2010/07/21, 11:34 AM
سيب ميوه بومي قاره آسياست و بزرگ ترين توليد کننده سيب در جهان کشور چين مي باشد. سيب سرشار از فيبر غذايي و ويتامين K ، B6 ،C، کلسيم، آهن، منيزيم، فسفر و پتاسيم است.
در اين مطلب از «Ask.com» به خواص اين ميوه مي پردازيم.
* کورستين (Quercetin) نوعي فلاووانويد که به وفور در اين ميوه موجود است، مانع رشد سلول هاي سرطاني پروستات مي شود.
* سيب روند اختلالات مربوط به پيري را کند مي کند، مانع چين و چروک و باعث تقويت رشد مو مي شود.
* اين ميوه تاثير مثبتي روي بيماران قلبي، آسم و ديابت نوع ۲ دارد.
* فلاووانويد موجود در آن مانع رشد مواد سرطان زا در مثانه مي شود و در نتيجه خطر سرطان مثانه به ويژه در افراد سيگاري را از بين مي برد.
* خوردن سيب عملکرد ريه را بهبود مي بخشد.
* تحقيقات نشان داده، مصرف سيب، زنان يائسه را از پوکي استخوان در امان نگه مي دارد و حتي مي تواند تراکم استخوان ها را افزايش دهد.
* فلاووانويد و آنتي اکسيدان موجود در سيب خطر ناراحتي هاي حاد تنفسي را کاهش مي دهد.
* فيبر و فيتونيوترينت ( phytonutrient) موجود در آن در کاهش کلسترول خون و بهبود عملکرد روده ها موثر است.
* فيبر موجود در سيب براي سيستم گوارشي مفيد است و به کاهش وزن منجر مي شود.
* مواد معدني فراوان و ويتامين ها در سيب براي خون مفيد است.
* سرکه سيب، مانع ايجاد سنگ کليه مي شود.
* مصرف روزي يک عدد سيب، مي تواند کلسترول خون و بيماري هاي پوستي را کاهش دهد.
* سيب براي سلامتي استخوان هاي بدن مفيد است.
* ماده اي به نام کورستين (quercetin) موجود در آن مانع بيماري آلزايمر و پارکينسون مي شود.
* جويدن سيب با افزايش بزاق دهان و کاهش ميزان باکتري، پوسيدگي دندان ها را کاهش مي دهد.
در اين مطلب از «Ask.com» به خواص اين ميوه مي پردازيم.
* کورستين (Quercetin) نوعي فلاووانويد که به وفور در اين ميوه موجود است، مانع رشد سلول هاي سرطاني پروستات مي شود.
* سيب روند اختلالات مربوط به پيري را کند مي کند، مانع چين و چروک و باعث تقويت رشد مو مي شود.
* اين ميوه تاثير مثبتي روي بيماران قلبي، آسم و ديابت نوع ۲ دارد.
* فلاووانويد موجود در آن مانع رشد مواد سرطان زا در مثانه مي شود و در نتيجه خطر سرطان مثانه به ويژه در افراد سيگاري را از بين مي برد.
* خوردن سيب عملکرد ريه را بهبود مي بخشد.
* تحقيقات نشان داده، مصرف سيب، زنان يائسه را از پوکي استخوان در امان نگه مي دارد و حتي مي تواند تراکم استخوان ها را افزايش دهد.
* فلاووانويد و آنتي اکسيدان موجود در سيب خطر ناراحتي هاي حاد تنفسي را کاهش مي دهد.
* فيبر و فيتونيوترينت ( phytonutrient) موجود در آن در کاهش کلسترول خون و بهبود عملکرد روده ها موثر است.
* فيبر موجود در سيب براي سيستم گوارشي مفيد است و به کاهش وزن منجر مي شود.
* مواد معدني فراوان و ويتامين ها در سيب براي خون مفيد است.
* سرکه سيب، مانع ايجاد سنگ کليه مي شود.
* مصرف روزي يک عدد سيب، مي تواند کلسترول خون و بيماري هاي پوستي را کاهش دهد.
* سيب براي سلامتي استخوان هاي بدن مفيد است.
* ماده اي به نام کورستين (quercetin) موجود در آن مانع بيماري آلزايمر و پارکينسون مي شود.
* جويدن سيب با افزايش بزاق دهان و کاهش ميزان باکتري، پوسيدگي دندان ها را کاهش مي دهد.