امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهرانیها مرغ مرده و شیر آلوده می خورند
#1
تهرانی‌ها مرغ مرده و شیر آلوده می‌خورند


سلامت نیوز: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام اینکه 20 درصد مرغ‌های بازار قبل از ذبح مرده‌اند گفت: ‌آمار چاقی کودکان ایرانی از آمار کودکان کشورهای اروپایی پیشی گرفته است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از هشمهری آنلاین، احمدرضا درستی مطلق در نشست خبری بسیج تغذیه که در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: شیوع چاقی در کودکان و بزرگسالان افزایش پیدا کرده و در افراد سالمند باید به سختی به دنبال افراد سالم بگردیم زیرا با مشکلات تغذیه امروزه سالمند سالم به ندرت می‌بینیم.

وی گفت: شیوع اضافه وزن و کم‌وزنی در میان افراد جامعه بررسی شده است که بیش از 50 درصد از سالمندان چاق هستند. اگر فرد به اندازه کافی نتواند غذای مفید مصرف کند باید بداند که بروز بیماری در آن حتمی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: در برخی موارد افراد برای خرید تغذیه مناسب صرفه‌جویی می‌کنند و فکر می‌کنند که پول خود را هدر می‌دهند و به دنبال مواد غذایی ارزانتر هستند ولی باید بدانیم اگر زمانی این فرد بیمار شد حاضر است وسایل زندگی خود را بفروشد تا سلامتی خود را به دست آورد پس صرفه‌جویی در خرید مواد غذایی سالم می‌تواند به سلامتی ضرر برساند.

درستی مطلق بیان داشت: تبلیغات افزایش وزن و پرورش‌اندام در رسانه ها و فضای مجازی تبلیغاتی غلط است و دانش افراد در جامعه به اندازه کافی نیست که نقد اطلاعات می‌تواند بسیار اهمیت داشته باشد. به تبلیغات باید توجه خاص داشت و افراد باید بدانند چه تبلیغی غلط و چه تبلیغی درست است.

وی بیان داشت: ‌تبلیغات مواد غذایی بسیاری از افراد را گول می‌زند و رسانه‌ها در زمینه تبلیغات غذایی بسیار غلط عمل می‌کنند.

لبنیات‌های آلوده به افلاتوکسین می‌خوریم

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: سیستم کشاورزی ما نیز ایراد دارد و محصولاتی را به مردم عرضه می‌کند که سرشار از کودهای شیمیایی است و بخش دامپروری ما نیز نان‌های کپک زده را به دام‌ها می دهد که شیر سرشار از افلاتوکسین مصرف می‌کنیم. حتی در صنعت لبنیات نیز پنیرهایی تهیه می‌شود که سرشار از نمک است و زمانی از این قضیه شکایت می‌شود آب نمک را زیاد می‌کنند.

20درصد مرغ‌های بازار قبل از ذبح مرده‌اند

بر اساس گزارش فارس، درستی مطلق با بیان اینکه افراد در خرید مواد غذایی باید دقت کافی را داشته باشند ادامه داد: 20 درصد مرغ‌هایی که در سطح مرغ‌فروشی‌های شهر به فروش می‌رسد قبل از ذبح مرده‌اند و افراد مرغ‌هایی را مصرف می‌کنند که قبل از ذبح خودشان از بین رفته‌‌اند. البته ما نمی‌توانیم همه این مسائل را از نو آغاز کنیم ولی می‌توانیم به مردم آموزش دهیم که در تهیه مواد غذایی سالم دقت کافی به خرج دهند.


مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : naz.gigili , نازلی , رزمینا , مینا... , شهرزاد
#2
من هم این مطلب را در روزنامه خواندم که 20درصد مرغها قبل از ذبح مرده اند.ولی خوب 80درصد باقیمانده همهمچین کم از اون مرده ها ندارن چرا که سرشار از انتی بیوتیک های سنگین هستند .این مطلب را هم از قول یکی از مسوولین وزارت بهداشت خوندم که از مرغداریها خواسته بود که لااقل 2هفته قبل از اینکه مرغها را برای ذبح بفرستند دادن انتی بیوتیکها را قطع کنند.حالا اینکه چه طوری 1جوجه 2ماهه تبدیل به مرغ میشه هم دیگه از عجایب خلقته.ولی جالبتر از همه اینها اینه که همه ما و پزشکان این مطالب کم و بیش میدونیم و بازم به روی خودمون نمیاریم و خودمون زدیم به کوچه ......اما یک مطلب جالبتر برام اینه که وزارت بهداشت جلوی کسانیکه در خیابان خاکشیر میفروشن رو میگبره به دلیل الوده بودن اما این مرغای هورمونی و انتی بیوتیکی و ناقص الخلقه رو کاری ندارهangry2angry2angry2angry2angry2angry2angry2:36
 تشکر شده توسط : najva , ostad2000
#3
angry2angry2

توليد شير آلوده به وايتكس در كارخانه‌ها



شير سالم حالت شيميايي قليايي دارد اما زماني كه بار ميكروبي آن از حد مجاز مي‌گذرد، اسيدي مي‌شود. كارخانه‌داران براي جلوگيري از اين اتفاق به آن «آب ژاول» يا «وايتكس» اضافه مي‌كنند. اين عمل باعث مي‌شود تا دوباره حالت شيميايي شير قليايي شود. از طرف ديگر اداره استاندارد هم متوجه اين قضيه نمي‌شود، چون نتيجه اين عمل قابل اثبات نيست!

انتشار برخي اخبار مبني بر بالا بودن بار ميكروبي شير در ايران، واكنش تعدادي از كارشناسان حوزه تغذيه و سلامت را به دنبال داشته است، مدتي پيش رئيس اتحاديه لبنيات كشور خبر قابل تاملي را اعلام كرد و گفت: «حد استاندارد بار میکروبی شیر 100 هزار و در نهايت يك ميليون واحد است که این میزان در مورد تولیدات داخلی به 20 میلیون نیز می‌رسد.» خبر قابل‌تامل بعدي را يك كارشناس صنايع غذايي به تهران امروز مي‌دهد. «فاطمه اسكندري» كارشناس ارشد صنايع‌غذايي به خبرنگار ما مي‌گويد: «اگر بار ميكروبي شير از حد استاندارد آن بيشتر باشد، كارخانه داران بايد آن را برگردانند.» اما به گفته او، برخي كارخانه‌داراني كه به فكر سود خود هستند، براي رد شدن از دايره نظارت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي و سازمان استاندارد راه حلي را يافته‌اند كه سلامت ميليون‌‌ها ايراني را تهديد مي كند!

اسكندري مي‌گويد: « شير سالم حالت شيميايي قليايي دارد اما زماني كه بار ميكروبي آن از حد مجاز مي‌گذرد، اسيدي مي‌شود. كارخانه‌داران براي جلوگيري از اين اتفاق به آن «آب ژاول» يا «وايتكس» اضافه مي‌كنند. اين عمل باعث مي‌شود تا دوباره حالت شيميايي شير قليايي شود. از طرف ديگر اداره استاندارد هم متوجه اين قضيه نمي‌شود، چون نتيجه اين عمل قابل اثبات نيست!» به گفته او، البته بار ميكروبي در ساير مواد غذايي هم وجود دارد اما مي‌توان از خطرات آن جلوگيري كرد. اسكندري در عين حال حاضر نمي‌شود نام كارخانه‌هاي متخلف را اعلام كند.

«دكتر آراسب دباغ» متخصص بهداشت مواد غذايي هم استفاده از وايتكس را يك روش تقلبي قديمي مي‌داند و مي‌گويد: «نبايد اين مسئله را به همه كارخانه داران تعميم داد. الان كارخانه‌هاي زيادي هستند كه مسائل ايمني و بهداشتي را رعايت مي‌كنند ولي فعالان حوزه تغذيه و سلامت خوب مي‌دانند كه برخي كارخانه‌هاي سودجو، براي آنكه مجبور نشوند پول بيشتري براي تهيه شير استاندار بدهند، از وايتكس استفاده مي‌كنند.» به گفته او گراني وتورم امروز حتي اجازه دامداري سنتي را هم به دامداران نمي‌دهد، از طرف ديگر هم كسي به آنها براي صنعتي شدن كار كمك نمي‌كند. به نظر هم نمي‌رسد مسئولان امر برنامه‌اي داشته باشند.

«الهام مريخي» ديگر كارشناس تغذيه هم به تهران امروز مي‌گويد: «بار ميكروبي در ساير غذا‌ها و حتي خشكبار هم وجود دارد، اما بار ميكروبي در توليد فرآيند شير خود را زودتر نشان مي‌دهد.» البته با توجه به استفاده كارخانه داران از مايعات غير مجاز مانند وايتكس، به نظر مي‌رسد كه سازمان‌هاي نظارتي با چشمان مسلح هم ديگر قادر به تشخيص آن نيستند. زودهنگام و ديرهنگامش هم فرقي ندارد! مريخي مي‌گويد: «بيشتر شركت‌هاي شير پروانه نظارت دارند اما چون شرايط ايمني و فني بيشتر آنها مناسب نيست، نمي‌توان به سلامت محصول آنها اطمينان كرد.»

او مي‌گويد: «حداقل 60 درصد كارخانه‌هاي شير ايران شرايط لازم براي توليد يك محصول سالم را ندارند.»


شیر درجه سه، شیری است که بار میکروبی آن بین پانصد‌هزار تا يك ميليون میکروب در هر میلی لیتر شیر باشد و براساس قانون سلامت، دامداران باید از تحویل شیری که بیشتر از یک میلیون بار میکروبی داشته باشد، خود‌داری كنند

او هم به مانند «فاطمه اسكندري» حاضر نمي‌شود تا نامي از كارخانه‌هاي خاطي را ببرد.

بار ميكروبي چيست؟

در استاندارد جهانی، شیر درجه یک، به شیری گفته می شود که بار میکروبی آن زیر صدهزار میکروب در هر میلی لیتر شیر باشد. شیر درجه دو، شیری است که بار میکروبی آن بین صدهزار تا پانصد هزار میکروب در هر میلی لیتر باشد.

شیر درجه سه، شیری است که بار میکروبی آن بین پانصد هزار تا يك ميليون میکروب در هر میلی لیتر شیر باشد و براساس قانون سلامت، دامداران باید از تحویل شیری که بیشتر از یک میلیون بار میکروبی داشته باشد، خود داری كنند.



منبع :

http://www.aftabnews.ir/vdce7n8zxjh8nxi.b9bj.html
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : رزمینا
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلفین های مرده کنسرو ماهی تن می شوند najva 1 3,608 2016/06/10, 08:37 PM
آخرین ارسال: nahid
  شنا دراماكن آلوده Arezu Esmaeili 0 2,156 2013/08/17, 04:00 PM
آخرین ارسال: Arezu Esmaeili
  کیف‌ زنان، آلوده‌تر از سرویس بهداشتی نازلی 0 2,224 2013/05/17, 12:26 PM
آخرین ارسال: نازلی
  نگراني از انتقال بيماري ایدز با آندوسكپي آلوده!! مهندس 0 2,668 2012/07/28, 10:57 PM
آخرین ارسال: مهندس
  هواي آلوده و پوكی استخوان تهرانی ها mojtaba2iran 1 2,751 2012/06/07, 03:26 PM
آخرین ارسال: شهرزاد
  نوبرانه‌هاي آلوده و خطر ابتلا به بيماري‌هاي حاد عفوني نازلی 0 2,281 2012/04/07, 11:26 PM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان