به عنوان آنتی اکسیدان به کار می روند.
غذاهای حاوی آنتی اکسیدان با سرطان مقابله می کنند.
همچنین در زنان، مصرف غذاهایی با آنتی اکسیدان بالا باعث می گردد که خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم به نصف کاهش پیدا کند.
همین طور آنتی اکسیدان ها در جلوگیری از به هم چسبیدن گلبول های قرمز که باعث به وجود آمدن گرفتگی عروق قلب می گردد، نقش موثری دارند.
کاهش دردهای عضلانی با نوشیدن آب آلبالو:
نوشیدن آب آلبالو پس از ورزش کردن می تواند درد حاصل از کشیدگی ماهیچه ها را تسکین دهد؛ طی تحقیقی معلوم شد که در میان افرادی که پس از ورزش، آب آلبالو مصرف می کردند تنها 4 درصد دچار ضعف عضلانی شدند.
مترجم: ندا پیله ور
وب سایت تبیان
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!