2016/01/02, 04:22 PM
بچه ها شما چه آمپولی میزنید که نیاز به مسکن رو حس نمیکنید؟من ربیف میزنم و حتما باید 2تا سلکوکسیب بخورم وگرنه شبیه معتادای در حال ترک میشم
تزریق
|
|||||||||||||||||||||||||||
2016/01/02, 04:22 PM
بچه ها شما چه آمپولی میزنید که نیاز به مسکن رو حس نمیکنید؟من ربیف میزنم و حتما باید 2تا سلکوکسیب بخورم وگرنه شبیه معتادای در حال ترک میشم
2016/01/02, 06:38 PM
من ک خودم ترزیق نمیکنم ولی بیشتر باسن هست!و تگ باسن
4قسمت میکنیم قسمت بالایی و خارج!میشه بین صفر تا 90 درجه وای اینقد ک پرستاره واس کار اموزا توضیح دیگ خودم استاد کار اموزها شدم ! ![]()
Hich vaght donbal ziba tarin star nabashim
Donbal on star bashim k kenaresh zibatarin va roshan tarin bashim ![]()
اگه توی تزریق عضلانی ، سوزن رو تا نصفه وارد بدن کنیم ، وارد عضله میشه یا تزریق زیر پوستی میشه ؟
![]() آخه نمیدونم آمپول های زیر پوستی سوزنشون چقدره ! ![]() میدونم خجالت داره بعد از 7 سال سابقه ام اس تازه این رو بپرسم ! ![]() ![]()
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2016/10/26, 08:58 AM
سوزن تزریق زیر پوستی خیلی کوچیکتر از نصف سوزن تزریقای عضلانی هست
فهمیدی چی گفتم ![]() ![]() ![]()
2016/10/26, 10:38 AM
سوزن سینووکس رو نمی دونم چقده
اما ربیف که قبلا میزدم سوزنش یک سانتی متر بود و حالا شاید چند میلیمتر بیشتر یک و بسیار نازک ![]()
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2016/10/26, 10:57 AM
(2016/10/25, 11:47 PM)nahid نوشته است: اگه توی تزریق عضلانی ، سوزن رو تا نصفه وارد بدن کنیم ، وارد عضله میشه یا تزریق زیر پوستی میشه ؟ناهید جان سوزن باید تا انتها به عضلات فرو بره در غیر این صورت همه مواد داخل سرنگ بیرون ریخته میشه و داخل عضله نمیره
2016/10/26, 11:43 AM
(2016/10/25, 11:47 PM)nahid نوشته است: اگه توی تزریق عضلانی ، سوزن رو تا نصفه وارد بدن کنیم ، وارد عضله میشه یا تزریق زیر پوستی میشه ؟آمپول های زیر پوستی خیلی سوزنش کوتاه تر هست از سینووکس من دوتاش رو زدم
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
2016/11/27, 02:05 AM
سلام دوستان,من امپول اوسویمر استفاده میکنم و فقط رو دستام و باسنم تزریق انجام میدم,چون روی ران کبود میشه و اطراف شکمم دلشون ندارم تزریق انجام بدم.حالا تمام جاهای تزریقم سفت و دردناک شده و واقعا انجام تزریقمو به چالش تبدیل کرده.نمیدونم چکار کنم کلافه شدم,کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ممنونم.
![]() ![]()
2016/11/27, 02:49 AM
منم تقريباً همينجورى بود مدل تزريقم. سرى آخرى كه پيش دكتر صحراييان بودم مشكلم رو گفتم. ايشون گفتن اجازه دارى فقط يك ناحيه رو حذف كنى و نه دوتا.
شما هم اگه ميبينى ناحيه تزريقت دفرمه شده ( مثلاً گود شده) به دكترت بگو. ولى راحتترين راه تزريق توى نواحى ديگه است تا اون نواحى قبلى يكم استراحت كنن.
2016/11/27, 08:56 AM
منم جای تزریقم گود شده و متاسفانه بعد از یکسال ونیم که تزریق نداشتم هنوز به همون صورته وبهتر نشده
فکر کنم اگه از اول مرتب جای تزریق را عوض کرد این مشکل پیش نیاد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |