به دلیل تزریق طولانی مدت دیازپام و مورفین و پرو متازین به صورت IV یعنی تو رگی رگهای دستم به کلی از بین رفته و نمی تونم تزریق جدیدی توی دست داشته باشم . این حجم مسکن به خاطر اینه که یکی از پلاکهام به گفته پزشک معالجم روی قسمت کنترل دردم خورده و در غیر اینصورت نمی تونن ساکتش کنن . سردردم رو می گم . این سردرد به حدیه که بعضی اوقات چنان باعث خشکی عضلاتم می شه که پوست بدنم پاره می شه . نمونه عکسش رو هم براتون می زارم . البته این عکس در زمان بیهوشی من پارسال گرفته شده . اگه صحنش دلخراشه معذرت می خوام .
........
ولی به هر حال تزریقات چیها می گن دیازپام رگها رو می سوزونه و پوستش شکننده می شه و وقتی سوزن واردش می شه رگ می شکنه و امکان تزریق وجود نداره .
الان چند مرتبه است برای تزریق مسکن از رگ گردن برام می گیرن که اون هم به مرور زمان از بین می ره .
حالا یه سوال دارم و اون اینکه :
1 - آیا کسی تا حالا درگیر این مشکل بوده یا نه ؟
2 - کسی می دونه راه فوری و قابل اطمینانی در مورد ترمیم رگ وجود داره یا نه ؟
3 - برای قویتر شدن رگها چه کاری می شه کرد ؟
4 - آیا خوراکی یا نوشیدنی برای کمک به این موضوع وجود داره یا نه ؟
لازمه توضیح بدم که چند وقته که ورزش با دستهام رو شروع کردم و به توصیه یه دکتر روزی یه قرص آسپرین بچه هم می خورم ولی هیچ تاثیری نداشته .
اگه کسی بتونه راهنمائیم کنه ممنون می شم .
از هیچ جا نتونستم کمکی بگیرم .
........
ولی به هر حال تزریقات چیها می گن دیازپام رگها رو می سوزونه و پوستش شکننده می شه و وقتی سوزن واردش می شه رگ می شکنه و امکان تزریق وجود نداره .
الان چند مرتبه است برای تزریق مسکن از رگ گردن برام می گیرن که اون هم به مرور زمان از بین می ره .
حالا یه سوال دارم و اون اینکه :
1 - آیا کسی تا حالا درگیر این مشکل بوده یا نه ؟
2 - کسی می دونه راه فوری و قابل اطمینانی در مورد ترمیم رگ وجود داره یا نه ؟
3 - برای قویتر شدن رگها چه کاری می شه کرد ؟
4 - آیا خوراکی یا نوشیدنی برای کمک به این موضوع وجود داره یا نه ؟
لازمه توضیح بدم که چند وقته که ورزش با دستهام رو شروع کردم و به توصیه یه دکتر روزی یه قرص آسپرین بچه هم می خورم ولی هیچ تاثیری نداشته .
اگه کسی بتونه راهنمائیم کنه ممنون می شم .
از هیچ جا نتونستم کمکی بگیرم .
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش