2013/02/22, 12:34 PM
شناخت عسل
بايدخوب كش بيايد وقطع نشود..
وقتي قطع شد خودش رابطرف بالا بكشد..
هنگام خوردن نبايد سوزش درگلو حس شود..
برخلاف تصور عموم كه عسل شكرك زده رانميخرند..
عسل خوب بايد شكرك بزند..
عسل خوب رابطرف نور كه ميگيريد بايد نور را بطرف چپ بكشد.روي كاغذ بصورت يك خط ممتد بريزيد دركمتر از يك دقيقه بايد شكل دانه هاي تسبيح شود..
رنگ عسل بستگي به گلي كه مصرف كرده است دارد..
عسل آويشن::قرمز مايل به سياه
عسل گون::زرد
عسل را به هيچ وجه در يخچال نگذاريد.
رطوبت عسل راخراب ميكند.
قاشق داغ.خيس.چرب رادر عسل نزنيد.
درب ظرف عسل رامحكم ببنديد.مخصوصا درزمستان..اگر عسل شكرك زد عسل را در ظرفي دربسته وسط قابلمه اي آبجوش بگذاريدآرام آرام بلورها آب شده وعسل مثل روز اولش خواهد شد..عسل شكرك زده بايد مثل كره باشدوزبري نداشته باشد
بهيچوجه مستقيم عسل رانجوشانيد كلا خاصيتش رااز دست ميدهد
بايدخوب كش بيايد وقطع نشود..
وقتي قطع شد خودش رابطرف بالا بكشد..
هنگام خوردن نبايد سوزش درگلو حس شود..
برخلاف تصور عموم كه عسل شكرك زده رانميخرند..
عسل خوب بايد شكرك بزند..
عسل خوب رابطرف نور كه ميگيريد بايد نور را بطرف چپ بكشد.روي كاغذ بصورت يك خط ممتد بريزيد دركمتر از يك دقيقه بايد شكل دانه هاي تسبيح شود..
رنگ عسل بستگي به گلي كه مصرف كرده است دارد..
عسل آويشن::قرمز مايل به سياه
عسل گون::زرد
عسل را به هيچ وجه در يخچال نگذاريد.
رطوبت عسل راخراب ميكند.
قاشق داغ.خيس.چرب رادر عسل نزنيد.
درب ظرف عسل رامحكم ببنديد.مخصوصا درزمستان..اگر عسل شكرك زد عسل را در ظرفي دربسته وسط قابلمه اي آبجوش بگذاريدآرام آرام بلورها آب شده وعسل مثل روز اولش خواهد شد..عسل شكرك زده بايد مثل كره باشدوزبري نداشته باشد
بهيچوجه مستقيم عسل رانجوشانيد كلا خاصيتش رااز دست ميدهد
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده