2012/08/03, 03:11 PM
روغن زیتون نامرغوب در فریزر یخ می زند ولی روغن زیتون اصل غلیظ می شود ولی یخ نمی زند.
خواص زیتون و روغن زیتون
|
||||||||||||||||||||||||
2012/08/03, 03:11 PM
روغن زیتون نامرغوب در فریزر یخ می زند ولی روغن زیتون اصل غلیظ می شود ولی یخ نمی زند.
2012/08/04, 08:23 AM
ما وقتی روغن زیتون را می خواهیم بخریم که نمی توانیم پلوم را باز کنیم ومقداری از آن را بچشیم !!!! کاش روشی بود که با دیدن شیشیه روغن زیتون می فهمیدیم که مرغوب است یا نه!!!!!!!!!!!!
سرنوشت را کی توان از سر نوشت......
2012/10/02, 09:36 PM
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبر عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند. به گزارش ایانا، زیتون و فرآوردههای این محصول ارزشمند به واسطه خواص دارویی بیشمار، همواره مورد توجه اکثر مردم جهان بوده و با پیشرفت علم و پی بردن به خواص بیشتر آن این محصول با افزایش تقاضی چشمگیری روبهرو شده است. اخبار متعدد درباره زیانهای جسمی که از سوی غذاهای سرخ شده با روغنهای متفرقه طبخ میشود، در رسانههای جهان انتشار مییابد سبب شده که میل به این روغنها در جهان روند صعودی به خود بگیرد. بعد از اینکه ذائقه مردم جهان بهدلیل افزایش بیماریهای گوارشی بهویژه در رانندگان و کارمندان، بیش از پیش به سمت روغن زیتون کشیده شد، بازار این محصول معجزهآسا هر روز داغتر میشود. در این میان خریداری روغن زیتون اصل برای مردمانی که بهدنبال مصرف زیتون و روغن زیتون هستند، از اهمیت ویژهای برخوردار است. روش شناسایی روغن زیتون اصل عضو هیئت مدیره شورای ملی زیتون درباره چگونگی تشخیص اصل بودن روغن زیتون به خبرنگار ایانا گفت: باید تلخی و تیز بودن آن انتهای گلو را بسوزاند و بوی میوه زیتون احساس شود. نادر جلالت با تأکید بر اینکه رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب باید زرد تا سبز مایل باشد، افزود: این موراد یکسری ویژگیهای مهمی است که در ایران به آنها کمتر بها داده میشود، لذا باید بر روی شناخت بیشتر روغن زیتون فرهنگسازی شود. وی خاطرنشان کرد: ویژگیهای اشاره شده مربوط به روغن اکستراورژن (روغن فرابِکر) است که خواص دارویی آن بیشتر مطرح است. جلالت ادامه داد: مصرف روغن زیتون بیماری یبوست مزمن را ظرف کمتر از یک هفته برطرف میکند و در واقع مردم باید بدانند که زیتون هم دکتر و هم داروی آنها است. روغن زیتون گران نیست، از نظر جانی کاملاً به صرفه است عضو هیئت مدیره شورای ملی زیتون با اشاره به اینکه شورای ملی زیتون با تمام توان بر روی فرهنگسازی برای افزایش سرانه مصرف زیتون در کشور کار میکند، در جواب افرادی که قیمت روغن زیتون را بسیار بالا عنوان میکنند، تصریح کرد: باید فقیرترین افراد جامعه روغن زیتون مصرف کنند چرا که توان مالی آنها ضعیف است و باید همواره بدن خود را از طریق مصرف روغن زیتون در برابر بیماریها واکسینه کنند. سبک زندگی نادرست ایرانیها وی یادآور شد: "ما ایرانیها عادت کردهایم که 50 سال بهدنبال پول میدویم و 50 سالگی پولها را کول کرده و بهدنبال دوا و دکتر میرویم." جلالت تأکید کرد: هزینه کردن برای زیتون و روغن زیتون بدین معنی است که جلوی ضررهای مالی و جانی آینده را گرفتهایم. وی ابراز امیدواری کرد که رسانهها با اطلاعرسانی دقیق در این زمینه به افزایش سرانه مصرف و فرهنگسازی آن به شورای ملی زیتون کمک کنند. زیتون سیاهی که توسط سولفات آهن تیره شده، مصرف نکنید عضو هیئت مدیره شورای ملی زیتون اظهار داشت: بهطور نمونه باید اطلاعرسانی شود زیتونهای سیاهی که توسط سولفات آهن به رنگ تیره درآمده است، به هیچ وجه توسط مردم خریداری و مصرف نشود. جلالت با انتقاد از عدم اطلاعرسانیهای دقیق و مناسب در بخش زیتون، گفت: بهدلیل عدم آگاهی، باغداران بعد از برداشت، زیتون را در گونیهای 50 تا 100 کیلیویی ریخته و نگهداری میکنند که سبب پایین آمدن کیفیت آن میشود. فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2013/01/06, 06:57 PM
کد خبر: ۱۵۶۲۶۴ تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۱ - ۰۶:۳۴ خواص فراوان زیتون برای بینایی نقیایی اضافه کرد: از طرفی نباید فراموش کرد که با توجه به انرژی موجود در زیتون، افرادی که دچار اضافه وزن و یا چاقی هستند، باید در مصرف آن تعادل را رعایت کنند. ایسنا: کارشناس مسوول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف زیتون به دلیل داشتن رنگ سبز، حاوی رنگدانه کوکئین بوده که میتواند در بینایی نقش بسزایی ایفا کند. یوسف نقیایی گفت: زیتون به عنوان سبزیجات و در بعضی از دستهبندیها به عنوان میوه محسوب میشود که در هر صورت خواص چشمگیری دارد، به طوری که هر 100 گرم آن حاوی 110 کیلوکالری انرژی بوده و بیشتر این انرژی بخاطر وجود چربی بالای موجود در آن به میزان 10 گرم در هر 100 گرم میباشد. وی ادامه داد: یکی از خواص مفید زیتون بخاطر همین چربیهاست، چراکه از نوع اسیدهای چرب غیراشباع با یک باند دوگانه (اصطلاحا موفا) است، و اینگونه اسیدهای چرب منجر به کاهش کلسترول بد خون شده و برای افراد دچار بیماریهای عروقی و کلسترول بالا، میتواند بسیار موثر باشد. نقیایی اضافه کرد: از طرفی نباید فراموش کرد که با توجه به انرژی موجود در زیتون، افرادی که دچار اضافه وزن و یا چاقی هستند، باید در مصرف آن تعادل را رعایت کنند. وی توصیه کرد، اگر از زیتون شور استفاده میشود حتما باید به وضعیت سدیم موجود در آن توجه کرد. این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: بهترین و بیشترین استفاده از زیتون، روغنکشی است که خواص آن به دلیل وجود اسید اولئیک موجود در آن برای بیماریهای قلبی و عروقی مفید است. کليه حقوق اين سايت متعلق به بی باک نیوز مي باشد
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
2013/04/16, 06:50 PM
همه آنچه از "زیتون" نمیدانید
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۱۹ حرف و حديثها و ترديدهايي درباره زيتونهاي سياه شنيده شده است. همه آنچه از "زیتون" نمیدانید به گزارش افکارنیوز، زیتون جزو خوش خوراک ترین و مفید ترین خوردنی های همراه با غذا است .زیتون علاوه بر این که لذت غدا خوردن را چندین برابر می کند،از ارزش غذایی بسیار بالایی برخودار است که حفظ سلامتی انسان را در برابر برخی ناخوشی ها تضمین می کند. همانطور که می دانید خداوند متعال در قرآن کریم به میوه زیتون قسم خورده است و این نشانه ای برای ما انسانهاست که به راحتی از کنار این میوه قرآنی گذر نکنیم.در ادامه این گزارش مطالبی مفید در رابطه با زیتون و فواید آن در اختیار شما قرار می دهیم. زیتون سبز با سياه فرقي نميکند! زيتون سبز و سياه تفاوت چنداني با هم ندارند. هر دوي اين زيتونها، با وجود تفاوت رنگي که دارند، با هم يکسان هستند.