موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
2011/04/09, 09:14 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/04/09, 09:16 PM، توسط TootFarangi.)
(2011/04/09, 01:58 PM)pic نوشته است: دكتر من هم ربيف داده و من گردشي ميزنم ولي بعضي وقتها كبود ميشه و از دكترم كه پرسيدم گفت طبيعي و نه كرمي داد و نه حولهاي اين حوله اي كه ميگيد چي هست و از كچا مي تونم تهيه كنم و اثري داره يا نه
حوله مال خود شرکت شرینگ هست مارک بتافرون رو هم روش داره دوستانی که بتافرون تزریق می کنند باید داشته باشن .
این حوله رو هم انجمن میده یک کیف خوشگل هم داره
البته کیفش مقوایی هست ولی خیلی نازه
کرم رو هم از داروخونه بخر .
این مشکلات رو هم به پزشک نباید بگید باید برید به پرستارتون بگید.
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 2988
تشکر های دریافت شده :1696 بار در 436 پست
سال تشخيص بيماري : تیر 89
دكتر معالج : -----------
داروي مورد استفاده : سینووکس
(2011/03/22, 04:48 PM)TootFarangi نوشته است: ام اس و سی آی اس یکی هستن مراحل اولیه ام اس رو بهش می گن سی آی اس !
کسی که یک حمله داشته باشه و با پالس خوب بشه و برگشتی نداشته باشه بهش می گن CIS که بعضی از پزشکان همون مراحل اول به بیمار آمپول رو تجویز می کنن بعضی ها هم تا حمله 3 و 4 صبر می کنند بعدش دارو را تجویز می کنن.
.
یعنی منم می تونم بگم CIS دارم ؟ چرا دکترم میگه ام اس. CIS قشتگ تره.
با درد بساز چون دواي تو منم، در كس منگر كه آشناي تو منم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 10876
تشکر های دریافت شده :8350 بار در 2587 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : مب ترا - Roche Pharma
من که حمله اولم دو تا پلاک بود دکتر کلا ام اس رو رد کرد خودم 3ماه بعد یه ام ار ای واسه خودم تجویز کردم که کلا پلاک هام از بین رفته بود (اون موقع cisبود)بعد از شش ماه تو ام ار ای بعدی تعداد پلاک ها اینقدر زیاد شده بود که قابل شمارش نبود که دکتر گفت به جمع ام اسی ها خوش اومدی
به نظر من اگه از همون اول دارو تجویز کنن خیلی بهتره
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
من طی مدت زمانی که سپری کردم از همون اول که مشکل چشمم پیش اومد تا سه سالی که آونکس استفاده کردم و بعدش که الان چهار سال شد که داروم توسط دکترم قطع شده نظرات مختلفی شنیدم. مثلن همون ماه های اول با تماسی که با انجمن داشتم با لحنی کاملن آشنا به وضعیتم از پشت تلفن اینو به مسخره دارم می نویسم گفته شد فقط با یکبار مشکل دکترت برات آونکس تجویز کرده؟ چرا؟ داروی به این گرونی و با این عوارض رو فقط با یکبار مشکل برات نوشته و ... تعدادی هم پیرو جمع کردن مشتری برای دکترهای فامیل خودشون مثلن دکتر مهرآذین، نه به صراحت ولی دکتر منو زیر سوال بردند. خیلیها هم گفتند یکی از دلایلی که تو مشکل حادی برات تا حالا پیش نیومده تشخیص زودهنگام و شروع مداوا در روزهای اولیه بوده که اینو راست می گن. من بیماریم بسیار سریع تشخیص داده شد و به صورت اورژانسی برای گرفتن پالس بستری شدم. به هر حال مسیری رو که طی کردم رو خیلی بد نمی دونم. راستی یکی هم بهم گفت شاید به خاطر وضعیت جسمانیته که خیلی این بیماری درگیرت نکرده. شاید راست گفتند من آخه لرم تو یه شهر کوهستانی بزرگ شدم دارای جسمی سالم بودم تا قبل از ام اس روحم هم همینطورخیلی سالم بود. خیلی هم شاداب بودم.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
موضوعها: 31
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
داروي مورد استفاده : سینووکس
من چن ســـال تو حالت CIS بودم یه روز نا امید یه روز امید وار
آخر سر همبه ام اس ختم شد.ولی خداییش خیلی بهتر شد که تکلیفم مشخص شد و دارو مصرف کردم
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
موضوعها: 84
تشکر های اهدا شده: 404
تشکر های دریافت شده :1399 بار در 186 پست
سال تشخيص بيماري : 1390مهر
دكتر معالج : نا بلد
داروي مورد استفاده :
در واقع اگر تمام علائم به نفع ام اس باشد اما یک اشکال وجود داشته باشد و آن هم اینکه حمله اول باشد و طبق قوانین تشخیص قطعی ام اس که می گوید در دو فاصله زمانی مختلف حد اقل دو پلاک تشکیل شده باشد را نقض می کند پزشکان محترم که از نظرخود تشخیص ام اس داده اند اما با یک تبصره به آن cis می گویند. این تبصره که همان حمله اول بودن است. می تواند تعیین کننده باشد چرا که ممکن است دیگر اتفاق نیوفتد و یا ام اس باشد و اتفاق بیوفتد به هر حال دکتر بر اساس سایر شواهد که تشخیص ام اس را قطعی می کنند تصمیم می گیرد که دارو بدهد یا نه اگر شواهد کم باشد دارو نمی دهد و اگر شواهد فراوان دارو می دهد در کل علم جدید می گوید از همان ابتدا دارو بدهید چرا که تا 47 درصد کاهش در ورود افراد به مراحل پیشرونده ثانویه در افرادی که cis انها به ام اس تبدیل می شود را می توان شاهد بود
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1085
تشکر های دریافت شده :379 بار در 136 پست
سال تشخيص بيماري : 2011
دكتر معالج : دکتر عظیمی
داروي مورد استفاده :
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم , موجیم که آسودگی ما عدم ماست ....
موضوعها: 14
تشکر های اهدا شده: 1004
تشکر های دریافت شده :926 بار در 195 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده :
به عود کننده و فروکش کننده همون cis میگن
من اینرو از دکترم پرسیدم
که در حال حاضر بهترین نوعش هست
اگر پیشرونده بشه خوب نیستش
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که عمری به اجبار خواهیم خفت
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :2 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 91-91
دكتر معالج : shariat
داروي مورد استفاده :
با سلام من حدود 3 ماه پیش یک حمله داشتم و الان 3 ماه هست که دیگه تکرار نشده با تمام MRI و ازمایشات کامل دکتر تشخیصCIS رو داده میخواستم بدونم CISهمون MSهست.ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
موضوعها: 269
تشکر های اهدا شده: 7318
تشکر های دریافت شده :5524 بار در 2188 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده :
(2012/09/17, 12:24 PM)"sahar نوشته است: با سلام من حدود 3 ماه پیش یک حمله داشتم و الان 3 ماه هست که دیگه تکرار نشده با تمام MRI و ازمایشات کامل دکتر تشخیصCIS رو داده میخواستم بدونم CISهمون MSهست.ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
CIS به حمله ای گفته میشه که در اون علامت یا علائمی مشابه ام اس وجود داره و حداقل 24 ساعت طول می کشه .
اما در ام اس فرد به فاصله ی یک ماه حداقل دو حمله رو تجربه می کنه و در مغز یا نخاعش بیش از یک پلاک وجود داره .
منبع
... Forever trusting who we are , And nothing else matters