امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص عسل و روشهاي تشخيص عسل تقلبي
#21
خواصی چند از یک نوشیدنی بهشتی

همه عسل را به طعم شیرین و لذیذ می شناسیم اما کمتر از خواص درمانی آن اطلاع کافی داریم. این ماده غذایی ناراحتی های زیادی را درمان می کند به شرط این که طبیعی، ارگانیک، حاوی موم، شهد گرده زنبور و بره موم باشد.

استفاده دارویی از عسل :

انگل را از روده و کبد دفع می کند.

باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد.

با استفاده از عسل به صورت موضعی می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.

سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود، خط های ایجاد شده روی صورت را کاهش می دهد و خشکی آرنج و پاشنه پا را برطرف می کند.

نرم کننده حاوی عسل، از ایجاد موخوره جلوگیری می کند و باعث براقی مو می شود.

روند سوخت و ساز را تسریع می بخشد و باعث کاهش وزن می شود.

مصرف آن با سیر خام، ویروس و عفونت های باکتریایی را از بین می برد.

تقویت کننده بینایی و تسکین دهنده گلودرد است و به نوعی شربت سینه محسوب می شود.

انرژی زاست، خستگی مفرط را برطرف می کند، میزان هوشیاری ذهن را افزایش می دهد؛ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، ماده مغذی، ویتامین و آنتی اکسیدان های لازم را به بدن می رساند.

با بهبود جریان خون رسانی، مانع از بیماری قلبی و آسیب به رگ ها و به خصوص مویرگ ها می شود.

عملکرد روده را تنظیم می کند، قولنج و سندروم بی قراری روده ها را درمان می کند.

خاصیت ضد باکتریایی و ضد عفونی کننده دارد.

سوختگی را تسکین می دهد، زخم ها را ضدعفونی می کند،التهاب و درد را کاهش می دهد و روند درمان را تسریع می بخشد.

میزان اضطراب را کاهش می دهد و مانند مسکن عمل می کند.

آرامش و خواب آرام ایجاد و میزان PH بدن را قلیایی می کند.

مانع از شکل گیری تومورهای سرطانی می شود.

از سوء هاضمه و رفلکس اسیدی معده می کاهد، زخم های دستگاه گوارش را درمان می کند.

آنزیم های طبیعی موجود در آن، روند هضم غذا را بهبود می بخشد.

مصرف ناشتا یک لیوان آب ولرم با عسل و آب لیمو، بدن را پاک سازی می کند.

خاصیت ضد قارچی دارد.

با جویدن موم آن، علایم تب یونجه بهبود می یابد.

تشنگی و علایم گرمازدگی را برطرف و سکسکه را متوقف می کند.

خاصیت ملین دارد.

مخلوط آن با فلفل سیاه و زنجبیل آسم را تسکین می دهد.

آب سیر همراه با عسل، فشارخون را کنترل می کند.

مخلوط عسل، دارچین در آب جوش، در بهبود آرتریت، عفونت مثانه و نفخ معده موثر است. کلسترول مضر را کاهش می دهد و ویروس ها را از بین می برد.

روند پیری را کند، قدرت شنوایی را تقویت و بوی بد دهان را رفع می کند.

استفاده موضعی از مخلوط عسل، دارچین و روغن زیتون داغ مانع از ریزش مو می شود و دندان درد را نیز متوقف می کند.

توجه داشته باشید عسل حاوی هاگ های قارچ است و سیستم ایمنی بدن نوزادان توان مقابله با آن را ندارد. لذا نوزادان زیر یک سال نباید تحت هیچ شرایطی عسل مصرف کنند.

