2019/12/11, 02:34 AM
و در نهایت داستان ارزش هست واسم.
باتوجه به شرایط الانم که یکی دو تا استارت آپ دارم و هنوز به درآمد نرسیدم ، پرداخت ماهی ۵۰۰ تومن یکم واسم جای فکر داره.
نمیگم سخته که اگه سخت بود جای این همه بحث و فکر نبود. بحثم ارزشمند بودن این پرداختی ها هست
۲۰ سال و در بهترین حالت ۱۵ سال دیگه باید بیمه پرداخت کنم که به بازنشستگی برسم.
اگه حساب کنیم تورم و افزایش حقوق و ... تغییری نکنه ، من باید 120 میلیون پرداخت کنم که بعدش ماهی 1 میلیون و 800 تومن بهم بدن
اون موقع سن م شده 52
بماند که تو شرایط فعلی ایران چند درصد ممکنه ۵۲ ساله بشم ، که انشالا نشم ، وقتی ۵۲ سالم شد ۱.۸۰۰ ماهیانه به چه دردم میخوره ؟؟
پس اینم استدلالم واسه به اصطلاح خدمات بازنشستگی
یعنی با این وضع تورم شاید اون موقع حقوق ماهیانه تون مثلا ۸میلیون باشه.
الان پایه حقوق امسال بر اساس قانون کار حدود یک میلیونو چهارصد تومانه فکر کنم
هر سال هم حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد اضافه میکنن
باتوجه به شرایط الانم که یکی دو تا استارت آپ دارم و هنوز به درآمد نرسیدم ، پرداخت ماهی ۵۰۰ تومن یکم واسم جای فکر داره.
نمیگم سخته که اگه سخت بود جای این همه بحث و فکر نبود. بحثم ارزشمند بودن این پرداختی ها هست
۲۰ سال و در بهترین حالت ۱۵ سال دیگه باید بیمه پرداخت کنم که به بازنشستگی برسم.
اگه حساب کنیم تورم و افزایش حقوق و ... تغییری نکنه ، من باید 120 میلیون پرداخت کنم که بعدش ماهی 1 میلیون و 800 تومن بهم بدن
اون موقع سن م شده 52
بماند که تو شرایط فعلی ایران چند درصد ممکنه ۵۲ ساله بشم ، که انشالا نشم ، وقتی ۵۲ سالم شد ۱.۸۰۰ ماهیانه به چه دردم میخوره ؟؟
پس اینم استدلالم واسه به اصطلاح خدمات بازنشستگی
یعنی با این وضع تورم شاید اون موقع حقوق ماهیانه تون مثلا ۸میلیون باشه.
الان پایه حقوق امسال بر اساس قانون کار حدود یک میلیونو چهارصد تومانه فکر کنم
هر سال هم حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد اضافه میکنن