•  قبلی
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • بعدی 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تولید کوپامر در داروسازی زهراوی تبریز
بشنويد و باور نكنيد ما شديم موش آزمايشگاهي اين دكترا
حضورت در قلبم مثل نفس كشيدن است
آرام....بيصدا....اما هميشگي
خوب از كجا بايد تهيه كنيم مثل اوونكس تاثير داره يا..........
حضورت در قلبم مثل نفس كشيدن است
آرام....بيصدا....اما هميشگي
(2012/03/01, 07:38 AM)mmalek نوشته است: من چهار سال است بتافرون مصرف ميكنم و 48 سال سن دارم و الحمدالله مورد خاصي نداشتم آيا اين دارو براي افرادي با سن متفاوت فرق ميكنه يانه لطف فرماييد بيشتر توضيح دهيد متشكرم
این دارو برای هر سنی قابل مصرف است و خصوصا در افراد باردار و بیمارانی که نوسانات آنزیم های کبدی دارند انتخاب خوبی هست همچنین عوارض شبه آنفولانزا را که اینترفرونها دارند ندارد.به غیر از مشکل تزریق روزانه دارو این محصول داروی خوب و با عوارض کمی است که این خصوصیت ها موجب شده مصرف بسیار بالایی در دنیا داشته باشد.
 تشکر شده توسط : ارزو
بچه ها یه چیز یه جا خوندم نوشته دو تا شرکت نمونه دارو کوپاکسون رو تولید میکنن....آیا این صحت داره؟شما اطلاعی ندارین؟یعنی گفته شرکت زهراوی نمونه کوپاکسون رو به اسم کوپامر میده بیرون ...و شرکت دارو سازی اسوه این دارو رو به اسم اوسیمر میده بیرون....یعنی دو تا شرکت این دارو رو تولید کردن؟اگر کسی میداند پاسخ دهد
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : paeeze
آره سروش جانتو زهراوي اونم با كيفيت عالي زديم
فقط برای همه دعا کنید
 تشکر شده توسط : paeazan
پژوهشگران ایرانی موفق شدند با تولید داروی کوپامر برای ام اس، انحصار چند ساله آن را از سوی رژیم صهیونیستی خارج کرده و به خودکفایی برسند.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران داروی کوپامر داروی مهم بیماران ام اس تولید و وارد داروخانه های کشور شده است. دارویی که سالها در انحصار رژیم صهیونیستی بوده.
نصیری زاده مدیر پروژه داروی کوپامر در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: موفق شدیم دارو را به طور کامل در داخل کشور تولید کنیم و علت آن هم این است که از آنجا که این دارو در انحصار آن شرکت بود اجازه تولید ماده اولیه و یا فروش آن را به سایر کشور ها هم نمی دادند.
سیاح داروساز در ادامه گفت: مزیتی که این دارو نسبت به سایر داروهای ام اس دارد این است که می توانیم این دارو را در بیماران ام اسی که اختلالات آنزیم کبدی دارند و یا شیرده وباردار هستند و یا حتی کسانی که تست های آزمایشگاهیشان دچار اختلالات است به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.

داروی کوپامر ایرانی هیچ عارضه ای در بیماران ایجاد نمی کند

دکتر صحرائیان رئیس انجمن ام اس گفت: در مواردی که این دارو را استفاده کردیم هیچ عارضه جدی ندیدیم و تحمل بیماران نسبت به دارو خوب بوده و دارویی است که تزریقش به صورت روزانه است.
دکتر سلطان زاده متخصص مغز و اعصاب در ادامه افزود: بیمارانی داشتیم به دلیل گران بودن داروهای خارجی به سمت داروهای ایرانی رفتند و نارضایتی هم ندیدند.

پوشش‌های بیمه‌ای به کمک داروهای ام اس آمد

عمادی رئیس سازمان بیمه سلامت در ادامه گفت: 2 قلم دارو مربوط به ام اس بود که هزینه بسیار بالایی داشت وآنها را تحت پوشش بیمه قرار دادیم .داروی ام اس یک میلیون تومان بود که 900 هزار تومان آن را بیمه می دهد.
[تصویر:  setare1.gif]
 تشکر شده توسط : MEGA , hamid , Sina , yummy , sooorooosh , علی99 , نازلی , edarzi , رزمینا , آنا , paeazan

۲ دي ۱۳۹۱ (۱۲:۵۱ب.ظ)
در سمپوزيوم تازه هاي ام اس عنوان شد:
تعلل سازمان تامين اجتماعي در پوشش بيمه داروي "کوپامر"، بيماران مبتلا به "ام اس" را با مشکلات رو برو کرده است
خبرگزاري موج - در حالي که شرکت داروسازي زهرواي(توليد کننده داروي کوپامر) از شرکت هاي زير گروه داروسازي تامين و وابسته به تامين اجتماعي به شمار مي رود، متاسفانه سازمان تامين اجتماعي در سال حمايت از توليد ملي و با وجود دارا بودن مصوبه هيات وزيران از بيمه کردن داروي کوپامر طفره مي رود که اين امر مشکلاتي را براي بيماران مبتلا به ام اس ايجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاري موج، دکتر فردوس نصيري زاده، مديرعامل شرکت دارو سازي زهراوي در جريان برپايي سمپوزيوم تازه هاي ام اس با اعلام اين خبر گفت: با توجه به بومي سازي تکنولوژي توليد داروي کوپامر، نگران تحريم ها در زمينه تامين مواد اوليه اين دارو و کمبود در بازار دارويي کشور نيستيم.
چندي پيش شرکت داروسازي زهرواي با هدف درمان بيماران مبتلا به بيماري ام اس، داروي "کوپامر "را توليد و عرضه کرد. با ورود اين دارو که نام ژنريک آن "گلاتيرامراستات" است به بازار دارويي کشور، انحصار توليد و عرضه اين دارو که سال ها در اختيار يک شرکت اسرائيلي بود، شکسته شده، اين دارو بعد از 19 سال در دسترس بيماران کشور قرار گرفت. داروي"گلاتيرامراستات" در حال حاضر پرمصرف ترين داروي ضد ام اس در کانادا و امريکاست که مورد تاييد سازمان غذا و داروي امريکا (FDA) است. در حال حاضر ايران دومين کشور توليد کننده اين دارو در دنيا به شمار مي رود.
دکتر نصيري زاده اظهار داشت: شرکت داروسازي زهراوي به همراهي شرکت تحقيقاتي توفيق دارو که از شرکت هاي تابعه گروه دارويي تامين است، براي نخستين بار موفق به بومي سازي تکنولوژي توليد داروي گلاتيرامراستات (کوپامر) شده است.
وي با اشاره به اينکه قيمت جهاني داروي"گلاتيرامراستات" براي هر عدد 120 تا 180 هزار تومان است ، اضافه کرد: قيمت نوع داخلي اين دارو هر آمپول 35 هزار تومان است که يک پنجم نوع خارجي آن است.
دکتر نصيري زاده ياد آور شد: طي چند ماه اخير، بيمه خدمات درماني با زير پوشش قرار دادن اين دارو سبب شده که بيماران زير پوشش اين سازمان براي هر آمپول تنها 3500 تومان معادل يک سي ام قيمت جهاني دارو را بپردازند.
کوپامر به صورت نوعي مولکول نوترکيب توليد و به شکل سرنگ به بيماران عرضه مي شود که بيماران مبتلا به ام اس يک بار در روز آن را به زير پوست خود تزريق مي کنند.
آمار ها نشان مي دهد، دو سوم بيماران مبتلا به ام اس را زنان تشکيل مي دهند و عمده ترين بيماران مبتلا به ام اس در سنين 25 تا 35 سالگي و در سنين بارداري هستند.
به گفته دکتر نصيري زاده با وجود آنکه داروهاي درمان ام اس در بارداري ممنوعيت مصرف دارند و مادران در دوران بارداري و شيردهي ناگزير به قطع دارو هستند، اما کوپامر در حال حاضر تنها داروي مهار کننده ام اس است که در صورتي که منافع دارويي آن از سوي پزشک بيشتر تشخيص داده شود، براي زنان باردار نيز تجويز مي شود.
وي افزود: اکثر داروهاي مهار عوارض بيماري ام اس با نوسانات آنزيم کبدي همراه است و بيمار در طول مصرف ناگزير به تست آنزيم هاي کبد خود است. برزو عوارض شبه آنفولانزا مانند تب و سرماخوردگي از ديگر عوارض داروهاي درمان ام است به شمار مي رود . اين درحالست که نتايج کارآزمايي باليني کوپامر روي بيش از 200 بيمار در کشور نشان داده اين دارو عوارض فوق را براي بيماران ايجاد نکرده است.
مدير عامل شرکت داروسازي زهراوي تصريح کرد: اين دارو از زمينه هاي مناسبي براي صادرات و ارز آوري برخوردار بوده و در کشور هايي مثل سوريه که مايل به خريد آن از اسراييل نيستند، ايران صادر کننده بي رقيب است.
گفتني است، سمپوزيوم تازه هاي ام اس از سوي شرکت دارو سازي زهراوي و با مشارکت انجمن ام اس ايران روز پنچشنبه 30 آذر ماه در هتل اوين تهران برگزار شد. در اين همايش از پروفسور ولف که در زمينه ساخت داروي ام اس در ايران مشارکت داشته است، تقدير شد.



توجه: چنانچه این مطلب با جستجوی شما مطابقت ندارد، حتما مطالب مرتبط را در انتهای مطلب مشاهده نمایید
انحصار شکنی ایران در تولید داروی” ام اس”/ پرداخت یک دهم قیمت دارو با کمک سازمان های بیمه گر
به اشتراک بگذارید

این خبر در تاریخ ۳ م دیماه ۱۳۹۱ بە نقل از منبع ذکر شده، در پرتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است

داروی کوپامر داروی مهم بیماران ام اس تولید و وارد داروخانه های کشور شده است. دارویی کە سالها در انحصار رژیم صهیونیستی بوده.
نصیری زاده مدیر پروژه داروی کوپامر در گفتگو با خبرنگار بەداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: موفق شدیم دارو را بە طور کامل در داخل کشور تولید کنیم و سبب آن هم این است کە از آنجا کە این دارو در انحصار آن شرکت بود اجازه تولید ماده اولیه و یا فروش آن را بە سایر کشور ها هم نمی دادند.

سیاح داروساز در ادامه گفت: مزیتی کە این دارو نسبت بە سایر داروهای ام اس دارد این است کە می توانیم این دارو را در بیماران ام اسی کە اختلالات آنزیم کبدی دارند و یا شیرده وباردار می باشند و یا حتی کسانی کە تست های آزمایشگاهیشان دچار اختلالات است بە راحتی می توانند از آن استفاده کنند.

داروی کوپامر ایرانی هیچ عارضه ای در بیماران ایجاد نمی کند

دکتر صحرائیان رئیس انجمن ام اس گفت: در مواردی کە این دارو را استفاده کردیم هیچ عارضه جدی ندیدیم و تحمل بیماران نسبت بە دارو خوب بوده و دارویی است کە تزریقش بە صورت روزانه است.
دکتر سلطان زاده متخصص مغز و اعصاب در ادامه افزود: بیمارانی داشتیم بە سبب گران بودن داروهای خارجی بە سمت داروهای ایرانی رفتند و نارضایتی هم ندیدند.

پوشش های بیمه ای بە کمک داروهای ام اس آمد

عمادی رئیس سازمان بیمه سلامت در ادامه گفت: ۲ قلم دارو مربوط بە ام اس بود کە هزینه بسیار بالایی داشت وآنها را تحت پوشش بیمه قرار دادیم .داروی ام اس یک میلیون تومان بود کە ۹۰۰ هزار تومان آن را بیمه می دهد.


باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پرتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com


اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : ghaside , DavidBili
یه جوری تیتر میزنن ورود داروی جدید به بازار حالا انگار چی شدهconfused2
مثلاً تای سبری به بازار اومده...یا گلینیا
از اون روزی که اسوه و زهراوی اینو ساختن روزی 20 خبر میخوره تو خبرگزاریهای مختلف انگار چی شده...مثلاً ام اس رو برای همیشه درمون کردن
این خط اوله...فقط تنها خوبیش کم بودن عوارض جانبیشه رو کاغذ ربیف و بتافرون عملکردشون بهتره
مثلاً تو دوران بارداری میشه ازش استفاده کرد
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



(2012/12/26, 05:56 PM)sooorooosh نوشته است: یه جوری تیتر میزنن ورود داروی جدید به بازار حالا انگار چی شدهconfused2
مثلاً تای سبری به بازار اومده...یا گلینیا
از اون روزی که اسوه و زهراوی اینو ساختن روزی 20 خبر میخوره تو خبرگزاریهای مختلف انگار چی شده...مثلاً ام اس رو برای همیشه درمون کردن
این خط اوله...فقط تنها خوبیش کم بودن عوارض جانبیشه رو کاغذ ربیف و بتافرون عملکردشون بهتره
مثلاً تو دوران بارداری میشه ازش استفاده کرد

سروش جان ممنون از اطلاعاتی که توی پیام خصوصی دادی..سپاس برادر خوبم
ان شآلله داروی درمانشم زودتر بیاد و ما رو از ین کابوس خلاص کنه
rolleyes
 تشکر شده توسط : sooorooosh
کوپاکسان داروی اسرائیلیه.ایران مواد اولیه رو از خارج وارد میکنه و خودش بسته بندیش میکنه، اسمش رو گذاشته کوپامر یا گلاتیرامراستات یا اسویمر
من ندیدم با آونکس مقایسه بشه.یه داروی قوی ایه.فلان فلوشیپ ام اس برای یکی از بیماراش تایسبری نوشت و گفت اگ نتونستی اونو بخری کوپامر بزن..
در بروشورش با ربیف مقایسه شده که تاثیرش از اون هم بیشتره
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : DavidBili , melody , helli
  
  •  قبلی
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • بعدی 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کوپامر( گلاتیرامراستات) علی99 51 48,764 2018/11/17, 09:00 PM
آخرین ارسال: hessam
  ایران سومین تولید کننده گلتی رامر‌(اسوی می)- شرکت اسوه nafass 9 10,168 2014/01/19, 06:17 PM
آخرین ارسال: ابراهیم



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان