2010/08/17, 10:28 AM
اين ميوه شيرين و چسبناك ميوه مورد علاقه براي همه كودكان در هر سني است و شيرين و ترشي اي كه دارد جز لاينفك آن است و شما نمي توانيد به اين آساني از آن بگذريد.
آناناس ها عضوي از خانواده Bromeliaceae هستند كه از گل هاي متعددي تشكيل شده كه بدون ميوه هستند در اطراف هسته قرار گرفته اند. هر تكه از اين قسمت هاي بدون ميوه چشمي دارند كه حالت خار مانندي دارد و سطح آناناس را پوشانده است. آناناس هم ترش و هم شيرين مزه است كه رنگ زرد زيباي استوايي دارد كه يادآور روز هاي گرم تابستان در ساحل است.
فوايد آناناس ها براي سلامت
يكي از مهمترين آنزيم هاي موجود در آناناس Brome lain است كه همين آنزيم است كه كليد طلائي اكثر فوايد آناناس را در دست دارد. آناناس تازه سرشار از محتويات سولفور، تركيبات پروتئيني هضم كننده غذا است پس بنابراين آناناس چه كاري مي تواند براي شما انجام بدهد؟
آنزيم Brome Lain و آناناس ها
Brome Lain يكي از ضد اشتعال هاي مفيد است كه همچنين از تورم مي كاهد و به درمان سينوزيت كمك مي كند، درد گلو و آرتروز و نقرس نيز موثر است. براي اثرات بيشتر آنانس بايد در بين وعده هاي غذايي و بدون غذاهاي ديگر خورده شود فوايد آنزيم Brome laid باعث مي شود تا ساير غذاها بهتر هضم شوند.
آناناس منبع عظيم آنتي اكسيدان ها
منبع خيلي خوب ويتامين C است، آناناس به بدن شما محافظت خوبي در برابر راديكال هاي آزاد مي دهد، تركيباتي كه به سلامت سلول ها صدمه مي زنند. ساخته شدن راديكال هاي آزاد باعث تصلب شريان ها مي شود و بيماري هاي قلبي عروقي و ديابتي به همراه مي آورد. افزايش حمله آسمي و همچنين افزايش سرطان هاي خاص مانند سرطان روده بزرگ نيز از پيامد هاي آن به شمار مي رود. راديكال هاي آزاد هميشه بر بيماري هاي مرتبط با آرتروز هاي استخواني و درد هاي روماتيسمي تكيه دارد. ويتامين C ، يكي از مهمترين آنتي اكسيدان هاي قابل حل در آب است كه خود به عنوان يكي از گرانبها ترين مواد براي درمان اين شرايط است. همچنين ويتامين C يكي از بهترين جنگنده هاي سرماخوردگي و آنفولانزاست و فقط هم به دليل عملكرد مناسب آن در سيستم دفاعي بدن است.
منگنز
آناناس منبع عظيم منگنز مي باشد، يك ماده معدني حياتي در برخي آنزيم هاي بدن كه براي توليد انرژي مورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين منبع خوبي از ويتامين (ويتامين ب (1)) است كه در آنزيم هاي توليد كننده انرژي، اهميت خاصي دارد.
ازبين رفتن ديد
آناناس و ساير ميوه ها در سلامت چشم موثرند و در محافظت در برابر آسيب هاي چشمي كه در دوران پيري اتفاق مي افتد، نقش بسيار موثري دارند. 3 وعده غذايي ميوه در روز خصوصا آن دسته اي كه آنتي اكسيدان دارند خطر ابتلا به اين شرايط ضعف ديد را كاهش مي دهند.
ساقه هاي آناناس
برخي مولكول هاي مفيد در ساقه آناناس پنهان است كه توسط محققين استراليايي كشف شده است. ديده شده است كه اين مولكول ها در برابر گونه هاي خاصي از سرطان ها از خود مقاومت نشان مي دهند. گونه هايي از سرطان ها عبارتند از : سرطان تخمدان، ريه، سينه، روده و پوست.
انتخاب كردن و نگه داري از آناناس
آناناس ها را بايد بر اساس اندازه شان، احساس سنگيني داشته باشند، در غير اين صورت خشك و بي مزه هستند آن ها بايد تميز به نظر برسند و بوي خوبي بدهند و علامت كپك زدگي روي سطح خارجي شان نداشته باشند. از آنجايي كه آناناس ها از زماني كه كنده مي شوند ديگر رشد نمي كنند و رسيده نمي شوند لذا، با دقت انتخاب كنيد و آن دسته اي را كه به نظر نارس مي رسند را انتخاب نكنيد.
آناناس ها را مي توان در دماي اتاق نگهداري كرد حتي با وجود اينكه زود خراب مي شوند و بايد به دقت از آنها مواظبت كرد. براي نگه داشتن آن بيش از 1 يا 2 روز، آن را در يك كيسه پلاستيكي قرار دهيد و تا 5 روز در يخچال نگه داري كنيد.
منبع : مجله اينترنتي فريا
آناناس ها عضوي از خانواده Bromeliaceae هستند كه از گل هاي متعددي تشكيل شده كه بدون ميوه هستند در اطراف هسته قرار گرفته اند. هر تكه از اين قسمت هاي بدون ميوه چشمي دارند كه حالت خار مانندي دارد و سطح آناناس را پوشانده است. آناناس هم ترش و هم شيرين مزه است كه رنگ زرد زيباي استوايي دارد كه يادآور روز هاي گرم تابستان در ساحل است.
فوايد آناناس ها براي سلامت
يكي از مهمترين آنزيم هاي موجود در آناناس Brome lain است كه همين آنزيم است كه كليد طلائي اكثر فوايد آناناس را در دست دارد. آناناس تازه سرشار از محتويات سولفور، تركيبات پروتئيني هضم كننده غذا است پس بنابراين آناناس چه كاري مي تواند براي شما انجام بدهد؟
آنزيم Brome Lain و آناناس ها
Brome Lain يكي از ضد اشتعال هاي مفيد است كه همچنين از تورم مي كاهد و به درمان سينوزيت كمك مي كند، درد گلو و آرتروز و نقرس نيز موثر است. براي اثرات بيشتر آنانس بايد در بين وعده هاي غذايي و بدون غذاهاي ديگر خورده شود فوايد آنزيم Brome laid باعث مي شود تا ساير غذاها بهتر هضم شوند.
آناناس منبع عظيم آنتي اكسيدان ها
منبع خيلي خوب ويتامين C است، آناناس به بدن شما محافظت خوبي در برابر راديكال هاي آزاد مي دهد، تركيباتي كه به سلامت سلول ها صدمه مي زنند. ساخته شدن راديكال هاي آزاد باعث تصلب شريان ها مي شود و بيماري هاي قلبي عروقي و ديابتي به همراه مي آورد. افزايش حمله آسمي و همچنين افزايش سرطان هاي خاص مانند سرطان روده بزرگ نيز از پيامد هاي آن به شمار مي رود. راديكال هاي آزاد هميشه بر بيماري هاي مرتبط با آرتروز هاي استخواني و درد هاي روماتيسمي تكيه دارد. ويتامين C ، يكي از مهمترين آنتي اكسيدان هاي قابل حل در آب است كه خود به عنوان يكي از گرانبها ترين مواد براي درمان اين شرايط است. همچنين ويتامين C يكي از بهترين جنگنده هاي سرماخوردگي و آنفولانزاست و فقط هم به دليل عملكرد مناسب آن در سيستم دفاعي بدن است.
منگنز
آناناس منبع عظيم منگنز مي باشد، يك ماده معدني حياتي در برخي آنزيم هاي بدن كه براي توليد انرژي مورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين منبع خوبي از ويتامين (ويتامين ب (1)) است كه در آنزيم هاي توليد كننده انرژي، اهميت خاصي دارد.
ازبين رفتن ديد
آناناس و ساير ميوه ها در سلامت چشم موثرند و در محافظت در برابر آسيب هاي چشمي كه در دوران پيري اتفاق مي افتد، نقش بسيار موثري دارند. 3 وعده غذايي ميوه در روز خصوصا آن دسته اي كه آنتي اكسيدان دارند خطر ابتلا به اين شرايط ضعف ديد را كاهش مي دهند.
ساقه هاي آناناس
برخي مولكول هاي مفيد در ساقه آناناس پنهان است كه توسط محققين استراليايي كشف شده است. ديده شده است كه اين مولكول ها در برابر گونه هاي خاصي از سرطان ها از خود مقاومت نشان مي دهند. گونه هايي از سرطان ها عبارتند از : سرطان تخمدان، ريه، سينه، روده و پوست.
انتخاب كردن و نگه داري از آناناس
آناناس ها را بايد بر اساس اندازه شان، احساس سنگيني داشته باشند، در غير اين صورت خشك و بي مزه هستند آن ها بايد تميز به نظر برسند و بوي خوبي بدهند و علامت كپك زدگي روي سطح خارجي شان نداشته باشند. از آنجايي كه آناناس ها از زماني كه كنده مي شوند ديگر رشد نمي كنند و رسيده نمي شوند لذا، با دقت انتخاب كنيد و آن دسته اي را كه به نظر نارس مي رسند را انتخاب نكنيد.
آناناس ها را مي توان در دماي اتاق نگهداري كرد حتي با وجود اينكه زود خراب مي شوند و بايد به دقت از آنها مواظبت كرد. براي نگه داشتن آن بيش از 1 يا 2 روز، آن را در يك كيسه پلاستيكي قرار دهيد و تا 5 روز در يخچال نگه داري كنيد.
منبع : مجله اينترنتي فريا