منبع : خراسان
 تشکر شده توسط : yummy , melody , ساغر , نازلی , ghaside , ehsan 10054
#22
رنگ عسل‌های مختلف، باتوجه به منابع اصلی شهد از سفید روشن تا سیاه متغیراست. بنابراین، آن چه به غلط بین عوام شایع شده‌است که عسل زنبوران مادر (یعنی جمعیت زنبور عسل با ملکه مسن) تیره و غلیظ است، اما عسل زنبوران جوان (یعنی بچه کندوها)، روشن ورقیق است، پایه علمی ندارد. به عنوان مثال:
•رنگ عسل اقاقیا، سفید روشن مانند آب است
•رنگ عسل افرا، لیمویی رنگ
•رنگ عسل اسپرس، زرد طلایی
•رنگ عسل انواع میوه‌ها، زرد متمایل به قهوه‌ای
•رنگ عسل شبدر سرخ، زرد تمایل به قرمز
•رنگ عسل زیرفون، زرد متمایل به سبز
•رنگ عسل گل قاصد، زرد تیره
•رنگ عسل نارون، قهوه‌ای
•رنگ عسل صنوبرو زبان گنجشک، سبز تیره تا سیاه

رنگ عسل مربوط به نوع گياهي است که از آن تهيه شده است. حتي رنگ عسل يک نوع گياه نيز ممکن است برحسب نوع خاک و شرايط آب و هوا تغيير کند. شدت نور آفتاب نيز روي رنگ شهد تأثير دارد. در ييلاق‌هاي باز و مرتفع، گياهان شهد روشنتري توليد مي‌کنند، درنتيجه عسل آنها نيز روشن‌تر است. با افزايش ميزان املاح در عسل، رنگ آن به تيرگي مي‌گرايد. رنگ عسل روي ذائقه مصرف کننده مؤثر است. معمولاً عسل‌هاي سفيد و زرد رنگ ترجيح داده مي‌شوند. براي نشان دادن رنگ واقعي عسل، بايد آن را در ظروف شيشه‌اي تميز و شفاف ريخت و به بازار عرضه کرد.

شفافيت عسل
شفافيت يکي از خصوصيات مهم عسل است. وجود مواد خارجي به غير از شهد خالص در عسل باعث تيرگي آن مي‌شود. ذرات کوچک هوا که همراه با عسل وارد شيشه مي‌شود نيز تا حدودي سبب کاهش شفافيت آن مي‌شود. شفافيت عسل نيز از نظر مصرف‌کنندگان بسيار مهم است.
عظمت واقعی در آن نیست كه هرگز زمین نخوریم ؛ بلكه در آن است كه هر بار سقوط كردیم، دوباره برخیزیم icon_question
 تشکر شده توسط : naazanin , ساغر , رزمینا , نازلی , ghaside , sooorooosh , ehsan 10054
#23

عسل و بيماريهاي گوارشي

عناصر گوناگون شيميايي موجود در عسل به نوعي است كه قادر است تأثيرات نيكوئي بر برخي از بيماري‌هاي دستگاه گوارش بگذارد . براي مثال:

*به دليل داشتن آنزيم‌هاي گوارشي، به هضم غذا كمك مي‌كند. اين آنزيم‌ها عبارتند از:‌آميلاز،‌ ساكاراز، ليپاز و ...

* عسل از شدت ترش كردن معده مي‌كاهد (افزايش ترشحات اسيدي معده را تعديل مي‌كند.)‌براي زخم‌معده و التهاب معده مفيد است . كاهش ترشحات اسيدي معده را تعديل مي‌كند ‌و در حقيقت مي‌توان گفت عسل نقش مؤثري در تنظيم اسيدهاي معده دارد. در همين زمينه يك بررسي جالب توسط پروفسور « خوتكين » بر روي تعداد زيادي از بيماران مبتلا به زخم معده و زخم روده انجام گرفت. در اين بررسي گروهي از اين بيماران به روال معمول مراكز درماني تحت معالجه قرار گرفتند و گروهي ديگر فقط به وسيله‌ي عسل، نتيجه فوق‌العاده جالب بود. 61% از گروه اول كاملاً بهبود يافته و 18% آنها كماكان از درد رنج مي‌بردند، اما از گروه دوم 84% كاملاً بهبود يافته و 9/5% آنها كماكان از درد شكايت داشتند.

دانشمندان بر اين عقيده‌اند كه عسل به طور مضاعف روي زخم معده تأثير مي‌گذارد: يك تأثير موضعي كه باعث التيام سريع زخم و تعديل اسيدهاي معده مي‌گردد و يك تأثير كلي كه بر اثر آن حال عمومي بيمار بهتر شده و دستگاه عصبي او آرامش مي‌يابد.

