امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص انواع آلوی تازه و خشک
#1
[تصویر:  122569.jpg]
د.


فواید مصرف آلوی خشک


آیا می دانید آلوچه خشک چه فوایدی برای بدن دارد؟

مصرف آلوی خشک به جذب آهن کمک می کند

استفاده از آلوی خشک، از زمان مصریان باستان متداول بوده است.در قرن ۱۲ آلوی خشک توسط صلیبی ها از سوریه به اروپا آورده شد.ویتامین «C» آلو به جذب آهن کمک می کند.

*به نوشته سایت «استیدی هلث»، میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در آلو مانع از پیری زودرس می شود.

*ویتامین A موجود در آن که به شکل بتاکاروتن است، نقش مهمی در مقابله کردن با بیماری ها دارد.

*پتاسیم آن اختلال قلب را درمان و فشارخون را به میزان طبیعی حفظ می کند.

*فیبر قابل حل، احساس سیری طولانی تری به فرد می دهد.

*فیبرهای غیرقابل حل در آن، با پرورش باکتری های مفید در روده ها، میکروب ها و عاملان دیگر بیماری را از بین می برد

با حفظ عملکرد منظم روده ها، خطر بروز سرطان کولون و هموروئید را کاهش می دهد.

*فیبر و پکتین در آن میزان کلسترول را کاهش می دهد

مصرف منظم آلوخشک، خطر پیشروی تصلب شرائین و حمله قلبی را کاهش می دهد

منبع عالی ویتامین B6 است که میزان انرژی و سوخت و ساز را افزایش می دهد و عملکرد مغز را تقویت می کند.

*علایم افسردگی را از بین می برد.

*آهن موجود در آن در تولید گلبول های قرمز موثر است

از آن جا که میزان قند طبیعی آلو خشک بالاست، درمصرف آن نباید افراط شود


گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : yummy , ساغر , نازلی , O#!!!
#2

استفاده از آلوی خشک، از زمان مصریان باستان متداول بوده است.در قرن ۱۲ آلوی خشک توسط صلیبی ها از سوریه به اروپا آورده شد.ویتامین «C» آلو به جذب آهن کمک می کند.

*به نوشته سایت «استیدی هلث»، میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در آلو مانع از پیری زودرس می شود.

*ویتامین A موجود در آن که به شکل بتاکاروتن است، نقش مهمی در مقابله کردن با بیماری ها دارد.

*پتاسیم آن اختلال قلب را درمان و فشارخون را به میزان طبیعی حفظ می کند.

*فیبر قابل حل، احساس سیری طولانی تری به فرد می دهد.

*فیبرهای غیرقابل حل در آن، با پرورش باکتری های مفید در روده ها، میکروب ها و عاملان دیگر بیماری را از بین می برد.

*با حفظ عملکرد منظم روده ها، خطر بروز سرطان کولون و هموروئید را کاهش می دهد.

*فیبر و پکتین در آن میزان کلسترول را کاهش می دهد.

*مصرف منظم آلوخشک، خطر پیشروی تصلب شرائین و حمله قلبی را کاهش می دهد.

*منبع عالی ویتامین B6 است که میزان انرژی و سوخت و ساز را افزایش می دهد و عملکرد مغز را تقویت می کند.

*علایم افسردگی را از بین می برد.

*آهن موجود در آن در تولید گلبول های قرمز موثر است.

*از آن جا که میزان قند طبیعی آلو خشک بالاست، درمصرف آن نباید افراط شود.


منبع: روزنامه خراسان


دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : najva , O#!!!
#3
کلکسیونی از خاصیت های آلو


سلامت نیوز: اسم آلو که می‌آید، چند نوع آلوی مختلف یادمان می‌افتد؛ آلوبخارا، آلوسیاه، زردآلو، آلوی‌ قطره‌طلا و... که همه ‌اینها تقریبا ویژگی‌های مشابهی دارند.
‌این ویژگی‌ها باعث شده تا آن را به عنوان میوه درمانگر بشناسند اما چه خواصی باعث شده که آلو تا ‌این حد مورد توجه بوده و البته قیمت هر کیلو از آن سر به فلک بکشد؟!

1 منبع فیبر: ‌این خوراکی، سرشار از فیبر است؛ مهم‌تر‌ اینکه حاوی هر دو نوع فیبر، یعنی فیبر محلول و نامحلول در آب است. ‌این باعث می‌شود تا مصرف آلو باعث شود تا خواص هر دو نوع فیبر را با خوردن کمی آلو، دریافت کنیم. یکی از مهم‌ترین‌ این خاصیت‌ها،‌ ایجاد احساس سیری طولانی‌مدت و کمک به عملکرد بهتر دستگاه گوارش است.
2 منبع ویتامین چشم: همه انواع آلوها سرشار از ویتامین A هستند. به همین دلیل مصرف آنها می‌تواند روی عملکرد بهتر چشم تاثیرگذار باشد.
3منبع ویتامین B6: دریافت ‌این نوع ویتامین می‌تواند به سوخت‌و‌ساز بهتر بدن کمک می‌کند. از طرفی دریافت ‌این ویتامین باعث عملکرد بهتر مغز می‌شود.
4منبع آهن: آلوها سرشار از ‌این عنصر حیاتی و مهم هستند. به همین دلیل مصرف آلو باعث تامین آهن مورد نیاز بدن و جلوگیری از ابتلا به کم‌خونی می‌شود.
5 منبع پتاسیم:‌ این میوه، سرشار از پتاسیم بوده و از طرفی میزان سدیم آن نیز کم است. به همین دلیل مصرف آن برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی مفید است.
6کمک به باکتری‌ها: مصرف آلو، به عملکرد بهتر باکتری‌های طبیعی مقیم روده (فلور طبیعی روده) کمک می‌کند. به همین دلیل مانع از رشد باکتری‌های نامناسب در روده شده و به ‌این ترتیب بدن در مقابل بیماری‌های دستگاه گوارش، بیمه می‌شود.
7منبع آنتی‌اکسیدان‌ها: رنگ آلوها نشان می‌دهد که‌ این میوه، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های مختلف (بسته به رنگ‌شان) هستند. به همین دلیل مصرف میزان متعادلی از آنها باعث جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان‌ها می‌شود.
8 طبع خنک:‌آلو اصطلاحا طبع خنک دارد. به همین دلیل مصرف آلو برای همه به ویژه افرادی که طبع گرم دارند مناسب است. علاوه بر اینکه آلو آبدار است و خوردن آن باعث حفظ لطافت پوست می شود.
نکته : میزان قند آلو بالاست. به همین دلیل افرادی که دچار دیابت یا قند‌خون بالا هستند، بهتر است از ‌این میوه به صورت کنترل شده استفاده کنند.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : yummy
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,483 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,769 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,607 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,139 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,294 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,583 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,514 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,367 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,352 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,935 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان