موضوعها: 37
تشکر های اهدا شده: 2264
تشکر های دریافت شده :4979 بار در 1350 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : Dr.Melissa bloch
داروي مورد استفاده :
2014/07/26, 12:31 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/07/26, 12:32 AM، توسط MAHDI.)
من نميدونم اثرش روي جلوگيري از حمله ها از اونكس بهتر
هست يا نه اما غير خوراكي بودن اينكه اثري رو كبد نميذاره براي من خيلي مهمه با اونكس شاخص هاي كبدي من هميشه بالا بود
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 733
تشکر های دریافت شده :2172 بار در 640 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : فرشته خانوم
داروي مورد استفاده :
دکترمن گف 22بهمن امسال این دارو میاد وشرکت سیناژن قراره اونوتولیدکنه وگف برای توهم تجویزمیکنم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 299
تشکر های دریافت شده :368 بار در 73 پست
سال تشخيص بيماري : 2014
دكتر معالج : Aimee Borazanci
داروي مورد استفاده : جلنیا
آقا فرید من دیروز پیش نورولوجیستم بودم. ازش پرسیدم و راستش جواب خاصی نداد. گفت بستگی به شرایط بیمار داره و این رو نورولوجیست تصمیم میگیره. به من تکفیدرا تجویز نکرد و فیگلموید داده و گفت صلاح نمیدونه تکفیدرا بده.
راستش به بیمه هم بستگی باید داشته باشه و اینکه اون دارو تو کشور موجود باشه. تکفیدرا که میدونم ایران هنوزنیومده. دسترسی به فینگلموید هم اونجا سختتر از اینترفرون هست. آباجیو هم که اثرش خیلی خیلی کم هست نسبت به اینترفرونها.
موضوعها: 10
تشکر های اهدا شده: 4185
تشکر های دریافت شده :4309 بار در 774 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : Leonard Hershkowitz
داروي مورد استفاده :
دارو تو آمریکا وارد بازار شد و نتیجه خوبی داشته
Open Your Heart, I'm Coming Home
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
این دارو تو میانگین.54 درصد عملکرد داره. اصلاً قابل قیاس با اینترفرون.ها نیست.
چیزی هست که بوده. از سال ها پیش برای درمان.پسوریازیس تو آلمان استفاده میشده.
خیلی هم کم.عارضه هست. در.مقایسه با اینترفرون قوی.ای مثل ربیف که 32 درصد عملکرد داره تو میانگین عملکردش در مقایسه با عوارضش خیلی عالیه. روزی دو.تا قرص.
فقط بحث مافیایی دارو هست. ملکول ساده ای هم.داره.
الان خود بایوژن جمعش کرد که با کلی.قیمت دوباره پخشش کنه. از اون طرف خیلی شرکتها تو.خیلی.کشورها که انحصار ورعایت نمیکنن تصمیم گرفتن دارو رو بسازن. مثل شرکت های آرژانتینی، یا سیناژن تو ایران خودمون. که با قیمتی کمتر دارو رو بفروشن.
تو.ایران الان.چهار تا شرکت هستن که دارن رو ساخت این دارو کار میکنن.
ام.اس تجارت خوبی هست
تشکر شده توسط : | zohaa , آرزو , mahdie , omid_nejad , ساسان , H-tanha , مریییم , movahedi , ابراهیم , فرید 1353 , lili66 , spring , ghaside , سها , hyd69hyd , علیرضا 2 |
|
تشکر های اهدا شده: 482
تشکر های دریافت شده :319 بار در 99 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر محمدعلی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
سلام به همگی .داروهای ایرانی با خارجی از لحاظ کیفیتی فرقی نمیکنن.فقط خارجیها گرون ترن.همه داروها تاییدیه از سازمان غذا و داروامریکا دارند.مگر اینکه تقلبی باشه.
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
(2014/09/17, 08:00 PM)Pooya.N نوشته است: دارو تو آمریکا وارد بازار شد و نتیجه خوبی داشته
سلام داداش  عرض ارادت
نتیجه خوب داشته یعنی چی؟ مثلاً حمله ها رو کم کرده یا بعضی از عوارض رو برطرف کرده؟
یکی از دوستان که دستی تو کار داره ، در مورد تکفیدرا می گفت تا70 درصد عوارض رو برطرف میکنه . آیا صحت داره؟
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :14 بار در 8 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : خدا
داروي مورد استفاده :
(2013/03/28, 02:06 PM)paeazan نوشته است: پنجشنبه ۸ فروردین ۱۳۹۲ / Mar 28 2013
تایید داروی جدید درمان ام اس
پنجشنبه ۸ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) داروی جدید موسوم به Tecfidera را جهت درمان بیماری ام اس تایید کرد.
به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علیرغم پیشینه نه چندان موفق داروهای سابق، پزشکان و بیماران معتقدند این دارو بسیار موفق خواهد بود. دلیل آن تلفیقی از اثربخشی، ایمنی و سهولت استفاده به عنوان قرص خوراکی است. پزشکان اعلام کردند برخی از بیماران تا زمان عرضه قرص Tecfidera معالجه خود را به تعویق انداختهاند.
بنا به گزارش ایسنا به نقل از نیویورک تایمز، توماس وی، تحلیلگر موسسه جفریز میگوید: بازخورد پزشکان نسبت به داروی جدید بسیار مثبت بوده است و اکثریت قریب به اتفاق آنها معتقدند داروی Tecfidera نسبت به سایر داروهای خوراکی و تزریقی اثرات مساعدتر و ثمربخش تری از خود بروز میدهد.
شایان ذکر است، در ایالات متحده آمریکا حدود 400 هزار نفر و در سراسر جهان بیش از دو میلیون نفر به بیماری ام اس مبتلا هستند.
سلام من استفاده ميكنم tecfidra , بد نيست.
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2026 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2014/09/24, 08:01 PM)Aban نوشته است: (2013/03/28, 02:06 PM)paeazan نوشته است: پنجشنبه ۸ فروردین ۱۳۹۲ / Mar 28 2013
تایید داروی جدید درمان ام اس
پنجشنبه ۸ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) داروی جدید موسوم به Tecfidera را جهت درمان بیماری ام اس تایید کرد.
به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علیرغم پیشینه نه چندان موفق داروهای سابق، پزشکان و بیماران معتقدند این دارو بسیار موفق خواهد بود. دلیل آن تلفیقی از اثربخشی، ایمنی و سهولت استفاده به عنوان قرص خوراکی است. پزشکان اعلام کردند برخی از بیماران تا زمان عرضه قرص Tecfidera معالجه خود را به تعویق انداختهاند.
بنا به گزارش ایسنا به نقل از نیویورک تایمز، توماس وی، تحلیلگر موسسه جفریز میگوید: بازخورد پزشکان نسبت به داروی جدید بسیار مثبت بوده است و اکثریت قریب به اتفاق آنها معتقدند داروی Tecfidera نسبت به سایر داروهای خوراکی و تزریقی اثرات مساعدتر و ثمربخش تری از خود بروز میدهد.
شایان ذکر است، در ایالات متحده آمریکا حدود 400 هزار نفر و در سراسر جهان بیش از دو میلیون نفر به بیماری ام اس مبتلا هستند.
سلام من استفاده ميكنم tecfidra , بد نيست.
سلام
شما ایران زندگی نمی کنید؛ درسته؟
عوارض این دارو نسبت به اینترفرون ها چطوره؟ منظورم تب و لرز و سردرد و ... است
کسی خبر جدید درمورد ورود این دارو به بازار ایران داره؟
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
تشکر شده توسط : | |
|
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :14 بار در 8 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : خدا
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/09/26, 12:07 PM، توسط Aban.)
داروي خوبي هست اما عوارض مصرفش يكم سخت هست
آره من ايران نيستم. من در اثر استفاده از اين دارو گُر گرفتگي و خارش بدن دارم شديد. با دكترم كه صحبت كردم گفت طبيعي هست. اما اميدوارم همگي ويتامين D استفاده كنيد هر روز . چون توي دستور دارويي من استفاده روزانه ويتامين D حتما توصيه شده.بدن درد نداره و همينطور سر درد هم نداره. انشالله كه هر چه زودتر اين دارو همه جا به دست همه برسه. اگه سوالي دارين من خوشحال ميشم كه اگه بدونم جواب بدم.
راستي وضعيت حافظه كوتاه مدت شما چطور هست؟
تشکر شده توسط : | |
|
|