2012/01/07, 12:44 PM
به جاي واليوم، دارچين مصرف كنيد
* يك دونات دارچين بخوريد تا با آرامش كامل همه چيز را زيبا ببينيد.
* دارچين به اصطلاح نوعي واليوم گياهي خوانده ميشود كه داراي
اثر آرام كننده و شادكنندهاي است و در مقايسه با داروهاي آرام بخش تاثيرپذيري آن دوچندان است.
* دارچين همچنين رمز جواني نيز خوانده ميشود، چرا كه مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه ميدارد.
* دارچين براي زياد شدن و بازيافتن نيروي جنسي به كارميرود، كليه را گرم ميكند و ضعف كمر و پاها را از بين ميبرد و كم خوني را درمان ميكند.
* دارچين بهترين دارو براي دردهاي عضلاني است و به تازگي در آمريكاي شمالي و كانادا كرم هايي به بازار آمده كه داراي دارچين است و براي رفع درد به كار ميرود.
* اثر مهم ديگر دارچين پايين آوردن تب است و حتي امروزه دارچين را به صورت قرص و كپسول درآورده اند كه به عنوان تب بر، به كار ميرود.
* شما ميتوانيد به آساني با نوشيدن يك فنجان چاي دارچين تب را به سرعت پايين بياوريد.
* دارچين رگها را باز ميكند و اثر خوبي در گردش خون دارد.
* دارچين خاصيت عجيب ديگري دارد و آن قوي كردن مصونيت بدن در مقابل امراض است و حتي ميتوان گفت كه اثر پنيسيلين و پادزيست(آنتيبيوتيك) را به مقدار زيادي دارا است.
* اگر حس كرديد كه ضعيف شده ايد و ممكن است مريض شويد، چاي دارچين را فراموش نكنيد و حتي اگر سرما خورده ايد يا ضعف شديد داريد چاي دارچين بهترين دارو است.
* يكي از دانشمندان انگليسي در كتابي كه قرن نهم تاليف كرد ادعا كرده است كه دارچين، معده را تميز و آرام و قوي ميكند. بنابراين اگرناراحتي معده داريد حتما از دارچين استفاده كنيد، دارچين با همه خواصي ديگر طعم بسيارخوبي دارد. حتي اگر چاي معمولي مينوشيد آن را با يك قطعه پوست دارچين به هم بزنيد كه طعم آن را بهتر كند.
* بيدليل نيست كه در گذشته سلمانيها كه در حقيقت دكترهاي طب قديم بودند به مشتريهای خود چاي دارچين ميدادند.
گذشته دارچين
* دارچين گياهي است با نام علمي (Cinnammomn zelanicum) كه از قديمالايام در دنيا به كار ميرفته است.
* در مصر حتي قبل از ساختمان اهرام ثلاثه مصر براي درمان امراض مختلف دارچين مصرف میکردند.
* دارچين اولين بار در سريلانكا يافت شد و بعد از آن، تمام دنيا اين چاشني را شناختند و براي طعم بهتر غذاها
استفاده كردند. سريلانكا در حال حاضر بزرگترين توليد كننده دارچين دنيا است.
* دارچين درختي است كوچك، به ارتفاع 5 تا 7متر و هميشه سبز كه از تمام قسمتهاي آن بويي معطر و مطبوع
استشمام ميشود. گلهاي آن در فاصله ماههاي بهمن تا اوايل فروردين ظاهر ميشود. برگ اين درخت سبز سير
داراي گلهايي به رنگ سفيد است.
* گياه دارچين به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقويت كننده، اعمال هضم و جريان
گردش خون به كار ميرود و از آن براي رفع سوءهاضمه، به ويژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده ميشود.
* همچنين به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومي بدن و انعقاد خون مصرف ميشودو به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار ميرود.
* با بررسي اثر 2 گياه دارچين و سياهدانه بروي نفخ معده، نتايجي كه به دست آمد، نشان داد: 60درصد افرادی
كه سياهدانه، 90درصد افرادی كه مخلوط دارچين و سياهدانه و 10درصد افرادی كه دارچين استفاده كردند،
بهبود يافتند.
* اروپاييها از گذشته هاي خيلي دور در شيريني پزي و آشپزي از دارچين براي طعم دادن به انواع غذاها و شيرينيها و كيكها استفاده ميكردهاند.
* دارچين كوبيده نشده خيلي بهتر از دارچين آسياب شده عطر خود را حفظ ميكند. از دارچين براي معطر كردن غذاهای گوشتي استفاده ميشود.
* شربت قند دارچينی براي بيماران قندی تازه ترين
تحقيقات نشان ميدهد بيماران مبتلا به ديابت ميتوانند با افزودن كمی دارچين به رژيم غذايي خود به حفظ سلامت
بدنشان كمك كنند.
* دارچين يك ادويه خاص است و يكي از اجزاي اصلي كاری هندی است. هنگامی كه آن را به غذا اضافه ميكنيم طعم شيريني به غذا ميدهد كه حتی ميتوان آن را با شكر اشتباه گرفت ولي در عين حال ضررهای شكر را ندارد.
به علاوه دارچين خواص بسياری از لحاظ سلامت برای بدن دارد.
* يكی ديگر از خواص دارچين اين است كه باعث افزايش كارايی هورمون انسولين در بدن ميشود و در نتيجه بدن
نياز كمتری به اين هورمون برای كنترل قند خون پيدا ميكند.
* تحقيقات برحيوانات نشان ميدهد كه ادويه مريم گلی اثر
انسولين را دو برابر ميكند.زردچوبه و ميخك اين اثر را سه برابر كرده، ولی دارچين حتي اثر بيشتری از ادويه های ذكر شده را بر انسولين خون دارا است.
* بسياري از افراد مبتلا به ديابت گزارش داده اند كه مصرف يك قاشق چايخوري دارچين روزانه تاثير بسيار مثبتي بر قند خونشان داشته است.
* همچنين برخي تحقيقات نشان دهنده تاثير مثبت دارچين در كاهش فشار خون بوده است.
* پايگاه اينترنتی رويترز گزارش داد كه در مطالعه ای درباره بيماران ديابتی كه به مدت 40 روز روزانه يك گرم
دارچين به رژيم غذايي معمول خود افزودند: ميزان قند خون، كلسترول و چربيهای خونشان تا 30درصد كاهش يافت و كاهش ميزان كلسترول، قند و چربی خون دربيماران ديابتی تاثير مفيدی در بهبود سلامتی دارد.
* وقتي بدن حساسيت خود را نسبت به هورمون انسولين از دست ميدهد، ديابت نوع دوم بروز ميكند. انسولين قند را ازخون به سلولهای بدن منتقل ميكند تا به عنوان انرژی مورد راستفاده قرار گيرد. بنابراين وقتی بدن به انسولين پاسخ ندهد مقدار قند يا گلوكز در خون بالا ميرود و منجر به خستگی و تاري ديد ميشود.
افزايش قند خون در دراز مدت ميتواند خطر ابتلا به بيماريهای قلبی، نارسايی كليوی و نابينايي را افزايش دهد.
* افزودن مقدار كمي دارچين به چاي، آب پرتقال يا غلات مفيد است. با جوشاندن آب با يك تكه دارچين به راحتي ميتوان يك تكه دارچين به راحتي ميتوان چاي دارچيني نيز
تهيه كرد.
* دارچين همچنين از بروز ديابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگيري ميكند.
* دارچين حاوي برخي مواد است كه مصرف زياد آن ميتواند سمي باشد، بنابراين در مصرف اين ماده غذايي بايد دقت كرد.
* در اين مطالعه 60 بيمار مبتلا به ديابت نوع دوم روزانه 1، 3 يا 6 گرم دارچين يا معادل آرد گندم (به عنوان دارونما) مصرف كردند. آرد گندم و دارچين به شكل كپسول استفاده ميشد.
ميزان گلوكز، چربي و كلسترول تمام بيماراني كه دارچين مصرف كردند تا 30درصد كاهش يافت، اما هيچ گونه تغييري در كساني كه دارونما در يافت، كردند، مشاهده نشد. * همچنين دارچين حاوي تركيباتي است كه عمل انسولين در انتقال گلوكز به سلولها را بهبود ميبخشد. دارچين تقريبا هيچ كالری ندارد، به همين خاطر ديابتيها بدون خطر چاق شدن ميتوانند با افزودن دارچين طعم مطبوعی به غذای خود بخشند.
* هر گرم دارچين كمتر از 3 كالری دارد كه بسيار اندك است.
* تحقيقات قبلی نشان داده بود كه دارچين ظاهرا به سلولهای چربی در تشخيص و واكنش به انسولين كمك ميكند.
* مطالعات آزمايشگاهی و حيوانی نيز نشان داده بود كه دارچين سوخت و ساز گلوكز را حدود بيست برابر ميكند.
تحقيقات اخير نشان داده افزودن مقداری دارچين به دسرهای شيرين ميتواند افزايش قند خون حاصله از صرف يك وعده غذای حاوی شكر و را تعديل كند.
* محققان دانشگاهي به اين نتيجه رسيدند كه با افزودن كمي بيش از يك قاشق چايخوري دارچين به يك كاسه پودينگ دارچين به يك كاسه پودينگ برنج ميزان قند خون حاصله پس از صرف غذاي مالمو در سوئد با انجا تحقيقات فراوان به طور چشمگيري كاهش مييابد، اين يافته صحت و شواهد و مطالعات قبلي پيرامون اين ادويه پرخاصيت را مورد تاييد قرار ميدهد، ولي به هر حال هنوز پزشكان در تجويز دارچين به عنوان يك درمان اصلي براي ديابت در شك و ترديد هستند و معتقدند براي اعلام نظر نهايي زمان بيشتري مورد نياز است.
* در اين بيماري بدن نميتواند به طور مناسب هورمون تنظيم كننده قند يعني انسولين را مورد استفاده قرار دهد و به اين ترتيب سطح قند خون بالاتر از حد طبيعي ميشود. دكترجونا هلبوويكز و تيم همراهش با انجام تحقيقات بر 14 داوطلب سالم از لحاظ بيماري ديابت قندخون آنها را قبل و بعد از خوردن يك كاسه پودينگ برنج اندازهگيري كردند، يك بار نيز قند خون آنها پس از خوردن پودينگ حاوي دارچين مورد آزمايش قرار گرفت، كليه تستها دو
ساعت پس از خوردن غذا انجام شد، نتايج اين آزمايشها نشان داد وجود دارچين در دسر يا غذا سبب كم شدن سطح قند خون در اين افراد شده است، حال آنكه پس از صرف غذا يا دسر ساده (بدون دارچين) سطح قند خون نسبتا بالاتر بود.
* هلبوويكز دليل اين امر را عملكرد دارچين در كمك به كاهش سرعت عبور غذا از معده به روده ميداند، اين تيم با استفاده از اسكن ماوراي صوت دريافتند داوطلبان با استفاده از غذاي دارچين دار تخليه معده آهسته تري دارند، اين تيم با تحقيق بر تعدادي از افراد مبتلا به ديابت نوع دوم از آنها خواستند به مدت 20روز در رژيم غذايي خود از دارچين استفاده كنند، پس از اين مدت مشاهده كردند سطح قند خون و كلسترول به سرعت كاهش يافت.
>البته تاكنون گزارشي از عملكرد دارچين در بهبود بيماران به ديابت نوع يك به دست نيامده است، به نظر ميرسد اين ادويه بر نوع يك هيچ تاثيري ندارد.
خطرات استفاده زياد دارچين
* افرادي كه آلرژي دارند، نبايد از مصرف دارچين در غذاهاي خود پرهيز كنند، زيرا دارچين موجب تشديد آلرژي نميشود. اما اين نكته را فراموش نكنيد كه اگر شما بسيار زياد از دارچين استفاده كنيد، بايد اثرات بد آن را بپذيريد.* اثرات مضر مصرف زياد دارچين عبارت است از: التهاب يا ورم كردن پوست، زخمها و تركهاي گوشه دهان وهمينطور سوزش معده.
* دارچين از لخته شدن خون جلوگيري ميكند، اما زيادي آن در خون باعث بروز مشكلات خوني و گردش خون ميشود، به خصوص اگر با داروهايي كه موجب رقيق شدن خون ميشود (مانند آسپرين) مصرف شود، مشكلات را دو برابر ميكند.
* دارچين را ميتوان در چاي يا قهوه خود يا روي ماست پاشيد يا با پنير مصرف كرد و به طور كلي ميتوان صدها ماده غذايي را با دارچين طعم دار كرد،مثل حليم، شله زرد، خورش قيمه و...* دارچين تقريبا هيچ ميزان كالري ندارد، به همين خاطر افراد ديابتي بدون ترس از افزايش وزن، ميتوانند از آن استفاده كنند. اين گياه در كاهش چربي و كلسترول خون نيز داراي تاثيرات مثبتي است و افزودن مقدار كمي دارچين به قهوه صبحانه، چاي روزانه، آب پرتقال يا غلات مفيد است.* محققان دانشگاه ويرجينياي غربي ميگويند عطر نعناع و دارچين باعث ميشود رانندگان بتوانند آرامش بيشتري داشته باشند و خوابشان نبرد.دكتر بريان ردنبوش، مدير مركز مطالعات دانشگاه و روانشناس در دانشگاه ولنگ جسوت، بر اين تحقيق نظارت داشت. اين تحقيق اول فوريه در مراسم سالانه اعلام نتايج مطالعات دانشجويان در چارلستون، مركز ايالت ويرجينياي غربي، اعلام شد. دانشجويان با بررسي اين گياهان دريافتند نعناع اضطراب و نگراني را كاهش و مخلوط نعناع و دارچین
* يك دونات دارچين بخوريد تا با آرامش كامل همه چيز را زيبا ببينيد.
* دارچين به اصطلاح نوعي واليوم گياهي خوانده ميشود كه داراي
اثر آرام كننده و شادكنندهاي است و در مقايسه با داروهاي آرام بخش تاثيرپذيري آن دوچندان است.
* دارچين همچنين رمز جواني نيز خوانده ميشود، چرا كه مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه ميدارد.
* دارچين براي زياد شدن و بازيافتن نيروي جنسي به كارميرود، كليه را گرم ميكند و ضعف كمر و پاها را از بين ميبرد و كم خوني را درمان ميكند.
* دارچين بهترين دارو براي دردهاي عضلاني است و به تازگي در آمريكاي شمالي و كانادا كرم هايي به بازار آمده كه داراي دارچين است و براي رفع درد به كار ميرود.
* اثر مهم ديگر دارچين پايين آوردن تب است و حتي امروزه دارچين را به صورت قرص و كپسول درآورده اند كه به عنوان تب بر، به كار ميرود.
* شما ميتوانيد به آساني با نوشيدن يك فنجان چاي دارچين تب را به سرعت پايين بياوريد.
* دارچين رگها را باز ميكند و اثر خوبي در گردش خون دارد.
* دارچين خاصيت عجيب ديگري دارد و آن قوي كردن مصونيت بدن در مقابل امراض است و حتي ميتوان گفت كه اثر پنيسيلين و پادزيست(آنتيبيوتيك) را به مقدار زيادي دارا است.
* اگر حس كرديد كه ضعيف شده ايد و ممكن است مريض شويد، چاي دارچين را فراموش نكنيد و حتي اگر سرما خورده ايد يا ضعف شديد داريد چاي دارچين بهترين دارو است.
* يكي از دانشمندان انگليسي در كتابي كه قرن نهم تاليف كرد ادعا كرده است كه دارچين، معده را تميز و آرام و قوي ميكند. بنابراين اگرناراحتي معده داريد حتما از دارچين استفاده كنيد، دارچين با همه خواصي ديگر طعم بسيارخوبي دارد. حتي اگر چاي معمولي مينوشيد آن را با يك قطعه پوست دارچين به هم بزنيد كه طعم آن را بهتر كند.
* بيدليل نيست كه در گذشته سلمانيها كه در حقيقت دكترهاي طب قديم بودند به مشتريهای خود چاي دارچين ميدادند.
گذشته دارچين
* دارچين گياهي است با نام علمي (Cinnammomn zelanicum) كه از قديمالايام در دنيا به كار ميرفته است.
* در مصر حتي قبل از ساختمان اهرام ثلاثه مصر براي درمان امراض مختلف دارچين مصرف میکردند.
* دارچين اولين بار در سريلانكا يافت شد و بعد از آن، تمام دنيا اين چاشني را شناختند و براي طعم بهتر غذاها
استفاده كردند. سريلانكا در حال حاضر بزرگترين توليد كننده دارچين دنيا است.
* دارچين درختي است كوچك، به ارتفاع 5 تا 7متر و هميشه سبز كه از تمام قسمتهاي آن بويي معطر و مطبوع
استشمام ميشود. گلهاي آن در فاصله ماههاي بهمن تا اوايل فروردين ظاهر ميشود. برگ اين درخت سبز سير
داراي گلهايي به رنگ سفيد است.
* گياه دارچين به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقويت كننده، اعمال هضم و جريان
گردش خون به كار ميرود و از آن براي رفع سوءهاضمه، به ويژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده ميشود.
* همچنين به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومي بدن و انعقاد خون مصرف ميشودو به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار ميرود.
* با بررسي اثر 2 گياه دارچين و سياهدانه بروي نفخ معده، نتايجي كه به دست آمد، نشان داد: 60درصد افرادی
كه سياهدانه، 90درصد افرادی كه مخلوط دارچين و سياهدانه و 10درصد افرادی كه دارچين استفاده كردند،
بهبود يافتند.
* اروپاييها از گذشته هاي خيلي دور در شيريني پزي و آشپزي از دارچين براي طعم دادن به انواع غذاها و شيرينيها و كيكها استفاده ميكردهاند.
* دارچين كوبيده نشده خيلي بهتر از دارچين آسياب شده عطر خود را حفظ ميكند. از دارچين براي معطر كردن غذاهای گوشتي استفاده ميشود.
* شربت قند دارچينی براي بيماران قندی تازه ترين
تحقيقات نشان ميدهد بيماران مبتلا به ديابت ميتوانند با افزودن كمی دارچين به رژيم غذايي خود به حفظ سلامت
بدنشان كمك كنند.
* دارچين يك ادويه خاص است و يكي از اجزاي اصلي كاری هندی است. هنگامی كه آن را به غذا اضافه ميكنيم طعم شيريني به غذا ميدهد كه حتی ميتوان آن را با شكر اشتباه گرفت ولي در عين حال ضررهای شكر را ندارد.
به علاوه دارچين خواص بسياری از لحاظ سلامت برای بدن دارد.
* يكی ديگر از خواص دارچين اين است كه باعث افزايش كارايی هورمون انسولين در بدن ميشود و در نتيجه بدن
نياز كمتری به اين هورمون برای كنترل قند خون پيدا ميكند.
* تحقيقات برحيوانات نشان ميدهد كه ادويه مريم گلی اثر
انسولين را دو برابر ميكند.زردچوبه و ميخك اين اثر را سه برابر كرده، ولی دارچين حتي اثر بيشتری از ادويه های ذكر شده را بر انسولين خون دارا است.
* بسياري از افراد مبتلا به ديابت گزارش داده اند كه مصرف يك قاشق چايخوري دارچين روزانه تاثير بسيار مثبتي بر قند خونشان داشته است.
* همچنين برخي تحقيقات نشان دهنده تاثير مثبت دارچين در كاهش فشار خون بوده است.
* پايگاه اينترنتی رويترز گزارش داد كه در مطالعه ای درباره بيماران ديابتی كه به مدت 40 روز روزانه يك گرم
دارچين به رژيم غذايي معمول خود افزودند: ميزان قند خون، كلسترول و چربيهای خونشان تا 30درصد كاهش يافت و كاهش ميزان كلسترول، قند و چربی خون دربيماران ديابتی تاثير مفيدی در بهبود سلامتی دارد.
* وقتي بدن حساسيت خود را نسبت به هورمون انسولين از دست ميدهد، ديابت نوع دوم بروز ميكند. انسولين قند را ازخون به سلولهای بدن منتقل ميكند تا به عنوان انرژی مورد راستفاده قرار گيرد. بنابراين وقتی بدن به انسولين پاسخ ندهد مقدار قند يا گلوكز در خون بالا ميرود و منجر به خستگی و تاري ديد ميشود.
افزايش قند خون در دراز مدت ميتواند خطر ابتلا به بيماريهای قلبی، نارسايی كليوی و نابينايي را افزايش دهد.
* افزودن مقدار كمي دارچين به چاي، آب پرتقال يا غلات مفيد است. با جوشاندن آب با يك تكه دارچين به راحتي ميتوان يك تكه دارچين به راحتي ميتوان چاي دارچيني نيز
تهيه كرد.
* دارچين همچنين از بروز ديابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگيري ميكند.
* دارچين حاوي برخي مواد است كه مصرف زياد آن ميتواند سمي باشد، بنابراين در مصرف اين ماده غذايي بايد دقت كرد.
* در اين مطالعه 60 بيمار مبتلا به ديابت نوع دوم روزانه 1، 3 يا 6 گرم دارچين يا معادل آرد گندم (به عنوان دارونما) مصرف كردند. آرد گندم و دارچين به شكل كپسول استفاده ميشد.
ميزان گلوكز، چربي و كلسترول تمام بيماراني كه دارچين مصرف كردند تا 30درصد كاهش يافت، اما هيچ گونه تغييري در كساني كه دارونما در يافت، كردند، مشاهده نشد. * همچنين دارچين حاوي تركيباتي است كه عمل انسولين در انتقال گلوكز به سلولها را بهبود ميبخشد. دارچين تقريبا هيچ كالری ندارد، به همين خاطر ديابتيها بدون خطر چاق شدن ميتوانند با افزودن دارچين طعم مطبوعی به غذای خود بخشند.
* هر گرم دارچين كمتر از 3 كالری دارد كه بسيار اندك است.
* تحقيقات قبلی نشان داده بود كه دارچين ظاهرا به سلولهای چربی در تشخيص و واكنش به انسولين كمك ميكند.
* مطالعات آزمايشگاهی و حيوانی نيز نشان داده بود كه دارچين سوخت و ساز گلوكز را حدود بيست برابر ميكند.
تحقيقات اخير نشان داده افزودن مقداری دارچين به دسرهای شيرين ميتواند افزايش قند خون حاصله از صرف يك وعده غذای حاوی شكر و را تعديل كند.
* محققان دانشگاهي به اين نتيجه رسيدند كه با افزودن كمي بيش از يك قاشق چايخوري دارچين به يك كاسه پودينگ دارچين به يك كاسه پودينگ برنج ميزان قند خون حاصله پس از صرف غذاي مالمو در سوئد با انجا تحقيقات فراوان به طور چشمگيري كاهش مييابد، اين يافته صحت و شواهد و مطالعات قبلي پيرامون اين ادويه پرخاصيت را مورد تاييد قرار ميدهد، ولي به هر حال هنوز پزشكان در تجويز دارچين به عنوان يك درمان اصلي براي ديابت در شك و ترديد هستند و معتقدند براي اعلام نظر نهايي زمان بيشتري مورد نياز است.
* در اين بيماري بدن نميتواند به طور مناسب هورمون تنظيم كننده قند يعني انسولين را مورد استفاده قرار دهد و به اين ترتيب سطح قند خون بالاتر از حد طبيعي ميشود. دكترجونا هلبوويكز و تيم همراهش با انجام تحقيقات بر 14 داوطلب سالم از لحاظ بيماري ديابت قندخون آنها را قبل و بعد از خوردن يك كاسه پودينگ برنج اندازهگيري كردند، يك بار نيز قند خون آنها پس از خوردن پودينگ حاوي دارچين مورد آزمايش قرار گرفت، كليه تستها دو
ساعت پس از خوردن غذا انجام شد، نتايج اين آزمايشها نشان داد وجود دارچين در دسر يا غذا سبب كم شدن سطح قند خون در اين افراد شده است، حال آنكه پس از صرف غذا يا دسر ساده (بدون دارچين) سطح قند خون نسبتا بالاتر بود.
* هلبوويكز دليل اين امر را عملكرد دارچين در كمك به كاهش سرعت عبور غذا از معده به روده ميداند، اين تيم با استفاده از اسكن ماوراي صوت دريافتند داوطلبان با استفاده از غذاي دارچين دار تخليه معده آهسته تري دارند، اين تيم با تحقيق بر تعدادي از افراد مبتلا به ديابت نوع دوم از آنها خواستند به مدت 20روز در رژيم غذايي خود از دارچين استفاده كنند، پس از اين مدت مشاهده كردند سطح قند خون و كلسترول به سرعت كاهش يافت.
>البته تاكنون گزارشي از عملكرد دارچين در بهبود بيماران به ديابت نوع يك به دست نيامده است، به نظر ميرسد اين ادويه بر نوع يك هيچ تاثيري ندارد.
خطرات استفاده زياد دارچين
* افرادي كه آلرژي دارند، نبايد از مصرف دارچين در غذاهاي خود پرهيز كنند، زيرا دارچين موجب تشديد آلرژي نميشود. اما اين نكته را فراموش نكنيد كه اگر شما بسيار زياد از دارچين استفاده كنيد، بايد اثرات بد آن را بپذيريد.* اثرات مضر مصرف زياد دارچين عبارت است از: التهاب يا ورم كردن پوست، زخمها و تركهاي گوشه دهان وهمينطور سوزش معده.
* دارچين از لخته شدن خون جلوگيري ميكند، اما زيادي آن در خون باعث بروز مشكلات خوني و گردش خون ميشود، به خصوص اگر با داروهايي كه موجب رقيق شدن خون ميشود (مانند آسپرين) مصرف شود، مشكلات را دو برابر ميكند.
* دارچين را ميتوان در چاي يا قهوه خود يا روي ماست پاشيد يا با پنير مصرف كرد و به طور كلي ميتوان صدها ماده غذايي را با دارچين طعم دار كرد،مثل حليم، شله زرد، خورش قيمه و...* دارچين تقريبا هيچ ميزان كالري ندارد، به همين خاطر افراد ديابتي بدون ترس از افزايش وزن، ميتوانند از آن استفاده كنند. اين گياه در كاهش چربي و كلسترول خون نيز داراي تاثيرات مثبتي است و افزودن مقدار كمي دارچين به قهوه صبحانه، چاي روزانه، آب پرتقال يا غلات مفيد است.* محققان دانشگاه ويرجينياي غربي ميگويند عطر نعناع و دارچين باعث ميشود رانندگان بتوانند آرامش بيشتري داشته باشند و خوابشان نبرد.دكتر بريان ردنبوش، مدير مركز مطالعات دانشگاه و روانشناس در دانشگاه ولنگ جسوت، بر اين تحقيق نظارت داشت. اين تحقيق اول فوريه در مراسم سالانه اعلام نتايج مطالعات دانشجويان در چارلستون، مركز ايالت ويرجينياي غربي، اعلام شد. دانشجويان با بررسي اين گياهان دريافتند نعناع اضطراب و نگراني را كاهش و مخلوط نعناع و دارچین
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.