![[تصویر: 613.jpg]](http://www.salamatnews.com/banners/613.jpg)
۶ دلیل برای کیوی خوردن
![[تصویر: 634736438818283748_1.jpg]](http://www.salamatnews.com/album/634736438818283748_1.jpg)
۳ گرم فیبر که کلسترول را کاهش داده، از سرطان روده جلوگیری میکند و به کنترل انسولین کمک میکند.
![[تصویر: 634736438818283748_2.jpg]](http://www.salamatnews.com/album/634736438818283748_2.jpg)
در مقایسه با یک عدد پرتقال هم اندازه خود، ویتامین C بیشتری دارد
![[تصویر: 634736438818283748_3.jpg]](http://www.salamatnews.com/album/634736438818283748_3.jpg)
حاوی مقادیر قابل توجهی آنتیاکسیدان محلول در چربی است (ویتامین A و E که برای مبارزه با رادیکالهای آزاد که به سلولها آسیب میزنند) مفید میباشند.
![[تصویر: 634736438818283748_4.jpg]](http://www.salamatnews.com/album/634736438818283748_4.jpg)
حاوی فیتوناتریفتهائی از جمله کارتونوید و فلاونوید است که تحقیقات نشان داده که DNA را از آسیبهای مربوط به اکسیژن محافظت میکنند.
![[تصویر: 634736438818283748_5.jpg]](http://www.salamatnews.com/album/634736438818283748_5.jpg)
حدود ۱۰ درصد از پتاسیم پیشنهادی روزانه را داراست (حدود ۳۰۰ میلیگرم) که یک الکترولیک خوب برای ریکاوری بعد از تمرین میباشد.
![[تصویر: 634736438818283748_6.jpg]](http://www.salamatnews.com/album/634736438818283748_6.jpg)
دارای مقادیر قابل ملاحظهای فولات است که بدن را در مقابل بیماریهای قلبی، سرطان و غیره محافظت میکند و برای شکلگیری هموگلوبینهای حامل اکسیژن ضروری است.
سلامت نيوز.