* حسن تأثير فعال عسل در درمان عفونت‌هاي روده‌اي به ويژه نزد اطفال، ‌كاملاً روشن و اثبات شده مي‌باشد. از رسول اكرم(ص) نيز نقل گرديده كه در موارد بسياري خوردن عسل را براي درمان اسهال سفارش فرموده‌اند.

* عسل به دليل داشتن اسيد فورميك مانع از تخمير مي‌گردد؛ زيرا اين ماده روي ميكروب‌هاي امعاء مؤثر مي‌باشد.

* عسل مانع به وجود آمدن يبوست است،‌به ويژه يبوستي كه بعد از اعمال جراحي عارض مي‌شود؛ زيرا داراي اسانس‌هاي فراري است كه باعث افزايش فعاليت‌روده‌ها مي‌گردد. همين طور عسل داراي ماده گلوكوسيد استراءستيل است كه در امعاء تبديل به اوكسي متيل انتراكينون شده و مانع از ايجاد يبوست مي‌گردد.

* در اكثر بيماريهاي كبدي و كيسه صفرا، اگر عسل را جزء رژيم غذاي بيمار قرار دهند،‌مفيد و مؤثر خواهد بود؛ زيرا عسل براي بافت‌هاي كبد يك ماده مغذي است و ذخيره مواد قندي در كبد را افزايش مي دهد.

اگر عسل را با گرده گل و شاه‌انگبين (غذاي ملكه زنبورهاي عسل) ممزوح كنند،‌به دليل داشتن املاح معدني،‌ويتامين‌ها ، هورمون‌ها ، اسيدها و ... در اكثر بيماري‌هاي كبد مؤثر بوده و فعاليت تبادلات مواد قندي كبد را افزايش مي‌دهد. دكتر كخ اين قدرت تأثير در عسل را مرهون ماده‌اي به نام (Glueatilic Factory) مي‌داند كه تأثيري ويژه بر كبد و دستگاه جريان خون و قلب دارد.
تاريخ : 1391/8/7

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : ghaside
#24



تاريخ : سه شنبه یازدهم آبان 1389

عسل سيستم دفاعي بدن را تقويت مي كند





تحقيقات جديد مدارک بيشتري را دال بر سودمند بودن عسل ارائه مي دهد.متخصصين علوم تغذيه در دانشگاه کاليفرنيا دريافته اند که سطح آنتي اکسيدان ها در افرادي که روزانه چند قاشق سوپ خوري عسل مي خورند بالا مي رود. Health day به نقل از Heidrun B. Gross يک محقق در امر تغذيه ، مي نويسد با مصرف عسل ، سيستم دفاعي بدن در برابر استرس اکسيداتيو افزايش مي يابد لذا مي توان عسل را در يک برنامه غذائي سالم جاي داد.درحاليکه شهرت آن بعنوان يک شيريني فاسد شونده باعث مي شود بندرت بعنوان يک غذاي سالم در نظر گرفته شود ، مدت طولاني است که بحث در باره اثرات شفا بخش آن شايع شده است.برخي افراد از آن براي درمان زخم استفاده مي کنند. گراس مي گويد دانشمندان بتازگي شروع به تحقيق در باره اثرات سودمند و سلامت بخش عسل کرده اند و ادامه مي دهد که دراين لحظه اثبات علمي اندکي در اين مورد وجود دارد.او و ديگر محققان در حال ارزيابي اثر عسل بر آنتي اکسيدان ها که بنظر مي رسد بدن را از مضرات محيطي مانند دود سيگار و مواد شيميائي حفاظت مي کنند ، هستند.

در يک تحقيق جديد گراس و همکارانش از 25 نفر خواستند بسته به ميزان وزنشان ، هر روز و به مدت يک ماه بين 4 تا 10 قاشق سوپ خوري عسل گياه گندم سياه بخورند.آنها عسل را تقريبا به هر شکلي که توانستند خوردند ، با اينکه نمي توانست پخته شده يا در چاي حل شود.برخي عسل را بر روي نان تست يا با موز و کره بادام زميني مصرف کردند اما بسياري هم بسادگي قاشق عسل را در دهان مي گذاشتند.دانشمندان دريافتند سطوح آنتي اکسيدان ها در افرادي که عسل خوردند افزايش مي يابد.متخصصان معتقدند آنتي اکسيدان ها انواع خاص صدمات سلولي ايجاد شده توسط ملکول هايي بنام راديکال هاي آزاد را متوقف مي کنند.غذاهاي غني از آنتي اکسيدان ها به تخريب راديکال ها کمک مي کند و به نظر دانشمندان احتمال بيماري هائي همچون سرطان ، بيماري ها و حمله قلبي را کاهش مي دهند.گراس مي گويد عسل جايگاه خود را در يک رژِم غذائي سالم دارد و بايد در آن گنجانده شود.Nicki J.Engeseth متخصص ديگر در زمينه عسل ، از دانشگاه ايلي نويز که به مطالعه آنتي اکسيدان ها و عسل پرداخته با نظر فوق موافق است و مي گويد يافته هاي مطالعه جديد نشان مي دهند که حتي اگر 80 درصد عسل قند باشد باز هم سالم است.عسل مملو از ترکيبات مختلفي است که فعاليت بيولوژيک قوي دارند و حتي ممکن است خواص ميکرب کشي نيز داشته باشد.بنظر محققان هنوز روشن نيست که آيا همه انواع عسل يکسانند.عطر و رنگ آن بستگي به نوع گل هايي دارد که گرده افشاني آنها توسط زنبور عسل صورت مي گيرد و محققان نمي دانند که آيا برخي واريته ها براي خوردن از ديگر انواع سالم ترند.در مورد اين مطالعه عسل گندم سياه بدست آمده از گياه فوق ، يک عسل قهوه اي تيره بوده و عطر تند مشخصي دارد البته عسل براي همه خوب نيست.کودکان کمتر از 12 ماه نبايد عسل بخورند زيرا ممکن است نتوانند بطور مناسب آن را هضم کنند.همچنين موادي با محتواي قند و کربوهيدرات بالا در عسل وجود دارند اما گراس مي گويد افراد تحت آزمايش او در ماهي که تحت عسل درماني بودند اضافه وزن پيدا نکردند.در پاسخ به اين سوال که آيا عسل بر عادات خوردن آنها تاثيري داشت يا نه ، اکثرا اظهار داشتند که با مصرف عسل بعنوان صبحانه احساس پر تري داشتند.بنظر مي رسد عسل ، معده را براي مدت طولاني تري پر نگه مي دارد و قطعا تمايل زياد افراد به محصولات شيرين را فرو مي نشاند.در رابطه با افزايش حفرات دنداني طبق اظهارات Engeseth مطالعات نشان مي دهند با آنکه عسل چسبنده و شيرين است ، عامل مهمي در ايجاد پوسيدگي دندان محسوب نمي شود.وي در ادامه به افراد توصيه نمي کند عسل را جايگزين ميوه و سبزي کنند اما معتقد است اگرآنها مي خواهند چاي خود را با قند شيرين کنند و يا آن را به مواد پخته شده بيفزايند شايد بهتر باشد بجاي آن از عسل استفاده کنند.





اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : ghaside , رزمینا , najva
#25
موم مصنوعی در کارگاه‌های موم‌سازی با ترکیب پارافین و موم طبیعی تولید می‌شود.
هرگز عسل با موم نخرید!

[تصویر:  4514_1.jpg]

افکارنیوز: زنبورعسل برای تولید هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کنند. لذا تولیدکنندگان حقیقی عسل نیز معمولاً حاضر به فروش عسل با موم نیستند و از موم تولیدشده دوباره برای تولید عسل استفاده می‌کنند.

موم مصنوعی در کارگاه‌های موم‌سازی با ترکیب پارافین و موم طبیعی تولید می‌شود.

برندهای مختلفی از عسل‌های تقلبی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین مشاهده می‌شوند که دارای درصدی از عسل طبیعی و شکر غلیظ‌ شده هستند.
 تشکر شده توسط : nahid , ehsan 10054
#26
Rolleyes
پس يادم ميمونه كه هيج وقت عسل را با مومش نخرمSleepy
...
#27
پس اینطور که معلومه تهیه موم عسل زحمت بیشتری داره برای زنبور ، پس باید خاصیتشم زیاد باشه ، نمیشه کلا موم رو نخرید ، اگه خوبش گیر بیاد که خوبه !wink2
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
#28
کد خبر : 63749 تاريخ ارسال : 8دي1391 - 8:32
چگونه با یک لیوان آب، عسل اصل را بشناسیم؟

.jpg   asal.jpg (اندازه: 6.18 KB / تعداد دفعات دریافت: 37)

سلامت نیوز: همه از خواص و فواید عسل می‌گویند و این روزها به دلیل گرانی و استقبال بسیار از این ماده غذایی، متاسفانه عسل‌های تقلبی زیادی هم در بازار پیدا می‌شود.

اما شما چگونه می‌توانید عسل اصل و خوب را از عسل تقلبی تشخیص بدهید؟ روش‌های زیادی که در حقیقت به افسانه شباهت دارد، در این‌باره شنیده می‌شود. مثلا می‌گویند اگر عسل شکرک بزند، تقلبی است یا اینکه رنگش باید کهربایی باشد یا اینکه اگر آن را در ظرف بریزیم، نباید رشته‌اش قطع شود، اما باید گفت که هیچ کدام از این روش‌ها، برای تشخیص عسل اصل از تقلبی، جواب نمی‌دهد.

عسل طبیعی و خالص، اصلا باید شکرک بزند. آنزیم‌ها و قند موجود در عسل باعث شکرک زدن آن می‌شود. اجسام خارجی از قبیل ذرات موم، گرده گل یا حتی گرد و غبار می‌توانند به‌عنوان هسته تبلور باشند. شاید بتوان گفت که عسل طبیعی و خالص را فقط می‌توان در آزمایشگاه‌های مواد غذایی از انواع تقلبی تشخیص داد.

تقلب در ساخت عسل به روش‌های متنوعی انجام می‌شود به صورتی که حتی اگر شما را بالای سر یک کندوی عسل هم بردند، باز هم نمی‌توانید مطمئن باشید عسل‌های روی شبکه موم‌های این کندوها تقلبی است یا اصل. یک روش تقلب در ساخت عسل این است که مواد گلوکزی را در آب و شیره گیاهان حل می‌كنند و به‌صورت عسل درمی‌آورند. راه دیگر این است که به جای گیاهان، زنبورها را با آب قند تغذیه ‌کنند. این عسل در آزمایشگاه به علت درصد بالای ساکاروزی که دارد، قابل‌تشخیص است، اما در مغازه‌های عسل‌فروشی تقریبا غیر ممکن.

یکی از روش‌های کمی مطمئن برای شناخت عسل خوب، این است که آن را داخل یک لیوان آب سرد بریزید. اگر قطره‌های عسل حل نشدند و ته لیوان ته‌نشین شدند، عسل اصل است، اما اگر عسل در آب حل و ذرات آن به صورت رشته‌هایی در آب ناپدید شدند، احتمال اینکه آن عسل تقلبی باشد بیشتر است.
منبع: هفته نامه زندگی مثبت

[بیمارستان فوق تخصصی بیکن مالزی]
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : paeazan
#29
شناخت عسل

بايدخوب كش بيايد وقطع نشود..

وقتي قطع شد خودش رابطرف بالا بكشد..

هنگام خوردن نبايد سوزش درگلو حس شود..

برخلاف تصور عموم كه عسل شكرك زده رانميخرند..

عسل خوب بايد شكرك بزند..

عسل خوب رابطرف نور كه ميگيريد بايد نور را بطرف چپ بكشد.روي كاغذ بصورت يك خط ممتد بريزيد دركمتر از يك دقيقه بايد شكل دانه هاي تسبيح شود..

رنگ عسل بستگي به گلي كه مصرف كرده است دارد..

