موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
ایشالا که هیچی نیست
ولی خوب وجود زخم (پلاک ) نشون دهنده همون حالت هست
از دید پزشکی شما الان ام اس ندارین. ممکنه هیچ وقت هم تبدیل نشه. اگر پلاکهاتون فعال هم بود باز هم جای فکر میزاشت اما شما پلاک فعال هم ندارین.
حمله دوم اتفاق بیوفته ام اس تشخیص میدن. که ایشالا اینجور نمیشه.
شما الان بیشتر مشکوک هستین
در ضمن. کورتن هم برای این هست که علائمتون زود تر بر طرف بشه. اگر اذیتتون میکنه. اگر هم نه با گذشت زمان خودش بر طرف میشه
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :130 بار در 62 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : majd
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2014/03/03, 02:06 PM)sooorooosh نوشته است: ایشالا که هیچی نیست
ولی خوب وجود زخم (پلاک ) نشون دهنده همون حالت هست
از دید پزشکی شما الان ام اس ندارین. ممکنه هیچ وقت هم تبدیل نشه. اگر پلاکهاتون فعال هم بود باز هم جای فکر میزاشت اما شما پلاک فعال هم ندارین.
حمله دوم اتفاق بیوفته ام اس تشخیص میدن. که ایشالا اینجور نمیشه.
شما الان بیشتر مشکوک هستین
در ضمن. کورتن هم برای این هست که علائمتون زود تر بر طرف بشه. اگر اذیتتون میکنه. اگر هم نه با گذشت زمان خودش بر طرف میشه
ممنون از راهنمائيت
واقعيت اينه كه من از حدود 4 سال پيش بيشتر توي فوتبال اين گزگز پا و ضعف رو احساس مي كردم - گاهي بود گاهي هم نبود - همون موقع ها كمي چشمم تار شد كه خودش خوب شد ( نمي دونم بعد از چند وقت ) - از 3 ماه پيش كه جواب ام ار اي رو گرفتم و مشكوك شدم به ام اس كلا وضعيت فكريم خوب نيست - ضعف پام همون جوره - از زمان معاينه تا حالا كه 3 ماه مي گذره هيچ داروئي استفاده نكردم حتي دكتر سومي براي احتياط به من دپومدرول داد كه گفت اگر ضعفت بيشتر شد بزن كه اونم نزدم .
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
اصلاً نگران نباش رفیق. لازم نیست فکرت هم بهم بریزه.
من و خیلی های دیگه تو این سایت ام اس داریم و مشکل خاصی هم نداریم. من الان دارم میرم تو پنج سال. دوستانی دارم که بالای ده سال هست مبتلا هستن و مشکلی ندارن.
فرض محال بگیر که ام اس باشه. قرار نیست اتفاق خاصی بیوفته. تو هم مثل ما زندگیت و میکنی.
فکرت و راحت کن.
ام اس تو ده نهایتا پانزده درصد بیماران سیر بد داره. بقیه با همین داروهای فعلی تا آخر زندگی میکنن
تشکر های دریافت شده :130 بار در 62 پست
دكتر معالج : majd
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2014/03/03, 02:24 PM)sooorooosh نوشته است: اصلاً نگران نباش رفیق. لازم نیست فکرت هم بهم بریزه.
من و خیلی های دیگه تو این سایت ام اس داریم و مشکل خاصی هم نداریم. من الان دارم میرم تو پنج سال. دوستانی دارم که بالای ده سال هست مبتلا هستن و مشکلی ندارن.
فرض محال بگیر که ام اس باشه. قرار نیست اتفاق خاصی بیوفته. تو هم مثل ما زندگیت و میکنی.
فکرت و راحت کن.
ام اس تو ده نهایتا پانزده درصد بیماران سیر بد داره. بقیه با همین داروهای فعلی تا آخر زندگی میکنن
من نگران خودم نيستم ولي اين فكراي منفي ولم نميكنه مخصوصا وقتي به دخترام فكر مي كنم -
موضوعها: 0
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
(2011/04/03, 07:56 AM)maryamm نوشته است: دکتر من هم دکتر نبوی ایشون اونجور که من فهمیدم فورا تشخیص ام اس رو نمی ده و با ام ار ای هایی که 3 ماه یک بار تجویز می کنه مراحل بیماری رو می سنجه و بعد نظر قطعی رو می ده
مثلا اگه بیماری یا همون پلاک ها خاموش و غیر فعال باشن cis هست و پیشگیری می کنه برای عدم فعالیت پلاک ها در آینده
برای من فعلا تزریقی تجویز نکردن.
مریم خانم سلام
میشه الان از وضع خودتون بگین آیا هنوز هم تشخیص سی ای اس هست ودارو مصرف نمکنید.ممنون
تشکر های اهدا شده: 2373
تشکر های دریافت شده :1504 بار در 512 پست
سال تشخيص بيماري : بهمن 91
دكتر معالج : دکتر اصغر شریفی
داروي مورد استفاده :
ینی منم چون دارو مصرف نمیکنم cis ام و ms ی نیستم
خدای درهای باز، خدای درهای بسته، ما را از این آستانه بگذران.
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 15
تشکر های دریافت شده :87 بار در 29 پست
سال تشخيص بيماري : ۱۳۹۲
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
با سلام خدمت دوستان عزیز، اگر جای نامناسبی پست میدم واقعا منو ببخشید اصلا حال خوبی ندارم. نیاز به کمک دارم.
خانم ۲۳ ساله هستم، بهمن ماه ۱۳۹۲ بود که سه انگشت بیرونی دست چپم گزگز کرد و بی حس بود انگار، رفتم دکتر ام ار ای دادم نتیجه یک پلاک فعال حوالی مهره پنج گردنم بود، پالس تراپی متیل پردنیزولون شدم به مقدار. ۲.۵ گرم اگر اشتباه نکنم و بعد از چند روز خوب شدم. داروهای ب ۱ و گاباپنتین و الندرونیت گرفتم و پانزدهم فروردین نود وسه آزمایش خون انتی بادی دادم ازمایشگاه پارس و بدون استثنا همه موارد از جمله FANA و غیره منفی بود و فقط ویتامین دی اینسافیشنت بود با عدد ۲۴. حالا بعد از ازمایش سیتالوپرام هگزال و قرص ویتامین دی اضافه شده و قراره خرداد ماه دوباره ام ار ای بدم، تشخیص اولیه هم که موقع پالس تراپی داده شده بود گفتن CIS هست.
حالت میخوام بدونم با توجه به نتیجه ازمایش خون که کاملا ANA و ... منفی بوده و تشخیص اولیه و توضیحاتی که دادم، داستانم چیه؟ شما رو بخدا رو راست باشید و کمک کنید مردم از استرس
سر بالایی فقط تا قله ادامه دارد...
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 142
تشکر های دریافت شده :240 بار در 51 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : دکتر محمدعلی صحراییان
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
همه باید سعی کنیم بهش فکر نکنیم چه ام اس چه سی آی اس چه دویک ...
من وقتی تو این سایت میام سعی میکنم مباحث اختصاصی و صحبت از تجربیات دردناک بچه ها رو نخونم
چون به نظرم یه جور خود آزاریه
اصلن نه این بیماری،
علائم هر بیماری رو بخونی می بینی چند تاش توی بدن خودت هست !
یه ضرب المثل پلیسی میگه : هر چی کمتر بدونی ، بیشتر زنده می مونی !!
فقط قسمت سرگرمی رو عشق است
این روزای سختو که بگذرونم، میزنم رو شونه خدا و میگم :
جنبه رو حال کردی ؟!!
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
لاقل یه ذره بدونیم ضرر نداره البته تو کلیاتش باهات موافقم
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
تشکر های اهدا شده: 299
تشکر های دریافت شده :368 بار در 73 پست
سال تشخيص بيماري : 2014
دكتر معالج : Aimee Borazanci
داروي مورد استفاده : جلنیا
من هم موافقم باهات عروس جان
من هر روز در مورد ام اس میخونم ولی هیچ وقت خبر های بدش رو نمی خونم چون واقا روحیمو می بازم. ام اس اونقدر ها هم وحشتناک نیست و من مطمئنم با پیشرفت هر روزه STEM CELLSدیگه چیزی به درمان قطعی این مریضی نمونده. مرحله 3 این ازمایشات تا اخر این دهه تمومه و تا ایجاش هم موفقیت امیز بوده.