2010/02/28, 08:02 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/02/28, 08:18 AM، توسط saffari_mo.)
(2010/02/27, 07:31 PM)farda20032020 نوشته است: بطور کلی از بحث اصلی خارج شدین . من تا حالا خواستگاری نرفتم ولی خواستگارا رو دیدم . کلا" از همه چی حرف می زنند غیر از حرف اصلی .
ابتدا باید بگم اصلا دنبال این نیستم که بگم کار دکتر زامبونی درسته و اثبات شده و یا اینکه کار محققان ایرانی رو کم جلوه بدم ، نه .
حرف من که شاید حرف خیلی از شما باشه که در پست های قبلی هم بود اینه که وقتی امکان وارد کردن داروهای نوترکیب وجود داره و هزینه تولیدش در داخل اینقدر زیاده چه دلیلی وجود داره برای تولید؟وقتی که برای مثال می توان بتافرون رو با اون سوزن های خوب تهیه کرد و تازه یک پرستار رو هم برای مشاوره می ده و این همه خدمات پس از فروش چه دلیلی وجود داره غیر از سود عده ای (بخوانید شرکت های بیمه) !
کاربر saffari_mo مقاله ای رو از اینترنت قرار دادند که بهتر بود کمی به تاریخ گذشته اون مقاله نگاهی می انداختند .البته تقصیر از مترجم اون مقاله و یا استفاده کننده از آن نیست بلکه تقصیر فرهنگ غلط کشور ماست که متاسفانه فکر می کنیم یک چیزی وحی منزله در حالی که دنیا هر روز داره پیشرفت می کنه و اون مقاله در نوع خودش قدیمی هست . من می خام بگم اگر کار دکتر زامبونی به زعم بسیاری جنجالی رسانه ای است چرا مقاله ها و سمینارهای برگزار شده در این مورد یعنی CCSVI را ترجمه نمی کنیم؟برای مثال چندی پیش سمیناری برای بررسی CCSVI در کشور کانادا برگزار شد که دانشگاههایی مانند دانشگاه استنفورد و همچنین دانشگاههایی از آمریکا برای بررسی آن داوطلب شدند .
نه اینکه از ابتدا بگویند غلط است . من می گویم ای کاش به جای اینکه بودجه های تحقیقاتی که به باد فنا می رود درست هزینه شود .اگر هزینه می شود و نتیجه ای حاصل می شود چرا هیچ کس خبری ندارد؟!! چرا من ایرانی خبر ندارم در کشورم چقدر وقت دانشگاهها صرف تحقیقات می شود؟و یا اگر هزینه می شود نتایجش کجاست؟چه شده است؟آیا نتیجه اش شده آمپولهای وطنی که که سوزنش مانند میخ طویله است و به قول دوستان هر روز داریم دعا می کنیم که بتافرون را تولید نکنند؟آیا نتیجه بودجه های تحقیقاتی شده ارائه یک جزوه و تمام؟!
به دوستی که خیلی از خیلی چیزها گله داشت گفتم :درست می شود اون هم به من گفت آری درست شود ، لیکن به خون جگر
دوست من،
مستند علمی شما از اینکه هزینه تولید دارو در کشور به نسبت واردات اون خیلی زیاده چیه؟
از قیمت جهانی و بدون سوبسید دولتی داروهای مصرفی خودتون خبر دارید؟
برای دریافت قیمت داروی آونکس اینجا را کلیک کنید
برای دریافت قیمت داروی ربیف اینجا را کلیک کنید
برای دریافت قیمت داروی بتافرون اینجا را کلیک کنید
حال قیمتی که شما بایت همون داروهای خارجی پرداخت می کنید چقدر است؟ خودتون بگید لطفا. با بیمه و یا بدون بیمه.
بیمه طبق قانون موظف است داروهایی رو که تولید داخل دارند از لیست داروهای تحت پوشش خارج کند که اینکار برای داروهای ام اس بسیار کند انجام شده است.
هنوز دولت برای واردات داروهای خارجی ام اس عوارض نمی گیرد در حالیکه موظف است که برای کالاهایی که تولید داخل دارند از 4 تا 70 درصد عوارض گمرکی دریافت کند.
داروهای ایرانی را شما با چه قیمتی دریافت می کنید؟
دولت روی داروهای ایرانی سوبسید پرداخت نمی کند. باز هم معتقدید تولید در داخل گرانتر از واردات است.؟؟؟
آیا اینکه پولی از جیب دولت (به معنی عام کلمه-خواهش می کنم حب و بغض های سیاسی را قاطی این تصمیم گیری و مباحثه نکنید) برای سوبسید به جیب شرکتهای خارجی برود را قبول دارید؟ (من فرض برابری در کیفیت داروهای مورد بحث را همچنان قبول دارم)
بهتر نیست که این بودجه نزدیک به 60 میلیارد دلاری سوبسید دداروهای ام اس برای داروهای بیماران سرطانی و یا هموفیلی هم مصرف شود؟
در مورد کیفیت:
گنه کرد در بلخ آهنگری-----به شوشتر زدند گردن مسگری
تجارب همه ما از تولیدات ایرانی و ساخت وطن عمدتا تجارب خوبی نیستند ولی هر تجربه برای موضوع خودش و مصداق عینی آن قابل اتکاست و در مورد سایر مقولات نمی توان آن را تعمیم دارد. اگر ما با داروی دگزامتازون ایرانی مشکل داریم حکم به بد بودن همه داروها نمی توانیم بدهیم...می توانیم؟؟
اگر یک شرکت داروسازی روی مسائل کیفی آنچنان که ما انتظار داریم حساس نیست این موضوع برای همه صادق نیست.
ضمنا آرامش و اعتماد بهترین دارو و درمان برای هر بیماری است. بگذارید مثالی را برایتان بزنم:
شما مریض می شوید و به دکتر می روی...دکتر برایتان دارو و رژیم غذایی و ورزشی تجویز می کند...ولی شما می گوئید که من اینها را نمی خورم و من فکر می کنم که فلان و فلان!!
سوال اینجاست اگر شما دکتر را قبول نداشتید چرا به دکتر مراجعه کردید؟ آیا دنبال راه درمان مد نظرخودتان از زبان دکتر بودید؟؟
همیشه در مورد قضاوت بیاییم و ذهن خود را از پیش فرضها خالی کنیم و همه جانبه قضاوت کنیم.
قبول دارم....ممکن است به این متهم شوم که کنار گود نشسته ام و می گویم لنگش کن...به من خواهید گفت تو که نمی دانی ما چه می گوئیم و چه میخ طویله هایی!!! را هر بار تزریق باید تحمل کنیم....شاید درست بگوئید.
از حمید عزیز هم خواهش می کنم که این موضوع را به گروه دیگری غیر از اخبار خارجی منتقل کند...به نظرم ارتباط منطقی ندارد.
با همت و امید، ناتوانی خاطره ای بیش نخواهد بود.