2012/08/09, 11:57 AM
خواصی چند از یک نوشیدنی بهشتی
همه عسل را به طعم شیرین و لذیذ می شناسیم اما کمتر از خواص درمانی آن اطلاع کافی داریم. این ماده غذایی ناراحتی های زیادی را درمان می کند به شرط این که طبیعی، ارگانیک، حاوی موم، شهد گرده زنبور و بره موم باشد.
استفاده دارویی از عسل :
انگل را از روده و کبد دفع می کند.
باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد.
با استفاده از عسل به صورت موضعی می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.
سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود، خط های ایجاد شده روی صورت را کاهش می دهد و خشکی آرنج و پاشنه پا را برطرف می کند.
نرم کننده حاوی عسل، از ایجاد موخوره جلوگیری می کند و باعث براقی مو می شود.
روند سوخت و ساز را تسریع می بخشد و باعث کاهش وزن می شود.
مصرف آن با سیر خام، ویروس و عفونت های باکتریایی را از بین می برد.
تقویت کننده بینایی و تسکین دهنده گلودرد است و به نوعی شربت سینه محسوب می شود.
انرژی زاست، خستگی مفرط را برطرف می کند، میزان هوشیاری ذهن را افزایش می دهد؛ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، ماده مغذی، ویتامین و آنتی اکسیدان های لازم را به بدن می رساند.
با بهبود جریان خون رسانی، مانع از بیماری قلبی و آسیب به رگ ها و به خصوص مویرگ ها می شود.
عملکرد روده را تنظیم می کند، قولنج و سندروم بی قراری روده ها را درمان می کند.
خاصیت ضد باکتریایی و ضد عفونی کننده دارد.
سوختگی را تسکین می دهد، زخم ها را ضدعفونی می کند،التهاب و درد را کاهش می دهد و روند درمان را تسریع می بخشد.
میزان اضطراب را کاهش می دهد و مانند مسکن عمل می کند.
آرامش و خواب آرام ایجاد و میزان PH بدن را قلیایی می کند.
مانع از شکل گیری تومورهای سرطانی می شود.
از سوء هاضمه و رفلکس اسیدی معده می کاهد، زخم های دستگاه گوارش را درمان می کند.
آنزیم های طبیعی موجود در آن، روند هضم غذا را بهبود می بخشد.
مصرف ناشتا یک لیوان آب ولرم با عسل و آب لیمو، بدن را پاک سازی می کند.
خاصیت ضد قارچی دارد.
با جویدن موم آن، علایم تب یونجه بهبود می یابد.
تشنگی و علایم گرمازدگی را برطرف و سکسکه را متوقف می کند.
خاصیت ملین دارد.
مخلوط آن با فلفل سیاه و زنجبیل آسم را تسکین می دهد.
آب سیر همراه با عسل، فشارخون را کنترل می کند.
مخلوط عسل، دارچین در آب جوش، در بهبود آرتریت، عفونت مثانه و نفخ معده موثر است. کلسترول مضر را کاهش می دهد و ویروس ها را از بین می برد.
روند پیری را کند، قدرت شنوایی را تقویت و بوی بد دهان را رفع می کند.
استفاده موضعی از مخلوط عسل، دارچین و روغن زیتون داغ مانع از ریزش مو می شود و دندان درد را نیز متوقف می کند.
توجه داشته باشید عسل حاوی هاگ های قارچ است و سیستم ایمنی بدن نوزادان توان مقابله با آن را ندارد. لذا نوزادان زیر یک سال نباید تحت هیچ شرایطی عسل مصرف کنند.
منبع : خراسان
همه عسل را به طعم شیرین و لذیذ می شناسیم اما کمتر از خواص درمانی آن اطلاع کافی داریم. این ماده غذایی ناراحتی های زیادی را درمان می کند به شرط این که طبیعی، ارگانیک، حاوی موم، شهد گرده زنبور و بره موم باشد.
استفاده دارویی از عسل :
انگل را از روده و کبد دفع می کند.
باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد.
با استفاده از عسل به صورت موضعی می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.
سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود، خط های ایجاد شده روی صورت را کاهش می دهد و خشکی آرنج و پاشنه پا را برطرف می کند.
نرم کننده حاوی عسل، از ایجاد موخوره جلوگیری می کند و باعث براقی مو می شود.
روند سوخت و ساز را تسریع می بخشد و باعث کاهش وزن می شود.
مصرف آن با سیر خام، ویروس و عفونت های باکتریایی را از بین می برد.
تقویت کننده بینایی و تسکین دهنده گلودرد است و به نوعی شربت سینه محسوب می شود.
انرژی زاست، خستگی مفرط را برطرف می کند، میزان هوشیاری ذهن را افزایش می دهد؛ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، ماده مغذی، ویتامین و آنتی اکسیدان های لازم را به بدن می رساند.
با بهبود جریان خون رسانی، مانع از بیماری قلبی و آسیب به رگ ها و به خصوص مویرگ ها می شود.
عملکرد روده را تنظیم می کند، قولنج و سندروم بی قراری روده ها را درمان می کند.
خاصیت ضد باکتریایی و ضد عفونی کننده دارد.
سوختگی را تسکین می دهد، زخم ها را ضدعفونی می کند،التهاب و درد را کاهش می دهد و روند درمان را تسریع می بخشد.
میزان اضطراب را کاهش می دهد و مانند مسکن عمل می کند.
آرامش و خواب آرام ایجاد و میزان PH بدن را قلیایی می کند.
مانع از شکل گیری تومورهای سرطانی می شود.
از سوء هاضمه و رفلکس اسیدی معده می کاهد، زخم های دستگاه گوارش را درمان می کند.
آنزیم های طبیعی موجود در آن، روند هضم غذا را بهبود می بخشد.
مصرف ناشتا یک لیوان آب ولرم با عسل و آب لیمو، بدن را پاک سازی می کند.
خاصیت ضد قارچی دارد.
با جویدن موم آن، علایم تب یونجه بهبود می یابد.
تشنگی و علایم گرمازدگی را برطرف و سکسکه را متوقف می کند.
خاصیت ملین دارد.
مخلوط آن با فلفل سیاه و زنجبیل آسم را تسکین می دهد.
آب سیر همراه با عسل، فشارخون را کنترل می کند.
مخلوط عسل، دارچین در آب جوش، در بهبود آرتریت، عفونت مثانه و نفخ معده موثر است. کلسترول مضر را کاهش می دهد و ویروس ها را از بین می برد.
روند پیری را کند، قدرت شنوایی را تقویت و بوی بد دهان را رفع می کند.
استفاده موضعی از مخلوط عسل، دارچین و روغن زیتون داغ مانع از ریزش مو می شود و دندان درد را نیز متوقف می کند.
توجه داشته باشید عسل حاوی هاگ های قارچ است و سیستم ایمنی بدن نوزادان توان مقابله با آن را ندارد. لذا نوزادان زیر یک سال نباید تحت هیچ شرایطی عسل مصرف کنند.
منبع : خراسان