عسل آويشن::قرمز مايل به سياه

عسل گون::زرد

عسل را به هيچ وجه در يخچال نگذاريد.

رطوبت عسل راخراب ميكند.

قاشق داغ.خيس.چرب رادر عسل نزنيد.

درب ظرف عسل رامحكم ببنديد.مخصوصا درزمستان..اگر عسل شكرك زد عسل را در ظرفي دربسته وسط قابلمه اي آبجوش بگذاريدآرام آرام بلورها آب شده وعسل مثل روز اولش خواهد شد..عسل شكرك زده بايد مثل كره باشدوزبري نداشته باشد

بهيچوجه مستقيم عسل رانجوشانيد كلا خاصيتش رااز دست ميدهد
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده

 تشکر شده توسط : hamsare booshveg , mehdisalimi , نازلی
#30
عسل و سلامت پوست

در بر اساس تحقیقی که در کنگره میکروبیولوژی انگلیس ارایه شد، عسل یک ماده موثر در بهبود زخم های عفونی بوده و حتی مقاومت باکتریایی به آنتی بیوتیک ها را رفع می کند.


.jpg   Spanish-Honey.jpg (اندازه: 98.21 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)



در این مطالعه نحوه واکنش عسل با سه گونه باکتری که معمولا موجب عفونت زخم ها می شوند، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که عسل می تواند به روش های مختلف در رشد این باکتری ها خلل وارد کند، بنابراین این ماده غذایی ارزشمند یک گزینه مناسب برای درمان زخم های عفونی مقاوم به دارو به شمار می رود.


عسل از مدت ها قبل به دلیل خاصیت ضد میکروبی خود مورد توجه بوده است و در طب سنتی به عنوان درمان موضعی زخم ها کاربرد دارد. اما متاسفانه در طب مدرن تحقیقات کافی در مورد آن انجام نگرفته و مکانیسم ضد میکروبی عسل به درستی مشخص نشده است.


در تحقیق اخیر نقش عسل در مهار باکتری های عفونی کننده زخم ها، در سطح مولکولی مورد مطالعه قرار گرفت. یافته ها حاکی از این بود که عسل می تواند مانع از اتصال باکتری به بافت ها شود، چرا که این اتصال یک مرحله ضروری برای آغاز عفونت حاد است. همچنین مهار اتصال باکتری ها، تشکیل بیوفیلم را نیز متوقف می کند. بیوفیلم اجتماعی از سلول های میکروبی است که به یک سطح متصل شده و توسط مواد پلی مری خارج سلولی پوشیده شده اند. این پدیده در حقیقت استراتژی میکروب ها برای محافظت خود در برابر آنتی بیوتیک ها و تلاش برای تشکیل عفونت پایدار است.


عسل قادر است حساسیت باکتری ها را نسبت به آنتی بیوتیک ها افزایش دهد و در نتیجه مقاومت به آنتی بیوتیک را خنثی نماید. این یافته نشان می دهد که مصرف آنتی بیوتیک به همراه عسل نسبت به مصرف آنتی بیوتیک به تنهایی، تاثیر بیشتری در برابر عفونت های مقاوم به دارو خواهد داشت.


متخصصان معتقدند که در حال حاضر استفاده از روش های نوین و موثر برای کنترل عفونت در زخم ها ضروریست، اما این روش ها نباید مقاومت به آنتی بیوتیک ها را افزایش داده و مشکل درمان را دوچندان کنند.


در حال حاضر بیشتر مداخلات درمانی ضد میکروبی برای بیماران، استفاده از آنتی بیوتیک هاست. استفاده از درمان های موضعی برای نابودی باکتری های موجود در زخم، کم هزینه تر بوده و مانع از ایجاد مقاومت به آنتی بیوتیک ها نیز می شود. این روش درمانی احتمال انتقال باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک، از محل زخم بیمار به اطرافیان را نیز کاهش می دهد.

1392/2/16
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : shaytoon , زهرا59 , نازلی
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,484 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,781 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,608 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,141 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,295 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,585 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,580 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,372 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,356 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,937 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان