2011/01/17, 03:44 PM
دانشمندان توصیه می کنند که هنگام تشنگی به جای آب، یک لیوان چای بنوشید
به گزارش برنا، با انجام یک سری آزمایشات، دانشمندان دریافتند که چای نه تنها مانند آب، در تامین آب بدن نقش دارد و تشنگی را برطرف می کند، بلکه فواید زیادی برای سلامتی به همراه دارد.
دکتر کری روکستون، متخصص تغذیه و رهبر گروه تحقیقاتی این طرح می گوید: " نوشیدن چای عملا بهتر از نوشیدن آب است. چای جایگزین مایعات می شود و علاوه بر آن حاوی آنتی اکسیدان هایی است که مزیت آن را دو چندان می کند."
پزشکان معتقدند با وجود آنتی اکسیدان و به ویژه فلاونوئیدها میزان صدمات وارده به سلول ها در زندگی روزمره کاهش می یابد و بنابراین موجب کم شدن میزان حملات قلبی و دچار شدن به چندین نوع سرطان می شود.
درست است که کافئین خاصیت دفع آب از بدن دارد، اما هر فنجان قهوه و یا چای، آب بیشتری نسبت به آنچه که از بدن دفع می کند را وارد بدن می کند.
سازمان تغذیه بریتانیا روزانه مصرف 1.5 تا 2 لیتر ( 8.5 فنجان) مایعات را توصیه می کند، اما از آنجا که قبلا اثبات شده که چای از جذب آهن غذا جلوگیری می کند، کسانی که مبتلا به کم خونی هستند، نباید به هنگام صرف غذا چای بنوشند.
به گزارش برنا، با انجام یک سری آزمایشات، دانشمندان دریافتند که چای نه تنها مانند آب، در تامین آب بدن نقش دارد و تشنگی را برطرف می کند، بلکه فواید زیادی برای سلامتی به همراه دارد.
دکتر کری روکستون، متخصص تغذیه و رهبر گروه تحقیقاتی این طرح می گوید: " نوشیدن چای عملا بهتر از نوشیدن آب است. چای جایگزین مایعات می شود و علاوه بر آن حاوی آنتی اکسیدان هایی است که مزیت آن را دو چندان می کند."
پزشکان معتقدند با وجود آنتی اکسیدان و به ویژه فلاونوئیدها میزان صدمات وارده به سلول ها در زندگی روزمره کاهش می یابد و بنابراین موجب کم شدن میزان حملات قلبی و دچار شدن به چندین نوع سرطان می شود.
درست است که کافئین خاصیت دفع آب از بدن دارد، اما هر فنجان قهوه و یا چای، آب بیشتری نسبت به آنچه که از بدن دفع می کند را وارد بدن می کند.
سازمان تغذیه بریتانیا روزانه مصرف 1.5 تا 2 لیتر ( 8.5 فنجان) مایعات را توصیه می کند، اما از آنجا که قبلا اثبات شده که چای از جذب آهن غذا جلوگیری می کند، کسانی که مبتلا به کم خونی هستند، نباید به هنگام صرف غذا چای بنوشند.