ارسالها: 412
موضوعها: 43
تاریخ عضویت: Feb 2010
تشکر های اهدا شده: 2199
تشکر های دریافت شده :2712 بار در 492 پست
سال تشخيص بيماري : 73
دكتر معالج : ملکیان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : کرج
در این متن، فن آموزش داده شده اما فوت یاد داده نشده تا کوزه آماده بشه
اون فوت: عســل هست.
شیربادام دستور بوعلی سینا هست و علاوه بر خواصی که ذکر شده، برای کبد هم بسیار مفید هست.
من 6سال هست که هر روز شیربادوم میخورم و در این مدت فقط گرمی خوردم. جالب این هست که با اینهمه گرمی خوردن بدنم و در واقع کبدم هیچ واکنش منفی ای نداشت و اصلی ترین دلیلش همین شیربادام بود. یکبار در این مدت بجای شیربادام از شیرهای دیگه استفاده کردم و اطمینان پیداکردم که بادام مناسبترینه.
دنبال شیرسویا نباشید، شیربادام غنی ترین منبع از تمام ویتامینها و کلسیم هست. البته انجیرخشک و انواع کلم هم سرشار از کلسیم هستند.
طرز تهیه شیر بادام
50 گرم مغز بادام خام و شیرین (اندازه یک مشت) را با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید. به محض جوش آمدن اجاق را خاموش کنید و صبر کنید کاملا خنک شود. پس از آن، پوست بادام را جدا کنید و با آب خنک بشویید. مغزهای آماده شده را با 3 قاشق عذا خوری عسل و 4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه در مخلوط کن مخلوط کنید.
شیر به دست آمده فوق العاده سفید، چرب، شیرین و بسیار خوش مزه است. این نوشابه برای بهبودبیماران عصبی، افسرده و نگران بسیار موثر است و ناراحتی های پوستی و کبدی را نیز بر طرف می کند.و کسالت و نگرانی را نیز به سرعت از بین می برد و برای افرادیکه به راحتی نمیتوانند تمرکز پیدا کنند می تواند مفید باشد.
دوستان عزیزم من بدلیل مشغله کاری زیاد وقت نمی کنم بیام نت. میتونید از تجربیات من در تاپیکهای قبلی که ارسال کردم استفاده کنید.
شاد و سلامت باشید
من هم ام اس داشتم.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
ارسالها: 136
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Oct 2013
تشکر های اهدا شده: 1719
تشکر های دریافت شده :3225 بار در 856 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده : بتافرون
محل سکونت : همین دنیایی که همه ازش گله دارن ...
خیلی جالبه
ممنون
البته بچه ها در حالت طبیعی رشد توی ماهای اول زندگیشون نباید از شیر گاو تغذیه کنن دلیلش هم اینه که انسولین گاوی خیلی شبیه انسولین انسانیه و ممکنه توی واکنش های ایمنی انسولین طبیعیه بدن هم آسیب ببینه ... برای همین ممکنه بچه هایی که استفاده از شیر گاو رو زود شروع می کنن ، مستعد دیابت بشن ...
حالا سوال اینجاست که مصرف این شیرها برای بچه ها چه جوریه ؟؟؟؟؟؟
از چه سنی می شه استفاده کنن ؟؟؟
سوال بعدی اینه که بیماریه دیگه ای هست به اسم عدم تحمل فروکتوز
پس با توجه به اینکه منبع بعضی از این شیرها گیاهیه ، قندهای موجود توی این شیرها چی هستش ؟؟؟
چترها را باید بست
زیر باران باید رفت
فکر را خاطره را زیر باران باید برد
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
چرا شیرسویا بهترین شیراست
شیر سویا در چند سال گذشته بسیار محبوب شده است. یکی این است که افراد بیشتر و بیشتر که تحت یک رژیم غذایی گیاهی هستند که محصولات حیوانی از هر نوع از جمله لبنی مصرف نمیکنند. بسیاری از گیاهخواران رژیم های غذایی بدون گوشت می خورند، به طوری که آنها بیش از حد نیاز یک جایگزین برای شیر گاو دارند که شیر سویا شیر گیاهی است
يكي از فرآورده هايی كه از لوبياي سويا تهيه مي شود، شير سويا است كه بسياري از خواص موثر در سلامتي سويا را دارا مي باشد. براي تهيه شير سويا در ابتدا سويا را در آب تصفيه شده به مدت 16-8 ساعت خيسانده و پس از شستشو، آن را همراه با آب پخته و آسياب نموده و دوغاب تهيه شده را به طور اتوماتيك سانتريفوژ مي كنند. پس از جدا شدن شير سويا مراحل بوگيري، هموژنيزه و پاستوريزه كردن انجام و در نهايت، محصول بسته بندي مي شود. تهيه شير سويا در ابتدا در چين انجام مي شده و شير تهيه شده داراي مزه لوبيا سويا بوده كه طعم آن توسط چيني ها قابل قبول بوده است. اما كارخانه هاي موجود در كشورهاي غربي و ايران طي انجام فرآيندهايي و با افزودن بعضي از طعم دهنده هاي مجاز خوراكي، طعم آن را تغيير داده و آن را براي ذائقه اين جوامع قابل قبول كرده اند.
خواص تغذيه اي شير سويا:داراي مقدار مناسبي پروتئين است. سويا تنها گياهي است كه پروتئين كاملي دارد و شامل اكثر اسيدهاي آمينه ضروري مي باشد. اما به عنوان غذاي اصلي مقدار كافي اسيد آمينه متيونين را براي نوزادان و كودكان ندارد و بايد اين اسيد آمينه به فرمول سويا اضافه شود. پروتئين سويا از نظر كيفيت تقريبا” شبيه محصولات لبني، تخم مرغ و گوشت است. اما بر خلاف آنها داراي چربي هاي اشباع بسيار كم و بدون كلسترول مي باشد. تركيب پروتئين سويا داراي خاصيت ويژه اي است كه مي تواند موجب كاهش توليد كلسترول در كبد شود، بنابراين مصرف شير سويا مي تواند باعث كاهش چربي خون مضر،LDL -كلسترول و افزايش چربي مفيد، HDL – كلسترول و در نتيجه كاهش خطر بيماري قلبي عروقي گردد. شير سويا، چربي هاي مضر غذايي (اسيد هاي چرب اشباع) بسيار پاييني دارد و فاقد كلسترول است. از طرفي داراي چربي هاي مفيد غذايي (اسيدهاي چرب غير اشباع ) مي باشد كه براي سلامت قلب مفيد است. شير سويا حاوي مقدار مناسبي فيبر محلول بوده كه در تنظيم چربي و قند خون موثر میباشد. شير سويا داراي نمايه گلايسيميك پاييني است و در نتيجه نوسانات قند خون را كمتر مي كند و براي افراد ديابتي غذاي مناسبي است. كربوهيدرات هاي موجود در سويا فاقد لاكتوز(قند موجود در شير) مي باشد، بنابراين براي افرادي كه تحمل لاكتوز نداشته و پس از خوردن شير دچار ناراحتي گوارشي از جمله دل درد مي شوند و نمي توانند محصولات لبني را استفاده كنند، شير سويا جايگزين بسيار خوبي است. شير سويا حاوي ويتامين هاي گروه ب، اسيد فوليك و منبع خوبي از آهن، منيزيم، فسفر، سلنيوم، پتاسيم و منگنز است كه بسياري از اين مواد معدني براي ساخت استخوان ها و حفظ مقاومت آنها مناسب میباشد. شير سويا حاوي آنتي اكسيدان ها و مواد مفيد گياهي بوده كه از مهمترين آنها ايزوفلاون است همچنین داراي خواص مفيد متعددي مي باشد از جمله:
افزايش چگالي استخوان و جلوگيري از پوكي استخوان، تقويت سيستم ايمني و جلوگيري از بروز بيماري ها و پيري، كاهش چربي هاي مضر خون (LDL – كلسترول) و تري گليسيريد در نتيجه كاهش بروز بيماري هاي قلبي، پيشگيري از انواع سرطان به خصوص سرطان كولون، سرطان پروستات در مردان و سرطان سينه در زنان و كاهش علائم يائسگي ( از جمله گر گرفتگي، بي خوابي و سردرد).
در جوامعي كه غذاي مصرفي آنها سويا و فرآورده هاي سويا است، از جمله ژاپن، بروز سرطان پروستات، سينه و كولون بسيار پايين است، همچنين در اين كشورها زنان نسبت به كشورهاي غربي مخصوصا” آمريكا و كانادا كمتر علايم يائسگي را تجربه مي كنند. سازمان غذا و دارو (FDA) تاييد كرده اگر 25 گرم پروتئين سويا در روز به عنوان بخشي از يك رژيم غذايي كه حاوي اسيدهاي چرب اشباع و كلسترول كم است قرار داده شود، خطر بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهد.
محصولات لبنی نیز برای کسانی که لاکتوز راتحمل نمیکنند زیان آور است ، هضم، لاکتوز باعث مشکلات گوارشی میشود .در حالی که این نوع شیر پروتئین بالا و دیگر عناصر سالم رادارد ، همچنین کالری و چربی و همچنین کلسترول ندارد بهتریم شیر برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند. همچنین نگرانی های بهداشتی در مورد هورمون ها و دیگر عناصر مورد استفاده شده توسط دامداران برای افزایش تولید شیر را ندارند
ارسالها: 3,460
موضوعها: 262
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
محل سکونت : تهران
2015/12/10, 11:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/12/10, 11:44 PM، توسط nahid.)
من چند جا در مورد لوبیای سویا پرسیدم گفتند گیر نمیاد ، یعنی نمیشه درخرده فروشی پیدا کرد، برای کارخانجات میخرن و روغنگیری و...
فقط سویای بوداده گیر میاد که اونم به درد شیر سویا نمیخوره.
شیر بادام هم من دومین باره که درست کردم ولی واقعا فکر میکنم کار بیهوده ای هست چون بادام کامل آسیاب و مخلوط نمیشه به حدی که مثل شیر بشه . اگه قرار باشه بعد از میکس کردن از صافی بگذرونیم که ریزه های بادام مثل تفاله روی صافی جمع میشن . اگر هم از صافی رد نکنیم ، ریزه های بادامی که کامل میکس نشده در اطراف لیوان جمع میشه و به هر حال حروم میشه.
خوب بادام خشک رو پودر میکنیم و با کمی عسل مخلوط میکنیم و به صورت کره در میاریم و با صبحونه میخوریم . بهتر نیست ؟
آخه من هر چی فکرشو میکنم ترکیب آب و بادام رو نمیپسندم !
یه چیز دیگه ای هم که برام سؤاله اینه که مگه پوست بادام بی خاصیته که باید پوستشو بگیریم ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
ارسالها: 304
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Apr 2013
تشکر های اهدا شده: 2542
تشکر های دریافت شده :2930 بار در 667 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : مارلا - Novartis
محل سکونت : تهران
اﮔﻪ ﺑﺎﺩاﻡ اﺯ ﺷﺐ ﻗﺒﻞ ﺧﻴﺲ ﺑﺸﻪ ﻛﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ
ﻓﻘﻄ ﻛﺎﻓﻴﻪ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻴﻜﺲ ﺑﺸﻦ ﻧﻴﺎﺯﻱ ﺑﻪ ﺁﺳﻴﺎب ﻧﺪاﺭﻩ
ﻭﻟﻲ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺁﺭﻩ ﺑﺮا ﺧﻮﺩﻣﻢ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﻮاﻝ ﺑﻮﺩﻩ...