ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
2011/05/28, 12:30 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/26, 02:04 AM، توسط نازلی.)
زردآلو در درمان بيماريهاي عصبي، بيخوابي و خستگي شديد مفيد است
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
يک فوق تخصص تغذيه درباره خواص ميوه زردآلو اظهار داشت: زردآلو يکي از منابع مهم غذايي جهت تامين نياز مواد معدني و ويتامينهاست. همچنين اين ميوه به دليل وجود مقادير متنابهي از فيبر در تنظيم گوارش مواد غذايي نقش دارد.
دکتر کيومرث دانشور در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه کرمانشاه، تصريح کرد: زردآلو منبع غني از بتاكاروتن يا همان پيش ساز ويتامين A است و مواد غذايي حاوي بتاكاروتن که نوعي آنتي اکسيدان است باعث كاهش خطر بروز بيماريهاي قلبي، سكته، آب مرواريد و بعضي سرطانها و نيز پيشگيري از تخريب سلولها توسط راديکالهاي آزاد ميشود.
وي افزود: زردآلو حاوي فيبرهاي محلول در آب است و از بروز يبوست و بيماريهاي رودهاي جلوگيري ميکند. همچنين اين ميوه به علت دارا بودن ويتامينهاي گروه B براي درمان بيماريهاي عصبي و روحي، بيخوابي، خستگي شديد و فراموشي مفيد است.
وي گفت: ويتامين C موجود در اين ميوه براي تقويت بدن و جلوگيري از خونريزي لثه موثر است و آهن آن نيز در خون سازي تاثير شگرفي دارد.
دکتر دانشور در خاتمه تذکر داد: از زياده روي در مصرف زردآلو خودداري کنيد، زيرا مصرف زياد آن در هضم مواد غذايي ايجاد اختلال کرده و دچار اسهال مي شويد.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
زردآلو سپري براي محافظت از چشمها
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
زردآلو يك منبع غني از پيش فاكتور ويتامين آ موسوم به بتاكاروتن است و بنابراين در حفظ سلامت و بينايي چشمها تاثير قابل توجهي دارد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، بتاکاروتن در بدن به ويتامين آ تبديل ميشود و اين ويتامين نقش حياتي در بهبود بينايي دارد. اين ميوه همچنين به عنوان يک آنتي اکسيدان قوي مانع از تخريب سلولها توسط مولكولهاي راديکال آزاد ميشود.
به گفته متخصصان تغذيه در دانشكده علوم بهداشتي هاروارد، انواعي از اين ميوه كه به رنگ نارنجي تيره هستند، ذخيره بتاكاروتن در آنها نيز بيشتر است.
مواد غذايي حاوي بتاكاروتن سبب كاهش خطر بروز بيماريهاي قلبي، سكته، آب مرواريد و بعضي از انواع سرطانها ميشوند. مقادير بالاي بتاکاروتن و ليکوپن موجود در زردآلو موجب ميشود غذاي مفيدي براي حفظ سلامت قلب باشد. اين دو ماده به عنوان آنتياکسيدان از اکسيداسيون کلسترول بد و بروز بيماريهاي قلبي جلوگيري ميکنند.
به گزارش روزنامه اكسپرس، اين ميوه براي تقويت بينايي چشم، جلوگيري از بروز بيماريهاي قلبي و آب مرواريد مفيد است. راديکالهاي آزاد، عدسي چشم را تخريب ميکنند و سبب بروز آب مرواريد ميشوند و يا با تحليل بردن ذخيره خوني چشمها، سبب تخريب بافت چشم ميشوند.
علاوه بر اينها، زردآلو حاوي فيبرهاي محلول در آب است. مطالعات نشان ميدهد که مصرف فيبرهاي محلول در آب سبب حفظ قند خون در مقدار طبيعي و كاهش كلسترول خون ميشود. فيبر موجود در زردآلو از بروز يبوست و بيماريهاي رودهاي جلوگيري ميکند. همچنين برگه زردآلو سرشار از پتاسيم است. مصرف مواد غني از پتاسيم موجب تنظيم فشارخون ميشود. اين ميوه در عين حال سرشار از ويتامين ث و آهن است.
ميوه رسيده زردآلو حاوي ويتامينهاي گروه ب بوده و بنابراين براي درمان بيماريهاي عصبي و روحي، بيخوابي، خستگي شديد، گيجي و فراموشي مفيد است.
آزمايشات جديد نيز نشان داده است كه مقادير زيادي از ساير انواع كاروتنوئيدها مانند كورستين و اسيد سالسيليك در زردآلو وجود دارد. اين مواد متعلق به گروه بزرگي از مواد زيست فعال بوده و قادر هستند از مواد غذايي، مواد درماني توليد كنند يا حتي ديواره مخاطي روده را بازسازي كنند.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
زردآلو و درمان کمخونی
زردآلو از جمله میوههای خوش طعم فصل تابستان است که این روزها در کنار میوههای دیگر این فصل جذابیت قابل توجهی به مغازههای میوه فروشی میدهد، این در حالی است که مصرف این میوه خوش طعم خالی از فایده نیست.
به گزارش ایسنا، در کتاب گیاهان دارویی نوشته دکتر علی زرگری آمده است: زردآلو با نام علمی Avmeniaca vulgarislam یکی از درختان زیبای متعلق به تیره گل سرخ است که به حالت تازه اثر درمانی قابض دارد و در رفع اسهالهای ساده موثر است این در حالی است که زردآلو به حالت خشک ملین است.
مصرف زردآلو برای مبتلایان به ورم مفاصل و کمخونی ناشی از خونرویها توصیه میشود، ضمن اینکه در درمان کمخونی (Anemie) نیز مفید تشخیص داده شده است.
مصرف زردآلو برای کودکان مبتلا به نرمی استخوان و اطفالی که رشد کافی نکردهاند توصیه میشود.
زردآلو میوهای است که به حالت نارس، دیرهضم است بطوری که حتی مصرف نوع رسیده آن برای مبتلایان به سوء هضم و ضعف اعمال کبد، ممنوع میشود.
مغز دانههای شیرین زردآلو خوش طعم است و مانند مغز بادام مصرف میشود اما مغز، دانههای تلخ آن به علت دارا بودن آمیگدالین خطرناک است.
قراردادن قسمت گوشتدار زردآلو رسیده بر روی پوست صورت، اثر نرم کننده و مفید، خصوصا در فصل تابستان ظاهر میکند.
ارسالها: 218
موضوعها: 31
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 4637
تشکر های دریافت شده :2193 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
همه فواید زرد آلو
زردآلو چشم و چراغ میوههای تابستانی است. این میوه کوچک نارنجی رنگ و شیرین سرشار از ویتامین A، ویتامین C، پتاسیم، کاروتن و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن میباشد که سلامتی را تضمین میکنند.
حالا که تابستان از راه رسیده است از این میوه خوشمزه استفاده کنید تا نه تنها باک ویتامینتان پر شود بلکه پوستتان نیز برای قرار گرفتن در زیر نور آفتاب آماده شده و همچنین افسردگی از شما دور شود. با ما همراه باشید تا گوشهای از خواص این میوه نارنجی رنگ را با هم مرور کنیم.
زردآلو سرشار از ویتامین A
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛ زردآلو منبع فوقالعاده پیش ساز ویتامین A میباشد که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود.
این ویتامین برای رشد، بهبود وضعیت پوست و مخاط و همچنین تقویت قوه بینایی مفید است.
این میوه کوچک حاوی خواص ضدعفونیکنندگی و آنتیاکسیدانی نیز میباشد که نقش موثری در پیشگیری از سرطان و پیری سلولها دارند.
علاوه بر اینها این ویتامین قدرت بدن را در برابر عفونتها و بیماریها بالا میبرد.
باید بگوییم که ویتامین A محافظ پوست ماست به ویژه این که سپر بلایی در برابر اشعههای ماورای بنفش خورشید و آسیبهای بیرونی مانند آلودگی هوا میباشد.
برای همین اگر میخواهید پوستتان زیبا و سالم باشد یکی از راههایش مصرف زردآلوست.
باید بدانید که 100 گرم زردآلو یعنی معادل دو عدد، حاوی 5/1 تا 3 میلی گرم پیش ساز ویتامین A میباشد که عملاً برابر 50 درصد نیاز روزانه یک فرد بزرگسال را تأمین میکند.
توجه داشته باشید اگر باردار هستید، قرصهای ضد بارداری مصرف میکنید یا سیگار میکشید بدنتان به ویتامین A و پیش ساز آن نیاز بیشتری دارد. در هر حال سعی کنید در این فصل که زردآلوها همه جا چشمک میزنند از خواص آن بی بهره نمانید.
زردآلو یعنی منبع مواد معدنی
با خوردن هر یک عدد زردآلو میزان زیادی پتاسیم دریافت میکنید. در واقع با مصرف هر 100 گرم از این میوه 315 میلی گرم پتاسیم جذب میکنید.
البته خواص زردآلو به همین جا ختم نمیشود. اگر میخواهید بدنتان را به آهن، مس و منیزیم کافی مهمان کنید زردآلو را دریابید.
همه ما و بهخصوص افرادی که فعالیتهای عضلانی بالایی دارند (مثل ورزشکاران) به این مواد معدنی نیاز داریم.
زردآلو در مواقعی که قرار است در گرمای هوای زیاد و طولانی مدت کار کنید انرژی زیادی به شما میدهد و از آنجایی که سرشار از پتاسیم است باعث احیای سلولها و رفع خستگی بدن میشود و سموم را از بدن خارج میکند.
زردآلو زودهضم است
زردآلوی رسیده یک میوه بسیار خوشمزه و زودهضم است. جذب راحت آن به خاطر نرمی و طعم شیرین و کمیترش آن است که باعث افزایش ترشحات معده میشود.
فیبرهای موجود در آن برای بهبود عملکرد رودهها بسیار مفید هستند.
این میوه حاوی فیبرهایی مانند پکتین است که شهرت زیادی برای رفع یبوست دارد.
فیبرهای زردآلو برای مقابله با تنبلی رودهها موثرند و حتی افرادی که رودههای حساسی دارند نیز مشکلی در مصرف آنها نخواهند داشت.زردآلو جزو اولین میوههایی است که میتوان به بچههای کم سن و سال داد. البته اول باید هستهاش را در بیاورید و بعد با دقت له اش کنید.
زردآلو و ویتامینهای دیگرش
زردآلو همچنین حاوی ویتامین C، کاروتن و لیپیدها نیز میباشد.
این میوه باعث تولید گلبولهای قرمز میشود و برای همین هم درمان مناسبی برای کم خونی است. اگر دچار مشکلاتی مانند روماتیسم یا گوش درد، افسردگی و غیره هستید نیز میتوانید به زردآلو اعتماد کنید.
این میوه نیز مانند میوههای دیگر راهی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی عروقی میباشد.
چقدر زردآلو بخوریم
متخصصان توصیه میکنند که روزانه سه عدد زردآلو مصرف کنید تا نیاز بدن به بتاکاروتن تأمین شود. باید بدانید که زردآلوهای رسیده حاوی بیشترین میزان ویتامینها و مواد معدنی هستند.
حالا که تابستان است میتوانید به راحتی از زردآلوی تازه استفاده کنید. در باقی فصلها نیز میتوانید از زردآلوی خشک بهره ببرید.
همچنین میتوانید کمپوت آن را نیز تهیه و میل کنید. تهیه سالاد میوه یا افزودن این میوه به سالادهای دیگر و همچنین مصرف آن به همراه غلات صبحانه نیز از روشهای دیگر مصرف بیشتر زردآلو میباشد.
اگر از طرفداران ماسکهای زیبایی هستید میتوانید از این میوه ماسک طبیعی تهیه کنید.
برای این کار میتوانید سه عدد زردآلوی رسیده را له کرده و با یک قاشق غذاخوری خامه تازه یا ماست و کمی آب لیموترش مخلوط کنید. مواد را هم بزنید تا کاملاً یکدست شود و ماسک را روی صورتتان بگذارید. بیست دقیقه صبر کنید و سپس صورتتان را شستوشو دهید. این ماسک صد درصد طبیعی پوستتان را صاف کرده و رنگ و رویتان را باز میکند.
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!