اما نکته قابل ذکر در مقايسه زيتون سياه و سبز اين است که زيتونهاي سياه کمي روغنيتر هستند و از آنجا که بخش عمدهاي از ارزش غذايي زيتون مربوط به روغن آن است، ميتوان گفت زيتونهاي تيره از اين نظر غنيتر هستند. به طور كلي، روغن زيتون يکي از روغنهاي بسيار مطلوب است و عنصر تعيينكنندهاي در درجهبندي زيتونها به شمار ميآيد. البته بخشي از ترکيبات زيتون به صورت محلول در آب هستند و خواص آنتياکسيداني، ضد باکتريايي و ضد ميکروبي دارند. مسلما زيتون تيره به دليل خاستگاهش ظاهر و شايد کمي طعم متفاوتي با زيتون سبز داشته باشد اما از لحاظ ارزش غذايي، غير از مقداري کاروتنوئيد که نسبت به زيتون سبز بيشتر دارد، تفاوت قابل ذکري ندارد. پس مصرفکنندگان بسته به ذائقه خود، ميتوانند هر نوع زيتوني که دوست دارند، ميل کنند. چگونه زیتون سیاه میشود؟ زیتون رنگهای متفاوتی چون سبز، زرد، قرمز، بنفش و سیاه دارد كه مهمترین نوع رنگی آن زیتون سبز و سیاه است.زیتون سبز و سیاه دو نوع متفاوتند و بر خلاف تصور عامه زیتون سیاه از رسیدگی كامل زیتون سبز به دست نمیآید. زیتون سیاه به دلیل ظاهر زیبا و بازارپسندی مطلوب، قیمت بالایی داشته، در مقایسه با زیتون سبز حاوی مواد مغذی و روغن بیشتری بوده و هر عدد آن حاوی هفت كالری انرژی است. این زیتون به دلیل نیاز به شرایط آب و هوایی خاص و نوع خاك در كشور ما قابلیت رشد خوبی ندارد و كشورهایی چون اسپانیا و ایتالیا تولیدكنندگان اصلی آن هستند. به دلیل آن كه واردات زیتون سیاه اصل از كشورهای مذكور پرهزینه و فاقد صرفه اقتصادی است، برخی سودجویان با خرید زیتون سبز معمولی و فرآوری آن با تركیبات آهنداری چون سولفات آهن، گلوكینات یا لاكتات آهن و گاهی براده آهن محصول را سیاه كرده و با قیمت بالایی در بازارهای كشور به فروش می رسانند. متاسفانه تشخیص اصل یا تقلبی بودن این محصول توسط افراد عادی تقریبا غیرممكن است و تنها افراد متخصص با انجام آزمایشهای مربوطه قادر به شناسایی خواهند بود. بنابراین توصیه میشود از خرید زیتونهای سیاه فاقد مجوز بهداشتی و فلهای خودداری كنید. زیتون سبز مطمئنتر است رنگ ميوهها به صورت طبيعي مربوط به فلاونوئيدها و رنگدانههايي است که همگي خاصيت آنتياکسيداني دارند و رنگهاي مختلف زرد و نارنجي، سبز و قرمز، بنفش و سياه و... سبزيهايي مثل فلفل دلمهاي که رنگهاي مختلفي دارد، نميتوانيم بگوييم که هيچکدام برتري خاصي نسبت به ديگري دارد. در واقع اين رنگها ترکيبات کاروتنوئيدي مختلفي هستند که خاصيت آنتياکسيدانيشان نسبت به يکديگر به مقدار بسيار ناچيزي متفاوت است. از آنجا که تغذيه علم تنوع است، بهتر است انواع مختلفي از مواد متفاوت در برنامه غذايي افراد استفاده شود. زيتون هم مثل همان فلفل دلمهاي است و سبز و سياهش تفاوت تغذيهاي چنداني با هم ندارند و به شرطي که رنگ سياه زيتون بهدليل دستکاريهاي صنعتي و غيرمجاز نباشد، ميتوان گفت زيتون سياه و سبز هيچ تفاوت محسوسي با هم ندارند؛ اما چون حرف و حديثها و ترديدهايي درباره زيتونهاي سياه شنيده شده شايد بهتر باشد از رنگي كه مطمئنيم دستكاري نشده، استفاده كنيم. قسمت رنگشده زيتون نه تنها خواص تغذيهاي خود را تا حد زيادي از دست داده، که اين نوع زيتون ممکن است براي گروههاي آسيبپذير (کودکان، سالمندان، زنان باردار و شيرده، مبتلايان به بيماريهاي خاص) سمي و خطرآفرين باشد. انواع زیتون سیاه زيتونهاي سياه هم ۲ نوع دارند: يک نوعشان به صورت ژنتيک سياه هستند و در روند رسيدن از سبز به سياه تبديل ميشوند. نوع ديگر زيتونهايي هستند که در صنعت، با ترکيبات شيميايي آهندار سياه ميشوند که مصرف اين نوع زيتون سياه توصيه نميشود. در واقع زيتون سياه طبيعي بهدليل روغن بيشتري که دارد، طعم مطلوبتري هم نسبت به زيتون سبز دارد اما اگر زيتوني باشد که به صورت صنعتي سياه شده باشد، مصرفش چندان توصيه نميشود. البته سياه کردن زيتون به صورت صنعتي به معني غيرمجاز بودنش نيست. برخي از زيتونهاي سياه که در بستهبنديهاي استاندارد هستند، به همين شيوه سياه شدهاند که البته استفاده از ترکيبات آهن براي تيره کردن زيتونها، روي بستهبنديشان درج شده است. اين نوع زيتونها در صورت استفاده موقت، مشکلي براي فرد ايجاد نخواهند کرد اما بعضيها اعتقادي به افزودنيها و دستكاريهاي انساني در مواد غذايي ندارند و اين كار را نميپسندند و ترجيح ميدهند از نوع اصيل خوراکيها استفاده کنند. زیتون در روایات تعداد زیادی روایت در رابطه با مصرف زیتون به صورت خوراکی و مصارفی همچون استعمال روغن آن به شکل غیر خوراکی وجود دارد که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره می کنیم: ۱-امام رضا (ع) از پیروانش ، از حضرت علی(ع) نقل کرده که رسول خدا (ص) فرمود : زیتون را بخور و آن را بر بدنت بمال ؛ زیرا هرکس آن را بخورد و با آن روغن مالی کند ، شیطان چهل روز به آن نزدیک نمی شود . ( عیون الخبار ج۲. ص۴۲ ) توضیح : شیطان به معنی همان میکروب است . ۲-امام رضا(ع) از پدرانش نقل نموده که پیغمبر (ص) فرمود : زیتون را داشته باشید ، چون آن سره ( زهره ) را می شکافد ، بلغم را می برد ، پی ها را محکم می نماید ، اخلاق را خوب می کند ، نفس را پاک می گرداند و غم را می برد . ( صحیفه الرضا . ص۲۸ – عیون الاخبار . ج۲ . ص۳۵ ) ۳-امام صادق(ع) به خوردن زیتون به ام هانی چنین فرمودند : در یک ظرفی آب و زیتون و نمک بریز و بخور . ( صحیفه الرضا . ص ۲۸ - عیون الاخبار . ج۲ . ص۳۵ ) ۴-امام علی(ع) فرمودند : خانه کسی که که سرکه و زیتون در آن باشد ، بی خورشت نیست که آنها خورشت پیامبران است . ( محاسن . ج۲ . ص ۴۰۵ ) ۵-خالد بن نجیح گوید : امام صادق(ع) و ابی الحسن اول(ع) ، نخستین غذایی را که می خوردند ، قلیت سرکه و زیتون بود . ( محاسن . ج ۲ . ص ۴۸۲ ) ۷-امام صادق (ع) می فرمود : محبوب ترین غذای رنگی بر رسول خدا (ص) سرکه و زیتون بود که غذای انبیاء است . ( محاسن . ج ۲ . ص ۴۷۲ و ۴۸۵ ) ۸-حلبی می گوید: از امام صادق(ع) درباره غذا پرسیدم ، فرمودند : سرکه و زیتون که هضم کننده است . ( محاسن . ج۲. ص۴۷۲ و ۴۸۵ ) خواص درمانی زیتون برگ و میوه برگ و میوه زیتون کاهنده فشار خون ، مقوی معده ، اشتهاآور ، قابض ، تسکین دهنده دردهای روماتیسم ، نقرس ، درد مفاصل ، تب بر ، ادرارآور ، صفرابر ، ضد دیابت " بهترین آن زیتون سبز است ." روغن زیتون روغن زیتون به عنوان یک عامل ضد پیری و ضد سرطان ، کمی ملین ، یک عامل ضد انعقاد خون و انسداد شریانی ، ضد برخی بیماریهای قلبی و کاهنده کلسترول و توتال خون ، رفع کننده قولنج ، دل پیچه ، خارج کننده کرم معده ، خرد کنده سنگ مثانه ، دفع کننده سنگهای صفراوی ، رفع کننده یبوست مزمن ، افزایش ترشحات ادرار ، حیض ، عرق ، تسکین دهنده درد مفاصل ، سیاتیک ، وسرین می باشد . در روغن زیتون ترکیبات شیمیایی وجود دارد که تمایل خون به لخته شدن را متوقف می کند . از رسوب کلسترول در شریانی جلوگیری می کند و برای پیشگیری از حمله های قلبی ، حتی بعد از وقوع اولیه حمله برای جلوگیری از حملات بعدی قلب توصیه می شود.
2013/04/16, 06:59 PM
در مورد زیتون همین رو بگم که خداوند در سوره تین
به انجیر و زیتون قسم میخورد وَالتِّينِ وَالزَّيْتُونِ خداوند به چیزها یا کسانی قسم میخورد که همیشه سودمند هستند مثل نمل (مورچه) ونحل (زنبور عسل ) که در مورد زنبور عسل میشه این نکته رو گفت هم عسل و هم نیش این موجود سودمند است
2013/12/01, 11:57 PM
این ماده غذایی دشمن پوکی استخوان است
تحقیقات گروهی از محققان اسپانیایی نشان میدهد؛ افرادی كه از رژیم غذایی مدیترانهای یعنی رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیها به همراه زیتون و روغن زیتون به مدت دو سال استفاده كردند، از استخوانهای قویتری برخوردار بودند و احتمال ابتلای آنها به پوكی استخوان كاهش یافت. محققان گفتند، پیروی از این رژیم غذایی موفق شد تا سطح پروتئین osteocalcin و بسیاری از فاكتورهای رشد استخوان در خون را افزایش دهد و این امر تاثیری پیشگیرانه بر استخوانها داشت و قدرت و استحكام آنها را افزایش داد. به گفته این محققان، پیروی از این رژیم غذایی و افزایش سطح پروتئین osteocalcin و بسیاری از فاكتورهای رشد استخوان در خون همچنین باعث كاهش خوردگی استخوان مرتبط با بالا رفتن سن در زنان و مردان شد و احتمال ابتلا به پوكی استخوان و خطر شكستگیها را كم كرد فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2015/06/08, 01:22 PM
مصرف روغن زیتون خطر بروز افسردگی را کاهش میدهد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ نتایج پژوهش صورت گرفته توسط محققان اسپانیایی نشان میدهد، روغنزیتون خطر بروز افسردگی را کاهش میدهد. در مقایسه با افرادی که تغذیهای سرشار از چربیهای تک زنجیرهای و چند زنجیرهای غیراشباع دارند، در افراد با رژیم غذایی مملو از چربیترانس و فستفودها، میزان افسردگی بیشتر است. محققان دانشگاه لاس پالماس تأکید میکنند، نتایج این یافته حتی پس از در نظرگرفتن جیره غذایی کلی، فعالیت جسمی و شیوهی زندگی اعتبار دارد. در این پژوهش دادههای مربوط به 12 هزار داوطلب در یک دوره 6 ساله گردآوری و آنالیز شدند؛ سن متوسط افراد در آغاز بررسی 37.5 سال بود. داوطلبان به طور منظم پرسشنامهیی حاوی 136 موضوع را تکمیل کردند که دارای اطلاعاتی در مورد عادات غذایی، شیوهی زندگی و سلامت جسمی و روانی بود. محققان تعداد افراد دچار افسردگی را مشخص کردند که این میزان با موارد تشخیص داده شده توسط پزشک متخصص برابر بود. در بین مصرفکنندگان چربی ترانس، احتمال ایجاد افسردگی 48 درصد بیشتر بود؛ مقدار چربی ترانس مصرف شده ارتباط مستقیمی با احتمال بروز افسردگی داشت و هرچه مقدار مصرف بیشتر بود، میزان افسردگی بالاتر میرفت. نتایج این پژوهش در مجله PLoS ONE منتشر شد.
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
خواص گریپ فروت | محمود | 6 | 7,548 |
2019/11/10, 11:40 PM آخرین ارسال: nahid |
|
خواص گیاه جینسینگ | nahid | 29 | 50,270 |
2018/07/03, 11:03 PM آخرین ارسال: Mahpishouni |
|
خواص انواع سرکه | نازلی | 17 | 32,806 |
2018/01/09, 01:40 PM آخرین ارسال: Silverlight |
|
خواص انواع بادام | نازلی | 11 | 25,261 |
2017/05/24, 05:08 PM آخرین ارسال: nahid |
|
خواص قارچ کومبوچا | شفا یافته | 10 | 149,432 |
2017/01/10, 10:47 AM آخرین ارسال: somaye_602000 |
|
خواص دارچین | yaro | 10 | 11,727 |
2016/10/15, 02:38 PM آخرین ارسال: (reihane(raz |
|
خواص غذائی و داروئی سیر | tanha | 17 | 37,745 |
2016/10/14, 09:08 PM آخرین ارسال: Ata1988 |
|
خواص تخم شربتی | نازلی | 6 | 12,405 |
2016/03/16, 02:15 PM آخرین ارسال: niloofary |
|
خواص چلغوز | naz.gigili | 5 | 42,424 |
2016/02/27, 12:53 AM آخرین ارسال: mra.4199uzdld |
|
خواص آووکادو و مضرات آواکادو | نازلی | 7 | 60,996 |
2015/12/16, 12:08 AM آخرین ارسال: نازلی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
3 مهمان |