امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات : 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص سبزی خوردنِ(خام )
#5
چگونه سبزی بیشتری بخوریم؟

[تصویر:  112312442182148521162104811242221840239.jpg]

یکی از عواملی که موجب می‌ شود مردم این مواد غذایی مفید را به اندازه کافی مصرف نکنند این است که نمی‌‌ دانند چگونه آن ها را در برنامه غذایی روزانه ‌شان قرار دهند.


این سبزی‌ ها به دو صورت در برنامه غذایی روزانه ما قرار می گیرند:

1- به صورت تازه، مثل انواع سالاد

2- به صورت پخته در انواع غذاها، مانند خورش ‌ها، سوپ ها و ...

در زیر چند روش آسان و سریع را برای مصرف این سبزیجات خوشمزه به شما معرفی می ‌کنیم:

- برگ ‌های ترد و تازه کاهو یا کلم را درون سالاد خرد نمایید و یا داخل ساندویچ قرار دهید.

[تصویر:  171122931768319518230213571931121482202617.jpg]

- این سبزیجات را درون سوپ بریزید. شما می ‌توانید این سبزیجات را با هم مخلوط و خرد کرده و یا به صورت پوره درآورید و درون سوپ‌تان بریزید. این یک راه خوب برای خوردن سبزیجاتی است که مزه آن ها را دوست ندارید.

- شما می‌ توانید از سبزیجاتی مثل سیر، پیاز و یا فلفل برای طعم دار کردن غذاها استفاده نمایید.

- این سبزیجات را با کمی روغن زیتون ، پیاز یا سیر و یا ادویه‌هایی مانند زنجبیل تفت دهید.

- این سبزیجات مخصوصا آنهایی را که خوب رسیده اند، درون پوره سیب‌زمینی بریزید و بخورید. این روش نیز روشی مناسب برای کسانی است که مزه بعضی سبزیجات را دوست ندارند مانند اسفناج.

- این سبزیجات را می توانید به صورت کوکو، دلمه، بورانی و ... نیز مصرف نمایید.
نکاتی مهم در پخت و مصرف سبزیجات

آن چه در پخت سبزیجات برگ سبز باید مد نظر داشت این است که پخت این سبزیجات در مدت زمان کم و با حرارت ملایم صورت پذیرد. در این صورت جذب مواد مغذی ضروری آن بالا می رود. در حالیکه پخت زیاد آن ها می ‌تواند موجب از بین رفتن این مواد مغذی شود.

[تصویر:  chegooneh%286%29.jpg]

برگ‌ هایی مانند اسفناج تنها به یک دقیقه زمان برای پختن و یا تفت دادن نیاز دارند. در حالی که برگ ‌های محکم و سفت مانند کلم‌، معمولاً به زمانی حدود 10 تا 15 دقیقه نیاز دارند.

خیلی از مردم برگ های روشن و کمرنگ تر سبزیجات را ترجیح می دهند، در حالی که برگ های تیره معمولا مواد مغذی بیشتری دارند، مثلا برای تهیه سالاد، برگ های کمرنگ تر کاهو را خرد می کنند و برگ های تیره ی آن را دور می ریزند که اشتباه است.
 تشکر شده توسط : برگ 7 , nahid , elham 66
  


پیام های داخل این موضوع
خواص سبزی خوردنِ(خام ) - توسط maedeh - 2011/08/20, 11:46 PM
RE: خواص سبزی ها - توسط نازلی - 2013/06/19, 07:12 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,702 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 50,977 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 33,124 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,466 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,672 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 12,056 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 38,020 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,537 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,580 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 61,119 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان